Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:23:14
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda. Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico ne...prav očke si mane in noče jest.... večerja nitak ne tak pozno,samo mleko spije Čaki, a niste vi neki AM menjavali zadnje čase? Mogoče je kaj na tem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:24:05
|
|
|
|
pf
|
Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:24:43
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Bezgovo zastiko narediš. Kaj pa je to? Bezgovo listje položiš po tleh okoli grede. Jim smrdi in ne plezajo čez.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:26:04
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne. Zakaj ne daš prevleke dol? Bo pač na plastiki sedela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:26:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda. Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico ne...prav očke si mane in noče jest.... večerja nitak ne tak pozno,samo mleko spije Čaki, a niste vi neki AM menjavali zadnje čase? Mogoče je kaj na tem. ne....zdaj ji jeratalo spit mleko,oz.še pije..spušča,se dvigne,pa dere
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:26:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda. Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico ne...prav očke si mane in noče jest.... večerja nitak ne tak pozno,samo mleko spije Veš kaj meni najprej pride na misel, ko tole preberem, da je punca grozno utrujena že in nima apetita, ker je zaspana preveč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:27:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda. Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico ne...prav očke si mane in noče jest.... večerja nitak ne tak pozno,samo mleko spije Veš kaj meni najprej pride na misel, ko tole preberem, da je punca grozno utrujena že in nima apetita, ker je zaspana preveč. ne vem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:28:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne. Zakaj ne daš prevleke dol? Bo pač na plastiki sedela. A misliš, da gre ta prevleka dol? Grem pogledat in pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:29:13
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Aja, pa prosim da se ne pogovarjate več o kakšni hrani, še posebej ne o štrudlih, ker mi delate lušte. Se čist strinjam!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:29:38
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne....zdaj ji jeratalo spit mleko,oz.še pije..spušča,se dvigne,pa dere joj, bošček mali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:30:27
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Bezgovo zastiko narediš. Ok, AinB, - ker jezik si zdej to udarla????? Eni tle na RR smo mestni otroci in nimamo pojma o tovrsti podeželski terminologiji!!
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 21.5.2009 21:32:57 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:31:07
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne. Zakaj ne daš prevleke dol? Bo pač na plastiki sedela. A misliš, da gre ta prevleka dol? Grem pogledat in pridem nazaj. Seveda. Sej jo lahko v stroju opereš, al misliš kar cel stol v stroj zbasat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:31:54
|
|
|
|
pf
|
Joj kak stupido sem. Mi je kar nerodno, nisem vedela, da se da dol vzet. Valjda da bom to dol vzela in naštudirala kaj bi lahko druga dala gor, da bo sedela na mehkem. Hvala AinB. A T že spi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:32:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Bezgovo zastiko narediš. Ok, AinB, - ker jezik si zdej to udarla????? Eni tle na RR smo mesti otroci in nimamo pojma o tovrsti podeželski terminologiji!! meni se tud ne bliska,o čem vi to...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:32:47
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Bezgovo zastiko narediš. Ok, AinB, - ker jezik si zdej to udarla????? Eni tle na RR smo mesti otroci in nimamo pojma o tovrsti podeželski terminologiji!! Tudi mi smo mestni otroci ... ..., ki ste trudimo postati dobri kmetje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:33:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Bezgovo zastiko narediš. Ok, AinB, - ker jezik si zdej to udarla????? Eni tle na RR smo mesti otroci in nimamo pojma o tovrsti podeželski terminologiji!! Tudi mi smo mestni otroci ... ..., ki ste trudimo postati dobri kmetje No, ok, dokler bomo na vaši eko tržnici lahko tud kaj kupili, naj ti bo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:34:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Joj kak stupido sem. Mi je kar nerodno, nisem vedela, da se da dol vzet. Valjda da bom to dol vzela in naštudirala kaj bi lahko druga dala gor, da bo sedela na mehkem. Hvala AinB. A T že spi? ma saj ni nič,če bo na trdem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:34:25
|
|
|
|
Jazzy1
|
Pa kva je s tem citiranjem trapastim spet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:35:01
|
|
|
|
pf
|
V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. Ja ni tu heca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:35:52
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Joj kak stupido sem. Mi je kar nerodno, nisem vedela, da se da dol vzet. Valjda da bom to dol vzela in naštudirala kaj bi lahko druga dala gor, da bo sedela na mehkem. Hvala AinB. A T že spi? Ni za kaj. Sej smo tukaj zato, da si pomagamo. Ja, T spi. Bogi revček je komaj dočakal 20 uro. Je bil čisto izmozgan od današnjega pohoda (beri: dveh bejb in treh starih čvek)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:36:01
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. Ja ni tu heca. Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:36:10
|
|
|
|
arabela*
|
ji je uspelo pojest in zaspat...jo grem v kinderpet položit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:37:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. Ja ni tu heca. Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond????
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:36:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Ni za kaj. Sej smo tukaj zato, da si pomagamo. Ja, T spi. Bogi revček je komaj dočakal 20 uro. Je bil čisto izmozgan od današnjega pohoda (beri: dveh bejb in treh starih čvek) Kakšnih čvel, AinB?????? ZDejle si pa že na zelo tankem ledu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:37:00
|
|
|
|
Olivija*
|
ojlaaaaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?