|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
22.5.2009 21:26:02   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

No, jaz sem pa malo nervozna. Že dvakrat zapovrstjo se mi tamali joka ko nor, ko ga dam v posteljico. Ko je pa na rokah, pa ok. Zdajle treniramo tretjič ta večer.
Pa tako lepo mi je zvečer zaspal, no!

ah, sigurno je tako obdobje in ga bo kmalu minilo... user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
22.5.2009 21:27:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

sem ji spredaj pred njo puščala in kotalila dve žogici,ji nogice prestavljala

jaz pa naše nič ne učim, kako naj bi se plazila. bo že sama pogruntala, če bo želela... če se ne bo plazila, se pač ne bo.  si ne delam skrbi.

saj jaz tudi ne,danes sem probala,ko že  nekateri na veliko to delajo...pa ker pri prvi nisem tega doživela,sem probala pri M...ampak zgleda bo kar s hojo štartala...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
22.5.2009 21:28:13   
arabela*
grem....ami ami....se tipkamo kasneje..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
22.5.2009 21:28:31   
Marsy
Mal sem ji nakapala fiziološke, ampak se je tko drla, da sem morala it pol stran od nje, ker me je 'trgal'. A pol ni treba 'cuzat' ven, če dobi fiziološko? Ker pri tistem pa še bolj znori, sam da vidi, že začne glavo stran obračat.

Zdej se matra zaspat, se kar neki premetava in joka. Sploh ne vem, kaj naj.

Prav visoke vročine verjetno nima. Tisti infra termometer, ki je kao oh in sploh super, kaže tko različne vrednosti, da ga ne mislim več uporabjat; na čelu je bilo od 36,7 do 37,9. V ušesu še bolj čudno.

Tko da imam samo še klasičnega. Ker je tolk nemirna, ji pa nikjer ne morem izmerit.

Jaouser posted image

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
22.5.2009 21:28:50   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

a se staram al kaj???!!!

ah, kje pa!

čeprav vedno tako poudarjaš tu na forumu, da si praznovala že kar nekaj rojstnih dnevov... jaz sem si te čist drugače predstavljala, potem te pa v tivoliju vidim....ma res sem imela čist drugo sliko user posted image user posted image user posted image ti jih ne bi niti 30 pripisala user posted image

sicer pa - ste vedele,  da so rojstni dnevi ful zdravilni? dokazali so, da tisti, ki praznujejo veliko rojstnih dni, živijo dlje user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 22.5.2009 21:29:26 >

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
22.5.2009 21:30:02   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

No, jaz sem pa malo nervozna. Že dvakrat zapovrstjo se mi tamali joka ko nor, ko ga dam v posteljico. Ko je pa na rokah, pa ok. Zdajle treniramo tretjič ta večer.

ah, sigurno je tako obdobje in ga bo kmalu minilo... user posted image

No, končno je zdaj zaspal. Mogoče sem ga dala pa prehitro not, pa je protestiral. Bom jutri čez dan malo trenirala. Ma, me jezi, ko ne vem kaj ga muči.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
22.5.2009 21:30:20   
leda
Mal sem ji nakapala fiziološke,

fiziološko ne kaplat, ampak špricat. daš v pumpico, ji stisneš v nos tko, da čez drugo ven pride. kapljice nič ne koristijo.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
22.5.2009 21:30:37   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem....ami ami....se tipkamo kasneje..user posted image

dober tek!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
22.5.2009 21:31:41   
gold fish

joj leda .....user posted image ...samo, da ni kaj hujšega....

ma jst res ne vem. sem nardila že ene 5000 kilometrov s tem biciklom. nikol padla. prilezla na 3.000 z njim in dol. in pol za bežigradom...

ne sej. boli res, ampak še bolj jezi. matr, a se staram al kaj???!!!

leda ..moj stric prekolesari km in km vsak dan...... pa se je enkrat peljal v smeri Topolščice....in mu na cesto prileti en pes..... je tako padel, da je imel zlomljeno ličnico, pa prst na roki, pa kar hude poškodbe so bile - ne spomnim se točno kaj vse....  

najhuje je bilo pa to, da je ležal na tleh, ves okrvavljen, luža krvi zraven njega,  ni mogel nič govorit.... ljudje pa zraven hodili in gledali...... pomagal nihče.....pol je pa s svojo krvjo napisal s.o.s ...pol je nekdo odreagiral in poklical rešilca ....mislim svašta....   Je bil še pol en čas v bolnici.... 

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
22.5.2009 21:32:56   
Olivija*

fiziološko ne kaplat, ampak špricat. daš v pumpico, ji stisneš v nos tko, da čez drugo ven pride. kapljice nič ne koristijo.

ja, pa naj bo otroček nagnjen naprej, da ven steče. sicer jim gre vse v grlo in potem bruhajo tisto sluz in fiziološko...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
22.5.2009 21:33:25   
leda
ah, kje pa!

čeprav vedno tako poudarjaš tu na forumu, da si praznovala že kar nekaj rojstnih dnevov... jaz sem si te čist drugače predstavljala, potem te pa v tivoliju vidim....ma res sem imela čist drugo sliko user posted image user posted image user posted image ti jih ne bi niti 30 pripisala

ma se jst se hecam s temi leti. obenem tut poudarjam, da tko fit kot sem v 30ih nisem bla nikol v 20ih, pa tega nobena ne opaz:)  tko da saraya, ne me tko resno jemat. men je to zabavno, ker jemljem staranje kot žur, ker se mi zdi, da vedno bolj zgledam in da sem vedno bolj fit. ampak tko kot sem mela skoz šale na barvane blondinke, ko sem se barvala, mam zdej na leta. in glede na naravno stanje jih bo vedno več user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
22.5.2009 21:33:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz bi si pa tudi rada malo odpočila, pri vrabcu!! 

user posted image

Ma če mije pa tko lušno, no... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
22.5.2009 21:33:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Mal sem ji nakapala fiziološke, ampak se je tko drla, da sem morala it pol stran od nje, ker me je 'trgal'. A pol ni treba 'cuzat' ven, če dobi fiziološko? Ker pri tistem pa še bolj znori, sam da vidi, že začne glavo stran obračat.

Zdej se matra zaspat, se kar neki premetava in joka. Sploh ne vem, kaj naj.

Prav visoke vročine verjetno nima. Tisti infra termometer, ki je kao oh in sploh super, kaže tko različne vrednosti, da ga ne mislim več uporabjat; na čelu je bilo od 36,7 do 37,9. V ušesu še bolj čudno.

Tko da imam samo še klasičnega. Ker je tolk nemirna, ji pa nikjer ne morem izmerit.

Jaouser posted image

....po napisanem nima vročine....

...ena domača pomoč..... probaj ji zapestje...tam, ko je ura...če je vroče...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
22.5.2009 21:36:42   
Lara Croft
kolo pa za v servis seveda...

O pismo rosno.... si misliš, da bi imela v sedežu Elo?

Sam, da si dobro, dej....

Z bičijem sem padla tazadnjič, ko sem se učila na dva kolesa... user posted image Ne, v kandelaber sem se zabila...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
22.5.2009 21:36:54   
gold fish

ja, pa naj bo otroček nagnjen naprej, da ven steče. sicer jim gre vse v grlo in potem bruhajo tisto sluz in fiziološko...

.....pa ni vedno tak hudo....   ne je strašit, je že tak čisto user posted image ...

.....tud če bruhajo tisto sluz...je to samo plus...ker se jim pljučka ščistijo....

....drugič mamica že veuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
22.5.2009 21:36:58   
leda

ni nujno, je pa bolš. jst sem eli kar brizgala v ležečem, ker s tem ni mela težav. raje pa jo drži v sedečem položaju. no, jst sem pumpico stisnila in pol še v nosu spustila, da je obenem špricnla in ven potegnila. če jo pa daš potem še kravce past, gre pa vse ven in ne rabiš nobenih dragih aspiratojev.

marsy, pa valda se buni, ampak to je treba. vneta ušesa so 80 procentov posledica slabo spucanih nosov...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
22.5.2009 21:37:41   
leda

no vidiš, zakaj propagiram prikolice....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
22.5.2009 21:38:24   
Lara Croft
.ji je streho odneslo

Ma danes je en čuden dan.....

Neposredna povezava do sporočila: 4668
22.5.2009 21:39:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

.ji je streho odneslo

Ma danes je en čuden dan.....

...pa še danes dopoldan sem jo gledala, pa študirala, da jo moram slikat...mi je tak lepo zgledala zdaj, ko je bila pobarvana....... grem iskat...

Neposredna povezava do sporočila: 4669
22.5.2009 21:39:33   
leda
.. pomagal nihče...

no jst sem bla pa dons prijetno presenečena. ustavil je prvi avto. not mamica z dojenčkom, ki me je vprašala, če rabim pomoč in če me kam pelje. res, sem se čist raznežla, da so še vedno taki ljudje na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 4670
22.5.2009 21:40:25   
Lara Croft
M sem danes pustila par min.na tleh

Lara tudi ne mara bit na tleh.... edino, če eden leži zraven nje..... V stajici pa se rada igra... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
22.5.2009 21:40:46   
Olivija*

no vidiš, zakaj propagiram prikolice....

kot prvo...z elo ne bi tolk divjala kot takrat, ko je sama in si da duška user posted image

in kot drugo... jaz se tudi zanimam za nakup prikolice. ne bi imela glih neke tak profesionalne, kot ste jo (verjetno) imeli vi v franciji, vsak nasvet pa bi bil dobrodošel... na kaj moram bit pozorna?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
22.5.2009 21:42:04   
petra1978
Prej sem ugasnila rač., ker je bilo tako neurje. Nam je voda malo klet zalila user posted image .
Pa sem prišla nazaj pogledat in vprašat user posted image , če se vidimo jutri?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
22.5.2009 21:42:38   
Lara Croft

Hehe.... tudi Lara bi rada meje prestavila.... Vsak večer je glasen stok, samo nosila pa je ne bom.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
22.5.2009 21:42:54   
meta21
Zadnje dni pridem zvečer na rr pa se mi sploh ne da brat. Neka crknjena sem. Jutri mamo še eno poroko pol se pa moram malo k sebi spravit. Tkole ne gre več naprej...da še na rr nisem na tekočemuser posted image .

Drugače sem pa še vedno malo leteča. Sva se z dragim kar na hitro odločila in bazen kupila (nič fensi...okrogel 3,5 m premera pa 80 globine) in ga je blo treba itak it takoj postavit in polnit. Bova najbrž jutri kar s poroke pobegnilauser posted image , ker sva ko dva otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?