Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:01:46
|
|
|
|
leda
|
Ma kdaj ste se pa to zmenile? jST se pa nisem imela kam dat.... hja, men je eno uro pred kofetom moja mama dvojčkov odpovedala, istočasno pa je še klicala m (kako tia), da so tle...jst pa že na pto v luna park...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:02:56
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish leda....ma meni se nonstop ena slika prikazuje....sploh ne morem pogledat....firbčna pa Meni isto ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:03:45
|
|
|
|
leda
|
saj vem..... jaz mam tud s temi leti frke....meni gre na živce,da mi pa vsak da 10 let manj no, jst nimam frke. se pa rada za.****.vam iz tega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:04:27
|
|
|
|
leda
|
Meni isto ... ježeš. kera?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:05:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda aja.... jaz pa sem vedno bila tak s temi noski..ni ena mucka ni smela bit not....čistila in čistila,pa še vedno.... kaj češ rečt? ste mel vnete uhe? mi nikol. ampak to nima veze s to teorijo. zoji sem kapljala not. šele mal pred elo sem s kombinacijo tanč na medover netu in kolegice zaštekala kaj je treba delat... ne,nikoli .... pravim samo,da sem ko obsedene z noski,morajo bit popolnoma lčisti vedno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:06:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish leda....ma meni se nonstop ena slika prikazuje....sploh ne morem pogledat....firbčna pa Meni isto ... jah...se je treba mal potrudit, je leda nalašč mal tako zakamuflirano citirala ela je podlegla pod težo lije tarik je pa samo opazoval...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:07:07
|
|
|
|
Marsy
|
zdej spi in diha skoz nos, se pa sliši, da nos ni lepo prehoden a jo naj kar pustim, če bo spala, al naj ji ponoči tud kej nos čistim? mogoče res trapasto sprašujem, ampak res ne bi rada, da se mi matra, po drugi strani jo pa jaz ne bi matrala s tistim aspiratorjem ponoči, če spi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:07:35
|
|
|
|
gold fish
|
...babike..... jaz sem tak ...... moj palec.....boli kot hudič....pa ful mam gnojno....al kaj bi to blo...tak otečen pa ful me peče že vse...... pa komaj za ponedeljek sem zmenjena pri zdravnici ...jaz pa niti na nogo več ne morem stopit, ker se mi zdi, kot da mi nekdo nož not tišči... ....bi najraje šla kar na urgenco....samo v tem primeru sem šajser ...me preveč boli in me je strah, da me bo potem še bolj.... ...grem si dat girodal gor...da gnoj (če je not) ven potegne.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:08:06
|
|
|
|
Olivija*
|
marsy, upam da se pozdravite do egipta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:08:18
|
|
|
|
leda
|
zdej spi in diha skoz nos, se pa sliši, da nos ni lepo prehoden pusti. če bo frka se bo zbudila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:08:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Meni isto ... ježeš. kera? Cela štala.... popravi prosim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:09:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy zdej spi in diha skoz nos, se pa sliši, da nos ni lepo prehoden a jo naj kar pustim, če bo spala, al naj ji ponoči tud kej nos čistim? mogoče res trapasto sprašujem, ampak res ne bi rada, da se mi matra, po drugi strani jo pa jaz ne bi matrala s tistim aspiratorjem ponoči, če spi pri naši je bilo tako,da ko je ponoči juedla,mi ni mogla dihat in je ponavadi bruhala....ali pa jokala in sem ji smrklje kar z bibipalčko ven potegnila,brez fiziološke...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:09:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Meni isto ... ježeš. kera? vidim samo tisto, ko trije na tleh sedijo....pa neki modri obroč al kaj je okrog..... mislim, da T čisto na levi sedi s kapuco..., ne vidim, pa druge (drugih)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:09:07
|
|
|
|
leda
|
..babike..... jaz sem tak user posted image .. evo ti ruke stara, bi ti rekla. mene vse boli....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:09:29
|
|
|
|
Olivija*
|
fiška, jaz ti ne vem svetovat, ker HB še nisem imela teh težav...že trkam. pošiljam pa eno , da bo čimprej bolje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:10:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
...babike..... jaz sem tak user posted image ...... moj palec.....boli kot hudič....pa ful mam gnojno....al kaj bi to blo...tak otečen pa ful me peče že vse...... pa komaj za ponedeljek sem zmenjena pri zdravnici ...jaz pa niti na nogo več ne morem stopit, ker se mi zdi, kot da mi nekdo nož not tišči... Pa porka špinača, nooooooooo.... koliko cajta te že to boli? Mašinca sem huda.... je treba toliko odlašat? Na lubčka....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:11:10
|
|
|
|
Marsy
|
gold fish: meni so na vseh štirih palcih nohte dol vlekli, ker se mi je zagnojilo. Na nogi sem imela oba vraščena, na roki se pa ne spomnim, kaj je blo, sem bila še v vrtcu. Spomnim pa se, da sem ogromno ogromno presedela z nogami v lavorju s kamiličnim čajem. Absolutno zahtevaj antibiotik. Meni so nazadnje samo noht dol potegnili in ker je bilo poletje, se itak v vročini ni zacelilo. 2 meseca je trajalo, da so mi dali antibiotike, pol je blo pa dobro.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:11:36
|
|
|
|
leda
|
čik fajt še enkrat:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:11:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish leda....ma meni se nonstop ena slika prikazuje....sploh ne morem pogledat....firbčna pa Meni isto ... jah...se je treba mal potrudit, je leda nalašč mal tako zakamuflirano citirala ela je podlegla pod težo lije tarik je pa samo opazoval... problem je ker mi vse označi....pa ne gre nikak
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:11:41
|
|
|
|
Marsy
|
nič, grem zdaj v posteljo z upanjem na mirno noč. nočko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:11:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda zdej spi in diha skoz nos, se pa sliši, da nos ni lepo prehoden pusti. če bo frka se bo zbudila. se podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:13:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* fiška, jaz ti ne vem svetovat, ker HB še nisem imela teh težav...že trkam. pošiljam pa eno , da bo čimprej bolje ma do zdaj je vedno minilo po par dneh...zdaj sem si pa nekaj rovala...pa alkohol, pa jod, pa v bepanthen gor dajala...pa zgleda celo štalo nardila... ...no ne vse naenkrat... .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:14:25
|
|
|
|
leda
|
se podpišem... joj fiši, na trenutke se vprašam, kaj bi blo, če bi mela recimo pet otrok.a bi sploh vidl pediatra?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:15:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...babike..... jaz sem tak user posted image ...... moj palec.....boli kot hudič....pa ful mam gnojno....al kaj bi to blo...tak otečen pa ful me peče že vse...... pa komaj za ponedeljek sem zmenjena pri zdravnici ...jaz pa niti na nogo več ne morem stopit, ker se mi zdi, kot da mi nekdo nož not tišči... Pa porka špinača, nooooooooo.... koliko cajta te že to boli? Mašinca sem huda.... je treba toliko odlašat? Na lubčka.... zdaj kaki teden ......samo sem klicala dr. pa sploh nisem vedela, da so preseljeni...zato mi pa ni nobeden dvignil...no v četrtek mi je le uspelo jih dobit.....in
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:15:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda se podpišem... joj fiši, na trenutke se vprašam, kaj bi blo, če bi mela recimo pet otrok.a bi sploh vidl pediatra? to so pa mamice - za otroka vse, mami bo pa že potrpela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?