|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 14:43:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
Še trije utrinki: 1. naša 2 modrookca raziskujeta ... 2. največji: 3. najlepši: IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mala je danes vstala ob 6.30!! jebela cesta pa menjava okolja!!!!! 6.30 je v redu. Ni??? To je naša standardna ura ... IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu , a veš, da sem danes enako premišljevala, , letno karto se mi ne splača, ker res gremo samo 1x letno v ZOO. poleg tega si moram jaz še prevoz zrhtati, že Tivoli mi je ekspidicija Ej, jaz sem pa ravno danes kolebala - vzeti ali ne vzeti letno karto ... v končni fazi je nisem vzela, pa me še zdaj mal mika ... imam do ZOO-ja 13 km (točno 13,0 - res) & 15 minut ... pismu, saj je še bližje kot Tivoli Menda ga nisem posvirala mojček, saj bo, saj bo, očitno je tole taka smotana faza ... Hvala vsem za info o varčevanju/računu ... I'm thinking about it ... mirjam - lepa, lahkotna, osvežujoča oblekica In še barva mi je vau! Opa, opa, kolk je že velika tvoja deklica - ne morem verjet. Plavookica mala. Nam jo moraš večkrat pokazat, veš? za vse nove zobke! Pridno, pridno izraščajo! neboglasnica - midve sva bili 4 ure v ZOO-ju danes .. 2 urici na pijački, 2 urici pa na sprehodu ... meni je bilo prima, malčica se pa tudi ni pritoževala Julijske čvekice in palčki malčki so pa itak tko cortlih, da bi bil v njihovi družbi ure in ure ... meni ni žal tistih 6-ih evrov, daleč od tega. Za mami: , zate pa Varčevanje: za kaj posebnega? Aha, berem, da za morje nr. 2. Držim pesti, da rata. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu , a veš, da sem danes enako premišljevala, , letno karto se mi ne splača, ker res gremo samo 1x letno v ZOO. poleg tega si moram jaz še prevoz zrhtati, že Tivoli mi je ekspidicija Ej, jaz sem pa ravno danes kolebala - vzeti ali ne vzeti letno karto ... v končni fazi je nisem vzela, pa me še zdaj mal mika ... imam do ZOO-ja 13 km (točno 13,0 - res) & 15 minut ... pismu, saj je še bližje kot Tivoli Menda ga nisem posvirala , rovarka za rezervacijo dopusta. Link je pa že shranjen - nikoli ne veš, kdaj pride prav poroka 2 uri po porodu - OMG, OMG, OMG tims, hello, hello. Ja, res smo hitro pokucale tale del, se strinjam - kar zletel je mimo. rebeca, enjoy the afternoon! zimska, jupi, jupi, hura za lepe novice glede razporeditve za š. l. 2009/2010 (OMG, a že, ej - meni se zdi, da je blo glih leto 2000) ... res prima & še super sodelavka - kaj češ boljšega? Mene tudi že firbec matra, kaj mi je namenjeno ... barvno pisanje - zimska, ful lepo si se potrudila ... jaz sem zdaj to en malo poenostavila, k se mi ne da & samo odebelim ... no, tu pa tam tud kaj obarvam ... dobro spakiraj & mejte se. Mami naj se kmalu pozdravi, Lan tudi, ti se pa uspešno izogni nadlogam. Pa škoda, da vama ni zneslo - you've been missed. Almera - mi smo tudi imeli Sacherco - za Anjin krst & je bila yummy, yummy. Svečke si našla?
|