Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:12:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Žlafadurji? Predvidevam da je to ajmar Ma ne vem... ajmar je menda vedro.... žlafadur pa ima tisti dolg lulček,da lažje zalivaš....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:12:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz pa še vedno vodo čakam oz. bazen, da se napolni. Olivija je zadnjič rekla, da sosedovemu poveljniku vodo s hidranta v bazen pumpajo. Moj foter je bil do nedavnega predsednik PGD Grosuplje, še vedno pa je tajnik GZ Grosuplje in član predsedstva GZ Slovenije pa z dvema vrtnima "šlavfoma" polnimo bazen ...samo,da te ne bo pol kap, ko bo račun prišel... ...imaš račun za vodo, pa še Nigrad (no, ne vem kaj je pri vas) ...mi so dobili tudi s hidranta....pa nismo poveljniki, pa tud gasilci ne....mamo pa kakega poznanega tam.... za cca 16 000 l je prišlo lani 30€, kolegica jih je pa letos klicala, pa so ji rekli, da rabi 3 cisterne.....po 30€...90€....bo tud kar iz pipe točila... ...mi smo se pa odločili, da ga letos ne postavljamo..... čez 1 mesec gremo tako že na morje,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:15:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...grem.....bom zdaj malo se za doktorja in medicinsko sestro igrala ...grem si rano pogledat, razkužit in lepo zavit..... ...pa probat grem, če mi kaki čevlji grejo obut.....še v japonkah me ful boli..... ...dober vem kok ti je...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:15:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
žlafadur - vrtna škropilnica, zalivalka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:15:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj kr mimo so šli...mislim kakšen narod pa je to .... ne mimo.....gledali so kaj se je zgodilo ....pa nič....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:16:10
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Razumem ........ Upam pa, da bodo naša prizadevanja omogočila vašemu otroku, da bo v jeseni sprejet v vrtec. Jaz preprosto ne vem, kaj bi tu komentirala. Drugače pa sem jaz zelo vesela, ker mi smo dobili. Mislim, da so odprli nekaj novih igralnic, skoraj vsi otroci so sprejeti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:16:45
|
|
|
|
gloria
|
...ups konec branja...alarm ...nočka se tipkamo ju3....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:18:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft žlafadur - vrtna škropilnica, zalivalka ...... glavno, da si si dolgi lulček zapomnila... ...mi včasih rečemo tud kangla .....če ni kakega finega zraven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:19:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Drugače pa sem jaz zelo vesela, ker mi smo dobili. jaz tud...... me zanima kaj bo na sestanku v četrtek...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:19:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Razumem ........ Upam pa, da bodo naša prizadevanja omogočila vašemu otroku, da bo v jeseni sprejet v vrtec. Jaz preprosto ne vem, kaj bi tu komentirala. Drugače pa sem jaz zelo vesela, ker mi smo dobili. Mislim, da so odprli nekaj novih igralnic, skoraj vsi otroci so sprejeti. Saj nimaš kaj...Itak, da ni enostavno...za nobenega. Fajn, da ste dobili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:20:06
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft dvema vrtnima "šlavfoma" polnimo baze A cevi pa nimaste? Ne, ker so nam flavfi bolj simpatični. Če rečem, da nekdo s cevjo zaliva vrt, si predstavljam eno fino gospodično, ki vsa spedenkana drži v roki cev in paradajzek zaliva. Zato imam jaz šlavf! Zdej ugotavljam, da je to eno in isto, ne? haha Sem mislila, da polnete z vrtnimi žlafadurji.... sem malo zamutila... A si mislila, da Meta z lavorjem laufa iz bajte do bazena?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:20:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čik fajt še enkrat: Ej leda, daj mi pošlji cel fotosešn na mail prosim. Ga najdeš na FB-ku!!! Tnx Aja, pa sori če je bla moja sumoborka danes preveč groba z Elo. Jo bom mal v roke vzela !!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:22:28
|
|
|
|
Jazzy1
|
Leda - drugače pa sori za bike, ampak važno da s tabo ni hujšega.!!!!!!!!!!!Pa pomoje da to ni emšo, ampak si se najbrž v unga lepotca, ki je ravno prečkal tire zagledala in evo ti ga na
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:22:30
|
|
|
|
meta21
|
Grem spat...naj kar moj čaka šlavfe . Jaz rabim lepotni spanec, da ne bom jutri namesto uhanov podočnjake vlekla na ohcet Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:25:13
|
|
|
|
zband
|
tvoja roka je hotela preprečiti ta poseg,ampak mami ful lepa slika,sicer je rudarstvo umrlo ampak mali indiani jonsi so ostali še enkrat lepa slika, družina iz izlak
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:28:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband tvoja roka je hotela preprečiti ta poseg,ampak mami ful lepa slika,sicer je rudarstvo umrlo ampak mali indiani jonsi so ostali še enkrat lepa slika, družina iz izlak o zband...si nazaj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:28:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Razumem ........ Upam pa, da bodo naša prizadevanja omogočila vašemu otroku, da bo v jeseni sprejet v vrtec. Jaz preprosto ne vem, kaj bi tu komentirala. Drugače pa sem jaz zelo vesela, ker mi smo dobili. Mislim, da so odprli nekaj novih igralnic, skoraj vsi otroci so sprejeti. Saj nimaš kaj...Itak, da ni enostavno...za nobenega. Fajn, da ste dobili Pri nas se bo tudi uredilo za vse.... bojo tri nove oddelke v nekih prostorih izven vrtca odprli, tudi v sosednjih vaseh je še nekaj prostih mest, tko da za te, ki rabimo septembra prostor bo, za tiste, ki rabijo kasneje pa ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:29:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Grem spat...naj kar moj čaka šlavfe . Jaz rabim lepotni spanec, da ne bom jutri namesto uhanov podočnjake vlekla na ohcet Lahko noč! Fajn se imejte Meta...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:30:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babike - user posted image user posted image user posted image user posted image poglejte si to..... septembrke vodimo user posted image Fiš.... ti si največja... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:31:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
A si mislila, da Meta z lavorjem laufa iz bajte do bazena? Ne z lavorjem...... szi žlafadurjem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:33:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babike - user posted image user posted image user posted image user posted image poglejte si to..... septembrke vodimo user posted image Fiš.... ti si največja... hahaha ja,samo očke so pa skor iste
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:33:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Ni čudno, da so take nevihte.... Kak naj vam normalen človek sledi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:34:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem videla, da ste otvorile tudi piknik variante srečanj.... Baje da je v BTCju neko novo veliko otroško igrišče. Je katera že bila?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 23:35:18
|
|
|
|
gold fish
|
lara...nočka.... ...pridejo klimo jutri spet nazaj priklopit..... ....upam, da me ne vržejo iz postelje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?