Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:09:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw wwwwooooooooowwwwww Pa ti si ful suha!!!!!!!!!!! Nič riti, pa ful joške. Idealno!!!!! Zdaj pa lahko rečem tako kot vse zame kam še hujšaš. No, no , no......tako pa ne. Seveda hujat moram še na dele, ki so pri ženski najbolj kritični. Predvsem trebuh in boki. To mi dela navečje težave. Pa mislim, da bo do konca leta že sanirana zadeva. Rit nimam na vzven imam pa zize Bi mi bilo bolj po všeči obratno tako kot imaš ti. Če bi imela tako kot jaz bi hotela imeti tako kot ti. Začaran krog. Trebuha jaz ne vidim, ker ga ni, bokov pa se iz te perspektive ne vidi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:15:51
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE! Suzy85, tole je pa res neprijetno... Sicer pa, kdo sploh je upravičen do otroškega dodatka? A tudi če imaš redno službo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:19:36
|
|
|
|
Estrella*
|
Oj Aurea kako si? Kdaj imaš G???? A boš šla na bolniško ali misliš delat do konca?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:21:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE! Suzy85, tole je pa res neprijetno... Sicer pa, kdo sploh je upravičen do otroškega dodatka? A tudi če imaš redno službo? OD je odvisen od prihodka. Tudi, če si zaposlen ti lahko pripada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:25:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj Aurea kako si? Kdaj imaš G???? A boš šla na bolniško ali misliš delat do konca? o še ena nosečka , čestitam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:26:13
|
|
|
|
Aurea
|
Estrella, BRAVO PUNCA ZA -22! Res super izgledaš, sam pazi, da ne boš na koncu kot beckhamova victoria SončnicaSandra, luštne slikce, kako je Manca zrasla prava punca je! Špelin@ za Gregijevo spanje v lastni posteljici. Prosim za recept, pri nas smo od1h naprej še vedno vsi v zakonski Jana81, čestitke za RD, upam, da si ga lepo preživela! Aja, pa tisti cimet gel lahko namažeš na stegna in rit, daš gor elastične hlače in greš teč, bo največ učinka. Če zašvicaš je to tako, kot bi šla na body wrapping. Jaz sem prakticirala enkrat v preteklosti tudi s folijo pa je blo too much packarije in si ne predstavljam mlade mamice, ki to počenja Jaz se za celulit ne sekiram. Sem že v prvi nosečnosti popokala vse anticelulitne kreme (ki so mi itak samo ležale v omari) in jih nesla mami (ona pa jih je verjetno zagnala preč )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE! Suzy85, tole je pa res neprijetno... Sicer pa, kdo sploh je upravičen do otroškega dodatka? A tudi če imaš redno službo? ne smeš presežt 40.000Eurov bruto letno al neki tazga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:29:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE! Suzy85, tole je pa res neprijetno... Sicer pa, kdo sploh je upravičen do otroškega dodatka? A tudi če imaš redno službo? OD je odvisen od prihodka. Tudi, če si zaposlen ti lahko pripada. Tole s CSD jem jazz nikoli nisem razumela. To, da ti bodo vzeli dohodke iz 2008 je logično in da boš imela za 20% višje doklade je OK in čisto normalen obračun. Ni mi pa jasna tista kolobocija okoli enomesečne plače Ko si javila, da si se zaposlila bi bilo itak vseeno, če pustijo iste doklade do izteka, ker se bo vsaka plača upoštevala pač z letom zamika. Včasih je bit bolje tiho in je vse manj kompikacij. Tako sem delala jaz in sem kar dobro čez prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:32:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE! Suzy85, tole je pa res neprijetno... Sicer pa, kdo sploh je upravičen do otroškega dodatka? A tudi če imaš redno službo? ne smeš presežt 40.000Eurov bruto letno al neki tazga Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka, kadar dohodek na družinskega člana ne presega 99% povprečne plače v Republiki Sloveniji v preteklem koledarskem letu oziroma v predpreteklem koledarskem letu, če se otroški dodatek uveljavlja v mesecu januarju, februarju ali marcu. To pomeni, če je suma prihodkov deljena z 12 meseci in število članov družine presega cca 1300 eu bruto na člana
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 22.5.2009 21:33:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:32:54
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj Aurea kako si? Kdaj imaš G???? A boš šla na bolniško ali misliš delat do konca? Ojla, hvala, kar dobro, samo zmatrana (ponoči še vedno ne spimo brez 3x zbujanja) in slabo mi je (- 2 kg mi kaže tehtnica - v prvo je bilo do 3 mweseca -3, potem pa + 20 ) Sem že skoraj pozabila ta občutek, ko si v bistvu ful lačen, pa ti vse smrdi... in pol se neki siliš s hrano, da ti ni še bolj slabo... najbolj takole zvečer. Joj, ne vem... Rada bi delala do konca, če bo mogoče, ampak ne vem... sta se mi zadnjič dva mulca, ki sta se ravsala, v trebuh zaletela na hodniku, potem si pa mislim, kaj, če bi bila že bolj na koncu Sploh pa moramo še počakati na prvi UZ naslednji teden, da slišimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:36:49
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Samo da vas na hitro pozdravim. je peljal svojo mamo nazaj domov (po baletni predstavi), jaz sem ravnokar spravila spat Gregija in malo piko, velika pa še nekaj bere.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:37:34
|
|
|
|
Aurea
|
Evo, meni še vedno noče nobene slikce smajlijev ali emoticons pripopati sem gor... Ostanejo mi edito tile na RR A ostale pa lahko še vedno dajete gor vse?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:38:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj Aurea kako si? Kdaj imaš G???? A boš šla na bolniško ali misliš delat do konca? Ojla, hvala, kar dobro, samo zmatrana (ponoči še vedno ne spimo brez 3x zbujanja) in slabo mi je (- 2 kg mi kaže tehtnica - v prvo je bilo do 3 mweseca -3, potem pa + 20 ) Sem že skoraj pozabila ta občutek, ko si v bistvu ful lačen, pa ti vse smrdi... in pol se neki siliš s hrano, da ti ni še bolj slabo... najbolj takole zvečer. Joj, ne vem... Rada bi delala do konca, če bo mogoče, ampak ne vem... sta se mi zadnjič dva mulca, ki sta se ravsala, v trebuh zaletela na hodniku, potem si pa mislim, kaj, če bi bila že bolj na koncu Sploh pa moramo še počakati na prvi UZ naslednji teden, da slišimo O a naslednji teden??? Super bomo držali pestke za tvojega . Pa poročaj, da ne pozabiš Ja človek res ne ve kaj bi bilo bolje. Po moje je najbolj, da počakaš in boš videla kako se bodo sprot odvijale stvari. A Ana ga pa tako biksa ponoči A se doji?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:38:30
|
|
|
|
Aurea
|
Ojla Špelin@ Zdaj pa si vzemi malo časa zase in uživaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:39:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Evo, meni še vedno noče nobene slikce smajlijev ali emoticons pripopati sem gor... Ostanejo mi edito tile na RR A ostale pa lahko še vedno dajete gor vse? Ja a veš, da ne vem, ker nisem že nekaj časa popala. Grem probat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:40:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Samo da vas na hitro pozdravim. je peljal svojo mamo nazaj domov (po baletni predstavi), jaz sem ravnokar spravila spat Gregija in malo piko, velika pa še nekaj bere. No, pa upajmo, da gREGI ODSPI KONKRETNI KOS SPANJA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:41:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Ojla Špelin@ Zdaj pa si vzemi malo časa zase in uživaj! Eh, še obešanje perila me čaka, jaz pa danes res tako zbita, da komaj sedim, bi se kar na stolu ulegla... Tebi želim pa, da se tvoje počutje izboljša, pa seveda za UZ naslednji teden!!! Aja, spanje Recept? Bolje je začel spat, ko je prebolel norice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:42:43
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, norooooo, kakšno fantastično postavo imaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:44:08
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A Ana ga pa tako biksa ponoči A se doji? Jah, zdaj je tako da spi nekje 4-5 ur v prvi rundi v svoji posteljici, zaspi sedaj brez joške že kakšen teden potem pa jo ponavadi vsa zalimana kar vzamem k sebi in jo fliknem gor in zraven zaspim. Ko se drugič zbudi okrog 4-5h zjutraj pa ji šiba pripraviti AM in ga dobi po flaški, ki jo hlastno izprazni in zaspi za še 2 uri. Ja, zdaj, ko je končno ( po 1 letu ) sprejela flaško na cucelj, so stvari lažje... Par dni pa tudi sprobavam eno foro s svežim kvasom, ki naj bi ga pojedel pred spanjem (velikosti kavinega zrna) in čez popil mleko, kar naj bi pomagalo pri daljšem spancu... Pri nas še ni vidnejših rezultatov po 3 dneh... bomo videli, baje je to star preizkušen recept.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:44:19
|
|
|
|
Estrella*
|
A veš, da unih ta rumenih ne morem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:46:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A Ana ga pa tako biksa ponoči A se doji? Jah, zdaj je tako da spi nekje 4-5 ur v prvi rundi v svoji posteljici, zaspi sedaj brez joške že kakšen teden potem pa jo ponavadi vsa zalimana kar vzamem k sebi in jo fliknem gor in zraven zaspim. Ko se drugič zbudi okrog 4-5h zjutraj pa ji šiba pripraviti AM in ga dobi po flaški, ki jo hlastno izprazni in zaspi za še 2 uri. Ja, zdaj, ko je končno ( po 1 letu ) sprejela flaško na cucelj, so stvari lažje... Par dni pa tudi sprobavam eno foro s svežim kvasom, ki naj bi ga pojedel pred spanjem (velikosti kavinega zrna) in čez popil mleko, kar naj bi pomagalo pri daljšem spancu... Pri nas še ni vidnejših rezultatov po 3 dneh... bomo videli, baje je to star preizkušen recept. Vse je treba probat.....mislim, da je ravno Aurora rekla, ko je nehala dojit, da se je Gal nehal zbijat ponoči. Mogoče bo tudi pri Ani tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:47:36
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš, da unih ta rumenih ne morem hm, jaz tudi teh zgornjih ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:48:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, norooooo, kakšno fantastično postavo imaš Hvala. Samo veš, da moram dat dol še 10kg, da se znebim "dekoracije" kot bi rekla **** Saj res, kje pa je ona?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:48:47
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš, da unih ta rumenih ne morem hm, jaz tudi teh zgornjih ne kako pa si tele pripopala? a si z miško dala copy in potem paste na sporočilu? meni v okvirčku sploh ne prikaže možnosti za paste
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:49:16
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, če si še gor imam eno vprašanje: a se tvoj ukvarja samo z mobilno telefonijo ali "drži" tudi navigacije?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?