Anonimen
|
Pozdravljene babuške! Kakšnih 15 minutk še imam, tako da se na hitrco javim. Naša miška se mi je že včeraj enkrat nasmehnila , ko je bila budna, toda ko sem jo danes previjala in sva imeli na obisku babico, pa se nama je z babico tako lepo smejala, da nisem mogla verjeti. Je možno, da se dojenčki že pri 5 tednih smejijo? Včeraj sva bili tudi sami prvič na sprehodu in babnice to je takšen projekt, da sploh ni res . Pustiti Elo v stanovanju, laufati dol in spraviti voziček skozi dvojna nihanja vrata in še ena, ki se sama zapirajo, ven, potem odhiteti po Elo (in upati, da vmes ni jokala, ko me ni bilo ). Ko prideva nazaj, pa vse od začetka oz. konca: najprej odnesti Elo v stanovanje, jo pustiti samo in potem pohiteti po voziček in ga spraviti v blok. Madona, da res niso mogli zgraditi takšnih blokov, da bi lahko brez težav prišel iz bloka z dojenčkom v vozičku! Zdaj, ko je Ela še majhna, ni problem, če jo pustim samo za par minutk, toda ne vem, če si bom to upala, ko bo večja . Kako to izvajate ostale, ki živite v bloku? Je pa zato bil sprehod super: malo sem se še privajala na voziček (ker je trikolesnik) in sem vozila, kot da sva malo pijani , toda bilo je super! Sem bila pa zato potem strašansko utrujena in mislila, da mi bo odpadel križ. Babnice moja kondicija je na nuli! Ni kaj, zdaj bo pa zares treba orng zavihat rokave in vsak dan na sprehod. V glavnem midve z Elo se imava vsak dan, ko sva sami, vedno bolj fajn . Mamica se sprošča in vedno bolj izkorišča tiste ure, ko Ela spi. In potem, ko pride po službi očka domov in pove, kako se je lepo peljati domov in se veseliti, da te doma čakata dve rožici , se mi pa tako stopi srce . Vas grem še malo prebrat, ker bo kmalu naslednja runda. Lep večer in mirno noč vsem , NenaLena
|