Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:37:26
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Joj kak stupido sem. Mi je kar nerodno, nisem vedela, da se da dol vzet. Valjda da bom to dol vzela in naštudirala kaj bi lahko druga dala gor, da bo sedela na mehkem. Hvala AinB. A T že spi? ma saj ni nič,če bo na trdem.... No glej, saj če mami trdo paše, ni nujno, da more ona na trdem sedet. Bo kar na mehkem sedela lepo. Bom dala blazinico gor, kot včasih v starih dobrih cajtih pri frizerju, ko so nam dali pod rit 20 cm debeli pojšter. No to je blo, ko smo bli mali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:37:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Vprašam ker tu pri nas zadnje čase ful mamice sprašujejo druga drugo, če njihovi otročki že puzajo in ugotavljamo, da jih v bistvu ful malo puza. Ampak meni pa se vseeno zdi, da včasih so pa "vsi" puzali. Kaj pa vem? pf - jaz sem včeraj bila s tamalim na posvetovalnici....nas je bilo kar nekaj z 9 mesečniki.....noben še ne puza, niti kaj več od obračanja s hrbta na trebuh..... tudi pediater mi je rekel, da če ful lepo sedi...je to to...ni problema, če še ne puza, ker tak še ne rabi..... ne vem...meni se to pozno zdi, glede na to, da mi je prvi pri 10 že hodil, puzal pa že dosti prej... ....sicer pa ...vse ob pravem času.... Ko bodo pripravljeni bodo...in to je najbolj pomembno......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:37:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ojlaaaaa oooooooooo,glej jo glej..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:38:24
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, ok, dokler bomo na vaši eko tržnici lahko tud kaj kupili, naj ti bo! Dobrim prijateljem se nikoli ne prodaja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:38:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. Ja ni tu heca. Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond???? emper je vedro laufala je tekala načohavala je čistila A bo šlo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:38:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....imamo pa že 10,495g. sem prej videla pri avg., da imajo nekateri že čez 11kg ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:39:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Joj kak stupido sem. Mi je kar nerodno, nisem vedela, da se da dol vzet. Valjda da bom to dol vzela in naštudirala kaj bi lahko druga dala gor, da bo sedela na mehkem. Hvala AinB. A T že spi? ma saj ni nič,če bo na trdem.... No glej, saj če mami trdo paše, ni nujno, da more ona na trdem sedet. Bo kar na mehkem sedela lepo. Bom dala blazinico gor, kot včasih v starih dobrih cajtih pri frizerju, ko so nam dali pod rit 20 cm debeli pojšter. No to je blo, ko smo bli mali. ....ne čist res ti govorim.....naša ima tud trd bravi sedalo.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:40:01
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. Ja ni tu heca. Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond???? tle sem pa tut jst blond
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:40:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Grem zalivat vrt, ker ni nobene na spregled. ...jaz sem ga pa glih kar ...zdej grem pa nekaj za pod zob nardit.... jaz sem tud imela namen it zalivat potem, ko mali zaspi...zdaj se mi pa več ne da, pa še tema je (luči pa itak ni )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:40:53
|
|
|
|
pf
|
....sicer pa ...vse ob pravem času.... Ko bodo pripravljeni bodo...in to je najbolj pomembno...... [/quote] Takega mnenja sem tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:40:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....sicer pa ...vse ob pravem času.... Ko bodo pripravljeni bodo...in to je najbolj pomembno...... pa tud če ne bodo...je vredu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:41:09
|
|
|
|
Olivija*
|
tale rožnik je bil kar naporen...sem popoldne kar na dekci ležala z A zunaj na vrtu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:41:15
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ojlaaaaa Evo še tretja čveka je prišla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:41:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. Ja ni tu heca. Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond???? tle sem pa tut jst blond emper-vedro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:42:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. Ja ni tu heca. Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond???? tle sem pa tut jst blond ooo, js pa to vse zastopim se mi tak faj po domače "bere"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:42:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....imamo pa že 10,495g. sem prej videla pri avg., da imajo nekateri že čez 11kg .. Tudi jaz, moja miška pa okrog 7400, 7500. Po slabe štiri kile imajo eni več od naše. No dobro, saj tam so bili dedci bolj v igri, pupe so itak ponavadi bolj suhe, ampak vseeno so pravi bavci že.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:42:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Grem zalivat vrt, ker ni nobene na spregled. ...jaz sem ga pa glih kar ...zdej grem pa nekaj za pod zob nardit.... jaz sem tud imela namen it zalivat potem, ko mali zaspi...zdaj se mi pa več ne da, pa še tema je (luči pa itak ni ) moj mi je zdaj kruh kupil...jeeeeeeee....navali narode...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:42:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 ooooooooo kok so fletni ko mali angelčki! pa res... .....jaz pa našega nikoli ne pasam not ...tud prvega nisem....... A bi mogla? ..... nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:42:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ojlaaaaa Evo še tretja čveka je prišla ma...se mormo dans kontrolirat...zasebne debate samo na fb
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:43:08
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....imamo pa že 10,495g. sem prej videla pri avg., da imajo nekateri že čez 11kg .. Pa s čim ve hranite otročke? Resno mislim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:43:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....imamo pa že 10,495g. sem prej videla pri avg., da imajo nekateri že čez 11kg .. Tudi jaz, moja miška pa okrog 7400, 7500. Po slabe štiri kile imajo eni več od naše. No dobro, saj tam so bili dedci bolj v igri, pupe so itak ponavadi bolj suhe, ampak vseeno so pravi bavci že. me zanima kolk ima naša....je taka,da jo že komaj držim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:44:26
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Grem zalivat vrt, ker ni nobene na spregled. ...jaz sem ga pa glih kar ...zdej grem pa nekaj za pod zob nardit.... jaz sem tud imela namen it zalivat potem, ko mali zaspi...zdaj se mi pa več ne da, pa še tema je (luči pa itak ni ) Še sreča,a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:44:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tale rožnik je bil kar naporen...sem popoldne kar na dekci ležala z A zunaj na vrtu... Midve pa v veliki postelji. Tak sma se stisnile in sem mislila, da zaspi in grem hitro posodo dat iz pomivalca. Boš ja, sem prej zaspala, ko Lana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:44:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....jaz pa našega nikoli ne pasam not ...tud prvega nisem....... A bi mogla? ..... nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov... če bi ga v tak klanc rinla, kot smo jih me, bi ga tudi privezala. jaz našo tudi običajno ne privežem, razen če je luknjasta cesta. sicer dam pa samo tisto varovalo, ki je čez noge, bolj nazaj, da se ne more preveč naprej sklanjat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:45:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....jaz pa našega nikoli ne pasam not ...tud prvega nisem....... A bi mogla? ..... nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov... jaz jo vedno...ma naša mi pobegne drugače...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?