|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
22.5.2009 22:49:44   
KOKICA32
Nič punce. Nobeni ni. Jaz grem počasi spat. Moj srček že tak od 19h aja! user posted image

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
23.5.2009 7:40:00   
mama_milchy
Jutro,

kako smo?.........alarm, pridem več ksno user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
23.5.2009 8:37:10   
MalaČebelica
dobro jutro!

pri nas je bedno vreme. kak pa je drugje? se vse že sončite al kje ste?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
23.5.2009 10:38:19   
pondelak
dobro jutro!mi smo bli po nakupih,zdaj pa papcamo...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
23.5.2009 11:20:03   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Vauuuu Felix in Pupa vajina fanta pa sta korenjaka, čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj jim pa fotrate, da tak pridobivajo ... user posted image

mamino mleko je zakon user posted image

AM in mamino mleko je zakon user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
23.5.2009 11:21:40   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dober dan user posted image

midva sva že nazaj od P, smo se tehtali in merili: teža je zdaj že 5900 g, dolg je pa 62 cm. Ta otrok res raste kot konoplja, očitno mu moje mleko ustreza user posted image  Pa še niti dveh mesecev nima...

yania, jaz sem mu tisto podlogo že ven vzela, je bil tako sključen notri. Zdaj bolj na komot notri sedi, edino ob glavi mu na vsako stran eno plenico zvijem, da mu glava ne opleta.

Vidim, da vas je že kar nekaj, ki vam uspe celo noč prespat user posted image user posted image user posted image  mi ta dan (noč) še čakamo user posted image

čestitke za velikančka feliška user posted image user posted image user posted image user posted image naš že seka 6700 user posted image user posted image user posted image kok je pa dolg pa nevem, vem sam da mu noge čez previjalno bingljajo user posted image user posted image user posted image

uau, eden najmlajših, pa eden najtežjih user posted image user posted image user posted image  očitno mu ni hudega user posted image user posted image user posted image

Mu dobro dne švicarski zrak user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
23.5.2009 13:20:58   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 2 MESECA:

JANEZ GAL OD _ANDREJE_  user posted image   user posted image   user posted image

TARA OD PAKSI 79  user posted image   user posted image   user posted image

NEJC OD DANE  user posted image   user posted image   user posted image

TJAŠA OD PONDELAK  user posted image   user posted image   user posted image

MANCA OD IRENA83  user posted image   user posted image   user posted image

VITAN LEV OD SEY   user posted image   user posted image   user posted image   in

ULA OD POKA1  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
23.5.2009 13:23:06   
Najaa
Danes vas pa je, slavljencev... user posted image

Pri nas smo delovni.
Spali smo spet super. Ob 5h je bila prva budnica, pol pa je spala do 9h. No, vsi smo. user posted image  
Koliko pa vaši še kaj spijo čez dan? Nika še kar veliko. Čez dan je budna največ 2 urce (ampak to redko) in potem spet spanje. Edino proti večeru večinoma od enega do drugega obroka ne spi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
23.5.2009 13:55:17   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pri nas smo delovni.
Spali smo spet super. Ob 5h je bila prva budnica, pol pa je spala do 9h. No, vsi smo. user posted image  
Koliko pa vaši še kaj spijo čez dan? Nika še kar veliko. Čez dan je budna največ 2 urce (ampak to redko) in potem spet spanje. Edino proti večeru večinoma od enega do drugega obroka ne spi.

blagor tebi, naš je pokonci cel dan, zaspi po 10 minutk skupaj to ene 3x dnevno, več pa ne... se mu zgleda zdi, da je škoda dneva user posted image user posted image user posted image

in seveda čestitke vsem slavljencem tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
23.5.2009 14:10:42   
KOKICA32
Dan...

sva že danes iz enega sprehoda..sva šla že kar hitro od doma, ker je potem prevroče..sedaj pa že spi od 13h, tak da je mama lahko posesala in pomila tla, sedaj pa še skuha lahko, ker se še ni zbudil. user posted image
To je sicer redkost, da tak spi, ker drugače je čez cel dan buden...spi pa ponoči..včeraj je že ob 19h omagal in spal do 03h, ko sem ga dala v ta veliko posteljo za zizo...pa je malo potegnil in spal do 06h...pa potem po AM do 09.30. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
23.5.2009 14:11:39   
KOKICA32
Aja..naš je danes prvič v kratkih rokavih IN kratkih hlačkah! Do seda je bil le v kratkih rokavčkih! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
23.5.2009 14:22:50   
_andreja_
živjo punce danes imamo 2 meseca user posted image  kako čas hitro beži.....
bi samo rada da mi v seznam napišete  6.5  smo imeli posvetovalnico  6120 g in 58,5 cm naslednič imamo 3.6

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
23.5.2009 14:25:06   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

felix7. Pupa7 in Piruri čestitke, da vaši otročki tako lepo napredujejo user posted image user posted image user posted image . A dojite ali ste večji del na AM, da tako pridno pridobivate na teži?

jaz si mleko črpam, umetnega mu še nismo dali.

Felix- tudi jaz si mleko črpam...samo se mi zadnje dni zdi, da ga je manj...user posted image Pa še Valentin več poje in ga ne dobi sedaj več toliko, prej je bilo nekje pol mojega pol AM. Kaj delaš kaj posebnega, da ga imaš toliko?

Ogromno pijem skozi cel dan, pa tudi ponoči, ko se zbudimo, spijem 0,5 litra vode. Imam flaško kar vedno pri sebi in tankam user posted image  pazim tudi, da so dojke vedno na toplem in bolj ko je vroče, več je mleka... Ko črpam, res pazim, da izpraznim do zadnje kapljice, no, drugega pa nič posebnega ne čaram.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
23.5.2009 14:32:24   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

oooo Jure pa raste, mama ti pa si pridna mlekarica.. user posted image user posted image

mhm, tako pridna, da ko dobimo obiske, moj mož skuha kavo in reče: "a boste alpsko mleko al domače" user posted image user posted image user posted image  pa folk šele po ene 20 sekundah pošteka user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

hi hi

kaj je že kdo upal rečt, da bi domače? user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ni se še našel tak junak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
23.5.2009 14:32:31   
felix7

Tudi Jure še kar dosti spi in enako kot Nika je bolj buden proti večeru (pa bolj siten tudi user posted image )

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
23.5.2009 14:32:37   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

felix7 - kaj maš kaj mleka viška?user posted image

user posted image  ja ene 150 ml na dan ga stran zlijem...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
23.5.2009 14:32:45   
felix7

Pri nas smo delovni.

blagor tebi, naš je pokonci cel dan, zaspi po 10 minutk skupaj to ene 3x dnevno, več pa ne... se mu zgleda zdi, da je škoda dneva user posted image user posted image user posted image

je pa noč tok lepša user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
23.5.2009 14:45:07   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

oooo Jure pa raste, mama ti pa si pridna mlekarica.. user posted image user posted image

mhm, tako pridna, da ko dobimo obiske, moj mož skuha kavo in reče: "a boste alpsko mleko al domače" user posted image user posted image user posted image  pa folk šele po ene 20 sekundah pošteka user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Men je pa moj reku, če zdaj še kupuje smetano za kavo al bom kar svoje mleko not dajala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
23.5.2009 14:47:00   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

felix bravo za mlekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej jaz tud dojim pa ne pridobiva  tolk verjetno ker tolk polivauser posted image  Jaz sem si tudi črpala in je bilo ful mleka, sedaj se pa dojiva pa se mi zdi da se je malo umirilo ... še zmeri ga je dovolj za malo, ni pa več takih zaloguser posted image

To samo pomeni, da sta se ujeli user posted image  user posted image   Tako vsaj nisi v stalni nevarnosti, da bi ti mleko zastajalo in da bi dobila mastitis.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
23.5.2009 14:50:28   
_andreja_
user posted image

pa tole slikico dodajte JanezGal

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 23.5.2009 14:51:46 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
23.5.2009 14:52:08   
Nina00

KOKICA, ful mi je všeč tvoj avatar, ker je tako živahne barve. user posted image

Evo, Tija je spet zakuhala, Nika še neki jamra... danes sem stročji fižol jedla, pa je malo veselo po črevesju. user posted image  

user posted image za Tijo, da ne bo hujšega in bo hitro minilo. Mi smo boljše, le Brinu moram 2-3x na dan spucat nos, ampak se mi zdi, da se že malo umirja. Upam, da ne bomo spet takoj dobili nove pošiljke iz vrtca user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
23.5.2009 14:54:08   
Nina00

VSE NAJBOLJŠE ZA 2 MESECA:

JANEZ GAL OD _ANDREJE_  user posted image   user posted image   user posted image

TARA OD PAKSI 79  user posted image   user posted image   user posted image

NEJC OD DANE  user posted image   user posted image   user posted image

TJAŠA OD PONDELAK  user posted image   user posted image   user posted image

MANCA OD IRENA83  user posted image   user posted image   user posted image

VITAN LEV OD SEY   user posted image   user posted image   user posted image   in

ULA OD POKA1  user posted image   user posted image   user posted image

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
23.5.2009 14:56:48   
Nina00

Pri nas smo delovni.

Se mi zdi, da veliko več kot prvi user posted image  Ima pa tudi že kar veliko obdobij budnosti po kako urco večkrat na dan. Mu je pa zelo zanimivo bratca gledat kako se igra user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
23.5.2009 14:57:55   
Nina00

in seveda čestitke vsem slavljencem tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole mi je pa znano user posted image  Pri starejšem sem včasih komaj na WC šla pa je bil že alarm.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
23.5.2009 15:00:04   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

felix7 - kaj maš kaj mleka viška?user posted image

user posted image  ja ene 150 ml na dan ga stran zlijem...

Kaj pa če bi ga zamrznila, če ga imaš toliko viška?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?