Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:03:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Sekunda dvajset in so bila dol.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:05:23
|
|
|
|
leda
|
jao babe, kaj sem pa jst dons ušpičla. sem se popoldne na kolo usedla, da Pot Spomimov in Tovarištva prevozim in je šlo super. čisti užitek. do proge za Bežigradom. sploh ne vem kaj se je zgodilo, ampak naenkrat sem letela po zraku, se ujela na dlani in malo udarla po asfaltu z brado. skratka v tirnice se mi je prednje kolo ujelo. k sreči moja sestra živi pol kilometra stran. sem tja krvaveča odgurala bicikl in ko je najljubši z obema pršu pome, sem bla že ven iz ta hudga šoka. rezultat: več sreče ko pameti. odrgnjena kolena, brada, zelo boleča zapestja, ampak sve u svemu nič polomljenga... kolo pa za v servis seveda...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:06:00
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf pa me neki zanima... upam da tega že niste predebatirale: kako s sončnimi očali za ? verjetno bi blo fajn jih met sam ne vem če so tisti v pikapolonici za 5 eur sam še slabši za učke al so v redu? oz. jih bo obdržala na obrazu? mate kake izkušnje? leeeeeep dan! Alenka od kolegice sin ima sončna očala iz optike. So stala nekaj čez 30 € in njen mali jih ima gor, naša pa je živec in smo ji njegova gor dali. Sekunda dvajset in so bila dol. Ni šans, da bi jih imela gor. Pa tudi sem skeptična malo glede očal. Bomo malo še počakali. jaz mislim, da sončna očala glih niso za take mladičke. Naš še v šilt gleda, ko mu dam kapo s šiltom, kaj pa vem, kako bi bilo z očalci.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:08:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,pri nas je tud bilo tako neurje...me je bilo tako strah,moj pa še na cesti,pa grmelo....grozno..... Pa je mimo že? HB, pri nas je ful temno in še nekaj bo. zdaj je vredu...upam da ne bo ponoči....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:08:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce pri nas je toča. Če mi bo vrt in rože stolklo bom hudičevo jezna. .....pri nas ni bilo toče,ampak pravo neurje.... ...sem ...kot ..prejšnjo soboto smo leseno hišico postavili, med tednom jo je moj ata še lepo pobarval....danes pa......ji je streho odneslo....pa čez 1000€ smo dali za njo... no in na koncu, čez kake pol ure je spet ful začelo sonce sijat ...tak da...jutri bo spet akcija postavljanja in odpravljanja posledic ..... še sreča, da se 60 letnica - praznovanje prestavi za 1 teden, ker je stric na morju.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:09:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Sin arapskog šeika studira u Beogradu. Nakon mesec dana piše kući: Srbija je prelepa, ljudi su jako ljubazni i baš mi se svidja ovde. Samo mi je ponekad neprijatno kad idem na fakultet u mom pozlaćenom mercedesu a neko od mojih profesora izlazi iz tramvaja.... Posle par dana stiže ček na milion dolara sa kratkom porukom roditelja: Nemoj da nas sramotiš, kupi i ti tramvaj!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:10:32
|
|
|
|
arabela*
|
leda
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:11:50
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa seg zdaj končno uspela golaž skuhat.....smo cel dan skoraj flajtrali naokoli,pa posedali v kafiču pri Dravi......tak da..grem zdaj...jeeeeeeeeessssssssssssttttttt...........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:12:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ojla! Kaji pa mal iz nosa teče, kiha in tud kdaj pa kdaj zakašlja. Mal je tud topla, sam ta naš termometer kaže vsakič drugačno temperaturo; tko da ne vem, kaj je realnost. A naj ji dam v nos fiziološko in izpraznim nosek ali se dela to bolj novorojenčkom? Diha pa skoz usta, se jo prav nenavadno sliši. Ma sem jezna nase, da sem jo prehladila . ....ni to samo za novorojenčke, lepo ji stisni not, da ji ga ščistiš malo...... to lahko tud za mucike uporabljaš, če jih ima...se razmočijo in grejo lepo ven...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:13:42
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jao babe, kaj sem pa jst dons ušpičla. sem se popoldne na kolo usedla, da Pot Spomimov in Tovarištva prevozim in je šlo super. čisti užitek. do proge za Bežigradom. sploh ne vem kaj se je zgodilo, ampak naenkrat sem letela po zraku, se ujela na dlani in malo udarla po asfaltu z brado. skratka v tirnice se mi je prednje kolo ujelo. k sreči moja sestra živi pol kilometra stran. sem tja krvaveča odgurala bicikl in ko je najljubši z obema pršu pome, sem bla že ven iz ta hudga šoka. rezultat: več sreče ko pameti. odrgnjena kolena, brada, zelo boleča zapestja, ampak sve u svemu nič polomljenga... kolo pa za v servis seveda... o mama. Samo, da si ok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:14:08
|
|
|
|
arabela*
|
M sem danes pustila par min.na tleh...se je drla....ležala na trebuhu ko hlod,niti mrdnila ni...pol sem ji spredaj pred njo puščala in kotalila dve žogici,ji nogice prestavljala.je malo mrdala z rokaami....se spet začela dret....odločena da se nebo ona plazila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:14:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ojla! Kaji pa mal iz nosa teče, kiha in tud kdaj pa kdaj zakašlja. Mal je tud topla, sam ta naš termometer kaže vsakič drugačno temperaturo; tko da ne vem, kaj je realnost. A naj ji dam v nos fiziološko in izpraznim nosek ali se dela to bolj novorojenčkom? Diha pa skoz usta, se jo prav nenavadno sliši. Ma sem jezna nase, da sem jo prehladila . Obvezno ji očisti nosek. To se ne dela le novorojenčkom, ampak tudi dojenčkom nasplošno, saj drugače ne gre očititi noska. Probaj v ritki temperaturo zmeriti. Malo si preberi o temperaturah na netu koliko je kje, ker je razlika med merjenjem v ustih, ušesih ali v ritki. Saj bo dobro, boš videla. v ušecu in pod pazduho je baje isto...., v danki pa je 1 stopinja višje..... zbijat začneš pri 38,5 ...tak zadnjič naša pediatrinja.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:14:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,pri nas je tud bilo tako neurje...me je bilo tako strah,moj pa še na cesti,pa grmelo....grozno..... Pa je mimo že? HB, pri nas je ful temno in še nekaj bo. ...pri nas je zaenkrat mimo...... no s posledicami...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:17:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Sem probala, pa Kaja totalno znori, če se ji s čim dotaknem noska. Kaj pa ponoči, ko spi? Če bo zakuhala, bo verjetno jokala? ...ni rečeno....jaz to zakuhanje opazim tako.... očke so ponavadi bolj steklene - ne moreš zgrešit....lička rdeča.....ni pa nujno tako.... ..saj ji tiste ampule ne daš čisto do noska...probaj kaki cm stran....malo bo mokra dobila bo pa vseno v nosnico... .... naš tud protestira...pol pa malo skozi igro in nekak gre....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:18:27
|
|
|
|
Olivija*
|
leda, drži se! kar dobro si jo odnesla.... drugič pa malo bolj počasi za ostale, ki ste doživele neurje in točo, pa , da ni bilo in da ne bo kaj hudega...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:18:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jao babe, kaj sem pa jst dons ušpičla. sem se popoldne na kolo usedla, da Pot Spomimov in Tovarištva prevozim in je šlo super. čisti užitek. do proge za Bežigradom. sploh ne vem kaj se je zgodilo, ampak naenkrat sem letela po zraku, se ujela na dlani in malo udarla po asfaltu z brado. skratka v tirnice se mi je prednje kolo ujelo. k sreči moja sestra živi pol kilometra stran. sem tja krvaveča odgurala bicikl in ko je najljubši z obema pršu pome, sem bla že ven iz ta hudga šoka. rezultat: več sreče ko pameti. odrgnjena kolena, brada, zelo boleča zapestja, ampak sve u svemu nič polomljenga... kolo pa za v servis seveda... joj leda ..... ...samo, da ni kaj hujšega....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:18:57
|
|
|
|
Čarli08
|
No, jaz sem pa malo nervozna. Že dvakrat zapovrstjo se mi tamali joka ko nor, ko ga dam v posteljico. Ko je pa na rokah, pa ok. Zdajle treniramo tretjič ta večer. Pa tako lepo mi je zvečer zaspal, no!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:21:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M sem danes pustila par min.na tleh...se je drla....ležala na trebuhu ko hlod,niti mrdnila ni...pol sem ji spredaj pred njo puščala in kotalila dve žogici,ji nogice prestavljala.je malo mrdala z rokaami....se spet začela dret....odločena da se nebo ona plazila.... ne tako hitro puške vrečt v koruzo..... saj veš...ena lastovka še ne pomeni pomladi... naš je danes kar na lepem začel bit na štirih in se tak zibat...je hotel it naprej pa nekak ni vedel kako.....pa sem ga opazovala...je padel...ampak ne na nos...se je ujel na rokicah.... .....mislim, da je na dobri poti.... M se pa mora tud navadit terena, pa to.... Bom v ponedeljek poročala kake vaje boma delala na fizioterapiji, pa bomo virtalno telovadili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:21:52
|
|
|
|
Čarli08
|
Držim pesti, da vam toča ne sklesti pridelka. Pri nas je tudi grdo kazalo, pa menda ne bo hujšega. Fiši, upam, da ne bo treba preveč sanirati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:22:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 No, jaz sem pa malo nervozna. Že dvakrat zapovrstjo se mi tamali joka ko nor, ko ga dam v posteljico. Ko je pa na rokah, pa ok. Zdajle treniramo tretjič ta večer. Pa tako lepo mi je zvečer zaspal, no! .....znano, znano se to sliši..... Baje, da so zdaj v takem obdobju....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:23:00
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Bom v ponedeljek poročala kake vaje boma delala na fizioterapiji, pa bomo virtalno telovadili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:23:06
|
|
|
|
leda
|
joj leda .....user posted image ...samo, da ni kaj hujšega.... ma jst res ne vem. sem nardila že ene 5000 kilometrov s tem biciklom. nikol padla. prilezla na 3.000 z njim in dol. in pol za bežigradom... ne sej. boli res, ampak še bolj jezi. matr, a se staram al kaj???!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:23:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem ji spredaj pred njo puščala in kotalila dve žogici,ji nogice prestavljala jaz pa naše nič ne učim, kako naj bi se plazila. bo že sama pogruntala, če bo želela... če se ne bo plazila, se pač ne bo. si ne delam skrbi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:24:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Fiši, upam, da ne bo treba preveč sanirati. veš kaj je problem...ta hišica se sestavlja kot lego kocke....in vrh...streha je polomljena.....bom probala kako slikico gor dat...... sem slikala zaradi zavarovalnice.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 21:25:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ne sej. boli res, ampak še bolj jezi. matr, a se staram al kaj???!!! ma daj..to se lahko vsakemu zgodi, ne glede na leta..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?