Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:37:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 http://www.delo.si/clanek/81283 Zanimiv članek. Ej samo kak pa meni grejo na živce taki komentarji, ko so tam spodaj napisani. Mislim kje imajo ljudje oliko, če sploh? Pa kake besede uporabljajo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:40:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Živjo! No, mal sem se že odpočila od današnjega pohajkovanja po Rožniku in Tivoliju. Tale vročina je prav zahrbtna. No in še ena slikica: ko smo prisopihale na vrh, so vsi trije heroji zaspali. Eni za malo krajši, drugi pa za daljši čas: Kak lepo spijo. Kak dolgo se pa hodi sploh na Rožnik?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:43:47
|
|
|
|
pf
|
Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:44:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 http://www.delo.si/clanek/81283 Zanimiv članek. Ej samo kak pa meni grejo na živce taki komentarji, ko so tam spodaj napisani. Mislim kje imajo ljudje oliko, če sploh? Pa kake besede uporabljajo. ...sam res eni so pa čist pref ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:44:48
|
|
|
|
pf
|
Grem zalivat vrt, ker ni nobene na spregled.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:45:33
|
|
|
|
pf
|
Gloria a Nik že kaj puza?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:45:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Živjo! No, mal sem se že odpočila od današnjega pohajkovanja po Rožniku in Tivoliju. Tale vročina je prav zahrbtna. No in še ena slikica: ko smo prisopihale na vrh, so vsi trije heroji zaspali. Eni za malo krajši, drugi pa za daljši čas: Kak lepo spijo. Kak dolgo se pa hodi sploh na Rožnik? ...joj zaspančki mali ...mi se pa spet z Lana Luno dobimo po 12.06.v Čateških....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:47:17
|
|
|
|
pf
|
Vprašam ker tu pri nas zadnje čase ful mamice sprašujejo druga drugo, če njihovi otročki že puzajo in ugotavljamo, da jih v bistvu ful malo puza. Ampak meni pa se vseeno zdi, da včasih so pa "vsi" puzali. Kaj pa vem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:48:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:49:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Grem zalivat vrt, ker ni nobene na spregled. ...jaz sem ga pa glih kar ...zdej grem pa nekaj za pod zob nardit....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:49:39
|
|
|
|
pf
|
Jazzy moja Lana zgleda bolj taki suhec kot tvoja Lija. Koliko si že napisala da tehta?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:49:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Vprašam ker tu pri nas zadnje čase ful mamice sprašujejo druga drugo, če njihovi otročki že puzajo in ugotavljamo, da jih v bistvu ful malo puza. Ampak meni pa se vseeno zdi, da včasih so pa "vsi" puzali. Kaj pa vem? Naša A nikoli ni...ona je kar hodit začela...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:50:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz sem ga pa glih kar ...zdej grem pa nekaj za pod zob nardit.... meni pa je kruha zmanjkali,pa se moram s smokiji basat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:51:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi. ...saj normalno da ne pišete o eni ko je ni....sem vas pa zadnjič pozdravla ko sem bila pri sosedi na rač. in je bil mrk...no tko kot pravi ....nič grem pa mogoče še kaj pridem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:51:21
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 ooooooooo kok so fletni ko mali angelčki!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:52:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:53:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi. ...saj normalno da ne pišete o eni ko je ni....sem vas pa zadnjič pozdravla ko sem bila pri sosedi na rač. in je bil mrk...no tko kot pravi ....nič grem pa mogoče še kaj pridem.... Ma kaj se češ to sekirat. Jaz imam pa tako srečo, da stalno, ko se čekiram ni nikjer nobene in pol bluzim tja v en dan. Kaj češ.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:53:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali. ...ja pa kaj ponavadi ni tko da ko začne puzat,kotalit se, dela to še bolj intenzivno ali pa gre na naslednji korak(postavljanje na nogice )...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:54:36
|
|
|
|
pf
|
Pridem nazaj, moram iti na vrt.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:55:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi. ...saj normalno da ne pišete o eni ko je ni....sem vas pa zadnjič pozdravla ko sem bila pri sosedi na rač. in je bil mrk...no tko kot pravi ....nič grem pa mogoče še kaj pridem.... Ma kaj se češ to sekirat. Jaz imam pa tako srečo, da stalno, ko se čekiram ni nikjer nobene in pol bluzim tja v en dan. Kaj češ. jaz pa se okol takih stvari ne sekiram..je prav če je ali če ni....pišem,pa kloftam,če kdo bere ali pa ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:55:22
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... ja tako je tudi Sara začela... kar pripravi se mami!!! kmalu bodo vsa tla po stanovanju pobrisana in pa za težo! priden tale tvoj mišek!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:55:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi. ...saj normalno da ne pišete o eni ko je ni....sem vas pa zadnjič pozdravla ko sem bila pri sosedi na rač. in je bil mrk...no tko kot pravi ....nič grem pa mogoče še kaj pridem.... Ma kaj se češ to sekirat. Jaz imam pa tako srečo, da stalno, ko se čekiram ni nikjer nobene in pol bluzim tja v en dan. Kaj češ. ...saj se ne....grem ker bota moja dva *moška sostanovalca* ostala praznih ust ...pri nas še ne kaže na izumrtje,prej na glad ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:57:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ja pa kaj ponavadi ni tko da ko začne puzat,kotalit se, dela to še bolj intenzivno ali pa gre na naslednji korak(postavljanje na nogice )...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vem ma ne...še na noge se ne dajo nekateri sami....šele ko jih začneš voditi,komaj malo kobacajo...eni,ko pa so bolj živahni,pa poskušajo vse možno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:57:37
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... ja tako je tudi Sara začela... kar pripravi se mami!!! kmalu bodo vsa tla po stanovanju pobrisana in pa za težo! priden tale tvoj mišek!!! ...ja velik je pa prvi mesec da je dobil samo 495 g. ker do zdej je bilo najmanj 1100g. ..no pol nas pa čaka puzanje...bravo Nik
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:58:23
|
|
|
|
arabela*
|
grem punce poštimat za spanje...se kasneje tipkamo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?