Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 9:16:16
|
|
|
|
Netta
|
jutro, sem imela že čistilno akcijo, tak da je stanovanje glih za eno dvojko sem hotla naredit generalca v moji omari s cunjami...začela in obupala. sem rajš pršla mal vas prečekirat ZOO - mi gremo pa v nedeljo, še babico vzamemo s sabo...komaj čakam. uživajte danes varčevanje - pri NLB, vsak mesec se ji nalaga 20 E in vezava...nič posebnega torej. flower - če boli glava, moj prisega na kavo z limono...je pa to ena zelooo nagravžna reč...te po njej sigurno ne boli več glava, ker jo zamenja slabost cirkus - tiste iz bližine...v Postojni je ta vikend cirkus, predstave so danes ob 18h, jutri in nedeljo pa tudi popoldan...sedaj pa ne vem točno ali ob 15.30 ali ob 16h. morda za idejo za fajn vikend izlet.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 9:20:53
|
|
|
|
Netta
|
mojcek
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 9:24:31
|
|
|
|
netki
|
aja pozabla sem povedat da imamo 5. zobek, 6. je na pohodu aja pa dobro jutro zunaj je že vroče za pop.....sploh ne vem kaj se naj dam umpa pa uživa na morju...jst bi tud
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 9:25:52
|
|
|
|
Netta
|
vam je všeč?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 9:26:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 9:27:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 9:46:33
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Dober dan... A ve potem resno s tem ZOO-jem?? Kaj naj karto plačam zato, da bom tam sladoled polizala? Nee, ne bom. Bom počakala na naslednje srečanje. Ne, draga, lahko greš djansko tudi hodit naokrog. Je treba otrokom naše sorodnike pokazat Pa če se dobimo v BTCju pa itak potem še po štacunah zapravimo več kot teh 6€ za vstopnino Jaz ne, tako da... Mi kao varčujemo, ker bi šli radi dvakrat na morje. Sem včeraj v Hoferju samo eno vrečko napolitank kupila . Da bi pa šetala okrog, medtem ko bi ve kofetkale - nak. Spet zeza RR, bo morda dobil morsko podobo???
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 9:49:20
|
|
|
|
Netta
|
vam že dolgo nisem pokazala našo lepotičko rock me baby kukuc tako pa peljem svojega dojenčka na sprehod
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 9:51:09
|
|
|
|
Netta
|
Jaz ne, tako da... Mi kao varčujemo, ker bi šli radi dvakrat na morje. Sem včeraj v Hoferju samo eno vrečko napolitank kupila . Da bi pa šetala okrog, medtem ko bi ve kofetkale - nak. sem te vidla po TV...vsaka čast...kok časa si rabla da si se naučila govorice za gluhe?
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 10:07:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 Jaz ne, tako da... Mi kao varčujemo, ker bi šli radi dvakrat na morje. Sem včeraj v Hoferju samo eno vrečko napolitank kupila . Da bi pa šetala okrog, medtem ko bi ve kofetkale - nak. sem te vidla po TV...vsaka čast...kok časa si rabla da si se naučila govorice za gluhe? Pojma nimam, ker je bila to moja prva govorica, imam namreč starše gluhe. Pravzaprav imam samo še očeta, mami bi pa na današnji dan imela RD, tako da Vse najboljše, draga mami.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 10:11:48
|
|
|
|
rovar_ka
|
en link, se vam splača pogledat - seznam hotelov, kjer otroci letujejo brezplačno.. Za tiste, ki še nimate rezerviranega dopusta http://www.bonus.si/otrocigratis.html mi smo rezervirali hotel Castor (all inclusive light) v Rabacu in pičimo 13. junija!
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 10:30:02
|
|
|
|
lex
|
dobro jutro - no pri nas pada že prva kitica spanja, jaz pa namesto da bi kaj delala berem vas. mam danes gužvo, ker ma Alina danes RD in smo se odločli, da ga bomo praznovali kot družina danes, v nedeljo pa še za kolege in žlahto. mojcek - tolažba moja če ni na rokah, v vozičku al pa da hodiva okoli skoz tuli, že cel mesec in ne naredim poleg nje NIČ ajde letim.......... neboglasnica za tvojo mami
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 10:41:31
|
|
|
|
neboglasnica
|
Bemti varčevanje... namesto 15 oken bom imela okrašenih z samo pet. Me je ravnokar mož obvestil, da rože tudi spadajo pod varčevalne ukrepe. Prav mi je, kaj sem pa čakala tako dolgo s sajenjem. No ja, pa drugo leto več. Alina: , bodi še naprej sonček za mamico in očija. Lex: hvala. rovar_ka: super za dopust, uživajte maksimalno. HD: si že prišla k sebi?? Moj mali se je odločil, da bo dooolgooo spal. Če bi vedela, bi tudi jaz smrčala poleg, tako pa imam celotno kosilo skuhano: govejo juho, goveje zrezke v omaki, še priloga, pa sem zmagala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 11:30:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 11:49:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 11:58:05
|
|
|
|
lex
|
jaz pa ne bi rada tak utrujeno zgledala na slikah - ni vredno. pa še vsak dogodek zase je lep zakaj bi ju mešali?
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 12:00:15
|
|
|
|
tims
|
Končno spet mal mira. Mater, se mi zdi, da se zadnje tedne nonstop neki dogaja. Nina zdele spi, tko da sem na hitrco pršla sem gor. Sem včeraj sept mogla v službo, da smo se zmenili, na kateri oddelek se bom vrnila. Prej sem bila v komerciali na tekstilu, zdaj pa naj bi šla na opremo (smuči, pancarji, razni rekviziti za fitnes...). Pa se kar mal bojim,ker je čisto drugače kot tekstil. No, pa sej se bom že naučila. Se mi zdi, da se je pa ta del ful hitr popisal . Mogoče zato, ker nisem bla tok gor in vsakič ko sem vas čekerala, sem imela vsaj 30 strani za prebrat. Pa moram priznat, da nisem bila tok pridna, da bi vsakič vse prebrala . Upam, da nisem kaj pomembnega zamudila. Ker ne vem, kdo je bolančkan in kdo ne, bom kar vsem poslala koš . Za bolančkane , da se čimhitreje pozdravijo, za zdrave pa, da ne bojo zboleli . za vse ki praznujejo. Zdej grem pa ...... ne boste verjele... pspravlat . Moram mal v red spravt stanovanje. In zdaj ko Nina spi, je idealna priložnost.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 12:00:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 12:01:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 12:05:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 12:10:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 22.5.2009 12:17:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ku kuc Tale je pa svetovna!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?