nmag
|
Pozdravček vsem in lepo se imejte tiste,ki greste na morje,jaz tudi že komaj čakam. Včeraj sem imela ful stresni dan,moj Gregor je z traktorčkom na pedala zgrmel po strmem klancu,pri sosedu,dol in treščil v zid,stala sem par korakov stran,po nesreči je tako obrnil volan in šel preblizu mimo klanca,takoj sem skočila in stekla,zraven pa tako zavpila,da me je verjetno slišala cela vas,vendar prepozno.Dobil je kar pošteno buško,jaz sem od strahu skoraj omedlela,dobro da je bila moja mami zraven,mali pa je postal sivobled in bruhnil,tako,da sem se še bolj ustrašla.Takoj sem poklicala moža in vija urgenca,tam so mu slikali glavico in na srečo ni bilo hujšega,ponoči sem ga morala opazovati,če bi kaj bilo pa je danes čisto ok,razen velike buške na čelu.Že zvečer je bil vredu,sem jaz izgledala slabše,ne znam vam pa povedat kok sem se ustrašla,ker je klanec v garažo bil kar strm in dolg na koncu pa zid in vrata,kljun od traktorja je malo ublažil udarec. Sedajle ga moram zrihtat,ker ga dedi in babi peljeta na izlet,ker je bil tako korajžen fantek pri zdravniku.Jaz pa še nisem prišla čisto k sebi,ker skoz razmišljam kaj bi bilo če bi s polno hitrostjo in direkt z glavo treščil,ga ne spustim več pa če laufam za njim. Še dobro,da je Karolinca pridna in lahko laufam za njim Lepo se imejte in čuvajte svoje sončke,sedaj so še v vozičkih,ko shodijo pa lauf za njimi