Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 9:37:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mogoče le rata via lj.... ...bom še javila kako in kaj... štajerke pridete v lj? a to bo eno ta veliko srečanje???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 9:42:11
|
|
|
|
Olivija*
|
a katera razmišlja o tem...... PRAVICE IZ NASLOVA KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA ZARADI STARŠEVSTVA jaz sicer nisem razmišljala o tem... itak imam tako službo, da je treba zelooo redko dlje ostat... edino če bi vzela 4 ure, potem bi lažje naredila še tistih par izpitov.... čeprav malo dvomim, ker bo A v varstvu pri tašči in bo ona verjetno pričakovala, da pridem po A, ko sem doma... mah, te tašče...ko je treba vse tako v rokavicah okol njih, drugač je kar užaljenost tu... moji mami lahko pa direkt vse povem, pa se normalno zmeniva vse....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 9:43:13
|
|
|
|
Olivija*
|
berem, da lepo spančkate super!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 10:43:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Se pa kar precej pozna finančno, ampak kaj čemo, vsega pač človek ne more imeti. Eh, vsaj nepotrebne navlake ne boš imela v stanovanju.... Lepo, dej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 10:55:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Fišika..... super bi bilo... samo ne me rajcat preveč.... ki jaz se že veselim... Rabiš kej Refoška, šnopsa, teranovega likerja? Kakšno knjigo v istrskem narečju? Babetine... mene tkooooo hrbet boli... ma mislim,da ni iz hrbtenice..... Tam v predelu pljuč nekako me boli.... ponoči se komaj obračam.... ali, ko malo sklonem glavo, ko rame sključim.... pa tudi pri drugih gibih- če se zasukam, recimo... če se cela sklonim pa ne. Ma kaj bi to bilo? Čez dan, ko se premikam, je boljš... ma zjutraj je bla prow kriza. V enem momentu, nisem Lare mogla dvignit, je opazla, da je nekaj narobe, so kr solzice pritekle.... Spanje naše pupike se je vrnilo na stare tire.... sem opazla, da če zaspi brez dude, boljše spi, oz. se ne prebuja..... in tudi, če ji rata zaspat sama (da nisem v sobi v trenutku, ko jo zmanjka) tudi. Mi hodimo ven ob 11h... Prej nam ne rata, ker ob 10h ponavadi zaspi.... Ona ima itak tisti Pepeni senčnik, ki odbija UV žarke in je senčka kr globoka. Jaz pa skačem od sence do sence... hahaha Zdej se je ravno zbudila, jo slišim čebljat.... Aja, včeraj sva se z Me to you in Lano Nejo dobile v Bernardinu.... Ma jst sem se imela tok lušno, no... Možek pa je bil menda malo užaljen, ker sem ji rekla, da naj mu da kr fraj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 11:00:56
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine... mene tkooooo hrbet boli... ma mislim,da ni iz hrbtenice..... Tam v predelu pljuč nekako me boli.... ponoči se komaj obračam.... ali, ko malo sklonem glavo, ko rame sključim.... pa tudi pri drugih gibih- če se zasukam, recimo... če se cela sklonim pa ne. Ma kaj bi to bilo? Čez dan, ko se premikam, je boljš... ma zjutraj je bla prow kriza. Mogoče si se kdaj malo čudno zaležala Men se je enkrat zgodilo, da ko sem zjutraj vstala nisem mogla dvignit ene roke, glave nisem mogla premikat levo in desno in sem bila kot en robot, ko sem kašljala me je bolelo. In je trajalo kake 4 dni, pol pa je šlo počasi na bolje. Zgleda da sem v enem čudnem položaju spala in se je kaj zaskočilo. Ma bolel je pa k s !
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 13:04:43
|
|
|
|
arabela*
|
dober dan...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 13:09:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a katera razmišlja o tem...... PRAVICE IZ NASLOVA KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA ZARADI STARŠEVSTVA mah,,pri nas je itak brezveze...nebi niti to pomagalo,tja kamor bi morala it delat po porodniški....tak da niti ne grem... bom pa iskala službo zjutraj,pa mi je vseeno,al je to 4 ali 6 ali 8 ur,samo da imam urejen delovnik in da sem popoldan in zvečer doma.... mi pa ena kolegica dopoveduje,da baje nek zakon dovoljuje baje da mati lahko dela samo zjutraj....jaz pa to prvič slišim...se kateri kaj bliska??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 13:30:35
|
|
|
|
Virtualna
|
...samo oznacim stran, do kod sem vas prebrala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 13:36:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna ...samo oznacim stran, do kod sem vas prebrala a spet samo merkacije daješ ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 13:38:14
|
|
|
|
gold fish
|
kako je v Berlinu? tudi tako vroče.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 13:39:04
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz še zdaj nisem dala malemu osebne delat...pa samo 1 mesec imam še časa kako sliko ste ve imele? domačo al od fotografa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 13:49:45
|
|
|
|
gloria
|
...živjo....imam rač. nazaj ....vse nastavitve so na novo tak da sem komi poštudirala in tuki gor prilezla...na vse druge forume,druge debate se morem jovo na novo prijavit,sam ko gesla več ne vem za vse ....izgubila sem pa vse podatke,maile in še,in še ....ma glavno da so fotke ohranjene .... ne se sekirat....saj jaz sem tudi zdej mal preletela dedate za teden nazaj pa me nobeden ni šmirglal...no razen izjem ...in se sploh ne sekiram .....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 14:09:44
|
|
|
|
gloria
|
a si ti dobila ZS
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 14:57:49
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem se odločila za skrajšani delovni čas in bom na začetku junija poslala vlogo. Bom delala šest ur do njenega tretjega leta. a ni 4 ure in ne 6 al si lahko izbereš? ...mene tudi mika, samo v službi bi jih kap...ker me že ful čakajo Od štirih ur dalje si izbiraš. Lahko štiri, pet, šest....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 15:01:15
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz še zdaj nisem dala malemu osebne delat...pa samo 1 mesec imam še časa kako sliko ste ve imele? domačo al od fotografa? Od fotografa, mislim da home made sploh ne velja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 16:58:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria a si ti dobila ZS če misliš knjižico ...sem...samo nimam ...nekaj mam samo točno ne vem kaj je ...bom pol pogledala.... ....moj prst..palec še vedno ni boljše...in ja nisem še šla do dr. ....grem v ponedeljek...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 16:59:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...živjo....imam rač. nazaj .... dobrodošla nazaj.... pa hvalabogu za slikice.... ...šibamo zdaj spet ven...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 17:11:32
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz še zdaj nisem dala malemu osebne delat...pa samo 1 mesec imam še časa kako sliko ste ve imele? domačo al od fotografa? Od fotografa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 17:12:33
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...živjo....imam rač. nazaj ....vse nastavitve so na novo tak da sem komi poštudirala in tuki gor prilezla...na vse druge forume,druge debate se morem jovo na novo prijavit,sam ko gesla več ne vem za vse ....izgubila sem pa vse podatke,maile in še,in še ....ma glavno da so fotke ohranjene .... ne se sekirat....saj jaz sem tudi zdej mal preletela dedate za teden nazaj pa me nobeden ni šmirglal...no razen izjem ...in se sploh ne sekiram ..... Super za fotke!!! Drugo bo že, dej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 17:56:35
|
|
|
|
Alenka_
|
heeeeej punce kje je poročilo o današnjem potepanju + slikice? sm mal firbčne sorte baba
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 17:58:10
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...živjo....imam rač. nazaj .... supeeeeeer in dobrodošla spet v rr svet
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 18:05:27
|
|
|
|
Jazzy1
|
Živjo! No, mal sem se že odpočila od današnjega pohajkovanja po Rožniku in Tivoliju. Tale vročina je prav zahrbtna. No in še ena slikica: ko smo prisopihale na vrh, so vsi trije heroji zaspali. Eni za malo krajši, drugi pa za daljši čas:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 18:05:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...živjo....imam rač. nazaj ....vse nastavitve so na novo tak da sem komi poštudirala in tuki gor prilezla...na vse druge forume,druge debate se morem jovo na novo prijavit,sam ko gesla več ne vem za vse ....izgubila sem pa vse podatke,maile in še,in še ....ma glavno da so fotke ohranjene .... Welcome back!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?