Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 15:57:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hejla! Pr nas je vse ok. Vreme tud. Se na hitro javim kr mojih dveh ni sta šla mal ven, da mami mal počiva Vsem za spanje, dosežke,... za bubančke,....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 19:14:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kako pa L gre hujšanje? Je že popustila zavora? Men se je ta teden nekam upočasnilo in sem bila danes kar jezna ko sem stopla na vago ma kva pa vem, je nism nč spraševala, če ji je šlo še kej dol ja je to, ker pol ti vse dol pade k se nikamor ne premakne. Kolk maš zdej? Sem na -22kg oz. 68kg Vau! Zvezda si, kje so kake fotke, da te vidim... Bravo! In čestitke za tole! Fotke Ma se bom poslikala in jo nalepila obljubim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 19:15:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no še en večerni pozdrav od mene.. hvala vsem še 1x za izrečene želje..rada vas imam moj Nejc ima vneto očko, mu že celo popoldne teče gnoj iz učke, tako da greva jutri k P. po kapljice.. zdej že pančka.. Danes sem atiju dala longeto z noge in me je sko sezul ko sem vidla kako zatečeno in plavo nogo ima..sem mu malo umila spodaj, ker te longete smrdijo kot pes..zdej ga pa boli.. estrella vprašanje zate? kako poteka body wrapping? Sem si kupila body wrapping od afrodite-cimet forte aha kremo, pa piše da se namažeš in pol poviješ s folijo.. Ja tako je namažeš in se s folijo na trdno povije in po določenem času odviješ in spereš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 19:15:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj zdaj držiš dieto, ko si v službi? Še lažje ker nimam hrane na dosegu roke Ne res ne morem več držat stroge diete, ker kosila praktično ne jem oz. je to solata. Zanimivo pa je to, da je šlo dola prvi teden službe malo, drugi teden veliko, tretji teden malo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 19:42:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj zdaj držiš dieto, ko si v službi? Še lažje ker nimam hrane na dosegu roke Ne res ne morem več držat stroge diete, ker kosila praktično ne jem oz. je to solata. Zanimivo pa je to, da je šlo dola prvi teden službe malo, drugi teden veliko, tretji teden malo... Meni je tudi fajn, ker v službi ni hrane, čeprav bi lahko med malico skočila kam hočeš po hrano, ampak se mi enostavno ne da. Estrella še malo pa me boš ujela v kilah. Upam, da bom vseeno prilezla na prvo št. 5 in da bom končno pasala čisto v vse hlače. Imamo pa v službi grozna ogledala in kar depresivna postanem ko se noter pogledam. Vse stranke se pritožujejo zaradi njih, ker so res obupna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 19:52:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj zdaj držiš dieto, ko si v službi? Še lažje ker nimam hrane na dosegu roke Ne res ne morem več držat stroge diete, ker kosila praktično ne jem oz. je to solata. Zanimivo pa je to, da je šlo dola prvi teden službe malo, drugi teden veliko, tretji teden malo... Meni je tudi fajn, ker v službi ni hrane, čeprav bi lahko med malico skočila kam hočeš po hrano, ampak se mi enostavno ne da. Estrella še malo pa me boš ujela v kilah. Upam, da bom vseeno prilezla na prvo št. 5 in da bom končno pasala čisto v vse hlače. Imamo pa v službi grozna ogledala in kar depresivna postanem ko se noter pogledam. Vse stranke se pritožujejo zaradi njih, ker so res obupna. Ja seveda ujela te bom Sicer imam namen prilest do 5 tke, samo ne vem kdaj mi bo uspelo. Grem napopat ta novo fotko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj zdaj držiš dieto, ko si v službi? Še lažje ker nimam hrane na dosegu roke Ne res ne morem več držat stroge diete, ker kosila praktično ne jem oz. je to solata. Zanimivo pa je to, da je šlo dola prvi teden službe malo, drugi teden veliko, tretji teden malo... Meni je tudi fajn, ker v službi ni hrane, čeprav bi lahko med malico skočila kam hočeš po hrano, ampak se mi enostavno ne da. Estrella še malo pa me boš ujela v kilah. Upam, da bom vseeno prilezla na prvo št. 5 in da bom končno pasala čisto v vse hlače. Imamo pa v službi grozna ogledala in kar depresivna postanem ko se noter pogledam. Vse stranke se pritožujejo zaradi njih, ker so res obupna. Ja seveda ujela te bom Sicer imam namen prilest do 5 tke, samo ne vem kdaj mi bo uspelo. Grem napopat ta novo fotko še en mesec al pa dva pa bova skupi No dej, da te vidmo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj zdaj držiš dieto, ko si v službi? Še lažje ker nimam hrane na dosegu roke Ne res ne morem več držat stroge diete, ker kosila praktično ne jem oz. je to solata. Zanimivo pa je to, da je šlo dola prvi teden službe malo, drugi teden veliko, tretji teden malo... Meni je tudi fajn, ker v službi ni hrane, čeprav bi lahko med malico skočila kam hočeš po hrano, ampak se mi enostavno ne da. Estrella še malo pa me boš ujela v kilah. Upam, da bom vseeno prilezla na prvo št. 5 in da bom končno pasala čisto v vse hlače. Imamo pa v službi grozna ogledala in kar depresivna postanem ko se noter pogledam. Vse stranke se pritožujejo zaradi njih, ker so res obupna. itak da ti bo ratal Pa zamenjite ogledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:13:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 o hudo stara, pa ne morm verjet , vsaka ti čast, sam joške maš pa še kr sam zmehčale so se, košarica je pa ista
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:13:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Starejši gospod je bil povabljen na večerjo k dolgoletnemu prijatelju. Čudovito se mu je zdelo, ko je njegov prijatelj vsakokrat, ko je ogovoril ženo, uporabljal vzdevke kot srček, ljubezen moja, draga, bučka, itd. Par je bil poročen skoraj 70 let in seveda sta bila še vedno zaljubljena. Ko je bila žena v kuhinji, se je nagnil k gostitelju in ga vprašal: "Mislim, da je to čudovito, da še po toliko letih ženo vedno kličeš s temi ljubezenskimi vzdevki." Starec je sklonil glavo. "Moram ti povedati resnico," je rekel. "Njeno ime sem pozabil pred kakšnimi 10 leti, zdaj me jo je pa na smrt strah vprašati, kako ji je ime!"
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 22.5.2009 20:14:11 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:14:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Večina ljudi si seks privošči predvsem zaradi užitka, seks je namreč lahko sproščujoč, razburljiv, domiseln. Le malokdo pa se ob tem zaveda, da seks dobro vpliva tudi na zdravje in boljšo fizično kondicijo. Medicinski strokovnjaki so s pomočjo ene od zadnjih raziskav prišli do šestih koristnih razlogov, zakaj je seks koristen. Seks zdravi glavobole Dokazano je, da hormon oxytocin, ki nastaja med spolnim odnosom, ublaži glavobol, obenem pa olajša sproščanje endorfina, hormona sreče. Seks zmanjšuje stres in zdravi nespečnost Po orgazmu se telo umiri in relaksira. Dokazano je, da imajo ljudje po seksu močnejši in daljši spanec. S tem se tudi zmanjšuje raven dnevnega stresa. Seks izboljšuje cirkulacijo krvi Med seksom je pretok krvi skozi srce hitrejši. Ob tem prihaja v možgane več kisika, telo pa se osvobaja toksinov. Seks izboljšuje fizično kondicijo Ljudje, ki redno seksajo, bolje skrbijo za svoje telo. Tisti, ki so pogosto goli pred partnerjem, po vsej verjetnosti tudi bolj pazijo na svoj fizični izgled. Seks je izvor mladosti Orgazem lahko ljudem podaljša življenje. Znanstveno je dokazano, da dva orgazma tedensko izboljšajo kakovost življenja. Hormon DHEA (Dehydroepiandrosterone), ki nastane pri vsakem orgazmu, ščiti imunološki sistem, izboljšuje vid ter deluje kot antidepresiv. Seks povečuje nivo dobrih hormonov Moški spolni hormon testosteron je koristen za zdravje mišic in srca, ženski spolni hormon estrogen pa je koristen v boju proti boleznim srca. Zdaj torej veš....če ti kdo reče "J.e.b.i se", ti je zaželel veliko, veliko zdravja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 o hudo stara, pa ne morm verjet , vsaka ti čast, sam joške maš pa še kr sam zmehčale so se, košarica je pa ista ja dej jih men mal, če jih maš preveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:22:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 o hudo stara, pa ne morm verjet , vsaka ti čast, sam joške maš pa še kr sam zmehčale so se, košarica je pa ista ja dej jih men mal, če jih maš preveč Rade volje, ker mi gredo strašno na živce Bo treba drugo leto do plastika fantastika, da jih spravi v red
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:24:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll OMG, KAJ SI HUDA RATALA ne morem verjet da si to ti....!!!!!!! hvala. Samo še vedno sem 10kg nad idealno težo in me čaka še hud boj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 o hudo stara, pa ne morm verjet , vsaka ti čast, sam joške maš pa še kr sam zmehčale so se, košarica je pa ista ja dej jih men mal, če jih maš preveč Rade volje, ker mi gredo strašno na živce Bo treba drugo leto do plastika fantastika, da jih spravi v red vidš men pa moje k jih nč ni . Bova šle skupi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:30:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 o hudo stara, pa ne morm verjet , vsaka ti čast, sam joške maš pa še kr sam zmehčale so se, košarica je pa ista ja dej jih men mal, če jih maš preveč Rade volje, ker mi gredo strašno na živce Bo treba drugo leto do plastika fantastika, da jih spravi v red vidš men pa moje k jih nč ni . Bova šle skupi Važi, sam počakamo da boš nehala dojit No če sploh boš, jaz v 3 ne bi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:34:51
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella KAPO DOL, PRAVA SEX BOMBA SI Z VELIKIMI JOŠKAMI , sej ne morem verjeti, da si to ti. zdaj si pa še mene spodbudila, ko te vidim, bi tudi jaz rada shujšala .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:45:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella KAPO DOL, PRAVA SEX BOMBA SI Z VELIKIMI JOŠKAMI , sej ne morem verjeti, da si to ti. zdaj si pa še mene spodbudila, ko te vidim, bi tudi jaz rada shujšala . Aurora vse se da in ti kar v akcijo Joj ti odgovorim še na zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:56:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj zdaj držiš dieto, ko si v službi? Še lažje ker nimam hrane na dosegu roke Ne res ne morem več držat stroge diete, ker kosila praktično ne jem oz. je to solata. Zanimivo pa je to, da je šlo dola prvi teden službe malo, drugi teden veliko, tretji teden malo... Meni je tudi fajn, ker v službi ni hrane, čeprav bi lahko med malico skočila kam hočeš po hrano, ampak se mi enostavno ne da. Estrella še malo pa me boš ujela v kilah. Upam, da bom vseeno prilezla na prvo št. 5 in da bom končno pasala čisto v vse hlače. Imamo pa v službi grozna ogledala in kar depresivna postanem ko se noter pogledam. Vse stranke se pritožujejo zaradi njih, ker so res obupna. itak da ti bo ratal Pa zamenjite ogledala jih je preveč pa je predrago
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 20:56:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll OMG, KAJ SI HUDA RATALA ne morem verjet da si to ti....!!!!!!! hvala. Samo še vedno sem 10kg nad idealno težo in me čaka še hud boj Men se zdiš čist kul, če ne boš pol k une k so anoreksične oz. podhranjena. SUPER SI
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 22.5.2009 20:57:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 21:04:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw wwwwooooooooowwwwww Pa ti si ful suha!!!!!!!!!!! Nič riti, pa ful joške. Idealno!!!!! Zdaj pa lahko rečem tako kot vse zame kam še hujšaš. No, no , no......tako pa ne. Seveda hujat moram še na dele, ki so pri ženski najbolj kritični. Predvsem trebuh in boki. To mi dela navečje težave. Pa mislim, da bo do konca leta že sanirana zadeva. Rit nimam na vzven imam pa zize Bi mi bilo bolj po všeči obratno tako kot imaš ti.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?