tane
|
muca*maca, kakšen lep trebušček gorenka, jaz sem tudi na bolniški, sicer ne vem ali mi bod še enkrat podaljšali potem imam pa še ves letošnji dopust in sem ga mislila izkoristit, ker če ne mi bo itak propadel, ker bi ga morala do junija 2010 porabit, ko bomo še vedno na porodniški...torej en mesec pred porodniško vzamem še ves dopust in takrat upam, da bova lahko kam šla seveda je vse odvisno od počutja. Nea_teja, jaz bi na tvojem mestu kar za centramed mami nadaljevala če ima železo ali pa bolj naravno z hrano, kot so ti punce napisale. ninasiki, da se hitr pocajtaš tršica, jaz imam naslednji pregled pri G tudi šele 15.6 ko bom že 23t/3d, pa mi bodo šele takrat spet za tokso kontroliral in ostalo, za slab urin pa kot sem že napisala brusnični sok malaMravljica, ufffff, to pa je konkretna preobrazba, no saj pri men je blo isto kar naenkrat se je buši tako povečal zdaj je pa kar isti tako, da verjetno bo potem spet en velik porast drugače pa jaz poskušam čimbolj naravno, nič tablet, nobenih vitaminov, edino Mg pijem pa še to Donat, drugače pa veliko sadja, zelenjave, mesa, ribe (ravno danes sva jedla ocvrte sardele in mlad krompirček pečen v pečici, mljask), mleko, sire in mi je sploh super, ker je zdaj tolko sadja in sveže zelenjave, pa bomo videli kaj bo pokazala naslednjič kri.
|