Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz sem tudi bolj nočna ptica, oziroma sem bila, dokler niso deca prišla, jaz bi pa zjutraj takoooooooooo spala vsaj do 10, pa mi ni dano, že 18 let ne več, pa naslednjih 5 let tudi še ne, zato pa letim v posteljo kmalu po 22.
jaz sem bila danes v službi na obisku in sem v šoku.....naj bi prišla delat če ne prej, že 15.junija......
29.junija imam dopust (še stari), 24.-ega je konec šol.leta, 25.-ga je praznik, 26.-ega je exurzija.. za 10 dni naj grem službo in vlečem potne stroške?!
In kam naj dam malo?!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..pa lepo smo se dogovorili, da koristim bolniško in pridem zadnji teden avgusta...eh,.....
Welcome to the club..ali kako se že napiše in reče... Tudi moja ravnateljica se drži črke zakona, nimaš kaj. Mi je pa žal zate, sploh če ste se dogovorili.
Jaz sem tudi bolj nočna ptica, oziroma sem bila, dokler niso deca prišla, jaz bi pa zjutraj takoooooooooo spala vsaj do 10, pa mi ni dano, že 18 let ne več, pa naslednjih 5 let tudi še ne, zato pa letim v posteljo kmalu po 22.
Majuška a že kaj po postelji gledaš, danes si bila pokonci čisto prezgodaj
nanka, sem popoldne oddremala pol urice, ko res nisem več mogla gledat ... je pa res hecno - neglede na to, koliko sem čez dan zaspana, pa zvečer nimam težav bit pokonci
Še dobro, ker danes moraš biti zadnja, da zapreš svoj del.
Majuška a že kaj po postelji gledaš, danes si bila pokonci čisto prezgodaj
nanka, sem popoldne oddremala pol urice, ko res nisem več mogla gledat ... je pa res hecno - neglede na to, koliko sem čez dan zaspana, pa zvečer nimam težav bit pokonci
Ti si bolj nočna ptičica se meni zdi , za razliko od mene ki sem jutranja.Zjutraj mi sploh ni problem začet muvat, bi lahko hudiču rep spulila tolksem agilna, zvečer pa ne morem včasih brisače za seboj pospravit po tuširanju
jest pa včasih sredi dneva komiram pred TV-jem ...
jaz sem bila danes v službi na obisku in sem v šoku.....naj bi prišla delat če ne prej, že 15.junija......
29.junija imam dopust (še stari), 24.-ega je konec šol.leta, 25.-ga je praznik, 26.-ega je exurzija.. za 10 dni naj grem službo in vlečem potne stroške?!
In kam naj dam malo?!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..pa lepo smo se dogovorili, da koristim bolniško in pridem zadnji teden avgusta...eh,.....
Levinja welcome to the club, tudi jaz, že 29.6.
< Sporočilo je popravil nanka -- 22.5.2009 22:36:05 >