Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:16:04
|
|
|
|
leda
|
ela je podlegla pod težo lije user posted image user posted image user posted image mhm. in pf neki primerja svojo pupico s tole osemkilašico naša ma pol kile manj...vsaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:16:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pa sem prišla nazaj pogledat in vprašat , če se vidimo jutri? jaz pa čakam tvoj odg. kdaj in kje ...da vidim, če gre ven....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:19:06
|
|
|
|
arabela*
|
saj bo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:20:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy gold fish: meni so na vseh štirih palcih nohte dol vlekli, ker se mi je zagnojilo. Na nogi sem imela oba vraščena, na roki se pa ne spomnim, kaj je blo, sem bila še v vrtcu. Spomnim pa se, da sem ogromno ogromno presedela z nogami v lavorju s kamiličnim čajem. Absolutno zahtevaj antibiotik. Meni so nazadnje samo noht dol potegnili in ker je bilo poletje, se itak v vročini ni zacelilo. 2 meseca je trajalo, da so mi dali antibiotike, pol je blo pa dobro. meni so po prvem porodu samo na strani malo stran odrezali, pa je mir...pa je že 9 let od tega..... na drugi nogi pa nisem pol več šla, ker me je injekcija bolj bolella kot vse ostalo..... zdaj pa imam....bom morala it.... pa niso nohta dol vlekli ampak samo odrezali..... to ne bom pustila...raje ne grem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:21:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čik fajt še enkrat: ...zdaj pa še tisto , ko T hodi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:23:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Marsy gold fish: meni so na vseh štirih palcih nohte dol vlekli, ker se mi je zagnojilo. Na nogi sem imela oba vraščena, na roki se pa ne spomnim, kaj je blo, sem bila še v vrtcu. Spomnim pa se, da sem ogromno ogromno presedela z nogami v lavorju s kamiličnim čajem. Absolutno zahtevaj antibiotik. Meni so nazadnje samo noht dol potegnili in ker je bilo poletje, se itak v vročini ni zacelilo. 2 meseca je trajalo, da so mi dali antibiotike, pol je blo pa dobro. meni so po prvem porodu samo na strani malo stran odrezali, pa je mir...pa je že 9 let od tega..... na drugi nogi pa nisem pol več šla, ker me je injekcija bolj bolella kot vse ostalo..... zdaj pa imam....bom morala it.... pa niso nohta dol vlekli ampak samo odrezali..... to ne bom pustila...raje ne grem.... kaj ne boš pustila,da režejo ali da noht dol potegnejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:23:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: leda se podpišem... joj fiši, na trenutke se vprašam, kaj bi blo, če bi mela recimo pet otrok.a bi sploh vidl pediatra? to so pa mamice - za otroka vse, mami bo pa že potrpela ne vem če je tu mami mišljena...pediater mi ne gre zraven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:23:50
|
|
|
|
leda
|
..zdaj pa še tisto , ko T hodi your word is my command:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:24:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj ne boš pustila,da režejo ali da noht dol potegnejo dol potegnejo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:25:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Leda, jaz bi rada to slikico vidla v vsej svoji veličini.... pa mi čisto nekaj drugega odpre..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:26:28
|
|
|
|
leda
|
ne vem če je tu mami mišljena...pediater mi ne gre zraven ni bla. bol to, da pri drugem in tretjem in četrtem res obvladaš osnove ala pucanje nosa...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:26:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: leda Leda, jaz bi rada to slikico vidla v vsej svoji veličini.... pa mi čisto nekaj drugega odpre.. Aha, si že popravla...... no, kje pa je Tia?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:27:32
|
|
|
|
leda
|
Leda, jaz bi rada to slikico vidla v vsej svoji veličini.... pa mi čisto nekaj drugega odpre.. khm. čudn čudn. neki je narobe, ampak ne težit ranjencem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:28:19
|
|
|
|
leda
|
... no, kje pa je Tia? na cesti na brdo. in če je mela s sabo fotoaparat, bomo to tut vidl...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:28:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Leda, jaz bi rada to slikico vidla v vsej svoji veličini.... pa mi čisto nekaj drugega odpre.. khm. čudn čudn. neki je narobe, ampak ne težit ranjencem Ma kje pa ste to bile? Ma shjoj, no... jst bi tudi tk na dekci poležavala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:29:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ..zdaj pa še tisto , ko T hodi your word is my command: hvala.... še enkrat...firbec potešen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:30:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft _____________________________ dededle.. tatata... mamamam.... tetete.... nene.... buuva.... bumda lara, si ti malo podaljšala tvoj podpis? tisti bumda na koncu se mi zdi nov...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:31:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ne vem če je tu mami mišljena...pediater mi ne gre zraven ni bla. bol to, da pri drugem in tretjem in četrtem res obvladaš osnove ala pucanje nosa... no, pol sem bila na pravi valovni ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:32:51
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda ne vem če je tu mami mišljena...pediater mi ne gre zraven ni bla. bol to, da pri drugem in tretjem in četrtem res obvladaš osnove ala pucanje nosa... no, pol sem bila na pravi valovni .... meni pa še ene par celic manjka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:33:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft _____________________________ dededle.. tatata... mamamam.... tetete.... nene.... buuva.... bumda lara, si ti malo podaljšala tvoj podpis? tisti bumda na koncu se mi zdi nov... bumda je že včeraj bla..... nekaj je novega....mislim, da kar nene
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:33:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft _____________________________ dededle.. tatata... mamamam.... tetete.... nene.... buuva.... bumda lara, si ti malo podaljšala tvoj podpis? tisti bumda na koncu se mi zdi nov... Ja pa še "kedele" in "zzzzja" bi lahko dodala.... haha....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:33:46
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy gold fish: meni so na vseh štirih palcih nohte dol vlekli, ker se mi je zagnojilo. Na nogi sem imela oba vraščena, na roki se pa ne spomnim, kaj je blo, sem bila še v vrtcu. Spomnim pa se, da sem ogromno ogromno presedela z nogami v lavorju s kamiličnim čajem. Absolutno zahtevaj antibiotik. Meni so nazadnje samo noht dol potegnili in ker je bilo poletje, se itak v vročini ni zacelilo. 2 meseca je trajalo, da so mi dali antibiotike, pol je blo pa dobro. Ojoj. To pa ni hec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:34:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda ne vem če je tu mami mišljena...pediater mi ne gre zraven ni bla. bol to, da pri drugem in tretjem in četrtem res obvladaš osnove ala pucanje nosa... no, pol sem bila na pravi valovni .... meni pa še ene par celic manjka ...moje še tud niso vse nazaj (od kod že se vračajo, če sploh se ) ...bom začela sudoku reševat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:36:04
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...bom začela sudoku reševat meta je pravila, da obstaja sudoku na wc papirju.... kje prodajajo ta papir?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:36:17
|
|
|
|
gold fish
|
ronja - razbojnikova hči...... .....sem se začela tako smejati zdaj, pikec me je pa samo gledal..... imajo ocenjevanje branja..in sma označila zgodbice, ki pridejo v poštev...pa vidim ta naslov... kahlo....na raport...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?