|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
22.5.2009 12:23:04   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

mene pa osrečuje druga mentruacija po dveh letih in se prov sprašujem, a vse te krvi res ne rabim za svoj obstoj....menam nočne s krilci kot za stavo....in to podnev.

Ma jaz sem prvo dobila prejšnji mesec in sem tok metkov (kot jaz pravim tamponom) porabla, kot prej v 3. mesecih. Grrrrr user posted image

odkar imam Mireno, so mi dnevni vložki čisto dovolj. user posted image Glede tega sem ful zadovoljna. Bom še prišparala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
22.5.2009 12:26:24   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

kako s sončnimi očali za user posted image

mi imamo kolega, ki je optik... on trdi,da tista  "fejk" zaščitna očala očem še bolj škodijo, ker v bistvu zatemnijo, da lahko otrok gleda direkt v sonce, hkrati pa ne varujejo pred UV žarki in zato lahko pride do trajnih poškodb očesa...

js mu kar verjamem.... naša A ima julbo očala in jih kar rada nosi... no, včasih si jih tudi potegne dol...

nisem pa prepričana, če so tista sončna očala iz baby trgovin res tako zanič, kot pravijo optiki...vsa gotovo ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
22.5.2009 12:30:38   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Dejte mi prosim razložit, kaj se na baby shower dela.

mi imamo prirejeno varijanto baby showerja. pridemo kolegice (samo punce!), prej že zberemo malo denarja in kupimo kaj za dojenčka, potem pa skozi kakšne zabavne igre/kviz to damo bodoči mamici.

to je kot nekakšna zabava presenečenja za bodočo mamico user posted image no, pri drugem otroku ne vem, če je to še presenečenje user posted image user posted image user posted image

jaz sem rekla, da ne bom imela baby showerja, ker (še) nisem tako amerikanizirana, pa so me prijateljice presenetile, povabile kao na pijačko in me odložile v eni garsonjeri, kjer je že bilo zbranih kakih 10 punc...in hrana in pijača...čisto za vse so poskrele

Ma meni je to malo mimo. Kaj pa vem ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
22.5.2009 12:37:16   
Olivija*
to je bolj tako v stilu, da se prijateljice dobimo še enkrat pred prihodom dojenčka, ker je potem nekaj mesecev težko uskladit novega dojenčka, pa ostale otroke in njihovo zdravje in lokacijo in čas itd user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
22.5.2009 12:37:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

fiši, si tle? jst mam še pol kave, pol pa končam z izmeno.

...mislim, da si jo že končalauser posted image ...jaz sem bila samo prijavljena, dejansko bo bogve kjeuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
22.5.2009 12:39:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

kava popita, spletni cajtngi preleteni, ela še spi prvo rundo in kuhna se začuda ni sama pospravla.

tud pr men se ni sama pospravlauser posted image

moja tud ne....me čaka...pa čaka.... jaz pa tu na rr...mali pa spi

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
22.5.2009 12:39:50   
gold fish

FIŠI - kje si

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
22.5.2009 12:40:51   
Virtualna
samo stemplam se... user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
22.5.2009 12:42:05   
gold fish

pa na morje me tudi fuuuul vleče...

....evo ti ruke starauser posted image ...

...samo ne za en dan...mi je predaleč...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
22.5.2009 12:44:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

samo stemplam se... user posted image user posted image user posted image user posted image

že spetuser posted image ...kdo bo pa kaj napisaluser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
22.5.2009 14:58:29   
gloria
...dan...nekaj me zafrkava citiranje....sploh mi ne pošlje ko kliknem na potrdiuser posted image ...pa od Petre in user posted image slikce ne vidimuser posted image ....
....no mi dva sva nabirala češnjeuser posted image .....zraven še za štrudelj izkošičla,pol si ih bom še za skrinjo zrihtala...mali je užival sto na uro na dekciuser posted image ....no danes je za kosilo le mal več pojedeluser posted image .....sem mu dala tko mal mesa pa je verjeten mislil da je sam zelenjava in veselo papcaluser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
22.5.2009 15:00:35   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vemuser posted image

Bo bo. Zadnjič so mi kolegi povedali, da njihov, ki bo v začetku julija star eno leto, šele zdaj puza, pa še to se cel vleče naprej. Na nogicah je tud par sekund, pol pa klecne. Mogoče se mal preveč sekiramo.
Mojga primerjajo z enim 3 mesece starejšim. Ja normalno, da je v zaostanku ...

....od mojega bratranca mali je en mesec že v jaslih(v ponedeljek bo eno leto) in še sploh ne hodi,na nogice se postavlja tko-tko,puza pa tko hiter da ga komi sledišuser posted image ....P ji za vsako reče da je vse to normalno in da bo že ko bo čas....tole premirjanje pa mene fuluser posted image ....sploh ko naši *starši,stari starši* zdej bolj opazijo kake otroke in pridejo domov polni novih informacij...ja kok že on hodi,od sosede mala že vse živo je in sploh več ne visi na jošku ti pa si tak da še ponoči ne spiš in se dojiš...kaj bo pa pol ko bo mami v službiuser posted image .....

< Sporočilo je popravil gloria -- 22.5.2009 15:37:26 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
22.5.2009 15:36:13   
Lara Croft
Stran: << < Prejšnja stran 179 180 181 182 [183]

What?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 4588
22.5.2009 15:36:20   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kava popita, spletni cajtngi preleteni, ela še spi prvo rundo in kuhna se začuda ni sama pospravla.

tud pr men se ni sama pospravlauser posted image

moja tud ne....me čaka...pa čaka.... jaz pa tu na rr...mali pa spi

jah...jaz nisem dočakala, da bi se moja pospravla, zato sem se sama podala v akcijo. kuhna je že sfiniširana, dnevna pa še čaka.... ob 18 pa obiski... ah, bo že počakalo. greva z A čofotat na vrt...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
22.5.2009 15:38:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

What?

..kaj pa je zdaj to user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4590
22.5.2009 15:38:21   
Lara Croft
Joj, Lara pa noče nič zaspat..... je spala od 10h do 11h dopoldne in to je vse.... Si je že ob 14h mencala oči, ma ne gre in ne gre.... Ona bi na rokah zaspala.... Ma me jezi, najrajši ne bi niti ven več šla, ker vem, da bo v vozu takoj zaspala.... Jaz bi si pa tudi rada malo odpočila, pri vrabcu!! 

Neposredna povezava do sporočila: 4591
22.5.2009 15:38:47   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

What?

..kaj pa je zdaj to user posted image ...

Ja, to se tudi jaz sprašujem... haha

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
22.5.2009 15:42:10   
Lara Croft

ne jst ne morem it

Kaj ti pa preprečuje? user posted image

preprečujeuser posted image  avta nimam,
mam pa tri otrokeuser posted image

Pol pa res ne moreš... user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
22.5.2009 15:47:02   
gloria

jutro jutranje!

gloria, dobrodošla nazaj. ti, jst našo tut kr še podojim čez dan. prejšni teden bi ona na primer jedla sam frutke in bebo2 (s katero mešam razne pirine, pa zdrobove kaše; je vse, sam da je beba zraven). frutkov doma ne dobi, sem pa tuhtala, da bi začela v vse mešat bebo, pol pa sem se mal zamislila nad sabo. zakaj že?! da mi ne bo septembra v službi z joška visela? ma do takrat bo vsaj desetkrat zamenjala najljubšo hrano in se morda celo sama odstavla. tko da zdej ji sicer vsak dan ponudim vse dnevne obroke na žlico (itak vsak dan kuham za nas tri in kombiniram). pol pa odvisno od menija. včeraj je na primer navdušeno pojedla vse in ni bla cel dan nič na jošku, predvčerajšnim pa je spremenila usta v črto in pri sadni malci in pri kosilu po desetih žličkah in je pač poplaknila...

...user posted image ....mi smo dojenje ukinili za en obrok....probam res da bi jel po žlici sam kaj naj nardim če mi usta ne odpre in se hoče dojit...pa ga je že moj hranil pa isto....čez dan mu ponudim tri obroka na žlico(vsega skupaj poje za polovico)...no vsaj to je začel in mogoče bo res tko kot praviš do septembra še vse drugačeuser posted image ...dojenje pa še ne mislim ukinit,se pa trudim po dnevi da bi ga bilo manj....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
22.5.2009 15:50:17   
gloria

Joj, Lara pa noče nič zaspat..... je spala od 10h do 11h dopoldne in to je vse.... Si je že ob 14h mencala oči, ma ne gre in ne gre.... Ona bi na rokah zaspala.... Ma me jezi, najrajši ne bi niti ven več šla, ker vem, da bo v vozu takoj zaspala.... Jaz bi si pa tudi rada malo odpočila, pri vrabcu!! 

....ja super je če bi noter spali da še mi damo malo na off....saj je fajn tile vozički,sam kaj če pa ne moreš zraven tko počivat...no jaz sem že v ležalniku ležala odzuni pa ni isto...je soba le drugače....sedežna še boljšuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4595
22.5.2009 15:53:44   
gloria

danes popoldne bom pa verjetno en čebriček z vodo naštimala na vrtu za A, ker je bila prej pri tašči tako navdušena nad bratrančevo čofotalnico.
pa na morje me tudi fuuuul vleče...

...mi bomo pa ju3 to prakticiral....še gugalnico grem danes kupit,ju3 smo sami trijeuser posted image ...uf bo luštno....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
22.5.2009 15:55:22   
gloria

Dejte mi prosim razložit, kaj se na baby shower dela.

mi imamo prirejeno varijanto baby showerja. pridemo kolegice (samo punce!), prej že zberemo malo denarja in kupimo kaj za dojenčka, potem pa skozi kakšne zabavne igre/kviz to damo bodoči mamici.

to je kot nekakšna zabava presenečenja za bodočo mamico user posted image no, pri drugem otroku ne vem, če je to še presenečenje user posted image user posted image user posted image

jaz sem rekla, da ne bom imela baby showerja, ker (še) nisem tako amerikanizirana, pa so me prijateljice presenetile, povabile kao na pijačko in me odložile v eni garsonjeri, kjer je že bilo zbranih kakih 10 punc...in hrana in pijača...čisto za vse so poskrele

Ma meni je to malo mimo. Kaj pa vem ...

..meni tudi,je pa imela sodelavka nekaj takegauser posted image ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
22.5.2009 15:55:55   
gloria
...danuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
22.5.2009 15:56:43   
gloria
Olivija* kok gre LD user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
22.5.2009 15:57:02   
pf

pa me neki zanima... upam da tega že niste predebatirale: kako s sončnimi očali za user posted image ? verjetno bi blo fajn jih met sam ne vem če so tisti v pikapolonici za 5 eur sam še slabši za učke al so v redu? oz. jih bo obdržala na obrazu? mate kake izkušnje?

leeeeeep dan!
[/quote]

Alenka od kolegice sin ima sončna očala iz optike. So stala nekaj čez 30 € in njen mali jih ima gor, naša pa je živec in smo ji njegova gor dali. Sekunda dvajset in so bila dol. Ni šans, da bi jih imela gor. Pa tudi sem skeptična malo glede očal. Bomo malo še počakali.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?