zanchy
|
končno imam spet malo časa, da še tukaj kaj napišem , berem vas kar redno, ko pa hočem kaj napisat je pa ponavadi alarm , mi še pri enem mesecu nimamo ritma za spanje, en dan je priden spi skoraj cel dan, potem pa drugi dan vse nadoknadi- se cel dopoldan dere, pa sam na rokah pa na zizi bi bil, kako je s tem pri vas- ste že ujeli ritem? V sredo sva imela s Sebastjanom prvi pregled in je vse super,nekaj za seznamček- teža 4800g, dolžina 54,5 cm, mi je pa pediater rekel, da je mel zlomljeno ključnico, ko sem mu pokazala, da ima mal čudno kost, ampak v porodnišnici mi niso nič rekli in na odpustnico niso nič napisali , pa je samo rekel, da ni nič hudga, da je sam lepotna napakica hranjenje: mi se polno dojimo in to včasih na pol ure včasih na dve alli tri no edino ponoči pa jemo tam nekje okoli 1-2-eh zjutraj spanje: podnevi je odvisno od dneva, največ pa tri do štiri ure v enem kosu, pa ko se peljemo v avtu , ponoči pa spimo od 10-ih do 2-eh in potem do 6-ih zjutraj pleničke: mi uporabljamo lumpijeve- men se zdijo najboljše, sem probala sparove, pa imam občutek kot da so plastične , pamperske mi pa tud niso, k vse prek pride- tako kot je aljab rekla- skoz je bil premočen aljab: tud pri nas je podobno, mojga ni nič doma, dobesedno, sam spat pride domov, jaz pa cele dneve sama s tremi otroci , tud včasih mislim, da ne bom zmogla, moj je že drugi dan, ko sva prišla domov iz porodnišnice šel za cel dan delat, to je blo v soboto, pol je pa v torek zjutraj šel- spet na teren- pa je prišel v sredo zvečer, pa saj jaz sem se že mal navadla, ampak tavelkedva otroka ga pa kar orenk pogrešata, najbolj na živce mi pa gre, da ko jst tamalega uspavam, pa prletita tavelekdva "MAMI, MAMI"- na ves glas - pol pa men lasi pokonc , ampak kaj češ, vse mormo dat skoz, pa potrpet kile: jst mam pa že 6 kg manj kot pred nosečnostjo , -celo nosečnost sem se zredila 4 kg, zdaj sem pa 10 kg dala dol, ampak da vam povem, da imam še vedno več kg kot vse ve - grehi iz prejšnih nosečnosti, ki so ostali , tako da moram shujšat še enih 25 kg, da bom na idealni teži- se bomo trudli
|