Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:23:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 mene pa osrečuje druga mentruacija po dveh letih in se prov sprašujem, a vse te krvi res ne rabim za svoj obstoj....menam nočne s krilci kot za stavo....in to podnev. Ma jaz sem prvo dobila prejšnji mesec in sem tok metkov (kot jaz pravim tamponom) porabla, kot prej v 3. mesecih. Grrrrr odkar imam Mireno, so mi dnevni vložki čisto dovolj. Glede tega sem ful zadovoljna. Bom še prišparala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:26:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ kako s sončnimi očali za mi imamo kolega, ki je optik... on trdi,da tista "fejk" zaščitna očala očem še bolj škodijo, ker v bistvu zatemnijo, da lahko otrok gleda direkt v sonce, hkrati pa ne varujejo pred UV žarki in zato lahko pride do trajnih poškodb očesa... js mu kar verjamem.... naša A ima julbo očala in jih kar rada nosi... no, včasih si jih tudi potegne dol... nisem pa prepričana, če so tista sončna očala iz baby trgovin res tako zanič, kot pravijo optiki...vsa gotovo ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:30:38
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dejte mi prosim razložit, kaj se na baby shower dela. mi imamo prirejeno varijanto baby showerja. pridemo kolegice (samo punce!), prej že zberemo malo denarja in kupimo kaj za dojenčka, potem pa skozi kakšne zabavne igre/kviz to damo bodoči mamici. to je kot nekakšna zabava presenečenja za bodočo mamico no, pri drugem otroku ne vem, če je to še presenečenje jaz sem rekla, da ne bom imela baby showerja, ker (še) nisem tako amerikanizirana, pa so me prijateljice presenetile, povabile kao na pijačko in me odložile v eni garsonjeri, kjer je že bilo zbranih kakih 10 punc...in hrana in pijača...čisto za vse so poskrele Ma meni je to malo mimo. Kaj pa vem ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:37:16
|
|
|
|
Olivija*
|
to je bolj tako v stilu, da se prijateljice dobimo še enkrat pred prihodom dojenčka, ker je potem nekaj mesecev težko uskladit novega dojenčka, pa ostale otroke in njihovo zdravje in lokacijo in čas itd
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:37:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda fiši, si tle? jst mam še pol kave, pol pa končam z izmeno. ...mislim, da si jo že končala ...jaz sem bila samo prijavljena, dejansko bo bogve kje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:39:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: leda kava popita, spletni cajtngi preleteni, ela še spi prvo rundo in kuhna se začuda ni sama pospravla. tud pr men se ni sama pospravla moja tud ne....me čaka...pa čaka.... jaz pa tu na rr...mali pa spi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:39:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - kje si TUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:40:51
|
|
|
|
Virtualna
|
samo stemplam se...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:42:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa na morje me tudi fuuuul vleče... ....evo ti ruke stara ... ...samo ne za en dan...mi je predaleč...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 12:44:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna samo stemplam se... že spet ...kdo bo pa kaj napisal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 14:58:29
|
|
|
|
gloria
|
...dan...nekaj me zafrkava citiranje....sploh mi ne pošlje ko kliknem na potrdi ...pa od Petre in slikce ne vidim .... ....no mi dva sva nabirala češnje .....zraven še za štrudelj izkošičla,pol si ih bom še za skrinjo zrihtala...mali je užival sto na uro na dekci ....no danes je za kosilo le mal več pojedel .....sem mu dala tko mal mesa pa je verjeten mislil da je sam zelenjava in veselo papcal ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:00:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vem Bo bo. Zadnjič so mi kolegi povedali, da njihov, ki bo v začetku julija star eno leto, šele zdaj puza, pa še to se cel vleče naprej. Na nogicah je tud par sekund, pol pa klecne. Mogoče se mal preveč sekiramo. Mojga primerjajo z enim 3 mesece starejšim. Ja normalno, da je v zaostanku ... ....od mojega bratranca mali je en mesec že v jaslih(v ponedeljek bo eno leto) in še sploh ne hodi,na nogice se postavlja tko-tko,puza pa tko hiter da ga komi slediš ....P ji za vsako reče da je vse to normalno in da bo že ko bo čas....tole premirjanje pa mene ful ....sploh ko naši *starši,stari starši* zdej bolj opazijo kake otroke in pridejo domov polni novih informacij...ja kok že on hodi,od sosede mala že vse živo je in sploh več ne visi na jošku ti pa si tak da še ponoči ne spiš in se dojiš...kaj bo pa pol ko bo mami v službi .....
< Sporočilo je popravil gloria -- 22.5.2009 15:37:26 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:36:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Stran: << < Prejšnja stran 179 180 181 182 [183] What?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:36:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: leda kava popita, spletni cajtngi preleteni, ela še spi prvo rundo in kuhna se začuda ni sama pospravla. tud pr men se ni sama pospravla moja tud ne....me čaka...pa čaka.... jaz pa tu na rr...mali pa spi jah...jaz nisem dočakala, da bi se moja pospravla, zato sem se sama podala v akcijo. kuhna je že sfiniširana, dnevna pa še čaka.... ob 18 pa obiski... ah, bo že počakalo. greva z A čofotat na vrt...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:38:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Stran: << < Prejšnja stran 179 180 181 182 [183] What? ..kaj pa je zdaj to ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:38:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, Lara pa noče nič zaspat..... je spala od 10h do 11h dopoldne in to je vse.... Si je že ob 14h mencala oči, ma ne gre in ne gre.... Ona bi na rokah zaspala.... Ma me jezi, najrajši ne bi niti ven več šla, ker vem, da bo v vozu takoj zaspala.... Jaz bi si pa tudi rada malo odpočila, pri vrabcu!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:38:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Stran: << < Prejšnja stran 179 180 181 182 [183] What? ..kaj pa je zdaj to ... Ja, to se tudi jaz sprašujem... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:42:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ne jst ne morem it Kaj ti pa preprečuje? preprečuje avta nimam, mam pa tri otroke Pol pa res ne moreš...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:47:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jutro jutranje! gloria, dobrodošla nazaj. ti, jst našo tut kr še podojim čez dan. prejšni teden bi ona na primer jedla sam frutke in bebo2 (s katero mešam razne pirine, pa zdrobove kaše; je vse, sam da je beba zraven). frutkov doma ne dobi, sem pa tuhtala, da bi začela v vse mešat bebo, pol pa sem se mal zamislila nad sabo. zakaj že?! da mi ne bo septembra v službi z joška visela? ma do takrat bo vsaj desetkrat zamenjala najljubšo hrano in se morda celo sama odstavla. tko da zdej ji sicer vsak dan ponudim vse dnevne obroke na žlico (itak vsak dan kuham za nas tri in kombiniram). pol pa odvisno od menija. včeraj je na primer navdušeno pojedla vse in ni bla cel dan nič na jošku, predvčerajšnim pa je spremenila usta v črto in pri sadni malci in pri kosilu po desetih žličkah in je pač poplaknila... ... ....mi smo dojenje ukinili za en obrok....probam res da bi jel po žlici sam kaj naj nardim če mi usta ne odpre in se hoče dojit...pa ga je že moj hranil pa isto....čez dan mu ponudim tri obroka na žlico(vsega skupaj poje za polovico)...no vsaj to je začel in mogoče bo res tko kot praviš do septembra še vse drugače ...dojenje pa še ne mislim ukinit,se pa trudim po dnevi da bi ga bilo manj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:50:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, Lara pa noče nič zaspat..... je spala od 10h do 11h dopoldne in to je vse.... Si je že ob 14h mencala oči, ma ne gre in ne gre.... Ona bi na rokah zaspala.... Ma me jezi, najrajši ne bi niti ven več šla, ker vem, da bo v vozu takoj zaspala.... Jaz bi si pa tudi rada malo odpočila, pri vrabcu!! ....ja super je če bi noter spali da še mi damo malo na off....saj je fajn tile vozički,sam kaj če pa ne moreš zraven tko počivat...no jaz sem že v ležalniku ležala odzuni pa ni isto...je soba le drugače....sedežna še boljš ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:53:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes popoldne bom pa verjetno en čebriček z vodo naštimala na vrtu za A, ker je bila prej pri tašči tako navdušena nad bratrančevo čofotalnico. pa na morje me tudi fuuuul vleče... ...mi bomo pa ju3 to prakticiral....še gugalnico grem danes kupit,ju3 smo sami trije ...uf bo luštno....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:55:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dejte mi prosim razložit, kaj se na baby shower dela. mi imamo prirejeno varijanto baby showerja. pridemo kolegice (samo punce!), prej že zberemo malo denarja in kupimo kaj za dojenčka, potem pa skozi kakšne zabavne igre/kviz to damo bodoči mamici. to je kot nekakšna zabava presenečenja za bodočo mamico no, pri drugem otroku ne vem, če je to še presenečenje jaz sem rekla, da ne bom imela baby showerja, ker (še) nisem tako amerikanizirana, pa so me prijateljice presenetile, povabile kao na pijačko in me odložile v eni garsonjeri, kjer je že bilo zbranih kakih 10 punc...in hrana in pijača...čisto za vse so poskrele Ma meni je to malo mimo. Kaj pa vem ... ..meni tudi,je pa imela sodelavka nekaj takega ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:55:55
|
|
|
|
gloria
|
...dan ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:56:43
|
|
|
|
gloria
|
Olivija* kok gre LD
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 22.5.2009 15:57:02
|
|
|
|
pf
|
pa me neki zanima... upam da tega že niste predebatirale: kako s sončnimi očali za ? verjetno bi blo fajn jih met sam ne vem če so tisti v pikapolonici za 5 eur sam še slabši za učke al so v redu? oz. jih bo obdržala na obrazu? mate kake izkušnje? leeeeeep dan! [/quote] Alenka od kolegice sin ima sončna očala iz optike. So stala nekaj čez 30 € in njen mali jih ima gor, naša pa je živec in smo ji njegova gor dali. Sekunda dvajset in so bila dol. Ni šans, da bi jih imela gor. Pa tudi sem skeptična malo glede očal. Bomo malo še počakali.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?