|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
22.5.2009 6:58:54   
kaminek
majčice, dejte it že rodit. kr nekaj zavlačujeteuser posted image user posted image user posted image . me sploh na vrsto ne bomo pršle do avgusta, če boste štrajkaleuser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.5.2009 7:26:21   
Anonimen
Dobro jutro

jaz sem še tu. NIČ nam ne dogaja. Tako, da morate junijke še malo noge skupaj stiskat. So še 3 pred mano...

Kaj bomo danes? Nimam pojma...ma kdo kako idejo?

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.5.2009 7:39:14   
kaminek
jst mam idejo; ti in metuljčica pejte rodituser posted image
mal smeha mora bit; najbrž pa je kr zoprno, k čakaš.....mogoč bi blo bolš, če bi dale te misli na stran, sam user posted image , ko ni tko lahko.

jst sm glih pomila posodo, se najdela, zdej si bom skuhala kavo, da mi mal pritisk dvigne. pol bom šla našga Jacka-labradorca spustiti, pa rožce v skalnjakih zalit. potem pa mislm, da bom bla čist crknjena in bom šla noge skup in v luft držatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.5.2009 7:43:13   
Anonimen
No vidiš....maš ideje, ni kaj.  Sej js mam še lepo en teden, samo vodo zadržujem ko Hooverjev jez, tak da nočem niti vedet, kakšna bom čez teden al pa bog ne daj še kaj več.

Pa lepo se pogovarjaj z rožicami, da bo jo še bolj lepe.user posted image

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.5.2009 7:47:30   
kaminek
ja, se bom pogovarjala z rožcam bolj od daleč, pa upam, da me bojo slišale preko trebuhauser posted image user posted image user posted image

joj, bi mogla skopat čebulce ven od tulipanov, narcis in krokosov, pa kej drucga posadit, sam enostavno ne gre, ker je naša pupa vedno vmesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.5.2009 7:52:12   
Anonimen
Hihi, kaj češ...rastejo ti naši vrageci. Tako da  sklanjanje odpade. Vedno ko se sklonim sem ko stara mama : "Kaj še lahko poberem, ko sem že glih dol?"

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.5.2009 7:57:12   
kaminek
veš, je še kr dobr pr men, mi vsaj vsi prsti na roki delujejo, tko da lahko kažem na delo vsakmu posebej. ti boš to, ti boš uno nareduuser posted image user posted image . zame pa to ne veljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
22.5.2009 8:01:23   
Anonimen
Lisica! user posted image Ampak maš prav...zdaj moraš malo izkoristit. Moji v osnovi ful pazijo na mene...sem po moje še preveč spočita. Zato pa ne bom predčasno rodilauser posted image . Bo treba kake cegle dvigovat pa tako.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
22.5.2009 8:11:57   
kaminek
no ja, sej še kej ponardim, sam kar je pa preveč, je pa preveč. včeraj me je prvič po tuširanju moj namazal po nogah, ker se že skor ne morm več. je nekaj vmes pršlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
22.5.2009 8:39:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Bo treba kake cegle dvigovat pa tako.

Majch
boh ne daj, ti prepovedujem! user posted image user posted image

Ja Kaminek fajn je, da te ubogajo vsi okoli tebe.

Držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sta vsaj dve majčici že v porodnišnici - Krempeljček upam da te zadržijo, da ne boš več tok živčna user posted image user posted image user posted image .
Danes ob 17.30 držte pesti imam izpit iz Javne uprave user posted image .

Danes je še tamala doma (še spi! ne dojemam user posted image ), ker gre moj po službi direkt na dve žurko, tk da jo bo popoldne babi čuvala.

Cvetka naše babi: Ko sem ji povedala, da je user posted image že z glavo dol, je rekla - "ja pol boš pa prej rodila" user posted image user posted image user posted image in ko je vidla moj trebuh - "joj kok ti je poču" user posted image user posted image user posted image - okoli popka mam full strije in nič ne pomaga če si mažem z Weledo.

Ajde pridne bodite!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
22.5.2009 9:05:36   
Anonimen
Princeska razturaj na izpitu danes!user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
22.5.2009 9:13:55   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ja Kaminek fajn je, da te ubogajo vsi okoli tebe. jp, tko jih mam naštimane. mah, ne. sej pa menda vejo, da ne morm skor nč, sam še žvižgam, pa prste vrtim....
Cvetka naše babi: Ko sem ji povedala, da je user posted image že z glavo dol, je rekla - "ja pol boš pa prej rodila" user posted image user posted image user posted image in ko je vidla moj trebuh - "joj kok ti je poču" user posted image user posted image user posted image - okoli popka mam full strije in nič ne pomaga če si mažem z Weledo. ja, komentarji, komentarji...men je mami, ko me je vidla po 14-ih dneh rekla, "jah kakšna pa si, zdej si pa bolj debela kot jst, ne morš rečt, da zdej pa nisi"user posted image ja, ja, mami, sam da si ti zadovoljnauser posted image user posted image user posted image , ampak roke maš pa še vedno ti debelejše kot so mojeuser posted image -moj odgovor

Neposredna povezava do sporočila: 2462
22.5.2009 9:16:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ampak so ženske smešne...kaj njim je fajn, če jim kdo okrog kilogramov teži? Pol pa ene nosečnicam zatežijo z vsemi možnimi. Kdaj pa bomo okrogle in zarad česa lepšega pa, če ne zarad bebic?

Punce, take komentarje samo na ignore.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
22.5.2009 9:18:55   
kaminek
ja, sm se naučila tekom življenja, da morš res kr preslišat take komentarje. boljš, da jim pustiš, da uživajo, ko kakšnga stresejo. pa če se ti da, ga tud ti streseš nazaj, pa je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
22.5.2009 9:21:26   
Anonimen
Js bi tud kdaj kako nazaj rada povedala, ampak se ponavad šele čez tri ure spomnem kak zloben komentar...user posted image k mam možgane na slow motion.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
22.5.2009 9:29:15   
kaminek
pozabla sm še to povedat; zadnč, k me je šraufalo, pa trebuh bolu itd. itd.,me upraša moj, kaj je narobe, če je kdo umrluser posted image , ker sm bla skup zvita kokr se je le dal in nisem glih žarela od sreče, da imam to čast, da me zvija. pa mu razložim, da se ne počutm dobr.....pa me vpraša; a maš popadke in se smeje zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolkr sm opazla, se pretvarja, da ni nč zaskrbljen, da se bom lahko v tistih trenutkih brez skrbi in strahu lahko obrnila nanj. ampak, ko pa njega kej dejansko zanima glede poroda ipd. pa ima resen obraz. ker on ve, da me ni strah bolečin, ampak da mi čist dol visi pa tud neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
22.5.2009 10:57:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Princeska razturaj na izpitu danes!user posted image

Hvala. user posted image

Ja, naši dragi - mislim da jih včasih bolj skrbi, kot nas same kako bo vse šlo skozi. user posted image
O komentarjih tašč, prijateljic.....pa no comment, jih preslišim, pa se potihem smejem.

Mislim, da sta nam Krempeljček in Metuljčica ušle, pa Majčice tud ni nič slišat - tko da navijamo da bodo na hitrco trije novi Dolenjčki/čice. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 22.5.2009 10:59:12 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
22.5.2009 11:03:05   
Anonimen
MIslim, da maš prav princeska. Čas je skrajni, da popravimo to statistiko. user posted image Krempeljček je rekla, da mi bo sporočila, ko kaj bo, tak da pričakujem sms. Za druge pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 2468
22.5.2009 12:04:07   
kaminek
sej, pol ko se bo pa odprlo, pa se ne bo sfolgalo popravljat seznamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
22.5.2009 12:07:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

sej, pol ko se bo pa odprlo, pa se ne bo sfolgalo popravljat seznamuser posted image

MOžno ja. A je spet kaka luna al pa kej takega? Ne bi škodu kak čuden pojav.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
22.5.2009 12:07:53   
buterffly
Alo alo. Js sm še doma. Krempelček pa je zjutrej šla v P, zdej je na oddelku, ker so se popadki umiril in čaka in čaka.... Sva prej govorili in pravi, da mi špara posteljo. user posted image Ko bom vedela kaj novega pa sporočim...

REa, čestitike za diplomo, mene to še čaka, upam, da grem septembra na zagovor. Skratka čestitke.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
22.5.2009 12:08:15   
kaminek
mala_princeska: kdo bo pa pr nas popravljal seznam, ko boš ti odsotna? sej veš, rea je mela prvotni zagovor zagovor diplome na dan, ko je rodilauser posted image . lahko se pr teb zgodi, da ko boš odpikala še ta izpit danes, da te kaj prime in ne mine (beri: "pa te prime, pa te mine, punce ne ga srat"-adi smolar), ker boš bolj sproščena!

no, to je sam moj predlog!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
22.5.2009 12:11:34   
kaminek
no vidš, krempelček se je lotila stvari, ti pa še kr nčuser posted image ! mislm, da ti jo v P res špara in postilja, da se boš udobno počutla. dejmo, metuljčica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
22.5.2009 12:14:46   
kaminek
ne vem kaj je to res danes z mano, kr neki me daje. najboljš, da grem si kej za jest nardit, pol pa mal zadrmuhcat, ker ga že "serjem" tukej s svojimi komentarjiuser posted image

jutri imamo pa tud mi obhajilo oz. smo povabljeni nanj in najbrž ne bom šla v cerkev, ker bo velik ljudi, pa ne morm bot pr miru niti 5 min. zakaj bi se pa matrala. po obhajilu se bom pa potrudla, da bom prisostvovala pri jedenjuuser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
22.5.2009 12:34:29   
Anonimen
Držimo pesti za krempeljček. Butterfly, ti pa kr lepo za njo. Mata super priložnost, da skupi dihata. Bo šlo prej.

Kaminek...šparat se za jutri...ziher bo dobro. user posted image

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.