|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
22.5.2009 21:03:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Sekunda dvajset in so bila dol.

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
22.5.2009 21:05:23   
leda
jao babe,

kaj sem pa jst dons ušpičla. sem se popoldne na kolo usedla, da Pot Spomimov in Tovarištva prevozim in je šlo super. čisti užitek. do proge za Bežigradom. sploh ne vem kaj se je zgodilo, ampak naenkrat sem letela po zraku, se ujela na dlani in malo udarla po asfaltu z brado. skratka v tirnice se mi je prednje kolo ujelo. k sreči moja sestra živi pol kilometra stran. sem tja krvaveča odgurala bicikl in ko je najljubši z obema pršu pome, sem bla že ven iz ta hudga šoka. rezultat: več sreče ko pameti. odrgnjena kolena, brada, zelo boleča zapestja, ampak sve u svemu nič polomljenga...

kolo pa za v servis seveda...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
22.5.2009 21:06:00   
Čarli08

pa me neki zanima... upam da tega že niste predebatirale: kako s sončnimi očali za user posted image ? verjetno bi blo fajn jih met sam ne vem če so tisti v pikapolonici za 5 eur sam še slabši za učke al so v redu? oz. jih bo obdržala na obrazu? mate kake izkušnje?

leeeeeep dan!

Alenka od kolegice sin ima sončna očala iz optike. So stala nekaj čez 30 € in njen mali jih ima gor, naša pa je živec in smo ji njegova gor dali. Sekunda dvajset in so bila dol. Ni šans, da bi jih imela gor. Pa tudi sem skeptična malo glede očal. Bomo malo še počakali.

jaz mislim, da sončna očala glih niso za take mladičke. Naš še v šilt gleda, ko mu dam kapo s šiltom, kaj pa vem, kako bi bilo z očalci.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
22.5.2009 21:08:38   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

joj,pri nas je tud bilo tako neurje...me je bilo tako strah,moj pa še na cesti,pa grmelo....grozno.....user posted image

Pa je mimo že? HB, pri nas je ful temno in še nekaj bo.

zdaj je vredu...upam da ne bo ponoči....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
22.5.2009 21:08:50   
gold fish

Punce pri nas je toča. Če mi bo vrt in rože stolklo bom hudičevo jezna.

.....pri nas ni bilo toče,ampak pravo neurje....

...sem user posted image  ...kot user posted image

..prejšnjo soboto smo leseno hišico postavili, med tednom jo je moj ata še lepo pobarval....danes pa......ji je streho odneslo....pa čez 1000€ smo dali za njo...  no in na koncu, čez kake pol ure je spet ful začelo sonce sijatuser posted image user posted image user posted image

...tak da...jutri bo spet akcija postavljanja in odpravljanja posledic ..... še sreča, da se 60 letnica - praznovanje prestavi za 1 teden, ker je stric na morju.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
22.5.2009 21:09:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Sin arapskog šeika studira u Beogradu. Nakon mesec dana piše kući: Srbija je prelepa, ljudi su jako ljubazni i baš mi se svidja ovde. Samo mi je ponekad neprijatno kad idem na fakultet u mom pozlaćenom mercedesu a neko od mojih profesora izlazi iz tramvaja.... Posle par dana stiže ček na milion dolara sa kratkom porukom roditelja: Nemoj da nas sramotiš, kupi i ti tramvaj!

user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
22.5.2009 21:10:32   
arabela*
leda user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
22.5.2009 21:11:50   
arabela*
jaz pa seg zdaj končno uspela golaž skuhat.....smo cel dan skoraj flajtrali naokoli,pa posedali v kafiču pri Dravi......tak da..grem zdaj...jeeeeeeeeessssssssssssttttttt...........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
22.5.2009 21:12:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Ojla!
Kaji pa mal iz nosa teče, kiha in tud kdaj pa kdaj zakašlja. Mal je tud topla, sam ta naš termometer kaže vsakič drugačno temperaturo; tko da ne vem, kaj je realnost.

A naj ji dam v nos fiziološko in izpraznim nosek ali se dela to bolj novorojenčkom?
Diha pa skoz usta, se jo prav nenavadno sliši. Ma sem jezna nase, da sem jo prehladila user posted image .

....ni to samo za novorojenčke, lepo ji stisni not, da ji ga ščistiš malo...... to lahko tud za mucike uporabljaš, če jih ima...se razmočijo in grejo lepo ven...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
22.5.2009 21:13:42   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda

jao babe,

kaj sem pa jst dons ušpičla. sem se popoldne na kolo usedla, da Pot Spomimov in Tovarištva prevozim in je šlo super. čisti užitek. do proge za Bežigradom. sploh ne vem kaj se je zgodilo, ampak naenkrat sem letela po zraku, se ujela na dlani in malo udarla po asfaltu z brado. skratka v tirnice se mi je prednje kolo ujelo. k sreči moja sestra živi pol kilometra stran. sem tja krvaveča odgurala bicikl in ko je najljubši z obema pršu pome, sem bla že ven iz ta hudga šoka. rezultat: več sreče ko pameti. odrgnjena kolena, brada, zelo boleča zapestja, ampak sve u svemu nič polomljenga...

o mama. Samo, da si ok.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
22.5.2009 21:14:08   
arabela*
M sem danes pustila par min.na tleh...se je drla....ležala na trebuhu ko hlod,niti mrdnila ni...pol sem ji spredaj pred njo puščala in kotalila dve žogici,ji nogice prestavljala.je malo mrdala z rokaami....se spet začela dret....odločena da se nebo ona plazila....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
22.5.2009 21:14:11   
gold fish

Ojla!
Kaji pa mal iz nosa teče, kiha in tud kdaj pa kdaj zakašlja. Mal je tud topla, sam ta naš termometer kaže vsakič drugačno temperaturo; tko da ne vem, kaj je realnost.

A naj ji dam v nos fiziološko in izpraznim nosek ali se dela to bolj novorojenčkom?
Diha pa skoz usta, se jo prav nenavadno sliši. Ma sem jezna nase, da sem jo prehladila user posted image .

Obvezno ji očisti nosek. To se ne dela le novorojenčkom, ampak tudi dojenčkom nasplošno, saj drugače ne gre očititi noska. Probaj v ritki temperaturo zmeriti. Malo si preberi o temperaturah na netu koliko je kje, ker je razlika med merjenjem v ustih, ušesih ali v ritki. Saj bo dobro, boš videla.

v ušecu in pod pazduho je baje isto...., v danki pa je 1 stopinja višje..... zbijat začneš pri 38,5 ...tak zadnjič naša pediatrinja.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
22.5.2009 21:14:58   
gold fish

joj,pri nas je tud bilo tako neurje...me je bilo tako strah,moj pa še na cesti,pa grmelo....grozno.....user posted image

Pa je mimo že? HB, pri nas je ful temno in še nekaj bo.

...pri nas je zaenkrat mimo...... no s posledicami...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
22.5.2009 21:17:26   
gold fish

Sem probala, pa Kaja totalno znori, če se ji s čim dotaknem noska. Kaj pa ponoči, ko spi? Če bo zakuhala, bo verjetno jokala?

...ni rečeno....jaz to zakuhanje opazim tako....   očke so ponavadi bolj steklene - ne moreš zgrešit....lička rdeča.....ni pa nujno tako....

..saj ji tiste ampule ne daš čisto do noska...probaj kaki cm stran....malo bo mokra dobila bo pa vseno v nosnico...

.... naš tud protestira...pol pa malo skozi igro in nekak gre....

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
22.5.2009 21:18:27   
Olivija*
leda, drži se! kar dobro si jo odnesla.... drugič pa malo bolj počasi user posted image

za ostale, ki ste doživele neurje in točo, pa user posted image   user posted image   user posted image , da ni bilo in da ne bo kaj hudega...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
22.5.2009 21:18:35   
gold fish

jao babe,

joj leda .....user posted image  ...samo, da ni kaj hujšega....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
22.5.2009 21:18:57   
Čarli08
No, jaz sem pa malo nervozna. Že dvakrat zapovrstjo se mi tamali joka ko nor, ko ga dam v posteljico. Ko je pa na rokah, pa ok. Zdajle treniramo tretjič ta večer.
Pa tako lepo mi je zvečer zaspal, no!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
22.5.2009 21:21:40   
gold fish

M sem danes pustila par min.na tleh...se je drla....ležala na trebuhu ko hlod,niti mrdnila ni...pol sem ji spredaj pred njo puščala in kotalila dve žogici,ji nogice prestavljala.je malo mrdala z rokaami....se spet začela dret....odločena da se nebo ona plazila....user posted image

ne tako hitro puške vrečt v koruzo.....  saj veš...ena lastovka še ne pomeni pomladi...

naš je danes kar na lepem začel bit na štirih in se tak zibat...je hotel it naprej pa nekak ni vedel kako.....pa sem ga opazovala...je padel...ampak ne na nos...se je ujel na rokicah....

.....mislim, da je na dobri poti.... 

M se pa mora tud navadit terena, pa to....

Bom v ponedeljek poročala kake vaje boma delala na fizioterapiji, pa bomo virtalno telovadiliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
22.5.2009 21:21:52   
Čarli08
Držim pesti, da vam toča ne sklesti pridelka. Pri nas je tudi grdo kazalo, pa menda ne bo hujšega.
Fiši, upam, da ne bo treba preveč sanirati.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
22.5.2009 21:22:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

No, jaz sem pa malo nervozna. Že dvakrat zapovrstjo se mi tamali joka ko nor, ko ga dam v posteljico. Ko je pa na rokah, pa ok. Zdajle treniramo tretjič ta večer.
Pa tako lepo mi je zvečer zaspal, no!

.....znano, znano se to sliši.....  

Baje, da so zdaj v takem obdobju....user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
22.5.2009 21:23:00   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Bom v ponedeljek poročala kake vaje boma delala na fizioterapiji, pa bomo virtalno telovadiliuser posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4646
22.5.2009 21:23:06   
leda
joj leda .....user posted image ...samo, da ni kaj hujšega....

ma jst res ne vem. sem nardila že ene 5000 kilometrov s tem biciklom. nikol padla. prilezla na 3.000 z njim in dol. in pol za bežigradom...

ne sej. boli res, ampak še bolj jezi. matr, a se staram al kaj???!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4647
22.5.2009 21:23:48   
Olivija*

sem ji spredaj pred njo puščala in kotalila dve žogici,ji nogice prestavljala

jaz pa naše nič ne učim, kako naj bi se plazila. bo že sama pogruntala, če bo želela... če se ne bo plazila, se pač ne bo.  si ne delam skrbi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
22.5.2009 21:24:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Fiši, upam, da ne bo treba preveč sanirati.

veš kaj je problem...ta hišica se sestavlja kot lego kocke....in vrh...streha je polomljena.....bom probala kako slikico gor dat...... sem slikala zaradi zavarovalnice.....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
22.5.2009 21:25:47   
arabela*

ne sej. boli res, ampak še bolj jezi. matr, a se staram al kaj???!!!

ma daj..to se lahko vsakemu zgodi,  ne glede na leta..

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?