|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
21.5.2009 21:23:14   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda.
Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico user posted image

ne...prav očke si mane in noče jest....
večerja nitak ne tak pozno,samo mleko spije

Čaki, a niste vi neki AM menjavali zadnje čase? Mogoče je kaj na tem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.5.2009 21:24:05   
pf
Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
21.5.2009 21:24:43   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Da se še jaz malo pridružim debati.

Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim?

Bezgovo zastiko narediš.

Kaj pa je to?

Bezgovo listje položiš po tleh okoli grede. Jim smrdi in ne plezajo čez.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.5.2009 21:26:04   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne.

Zakaj ne daš prevleke dol? Bo pač na plastiki sedela.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.5.2009 21:26:07   
arabela*

Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda.
Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico user posted image

Čaki, a niste vi neki AM menjavali zadnje čase? Mogoče je kaj na tem.

ne....zdaj ji jeratalo spit mleko,oz.še pije..spušča,se dvigne,pa dereuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
21.5.2009 21:26:37   
pf

Veš kaj meni najprej pride na misel, ko tole preberem, da je punca grozno utrujena že in nima apetita, ker je zaspana preveč.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.5.2009 21:27:21   
arabela*

Veš kaj meni najprej pride na misel, ko tole preberem, da je punca grozno utrujena že in nima apetita, ker je zaspana preveč.

ne vem....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.5.2009 21:28:27   
pf

A misliš, da gre ta prevleka dol? Grem pogledat in pridem nazaj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.5.2009 21:29:13   
Jazzy1

Aja, pa prosim da se ne pogovarjate več o kakšni hrani, še posebej ne o štrudlih, ker mi delate lušte.

Se čist strinjam!!!! user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.5.2009 21:29:38   
AinB

ne....zdaj ji jeratalo spit mleko,oz.še pije..spušča,se dvigne,pa dereuser posted image

joj, bošček mali user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.5.2009 21:30:27   
Jazzy1

Bezgovo zastiko narediš.

Ok, AinB, - ker jezik si zdej to udarla????? user posted image user posted image Eni tle na RR smo mestni otroci in nimamo pojma o tovrsti podeželski terminologiji!!

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 21.5.2009 21:32:57 >

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.5.2009 21:31:07   
AinB

A misliš, da gre ta prevleka dol? Grem pogledat in pridem nazaj.

Seveda. Sej jo lahko v stroju opereš, al misliš kar cel stol v stroj zbasat user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.5.2009 21:31:54   
pf
Joj kak stupido sem. user posted image Mi je kar nerodno, nisem vedela, da se da dol vzet. Valjda da bom to dol vzela in naštudirala kaj bi lahko druga dala gor, da bo sedela na mehkem. Hvala AinB. A T že spi?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.5.2009 21:32:08   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Bezgovo zastiko narediš.

Ok, AinB, - ker jezik si zdej to udarla????? user posted image user posted image Eni tle na RR smo mesti otroci in nimamo pojma o tovrsti podeželski terminologiji!!

meni se tud ne bliska,o čem vi to...user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.5.2009 21:32:47   
AinB

Bezgovo zastiko narediš.

Ok, AinB, - ker jezik si zdej to udarla????? user posted image user posted image Eni tle na RR smo mesti otroci in nimamo pojma o tovrsti podeželski terminologiji!!

Tudi mi smo mestni otroci ... user posted image  ..., ki ste trudimo postati dobri kmetje user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.5.2009 21:33:46   
Jazzy1

Bezgovo zastiko narediš.

Tudi mi smo mestni otroci ... user posted image  ..., ki ste trudimo postati dobri kmetje user posted image user posted image

No, ok, dokler bomo na vaši eko tržnici lahko tud kaj kupili, naj ti bo! user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.5.2009 21:34:03   
arabela*

Joj kak stupido sem. user posted image Mi je kar nerodno, nisem vedela, da se da dol vzet. Valjda da bom to dol vzela in naštudirala kaj bi lahko druga dala gor, da bo sedela na mehkem. Hvala AinB. A T že spi?

ma saj ni nič,če bo na trdem....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.5.2009 21:34:25   
Jazzy1
Pa kva je s tem citiranjem trapastim spet user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.5.2009 21:35:01   
pf
V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. user posted image  user posted image  user posted image Ja ni tu heca.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.5.2009 21:35:52   
AinB

Ni za kaj. Sej smo tukaj zato, da si pomagamo. user posted image
Ja, T spi. Bogi revček je komaj dočakal 20 uro. Je bil čisto izmozgan od današnjega pohoda (beri: dveh bejb in treh starih čvek) user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.5.2009 21:36:01   
Jazzy1

V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. user posted image  user posted image  user posted image Ja ni tu heca.

Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond????

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
21.5.2009 21:36:10   
arabela*
ji je uspelo pojest in zaspat...jo grem v kinderpet položit...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.5.2009 21:37:13   
arabela*

Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond????

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
21.5.2009 21:36:59   
Jazzy1

Ni za kaj. Sej smo tukaj zato, da si pomagamo. user posted image
Ja, T spi. Bogi revček je komaj dočakal 20 uro. Je bil čisto izmozgan od današnjega pohoda (beri: dveh bejb in treh starih čvek) user posted image

Kakšnih čvel, AinB?????? ZDejle si pa že na zelo tankem ledu user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.5.2009 21:37:00   
Olivija*
ojlaaaaa

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?