Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:55:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce jst sem pa tok jezna...... vse kar nani je polomano in ne vem če se je to nam zgodil al v času ko je blo na posoji..... hotle sem si v dnevno naštimat stajico, ki smo jo za florjana kupli novo (zato, da bi lahko benjamin notri zaspal ker na sedežni ga ne upam več pučat al pa da bi se not igral.... ker me je strah da bi na tleh pobral kako igračo od florjana in jo dal v usta) no pa sem jo raztengla da jo mal pobrišem in je strgan zgorni rob najprej ležalnik pol stajca kaj nej.... poslala sem sms, če se je to njim strgalo, nebi rada po krivem koga obtožila sam vem, da smo dal celo iz rok glej lahko da se jim je res polomilo oz. strgalo......jaz vem da bi pričakovala da povejo po resnici,če ti bojo pač rekli da niso poškodovanega vrnili,nimaš drugega kot to sprejeti otak nimam kej sam če se ti kej zlomi pa prnes nazaj pa sam povej ne zahtevam plačila sam resnico.... sej pravim mogoče niso krivi mogoče so vem pa da za neprej ne posojem nič ko ne bomo več rebli al bomo podarili al pa kej prodali posojem pa jst ne konec je z dobro katjo k bo posodla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 15:06:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce jst sem pa tok jezna...... vse kar nani je polomano in ne vem če se je to nam zgodil al v času ko je blo na posoji..... hotle sem si v dnevno naštimat stajico, ki smo jo za florjana kupli novo (zato, da bi lahko benjamin notri zaspal ker na sedežni ga ne upam več pučat al pa da bi se not igral.... ker me je strah da bi na tleh pobral kako igračo od florjana in jo dal v usta) no pa sem jo raztengla da jo mal pobrišem in je strgan zgorni rob najprej ležalnik pol stajca kaj nej.... poslala sem sms, če se je to njim strgalo, nebi rada po krivem koga obtožila sam vem, da smo dal celo iz rok glej lahko da se jim je res polomilo oz. strgalo......jaz vem da bi pričakovala da povejo po resnici,če ti bojo pač rekli da niso poškodovanega vrnili,nimaš drugega kot to sprejeti otak nimam kej sam če se ti kej zlomi pa prnes nazaj pa sam povej ne zahtevam plačila sam resnico.... sej pravim mogoče niso krivi mogoče so vem pa da za neprej ne posojem nič ko ne bomo več rebli al bomo podarili al pa kej prodali posojem pa jst ne konec je z dobro katjo k bo posodla žal te je tko na grd način to izučilo....sej mislim da je claud tudi,ko je imela svoje cunjice na posojo.....jaz bom posojala ampak tudi samo takim,za katere vem da bojo čuvali na stvari oz. mi po resnici povedali če se zlomi.......meni kolegica posoja cunjice za Hano in en bodi je bil že strgan pod rokico in sem jo takoj ko sem videla poklicala in ji povedala da sem ga komaj v roke vzela(da ga še tudi oblekli nisva) in ji ni bilo panike ker je vedela da ne lažem....mi je pa taista kolegica pocodila tudi 2 ročavičke da se ni praskala in na enmu paru je popustila elastika in sem šla kupit nove-no ampak žal vsi ne delajo tako
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 15:09:15
|
|
|
|
claud
|
katjuša jst tud ne posojam več nč!!!!!!!!!!! majchy sj jst sm tud rekla da bom posodla,ker sm zaupala,verjela.....evo nakonc dobiš pa .......................
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 15:23:32
|
|
|
|
Katjusa
|
no zdej me je poklicala in rekla, da se je res trgalo sam mi je pozabla povedat, ko so nazaj prinesli..... sem kr boljše volje.... rekla je če bomo kupoval novo, da bodo dal neki zraven sam ne bom nove kupovala bomo že kak zrihtali, da se ne bo trgalo gre se sam za to da poveč čuj se je strgalo sej ni to tak težko.... in zdej k je rekla mi je kr boljše zdej grem pa koslilo dokončat punce jst vas ne uspe brat benjamin se je končno umiril mi je jedu na 2 ure no zdej bom pa vidla zdle bo 2 ure od kar je jedu sam še spi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 15:31:04
|
|
|
|
Čebel@
|
pupka,mlea,claud.......imate ZS
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 15:48:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla...midva sva se csrtala na veliki postelji pol sm ga pa prijela za rokico in sva zaspala za eno dobro uro kk je pasalo...zdaj se je pa pokakal in grem po vodo ,da ga previjem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:09:10
|
|
|
|
simonakr
|
PUNCE JEST MAM ŠTRUDL PEČEN! A BO KATERA? Opozorilo - slika je samo simbolična - moj velik bolš zgleda hihihi!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:18:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr PUNCE JEST MAM ŠTRUDL PEČEN! A BO KATERA? Opozorilo - slika je samo simbolična - moj velik bolš zgleda hihihi! jst bi dej sliki pa pravo sliko gor
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:20:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm strudl
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:23:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO a ima katera od vas oporo za glavo...jo ze uporabljate???? http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=158985 dokler ste v jajčki ni potrebe po takem to je pol k bolj sedijo da jim glavica naprej ne pade če zspijo..... mislim, da ni potrebe otroka še stem mučit v tej vročini GH mi bomo verjetno kmalu začel z mlečnimi kašicami pred zadnjim večernim obrokom.... ker s eje zdej že 2 noči zapored zbudil ob 5 zjutri poje in takon zaspi naprej do 9 tak da je lakota
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:24:36
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr PUNCE JEST MAM ŠTRUDL PEČEN! A BO KATERA? Opozorilo - slika je samo simbolična - moj velik bolš zgleda hihihi! jst bi dej sliki pa pravo sliko gor Ne morm moj fotoaparat se trenutno nahaja nekje v Avstriji - Moj ga je na službeno pot s sabo vzel!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:27:56
|
|
|
|
Katjusa
|
mi imamo pa za kosilo pico (ja spet ker smo mel preveč materiala v hladilniku in ga je blo treba porabit) in solato (ker jo imamo vsak dan in jo mam jst ful rada)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:28:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr PUNCE JEST MAM ŠTRUDL PEČEN! A BO KATERA? Opozorilo - slika je samo simbolična - moj velik bolš zgleda hihihi! jst bi dej sliki pa pravo sliko gor Ne morm moj fotoaparat se trenutno nahaja nekje v Avstriji - Moj ga je na službeno pot s sabo vzel! kako nasramno od njega
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:36:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
GH mi bomo verjetno kmalu začel z mlečnimi kašicami pred zadnjim večernim obrokom.... ker s eje zdej že 2 noči zapored zbudil ob 5 zjutri poje in takon zaspi naprej do 9 tak da je lakota A zato,da se ti ne zbuja mu bos zacela uvajati GH?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:37:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
joj Katjusaaaaaa kako slasno zgleda tale pizza njamsiiiiii
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:46:09
|
|
|
|
Pupka
|
mlea ti maš mail majchy ti pa ZS
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:51:19
|
|
|
|
črticaa
|
sunny sori,... za vse si tud pod razno še nism uspela zapomnit claud; jz sm dijakinja,.. mami samohranilka,.. brez drugih dohodkov kokr od socialne,.. informativno je blo 170 eur evo drgač pa lah z avstrije,....... sm se prvič pelala čez ljubelj in nasrečo je avto cel, mi pa živi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:55:19
|
|
|
|
Pupka
|
črticaa a tvoj ni podpisal očetovstva? Saj ste skupaj al?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:58:22
|
|
|
|
črticaa
|
ja očetovstvo je podpisal sa m mava urejeno preživnino
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:58:45
|
|
|
|
Pupka
|
Punce, kok ste hudobne. Jaz lačna tu pa slikce samih dobrot Pica in solata, pa pol še štrudl gor... njamsiiii Lačna ratala... Grem nekaj papat. Katjusa zakaj si vprašala kok smo stari?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 16:59:49
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ja očetovstvo je podpisal sa m mava urejeno preživnino pol je to enostarševska družina Ker jaz sem pa bla samohranilka no, ja- še dobro da je blo tak, ker zdaj sem pa sreeeeeeečna zato ločim te stvari, veš. Ne bit jezna. Ker se mi je le zdelo da ste skupaj
< Sporočilo je popravil Pupka -- 21.5.2009 17:00:30 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 17:03:49
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Punce, kok ste hudobne. Jaz lačna tu pa slikce samih dobrot Pica in solata, pa pol še štrudl gor... njamsiiii Lačna ratala... Grem nekaj papat. Katjusa zakaj si vprašala kok smo stari? zj sm pa zravn glodala redkvice kao dieta
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 17:04:50
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ja očetovstvo je podpisal sa m mava urejeno preživnino pol je to enostarševska družina Ker jaz sem pa bla samohranilka no, ja- še dobro da je blo tak, ker zdaj sem pa sreeeeeeečna zato ločim te stvari, veš. Ne bit jezna. Ker se mi je le zdelo da ste skupaj a samohranilc si če nimaš nč preživnine,... to nisem nikol dobr razumela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 17:06:04
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ja očetovstvo je podpisal sa m mava urejeno preživnino pol je to enostarševska družina Ker jaz sem pa bla samohranilka no, ja- še dobro da je blo tak, ker zdaj sem pa sreeeeeeečna zato ločim te stvari, veš. Ne bit jezna. Ker se mi je le zdelo da ste skupaj a samohranilc si če nimaš nč preživnine,... to nisem nikol dobr razumela aja sj sva skupej,.. sam jz drgač do nobene pomoči ne bi prišla,..ker denarna socialna pomoč mi ne pripada (ker sem dijak me morajo starši prežoivljat)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 17:12:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy in pupka imata mail. sem ti odpisala na mail.....upam da ga dobiš........sem pozabila napisat:če se nobena druga ne bo javila sem lahko vodja,mi je vseeno Jaz sem takoj za, rabmo eno zgovorno. jst sm tud za samo ne nosim posledic če se bomo narobe odločile da me ne boste prebutale pa jaz sem za to da se taktizira Jaz verjamem, da se bomo pol .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?