Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Saj jaz sem šla nekaj na Moja RR pogledat in je takrat pisalo, da je Flower pred približno dvema urama odprla nov del. Ma, ves čas nekaj bezajo na RR in samo večjo štalo naredijo. Ne najdem pa ne najdem rubrike Rodili smo.
JAz na RR itak nič ne najdem, edino vas julijke, pa še to zato, ker idejo od metuljčice kopiram, tako,d a tam kejr ostanem dam na favorites, pasekr tam skonektam, nikol en falim .Prej sem pa mutila preden sem nas našla , EMŠO ja ja sej vem
sam čaki ... če prav razumem, moraš vsak dan naredit nov favorite?
Almera, ja meni je tudi Leclercova Saherca presladka, ampak gozdiček je pa dober.Smo se jih pa že prenajedli, ker moramo tolikokrat praznovat, zdaj pa kar sama spečem pa je.
< Sporočilo je popravil nanka -- 22.5.2009 22:21:43 >
Majuška a že kaj po postelji gledaš, danes si bila pokonci čisto prezgodaj
nanka, sem popoldne oddremala pol urice, ko res nisem več mogla gledat ... je pa res hecno - neglede na to, koliko sem čez dan zaspana, pa zvečer nimam težav bit pokonci
Majuška a že kaj po postelji gledaš, danes si bila pokonci čisto prezgodaj
nanka, sem popoldne oddremala pol urice, ko res nisem več mogla gledat ... je pa res hecno - neglede na to, koliko sem čez dan zaspana, pa zvečer nimam težav bit pokonci
Še dobro, ker danes moraš biti zadnja, da zapreš svoj del.