Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:02:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. Gregi, za samevanje pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:03:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo .ves čas se je premetaval,jamral...Ni da bi govoril.Počasi bova Nejca peljala v vrtec,potem greva pa še bezeg nabrat,pa kruh moram speči za jutri,popoldne gremo pa po torto za jutrišnje praznovanje Moram pa pohvaliti Tilna-Je včeraj ugotovil,da lahko sam stoji in celo naredil 2 koraka .Počasi bo je bil pa tako vesel,ko je ugotovil,da lahko že sam postoji za spanje in za Tilna! Se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:04:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ku ku dobro jutro Naše spanje je bilo primerno polnemu nosku, pa kaj čmo.. Nejc je danes doma, ker ima obe očke gnojne in greva ob 9.30 k P...sem komaj doklicala sestro pri P. pol mi pa še reče ja veste gužvo imamo v glavnem danes grem v nabavo za fešto za zvećer..tako da bom bolj malo tu gor..no pa itak dopoldne ni gužve Nejc mi je sicer malo načrte podru, ampak bo šlo. Bogi Nejček, naj se čimprej pozdravi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:05:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:06:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:10:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE! Očitno sem totalno zabita, ker te kvazi logike resnično ne razumem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:11:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ kdaj ti bo jutri najbolj ustrezalo? mi2 boma skoz doma. ne grema v mb, ker gre na pohod in ga ne bo v vojašnici. Najbolj navijam za popoldne, razmišljam, da bi jaz z otroki šla tja po kosilu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:24:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ kdaj ti bo jutri najbolj ustrezalo? mi2 boma skoz doma. ne grema v mb, ker gre na pohod in ga ne bo v vojašnici. Najbolj navijam za popoldne, razmišljam, da bi jaz z otroki šla tja po kosilu. jst mam nekje do 5ih čas, ker pol pa dobimo obisk, pa za v gledališče se moram še zrihtat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:25:54
|
|
|
|
tilči
|
Tilen spi,jaz pa rabim malo pavze Dve štruci kruha sta že pečeni,še en hlebec se peče,sirup je tudi že kuhan.Se mi zdi,da je Tilnu včeraj ful pomagal,ker ga je veliko spil,saj mu je zjutraj teklo iz noska,potem je bil pa dober.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:26:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi! sem dobila odgovor! 15.12.2008 sem se zaposlila, kar sem tudi sporočila na CSD. Gospa mi je rekla, da naj dam novo vlogo, ko bom mela 1. celomesečno plačo, kar sem lahko storila šele februarja. Odločba je iz dne 14.3., veljati pa začne s 1.1.2009 in ker mi je bilo 3 mesece preveč nakazano, zdaj nič ne dobim! 2. finta: naslednji teden dam novo vlogo za povišanje OD, ker eva ne hodi v vrtec, kjer se bodo upoštevali dohodki za leto 2008, kjer se moja zaposlitev še ne upošteva. in bojo OD spet višji! v primerjavi s prejšnjo odločbo NOBENE LOGIKE! Očitno sem totalno zabita, ker te kvazi logike resnično ne razumem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:27:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ku ku dobro jutro Naše spanje je bilo primerno polnemu nosku, pa kaj čmo.. Nejc je danes doma, ker ima obe očke gnojne in greva ob 9.30 k P...sem komaj doklicala sestro pri P. pol mi pa še reče ja veste gužvo imamo v glavnem danes grem v nabavo za fešto za zvećer..tako da bom bolj malo tu gor..no pa itak dopoldne ni gužve Nejc mi je sicer malo načrte podru, ampak bo šlo. za Nejca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:28:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ kdaj ti bo jutri najbolj ustrezalo? mi2 boma skoz doma. ne grema v mb, ker gre na pohod in ga ne bo v vojašnici. Najbolj navijam za popoldne, razmišljam, da bi jaz z otroki šla tja po kosilu. jst mam nekje do 5ih čas, ker pol pa dobimo obisk, pa za v gledališče se moram še zrihtat Ti bom javila, ko bom tam, ok?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:30:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. Gregi. Tudi pri nas se je Nejc nekaj zbudil ponoči,pravi,da se je v glavo udaril.Ne vem,kaj je počel .Sedaj smo mu ograjico vzeli stran in se še ni navadil,da mora ležati bolj na drugi strani,da na tej,kjer se je prej naslanjal,laho dol pade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:31:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. Gregi. Tudi pri nas se je Nejc nekaj zbudil ponoči,pravi,da se je v glavo udaril.Ne vem,kaj je počel .Sedaj smo mu ograjico vzeli stran in se še ni navadil,da mora ležati bolj na drugi strani,da na tej,kjer se je prej naslanjal,laho dol pade Naša mala pika ima pa še vedno ograjico, je taka vrtavka, da je ne upam pustiti brez...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:32:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ kdaj ti bo jutri najbolj ustrezalo? mi2 boma skoz doma. ne grema v mb, ker gre na pohod in ga ne bo v vojašnici. Najbolj navijam za popoldne, razmišljam, da bi jaz z otroki šla tja po kosilu. jst mam nekje do 5ih čas, ker pol pa dobimo obisk, pa za v gledališče se moram še zrihtat Ti bom javila, ko bom tam, ok? velja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:33:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. Gregi. Tudi pri nas se je Nejc nekaj zbudil ponoči,pravi,da se je v glavo udaril.Ne vem,kaj je počel .Sedaj smo mu ograjico vzeli stran in se še ni navadil,da mora ležati bolj na drugi strani,da na tej,kjer se je prej naslanjal,laho dol pade Naša mala pika ima pa še vedno ograjico, je taka vrtavka, da je ne upam pustiti brez... kakšno ograjico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:33:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen spi,jaz pa rabim malo pavze Dve štruci kruha sta že pečeni,še en hlebec se peče,sirup je tudi že kuhan.Se mi zdi,da je Tilnu včeraj ful pomagal,ker ga je veliko spil,saj mu je zjutraj teklo iz noska,potem je bil pa dober.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:35:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. Gregi. Tudi pri nas se je Nejc nekaj zbudil ponoči,pravi,da se je v glavo udaril.Ne vem,kaj je počel .Sedaj smo mu ograjico vzeli stran in se še ni navadil,da mora ležati bolj na drugi strani,da na tej,kjer se je prej naslanjal,laho dol pade Naša mala pika ima pa še vedno ograjico, je taka vrtavka, da je ne upam pustiti brez... kakšno ograjico? Nekaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196894
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 11:58:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. Gregi. Tudi pri nas se je Nejc nekaj zbudil ponoči,pravi,da se je v glavo udaril.Ne vem,kaj je počel .Sedaj smo mu ograjico vzeli stran in se še ni navadil,da mora ležati bolj na drugi strani,da na tej,kjer se je prej naslanjal,laho dol pade Naša mala pika ima pa še vedno ograjico, je taka vrtavka, da je ne upam pustiti brez... kakšno ograjico? Nekaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196894 kdaj pa ste dale svoje spat v posteljo s takšno ograjico? mi2 razmišljava, da bi evo prestavla v svojo sobo, sam še nisma čist odločena al bi ji že kupla sobico al še ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 12:00:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. Gregi. Tudi pri nas se je Nejc nekaj zbudil ponoči,pravi,da se je v glavo udaril.Ne vem,kaj je počel .Sedaj smo mu ograjico vzeli stran in se še ni navadil,da mora ležati bolj na drugi strani,da na tej,kjer se je prej naslanjal,laho dol pade Naša mala pika ima pa še vedno ograjico, je taka vrtavka, da je ne upam pustiti brez... kakšno ograjico? Nekaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196894 kdaj pa ste dale svoje spat v posteljo s takšno ograjico? mi2 razmišljava, da bi evo prestavla v svojo sobo, sam še nisma čist odločena al bi ji že kupla sobico al še ne. Nejc je šel pri 3,5. letih,saj je imel posteljo 140*70cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 12:02:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 kdaj pa ste dale svoje spat v posteljo s takšno ograjico? mi2 razmišljava, da bi evo prestavla v svojo sobo, sam še nisma čist odločena al bi ji že kupla sobico al še ne. Nejc je šel pri 3,5. letih,saj je imel posteljo 140*70cm Nekje sem brala,da ko enkrat s prsmi dosežejo vrh ograjice oz. ko se lahko naslonijo čez,da je čas, da gredo v navadno posteljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 12:02:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. Gregi. Tudi pri nas se je Nejc nekaj zbudil ponoči,pravi,da se je v glavo udaril.Ne vem,kaj je počel .Sedaj smo mu ograjico vzeli stran in se še ni navadil,da mora ležati bolj na drugi strani,da na tej,kjer se je prej naslanjal,laho dol pade Naša mala pika ima pa še vedno ograjico, je taka vrtavka, da je ne upam pustiti brez... kakšno ograjico? Nekaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196894 kdaj pa ste dale svoje spat v posteljo s takšno ograjico? mi2 razmišljava, da bi evo prestavla v svojo sobo, sam še nisma čist odločena al bi ji že kupla sobico al še ne. Malo piko smo dali v klasično posteljo (samo ograjico smo dodali) pri 2,5 letih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 12:11:52
|
|
|
|
bobika
|
Mi smo dali Manco v veliko poslo pri dobrih 2 letih in je od takrat brez ograjice. Ima veliko poslo za z 90cm širokim jogijem in še 20cm je pene zraven, tako da je 120cm širine. Do sedaj je samo 1x padla dol. Je pa tudi nizka, tako, da tudi padec ni hud. Me pa skrbi Anže v svoji otroški poslici. Ko se zbudi je takoj pokonci in zadnjič zjutraj sem ga videla, kako skače. Tako se odrine, da sem ga že videla na tleh . Zdi se mi zelo nevarno, saj se cel nagne preko. Sedaj takoj, ko ga zaslišim, da bedi, grem ponj. Nevem, če bo zdržal do 2 let v tej poslici. Tako, jaz imam tortici spečeni, zvečer še okrasim, da bo pripravljena za jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 12:15:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Mi smo dali Manco v veliko poslo pri dobrih 2 letih in je od takrat brez ograjice. Ima veliko poslo za z 90cm širokim jogijem in še 20cm je pene zraven, tako da je 120cm širine. Do sedaj je samo 1x padla dol. Je pa tudi nizka, tako, da tudi padec ni hud. Me pa skrbi Anže v svoji otroški poslici. Ko se zbudi je takoj pokonci in zadnjič zjutraj sem ga videla, kako skače. Tako se odrine, da sem ga že videla na tleh . Zdi se mi zelo nevarno, saj se cel nagne preko. Sedaj takoj, ko ga zaslišim, da bedi, grem ponj. Nevem, če bo zdržal do 2 let v tej poslici. Tako, jaz imam tortici spečeni, zvečer še okrasim, da bo pripravljena za jutri To je meni počela mala pika Zato je posteljico priredil tako, da je čisto spodaj zavrtal dodatne luknje in smo dno posteljice prestavili res čisto k tlom... Kasneje pa smo odstranili eno od stranic (tisto, ki se da spuščat in dvigat) ter dali namesto le-te to ograjico, ki jo ima zdaj na klasični postelji.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 13:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška je končno omagala, ne vem od kje ji energija dons. Zdej pa upam da spi vsaj 2 uri . Mi bomo dal Gajo v taveliko pojstlo septembra, če pa ne bo še uredu bomo mogl pa še eno kupit. Uuuuuuuu Estrella za - kg, dej kšno fotko gor, da vidmo to suhico
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?