Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:51:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, norooooo, kakšno fantastično postavo imaš Hvala. Samo veš, da moram dat dol še 10kg, da se znebim "dekoracije" kot bi rekla **** Saj res, kje pa je ona????? Na ZS se mi je oglasila, sem gor se pa nič ne javi ****, potrebujemo kakšne zanimive fotke, kakšno novičko iz tvojih logov,... Pogrešamo te
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:52:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš, da unih ta rumenih ne morem hm, jaz tudi teh zgornjih ne kako pa si tele pripopala? a si z miško dala copy in potem paste na sporočilu? meni v okvirčku sploh ne prikaže možnosti za paste Ja z miško sem označila, sicer sem mogla kar na silo parkrat kliknit, da sploh prime in potem copy paste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:53:42
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vse je treba probat.....mislim, da je ravno Aurora rekla, ko je nehala dojit, da se je Gal nehal zbijat ponoči. Mogoče bo tudi pri Ani tako A Aurora je tudi že nehala dojit... A sploh še katera doji na majčicah, a sm jaz zadnji osamelec? Ja, verjetno bo tako. Ali pa, ko jo preselimo v svojo sobo. Saj je z uspavanjem tudi tako, da pri varuški zaspi v trenutki, ko jo položi v posteljico ali jo malce pomasira po hrbtu, doma pa se preklada po posteljici vsaj 40 min Točno se že zavedajo tile naši sončki kaj in kako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:55:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vse je treba probat.....mislim, da je ravno Aurora rekla, ko je nehala dojit, da se je Gal nehal zbijat ponoči. Mogoče bo tudi pri Ani tako A Aurora je tudi že nehala dojit... A sploh še katera doji na majčicah, a sm jaz zadnji osamelec? Ja, verjetno bo tako. Ali pa, ko jo preselimo v svojo sobo. Saj je z uspavanjem tudi tako, da pri varuški zaspi v trenutki, ko jo položi v posteljico ali jo malce pomasira po hrbtu, doma pa se preklada po posteljici vsaj 40 min Točno se že zavedajo tile naši sončki kaj in kako. Mislim, da bo kar držalo, da si zadnja oz. med zadnjimi, ker kolikor je meni znano so vse, ki se redno javljajo z dojenjem nehale.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:57:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt a tele lahko? a si se slikala??? Ja, z dvema napakama: 1. vmes skačem zijat na RR 2. na obrazu nimam smehljaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:57:40
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt a tele lahko? Pismo, pa zakaj za tristo kosmatih, jaz ne morem narediti tega ušivega COPY?????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:58:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako za danes bom nehala smetit po RR, se bom pa malo bolj potrudila v torek in sredo, ker sem doma na recesijskem dopustu. Upam, da bomo že na cilji(20 tka) MIRNO IN DOLLGOOO NOČKO ŽELIM!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:58:30
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt a tele lahko? a si se slikala??? Ja, z dvema napakama: 1. vmes skačem zijat na RR 2. na obrazu nimam smehljaja Glavno, da imaš rdečo mašnico v laseh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:59:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt a tele lahko? a si se slikala??? Ja, z dvema napakama: 1. vmes skačem zijat na RR 2. na obrazu nimam smehljaja Dobra si , ko sem zmatrana ne mignem niti s prstom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:59:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Estrella, BRAVO PUNCA ZA -22! Res super izgledaš, sam pazi, da ne boš na koncu kot beckhamova victoria to se pa ni za bat, sem prevelik ljubitelj hrane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:00:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt a tele lahko? a si se slikala??? Ja, z dvema napakama: 1. vmes skačem zijat na RR 2. na obrazu nimam smehljaja Glavno, da imaš rdečo mašnico v laseh in na ustncah nasmeh.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:02:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt a tele lahko? Pismo, pa zakaj za tristo kosmatih, jaz ne morem narediti tega ušivega COPY?????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:02:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE! Suzy85, tole je pa res neprijetno... Sicer pa, kdo sploh je upravičen do otroškega dodatka? A tudi če imaš redno službo? OD je odvisen od prihodka. Tudi, če si zaposlen ti lahko pripada. Tole s CSD jem jazz nikoli nisem razumela. To, da ti bodo vzeli dohodke iz 2008 je logično in da boš imela za 20% višje doklade je OK in čisto normalen obračun. Ni mi pa jasna tista kolobocija okoli enomesečne plače Ko si javila, da si se zaposlila bi bilo itak vseeno, če pustijo iste doklade do izteka, ker se bo vsaka plača upoštevala pač z letom zamika. Včasih je bit bolje tiho in je vse manj kompikacij. Tako sem delala jaz in sem kar dobro čez prišla Jaz tudi na CSd nisem javila, da sem se zaposlila. V vrtec pa sem pozabila in sem ene 3 mesece preveč plačevala. Kako mi je to ušlo pa ne vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:02:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, če si še gor imam eno vprašanje: a se tvoj ukvarja samo z mobilno telefonijo ali "drži" tudi navigacije? se da zrihtat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:03:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, norooooo, kakšno fantastično postavo imaš Hvala. Samo veš, da moram dat dol še 10kg, da se znebim "dekoracije" kot bi rekla **** Saj res, kje pa je ona????? Na ZS se mi je oglasila, sem gor se pa nič ne javi ****, potrebujemo kakšne zanimive fotke, kakšno novičko iz tvojih logov,... Pogrešamo te a ji je katera poslala SMS???????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:03:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt a tele lahko? a si se slikala??? Ja, z dvema napakama: 1. vmes skačem zijat na RR 2. na obrazu nimam smehljaja Dobra si , ko sem zmatrana ne mignem niti s prstom Ej, nimam ravno izbire... Če pustim perilo do jutri, bo čisto zmečkano...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:03:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt a tele lahko? a si se slikala??? Ja, z dvema napakama: 1. vmes skačem zijat na RR 2. na obrazu nimam smehljaja Glavno, da imaš rdečo mašnico v laseh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:04:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, če si še gor imam eno vprašanje: a se tvoj ukvarja samo z mobilno telefonijo ali "drži" tudi navigacije? se da zrihtat Te pocukam za rokav, ok? Moj bi imel igračko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:06:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, če si še gor imam eno vprašanje: a se tvoj ukvarja samo z mobilno telefonijo ali "drži" tudi navigacije? se da zrihtat Te pocukam za rokav, ok? Moj bi imel igračko , ni blema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:23:42
|
|
|
|
špelin@
|
Pišuka, končno sem obesila perilo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:30:54
|
|
|
|
špelin@
|
Aja: kasso, dobila pošto!!! Hvala Jutri plačam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 22:38:30
|
|
|
|
špelin@
|
Kako se je fajn sam s sabo pogovarjat Mirno nočko vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?