|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
20.5.2009 11:39:22   
muca*maca
Živjo še enkrat!

No, sem probala slikco dat gor, in da vidmo, če je ratal... evo ga moj buši user posted image

user posted image

je pa tole:
18t in 3d

LPuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
20.5.2009 11:56:05   
gorenka
Živjo punce!

Kar čvekate in čvekate, sploh vas komej še dohajamuser posted image

pravoda - se strinjam s karmen, čist preveč se sekiraš. Jst imam mejni pozitivni test na tokso, sem že en mesec zaradi tega na antibiotikih (po katerih mi je zjutraj slabo da je za popuser posted image ), poleg tega sem še ledvični bolnik in zato na bolniški, o vseh ostalih problemih sploh ne bi.... Pa tut me je vrglo ko sem zvedla vse te stvari...ampak kaj pa čem? Jamrat in user posted image  doma? It vsem na živce, še posebej sebi? In kaj je pol kej boljš, nič...sam še user posted image  je skupej z mano slabe volje.
Ti povem recept: zaposli se z nečim. Beri knjigo (najboljš kakšno pravljico da je res +++), piši dnevnik, riši risbice za user posted image ,  3xzloži obleke v omari, čvekaj s kolegicam...Ti povem da pomaga da pol samo ne študiraš in si vsako minuto slabše volje... Vse je v naših glavah! Razmišljaj pozitivno pa bouser posted image

Sem pa tut jst ponoči vsaj 1x na wc-ju...no sej menda je to dobr! Ledvička delajo tko k treba!user posted image

muca maca - user posted image user posted image user posted image  lep buši!!!

majakla - user posted image  ZA VICEuser posted image user posted image user posted image

dopust - hja, tut jst ne vem če bo letos kaj s tega. Glede na to da sem na bolniški mislim da itak nej ne bi šel nikamor od doma...katera od vas kaj več ve o tem? Mislim itak g vprašat na pregledu o tem...ampak če ima katera info bo tut prav prišlo... 

< Sporočilo je popravil gorenka -- 20.5.2009 12:00:16 >

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
20.5.2009 11:56:31   
Nea_teja_
Evo mene iz pregleda naš korenjak raste velik je 20 cm in je rekla da je zelo velik.Vse je ok samo železo morm jesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2928
20.5.2009 12:02:56   
gorenka
Neja user posted image user posted image user posted image  za tvojega korenjačka!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
20.5.2009 12:06:53   
Nea_teja_
Punce kaj predlagate za železo prej sem jedla centra med mami ,pa mi je zadnjič rekla da mi ga ni treba več dones pa da naj jem železouser posted image najbolj da kr kakšn šrauf začnem zvečtuser posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
20.5.2009 12:09:48   
frrrr
Nea_teja - a kakega recepta za železo ti pa ni dala? js sm bolj za une zadevce, ki mi jih zdravnik predpiše kot pa kupovanje raznih pripravkov v prosti prodaji. sicer je pa v centramedu in elevitu tut. js kr tega papcam...
ne vem zakaj ne rabiš več jest centrameda... sej ga boš še kasneje v času dojenja potrebovala, zdej pa tut.

< Sporočilo je popravil frrrr -- 20.5.2009 12:11:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2931
20.5.2009 12:18:46   
Nea_teja_
Ne nč mi ni napisala očitno sem ravno na meji.Sej jest sem tud razmišljala da bi ga kr naprej jedla

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
20.5.2009 13:07:31   
Anonimen
Se moram zahvaliti najprej vsem puncam, da ste mi poslale pozitivno energijo in odmislile slabe misli. Hvala še 1x

Gorenka upam, da se bo tvoje stanje izboljšalo user posted image  Držim pesti!!

Muca maca lep bušiuser posted image !!

Neja teja tvojuser posted image  lepo rase, vse čestitke. Glede železa kaj pa tisti napitek iz DM-a ? Sicer ne vem ampak tudi jaz mislim, da je boljše povprašati v lekarni. Jaz tudi vse kupujem tam npr. Mg.

Aja če katero zanima. Jaz sem ginekologinjo povprašala po Elevit..pa je rekla, da glede na to, da imam dobro kri ni potrebno jemanje samo Mg za moje špikanje v nožnici in to vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2933
20.5.2009 13:16:26   
Mona Liza
Evo mene z včerajšnjega pregleda, vse ok, srček lepo bije user posted image  Pa tudi brcike že čutim, res enkraten občutek user posted image Naslednji datum za morfologijo imam 9.6.

Prijeten dan in čim več svežine v teh vročih dneh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
20.5.2009 13:34:41   
Nea_teja_
Aja sem čisto pozabila napisati naslednji pregled je
17.6

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
20.5.2009 13:37:15   
ninasiki
nea_tea dej probi raje najprej na bio način probat zaužit veliko železa (zelenjava(artičoke, bučke, špinača, leča, soja, solata...), ribe(sardine,ostriga),  polnozrnati kruh, rdeče meso( raca, teletina,jetrca) sadje... če ti pa še to ne bo pomagal pol se pa obrni na farmacijo to je moj predlog zdej pa po svoje urgeri user posted image

jst sm še kr zanič ne vem kaj je to sam bomo že preživel user posted image  upam

vse ki ste mele preglede danes en veeeellliiiiik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se še slišimo

drgač sm pa prebrala kle v reviji nosečnost za železno zdravje otroka in mame da jemljemo zeliščni tonik in tablete z železom in vitamoni  FLORADIX (vsebuje železo in vitamin B in C, folna kislina samo v tabletih, je ekološko pridelan in je prijazen do prebavil) evo to sm prepisala tko da če je kej narobe sev vržte na urednika revijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 20.5.2009 13:47:44 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
20.5.2009 14:47:30   
sontschica
Pozdravljene,

se opravičujem, da vdiram na vašo temo. Vendar bi želela sporočit, da če katera kupuje voziček, da prodajam odlično ohranjen svetlo moder voziček Hauck Traxx za 180 EUR. V kolikor vas ponudba zanima, mi pišite na ZS.

Vsem želim lepo in mirno nosečnost brez kompilkacij še naprej.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.5.2009 15:15:04   
pinky girll
Pozdravljene nosečke!

Gorenka - tud mene zanima kako je s to bolniško. Sicer sem danes dobila ogovor od komisije, da sem do 16.6.2009 na bolniški. In da je gibaje omejeno, na okolico doma, izhodi pa samo v primeru zdravstvenih pregledov. Haloo. Da se mi zmeša, da sem ves čas v stanovanju in da še na sprehod ne morem it. Zanima pa me kakšne so sankcije, če me pridejo kontrolirat in sem neopravičeno odsotna. Iz strani službe me itak nobeden ne bo kontroliral ker sem sp.
Če mogoče katera kar koli ve o tem bo zelo pomagalo. Upam, da nas nosečk ne kontrolirajo, ampak bolj tiste drugeuser posted image .

Drugače sem pa včerja konkretno čutila brcike naše male bebice.

Pravoda ne sekiraj se preveč, ker je včasih PAP spremenjen zaradi vnetij. Tudi jaz sem enrat imela PAP 2, ker imam skoz probleme z vnetji oziroma belim tokom. Drugače pa imam vedno PAP 1.

Februarka 08, sem vesela zate, da je vse ok.

Uživajte na na sončkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
20.5.2009 16:26:39   
Suzikaa
Mi pa brcamo, brcamo in brcamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
20.5.2009 16:28:48   
tršica
Pozdravljene!

No, zdaj mi pa ni nič več jasno... Vse imate že preglede, pa morfolige, jaz pa MF sele 22.6. To pomeni, da bom takrat konec 23. tedna. Pa sem tudi bila negativna na tokso, in mi bojo naslednji test sele takrat delali. Do sedaj je na dveh pregledih samo srcek posluala, pa sevada urin pregledala. Tega sem imela na zadnjem pregledu slabega. Pa sem imela prvic SS, pa zato ni nic bolj natancnih pregledov.

Pravoda, tudi mene skrbi. Ampak, morava nekak zaupat tem mesetarjem. Ze menda vejo zakaj gre :)

No, drugace pa danes brcamo kot, da smo na svetovnem v fusbalu. Prav smešen občutek... :)

Sprehode na wc pa imava z muco*maco kar isto uro. Vsako uro okrog pol stirih... Komaj da vstanem in prilezem do wcja, ker me ze vse boli. Sem imela slab obcutek zaradi slabega urina, pa zdaj vidim, da mnozicno odtakamo, tak da to ze ne more bit narobe, ne?

Sadje mi pa pase, da bolj ne. Sem ravno se napokala jagod in grozdja. Zdaj pa se malo ven na soncek... 

Aja, pa ce je še katera iz celja... tule sem nasla en link za materinsko solo: http://www.zd-celje.si/admin/doc/Zdravstvena_vzgoja.doc
No, malo da se javim...

Februarka08, sem vesela, da si nazaj z nami.

Drzite se, pa uzivajta... 

Neposredna povezava do sporočila: 2940
20.5.2009 16:43:24   
ninasiki
zdej sm pa res žalostna vse že čutite svoje babye pa vse ste tok vesele jst pa še kr nč pa tko neučakano jih čakam in odštevam dneve user posted image user posted image user posted image  upam da bo kej kmal da še jst vidm kako je to

drgač bom pa zdej pojedla ceu protvan sirouga bureka aja pa tud kle že odštevam minute sm že tok lačna user posted image user posted image user posted image  

drgač pa vse po starem

lp še naprej pa se še javim

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
20.5.2009 16:50:38   
malaMravljica
zelezo: mlecna kislina in vitamin C pomagata telesu, da iz hrane lazje potegne zelezo zato je dobro meso pokaplajti s parimi kapljicami limoninega soka, pa tudi po solatah - zelenjavnih in sadnih je pametno par kaplic limone stisnit.Trenutno imajo veliko zeleza sedaj tudi marelice in pivski kvas. Drugace je ze ninasiki nastela. Baje pa ne drzi, ceprav Popaj pravi drugace, da ima spinaca veliko zeleza. Ce je verjeti moji knjigi je pri podatku za spinaco prislo do napake in so leta napacno vodili evideco, v resnici pa sploh nima veliko zeleza.

dopust: moj je resen, sem preverla se enkrat pri moji zavarovalnici in mi ne bi komplicirali s placilom prezgodnjega poroda, ce bi se kaj takega zgodilo v tujini. Je najbolje kar zavarovalnico kontaktirat in preverit, da ne bi bilo kaksnih neljubih dogodkov po nepotrebnem.

ninasiki, jaz bi na tvojem mestu poklicala v lekarno ali pa se bolje kar tvojega g in povedala koliko imas pritisk. Ti bodo najbolje znali svetovati.

mucamaca, joj tebi pa hvala. Si dala gor slikco in sem videla tvoje hlace na siroko elastiko. Imam ene take ugledane in morem takoj it pogledat, ce so se na zalogi. Pa user posted image user posted image user posted image , lep trebuscek imas.

pa se moj trebuh danes zjutraj. Se je konkretno povecal, ceprav zjutraj je se v nekih mejah normale, zvecer pa je res ogromen.

user posted image  20t6d

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 20.5.2009 17:01:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2942
20.5.2009 19:03:21   
tane
muca*maca, kakšen lep trebuščekuser posted image

gorenka, jaz sem tudi na bolniški, sicer ne vem ali mi bod še enkrat podaljšali potem imam pa še ves letošnji dopust in sem ga mislila izkoristit, ker če ne mi bo itak propadel, ker bi ga morala do junija 2010 porabit, ko bomo še vedno na porodniški...torej en mesec pred porodniško vzamem še ves dopust in takrat upam, da bova lahko kam šla seveda je vse odvisno od počutja.

Nea_teja, jaz bi na tvojem mestu kar za centramed mami nadaljevala če ima železo ali pa bolj naravno z hrano, kot so ti punce napisale.

ninasiki, da se hitr pocajtašuser posted image

tršica, jaz imam naslednji pregled pri G tudi šele 15.6 ko bom že 23t/3d, pa mi bodo šele takrat spet za tokso kontroliral in ostalo, za slab urin pa kot sem že napisala brusnični sok

malaMravljica, ufffff, to pa je konkretna preobrazba, no saj pri men je blo isto kar naenkrat se je buši tako povečal zdaj je pa kar isti tako, da verjetno bo potem spet en velik porastuser posted image

drugače pa jaz poskušam čimbolj naravno, nič tablet, nobenih vitaminov, edino Mg pijem pa še to Donat, drugače pa veliko sadja, zelenjave, mesa, ribe (ravno danes sva jedla ocvrte sardele in mlad krompirček pečen v pečici, mljask),  mleko, sire in mi je sploh super, ker je zdaj tolko sadja in sveže zelenjave, pa bomo videli kaj bo pokazala naslednjič kri.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
20.5.2009 20:32:05   
Februarka08
Muca*maca lep trebuščekuser posted image
Nea_teja user posted image za tvojega velikega user posted image Za železo sem pa tudi jaz dobila v 1.user posted image tablete, ampak sem jih potem zamenjala za sirup. Pa jedla sem bolj špinačo, zel. solato, peso ipd... imam pa že zdaj tud Hb 122, tako da tud kmal pričakujem kakšno dopolnilouser posted image

Gorenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzikaa user posted image za brcike
Ninasiki, tudi tvoje brcike bojo zdaj, zdaj tukajuser posted image
Malamravljica prav lep buši je že rataluser posted image sicer pa še vedno lepo elegantenuser posted image

Čer.user posted image
Sem mogla najprej mal pokomentiratuser posted image

Evo, jaz sem stuškana in pred pc-jem, moj nabira enerđi da bo pometel in pomil po tlehuser posted image saj je priden, ampak tečen pa tud ko driska user posted image user posted image saj vem da mu je odveč, to ni glih za moške delo, ampak kaj najuser posted image itak me sam zmerja če en copat premaknemuser posted image ajojjjjjjjuser posted image
Napihnjena sem kot slon, prejle sem še hamburger zmazala user posted image prav mi jeuser posted image user posted image
Lep večer želim vsem, pobožajte user posted image in lepo spite.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2944
20.5.2009 21:05:40   
ninasiki
čau pupe

evo moj pritisk je malo bolši 122/77/81min user posted image user posted image user posted image  kaj je pomagal pomoje kava črna pa svež luft in velik jutranji obrok

februarka to za pospraulanje se pa ne strinjam da je to žensko opravilo in se tud ti ne smeš z tem strinjat, to samo odnašamo riti moškim kaj pa nardijo doma kokr pridejo iz službe pa takoj a je kej za jest pa če ni zakaj ni sam jamrajo te naši desci pr ns doma (ex home) je oči velikrat pomiu po tleh in moj je isti ker pač pomagajo in to je lepo ne more bit vse na ns pa kuhanje pospraulanje in še vzgoja ne ne ne tako pa ne gre user posted image user posted image  madona sm se čist razpisalauser posted image user posted image

malamravljica kako lep buško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tane zgleda te je moj pritisk slišu kako si se razburla in lepo da si se je kr nazaj no vsaj danes sm mal v les potrkala da ne bom preveč hit pohvalila

no to je pa tud to lepo pančkite pa se slišmo jutr papa

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
20.5.2009 22:10:41   
drobtinica29

pozdravljene punce
berem vas redno, samo javljam se bolj poredko user posted image

mi smo tudi imeli včeraj pregled in smo poslušali srčka, naslednji pregled  pa je MF 10.6. konaj čakam, da po dolgem času spet vidim bebija.
občutim pa rahlo božanje od znotrajuser posted image , buši se tudi lepo okrogli, ko ga bom slikala, ga prilepim!

lp

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
20.5.2009 23:01:07   
frrrr
ninasiki, uleži se na posteljo na hrbet in daj roko malo pod popek. počakaj 10 minut in zihr boš čutila kak premik.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
20.5.2009 23:04:37   
frrrr
tršica, js imam morfologijo 12.6 in bom tut sred 23. tedna. pregledi so pa mene v prvi nosečnosti tut morili, ker se mi je vse zdelo tolk površno in na prevelike razmake. zdaj se pa nimam časa s tem ukvarjat, ker se z malim nagajivčkom ukvarjamo in čas kr prehitro beži. misli pozitivno, pa možgančke pošlji na počitnice, pa bo hitreje dan pregleda tu user posted image

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
20.5.2009 23:11:36   
frrrr
lepi trebuščki... malaMravljica, tvoj je orng narastel. zdaj se pa vidi, da si srečka nosečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
21.5.2009 8:23:38   
mateja8
Ojla mamice.....

Glede pregledov se moram pa jaz kar malo pohvalit. Hodim v ambulanto za patološke nosečnosti v LJ in poleg tega še k svoji ginekologinji, ki mi naredi vse preiskave urina, krvi in tega. Poleg tega mi v obeh ambulantah delajo ultrazvok tako, da mi je res dobro slišat dve strokovni mnenji. Moja ginekologinja v NM je zelo pozorna in sem pri njej vsakič po 5 - 10 minut. Me vse vpraša o počutju, pritisku, hrani (se še ne redim), pitju, spanju......res vse.

Drugače pa pohvale za bušije. Tiste, ki gibov še ne čutite boste lepega dne tako presenečene, da bo kaj. Meni se je do ušes nasmejalo, ko sem prvo brciko čutila.

Zanima me, če se še kateri dogaja, da se ji user posted image  rine čisto nekam "dol". Ga prav čutim kako me tišči čisto spodaj in čisto spredaj, da imam trebušček kar trd. Sem danes zjutraj mojemu user posted image  rekla naj da roko na trebuh pa se je kar mal ustrašil da ni kaj narobe, ker je bil trd kot kamen. To mi user posted image  skos dela.

Dopusta pa pri nas ne bo, ker bom skos na bolniški. Zdaj imam odločbo do 30.6.2009.

Pridne bodite in pazite nase in na user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?