|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
21.5.2009 9:37:31   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..mogoče le rata via lj....

...bom še javila kako in kaj...

štajerke pridete v lj? a to bo eno ta veliko srečanje???

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
21.5.2009 9:42:11   
Olivija*
a katera razmišlja o tem......

PRAVICE IZ NASLOVA KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA ZARADI STARŠEVSTVA

jaz sicer nisem razmišljala o tem... itak imam tako službo, da je treba zelooo redko dlje ostat... edino če bi vzela 4 ure, potem bi lažje naredila še tistih par izpitov.... čeprav malo dvomim, ker bo A v varstvu pri tašči in bo ona verjetno pričakovala, da pridem po A, ko sem doma...

mah, te tašče...ko je treba vse tako v rokavicah okol njih, drugač je kar užaljenost tu... moji mami lahko pa direkt vse povem, pa se normalno zmeniva vse....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
21.5.2009 9:43:13   
Olivija*
berem, da lepo spančkate user posted image  user posted image  user posted image
super!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
21.5.2009 10:43:36   
Lara Croft
Se pa kar precej pozna finančno, ampak kaj čemo, vsega pač človek ne more imeti.

Eh, vsaj nepotrebne navlake ne boš imela v stanovanju.... Lepo, dej... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
21.5.2009 10:55:26   
Lara Croft
Fišika..... super bi bilo... samo ne me rajcat preveč.... ki jaz se že veselim... user posted image Rabiš kej Refoška, šnopsa, teranovega likerja? Kakšno knjigo v istrskem narečju? user posted image

Babetine... mene tkooooo hrbet boli... ma mislim,da ni iz hrbtenice..... Tam v predelu pljuč nekako me boli.... ponoči se komaj obračam.... ali, ko malo sklonem glavo, ko rame sključim.... pa tudi pri drugih gibih- če se zasukam, recimo... če se cela sklonim pa ne. Ma kaj bi to bilo?
Čez dan, ko se premikam, je boljš... ma zjutraj je bla prow kriza. V enem momentu, nisem Lare mogla dvignit, je opazla, da je nekaj narobe, so kr solzice pritekle....

Spanje naše pupike se je vrnilo na stare tire.... sem opazla, da če zaspi brez dude, boljše spi, oz. se ne prebuja..... in tudi, če ji rata zaspat sama (da nisem v sobi v trenutku, ko jo zmanjka) tudi.

Mi hodimo ven ob 11h... Prej nam ne rata, ker ob 10h ponavadi zaspi.... Ona ima itak tisti Pepeni senčnik, ki odbija UV žarke in je senčka kr globoka. Jaz pa skačem od sence do sence... hahaha
Zdej se je ravno zbudila, jo slišim čebljat....

Aja, včeraj sva se z Me to you in Lano Nejo dobile v Bernardinu.... Ma jst sem se imela tok lušno, no... user posted image Možek pa je bil menda malo užaljen, ker sem ji rekla, da naj mu da kr fraj.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
21.5.2009 11:00:56   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Babetine... mene tkooooo hrbet boli... ma mislim,da ni iz hrbtenice..... Tam v predelu pljuč nekako me boli.... ponoči se komaj obračam.... ali, ko malo sklonem glavo, ko rame sključim.... pa tudi pri drugih gibih- če se zasukam, recimo... če se cela sklonim pa ne. Ma kaj bi to bilo?
Čez dan, ko se premikam, je boljš... ma zjutraj je bla prow kriza.

Mogoče si se kdaj malo čudno zaležalauser posted image user posted image Men se je enkrat zgodilo, da ko sem zjutraj vstala nisem mogla dvignit ene roke, glave nisem mogla premikat levo in desno in sem bila kot en robot, ko sem kašljala me je bolelo. In je trajalo kake 4 dni, pol pa je šlo počasi na bolje. Zgleda da sem v enem čudnem položaju spala in se je kaj zaskočilo.

Ma bolel je pa k suser posted image !

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
21.5.2009 13:04:43   
arabela*
dober dan...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
21.5.2009 13:09:28   
arabela*

a katera razmišlja o tem......

PRAVICE IZ NASLOVA KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA ZARADI STARŠEVSTVA

mah,,pri nas je itak brezveze...nebi niti to pomagalo,tja kamor bi morala it delat po porodniški....tak da niti ne grem...
bom pa iskala službo zjutraj,pa mi je vseeno,al je to 4 ali 6 ali 8 ur,samo da imam urejen delovnik in da sem popoldan in zvečer doma....

mi pa ena kolegica dopoveduje,da baje nek zakon dovoljuje baje da mati lahko dela samo zjutraj....jaz pa to prvič slišim...se kateri kaj bliska??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4233
21.5.2009 13:30:35   
Virtualna
...samo oznacim stran, do kod sem vas prebralauser posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
21.5.2009 13:36:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

...samo oznacim stran, do kod sem vas prebralauser posted image

a spet samo merkacije daješ ....user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
21.5.2009 13:38:14   
gold fish
kako je v Berlinu? tudi tako vroče..... 

Neposredna povezava do sporočila: 4236
21.5.2009 13:39:04   
gold fish
..jaz še zdaj nisem dala malemu osebne delat...pa samo 1 mesec imam še časauser posted image

kako sliko ste ve imele?  domačo al od fotografa?

Neposredna povezava do sporočila: 4237
21.5.2009 13:49:45   
gloria
...živjo....imam rač. nazaj user posted image user posted image user posted image ....vse nastavitve so na novo tak da sem komi poštudirala in tuki gor prilezla...na vse druge forume,druge debate se morem jovo na novo prijavit,sam ko gesla več ne vem za vseuser posted image ....izgubila sem pa vse podatke,maile in še,in šeuser posted image user posted image user posted image ....ma glavno da so fotke ohranjeneuser posted image ....

user posted image ne se sekirat....saj jaz sem tudi zdej mal preletela dedate za teden nazaj pa me nobeden ni šmirglal...no razen izjemuser posted image ...in se sploh ne sekiramuser posted image user posted image user posted image .....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

Neposredna povezava do sporočila: 4238
21.5.2009 14:09:44   
gloria
user posted image a si ti dobila ZSuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
21.5.2009 14:57:49   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz sem se odločila za skrajšani delovni čas in bom na začetku junija poslala vlogo. Bom delala šest ur do njenega tretjega leta.

a ni 4 ure in ne 6 al si lahko izbereš?

...mene tudi mika, samo v službi bi jih kap...ker me že ful čakajouser posted image

Od štirih ur dalje si izbiraš. Lahko štiri, pet, šest....

Neposredna povezava do sporočila: 4240
21.5.2009 15:01:15   
pf

..jaz še zdaj nisem dala malemu osebne delat...pa samo 1 mesec imam še časauser posted image

Od fotografa, mislim da home made sploh ne velja.

Neposredna povezava do sporočila: 4241
21.5.2009 16:58:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image a si ti dobila ZSuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

če misliš knjižico ...sem...samo nimam ...nekaj mam samo točno ne vem kaj je ...bom pol pogledala....

....moj prst..palec še vedno ni boljše...in ja nisem še šla do dr. ....grem v ponedeljek...user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
21.5.2009 16:59:10   
gold fish

...živjo....imam rač. nazaj user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image  dobrodošla nazaj.... pa hvalabogu za slikice....

...šibamo zdaj spet ven...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
21.5.2009 17:11:32   
Čarli08

Od fotografa.

Neposredna povezava do sporočila: 4244
21.5.2009 17:12:33   
Čarli08

...živjo....imam rač. nazaj user posted image user posted image user posted image ....vse nastavitve so na novo tak da sem komi poštudirala in tuki gor prilezla...na vse druge forume,druge debate se morem jovo na novo prijavit,sam ko gesla več ne vem za vseuser posted image ....izgubila sem pa vse podatke,maile in še,in šeuser posted image user posted image user posted image ....ma glavno da so fotke ohranjeneuser posted image ....

user posted image ne se sekirat....saj jaz sem tudi zdej mal preletela dedate za teden nazaj pa me nobeden ni šmirglal...no razen izjemuser posted image ...in se sploh ne sekiramuser posted image user posted image user posted image .....

Super za fotke!!! Drugo bo že, dej.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
21.5.2009 17:33:17   
Čarli08
http://www.delo.si/clanek/81283

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.5.2009 17:56:35   
Alenka_
heeeeej punce kje je poročilo o današnjem potepanju + slikice? sm mal firbčne sorte baba user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
21.5.2009 17:58:10   
Alenka_

...živjo....imam rač. nazaj user posted image user posted image user posted image ....

supeeeeeer in dobrodošla spet v rr svet user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
21.5.2009 18:05:27   
Jazzy1
Živjo!

No, mal sem se že odpočila od današnjega pohajkovanja po Rožniku in Tivoliju. Tale vročina je prav zahrbtna.

No in še ena slikica: ko smo prisopihale na vrh, so vsi trije heroji zaspali. Eni za malo krajši, drugi pa za daljši čas:

user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
21.5.2009 18:05:51   
Jazzy1

Welcome back!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?