Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:44:42
|
|
|
|
leda
|
in kot drugo... jaz se tudi zanimam za nakup prikolice. ne bi imela glih neke tak profesionalne, kot ste jo (verjetno) imeli vi v franciji, vsak nasvet pa bi bil dobrodošel... na kaj moram bit pozorna? mah, une tapocenske so vse iste in za izi variante ok. mi mamo res eno tako, ki je udobna in varna za potovanja. no, v bistvu je ultimativna in temu primerna tudi draga. smo jo sicer scenkali na nemškem ebayu, ma je še vedno bla ohoho evrov. je pa multi funkcionalna: lahko je tudi voziček, ali prikolica na snegu, ali... ampak za vožnjo po mestu bi jaz preverla vzmetenje in udobnost sedeža. to je pa tut vse kar rabiš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:45:58
|
|
|
|
Marsy
|
Hja, v navodilih pa piše, da par kapljic v nos, sicer je nevarnost, da se okuži srednje uho... Mogoče je zdej zaspala. Ko se bova naslednjič lotili čiščenja nosu, bo špricalo. Bom vztrajala, ni kej. Upam, da je tole danes moje zadnje javljanje (jamranje).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:47:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda .. pomagal nihče... no jst sem bla pa dons prijetno presenečena. ustavil je prvi avto. not mamica z dojenčkom, ki me je vprašala, če rabim pomoč in če me kam pelje. res, sem se čist raznežla, da so še vedno taki ljudje na svetu. so še, samo jih je ful malo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:47:08
|
|
|
|
leda
|
sicer pa - ste vedele, da so rojstni dnevi ful zdravilni? dokazali so, da tisti, ki praznujejo veliko rojstnih dni, živijo dlje ma olivija, ta pomemben del tvojga posta sem pa spregledala. jst sem pa fopala, da tko cajt nesem, ker mam tolk dober lajf ne, resnica je v tem, da vsako leto organiziram en mega žur za bp no, letos je bil bolj na izi, ker je mela ela še prvo bujenje tam okrog pol enajsth, ampak bil pa je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:48:13
|
|
|
|
leda
|
Hja, v navodilih pa piše, da par kapljic v nos, sicer je nevarnost, da se okuži srednje uho... ma se hecaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:48:43
|
|
|
|
leda
|
so še, samo jih je ful malo mogoče so sam uni drugi bolj glasni...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:48:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* sicer pa - ste vedele, da so rojstni dnevi ful zdravilni? dokazali so, da tisti, ki praznujejo veliko rojstnih dni, živijo dlje Mhm, pa kašljanje je tudi zdravilno. Menda, če dolgo kašljaš tudi dolgo živiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:50:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda O pismo rosno.... si misliš, da bi imela v sedežu Elo? no vidiš, zakaj propagiram prikolice.... Misliš, da je nebi okrog obrnilo oz. bi letela s tabo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:51:16
|
|
|
|
leda
|
Misliš, da je nebi okrog obrnilo oz. bi letela s tabo? vem da ne letet pa nima kam. je ornk opasana..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:51:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: leda O pismo rosno.... si misliš, da bi imela v sedežu Elo? no vidiš, zakaj propagiram prikolice.... Misliš, da je nebi okrog obrnilo oz. bi letela s tabo? ne, ker bi prikolica pri taki vožnji kar odskakovala, kot na trampolinu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:52:26
|
|
|
|
gold fish
|
Lara....evo tak zgleda zdaj....tisto na vrhu je samo gor dano... ...pred tem je imela pa tako lepo trikotno strehico.... tu je še v fazi sestavljanja.... ..... še sreča, da še nismo vseh stvari not zložili, ker pol bi bil še večji halo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:52:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mata.... pa vi samo žuraste... ma jst bi tudi..... Bazen.... kul to...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:53:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Mal sem ji nakapala fiziološke, ji stisneš v nos tko, da čez drugo ven pride. kajjjjjjjj???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:55:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ah, kje pa! čeprav vedno tako poudarjaš tu na forumu, da si praznovala že kar nekaj rojstnih dnevov... jaz sem si te čist drugače predstavljala, potem te pa v tivoliju vidim....ma res sem imela čist drugo sliko user posted image user posted image user posted image ti jih ne bi niti 30 pripisala ma se jst se hecam s temi leti. obenem tut poudarjam, da tko fit kot sem v 30ih nisem bla nikol v 20ih, pa tega nobena ne opaz:) tko da saraya, ne me tko resno jemat. men je to zabavno, ker jemljem staranje kot žur, ker se mi zdi, da vedno bolj zgledam in da sem vedno bolj fit. ampak tko kot sem mela skoz šale na barvane blondinke, ko sem se barvala, mam zdej na leta. in glede na naravno stanje jih bo vedno več saj vem..... jaz mam tud s temi leti frke....meni gre na živce,da mi pa vsak da 10 let manj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:56:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara....evo tak zgleda zdaj....tisto na vrhu je samo gor dano... Ma joj, kakšna škoda....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:57:31
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Ah sranje ... pa tako fletna je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:57:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ja, pa naj bo otroček nagnjen naprej, da ven steče. sicer jim gre vse v grlo in potem bruhajo tisto sluz in fiziološko... ni nujno, je pa bolš. jst sem eli kar brizgala v ležečem, ker s tem ni mela težav. raje pa jo drži v sedečem položaju. no, jst sem pumpico stisnila in pol še v nosu spustila, da je obenem špricnla in ven potegnila. če jo pa daš potem še kravce past, gre pa vse ven in ne rabiš nobenih dragih aspiratojev. marsy, pa valda se buni, ampak to je treba. vneta ušesa so 80 procentov posledica slabo spucanih nosov... aja.... jaz pa sem vedno bila tak s temi noski..ni ena mucka ni smela bit not....čistila in čistila,pa še vedno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:58:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz mam tud s temi leti frke....meni gre na živce,da mi pa vsak da 10 let manj...user posted image Meni se pa fino zdi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:58:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: leda Mal sem ji nakapala fiziološke, ji stisneš v nos tko, da čez drugo ven pride. kajjjjjjjj??? ja, mi smo tudi ene parkrat to prakticirali. jo je držal nad umivalnikom,js sem pa špricala... ampak dost bolj simple in učinkovit se mi zdi baby vac. ta je meni res zakon. edino to me moti,ker se ga na sesalec priklopi in moram vedno tiste kable vlačit in priklapljat... sem že iskala v trgovini, če obstaja kak manjši sesalec z okroglim nastavkom, da bi baby vac gor pasal. tisti mini sesalci (gospodinjski in za avto, al kako se jim reče) imajo vsi tak ploščat nastavek... a mogoče katera ve, če se dobi kak z okroglim?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:59:53
|
|
|
|
leda
|
aja.... jaz pa sem vedno bila tak s temi noski..ni ena mucka ni smela bit not....čistila in čistila,pa še vedno.... kaj češ rečt? ste mel vnete uhe? mi nikol. ampak to nima veze s to teorijo. zoji sem kapljala not. šele mal pred elo sem s kombinacijo tanč na medover netu in kolegice zaštekala kaj je treba delat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:00:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
sicer pa. je bil dons en piknik na travi: Ma kdaj ste se pa to zmenile? jST se pa nisem imela kam dat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:00:40
|
|
|
|
leda
|
ampak dost bolj simple in učinkovit se mi zdi baby vac. ta je meni res zakon. no men je pa dost bolj izi ena pumpica za tri evre brez sesalca....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 22:00:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* sicer pa - ste vedele, da so rojstni dnevi ful zdravilni? dokazali so, da tisti, ki praznujejo veliko rojstnih dni, živijo dlje Mhm, pa kašljanje je tudi zdravilno. Menda, če dolgo kašljaš tudi dolgo živiš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?