|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
21.5.2009 12:49:07   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
midva sva se dons spičila zarad srajc...zažgala bom enkrat use te srajce pa hlače k jih mam že polhn da ne povem kaj

Je blo pr men enako, pa sem mu jih vedno vse lepo pripravila indala tipitop v omaro, k jih je pa obleku .....groza. Sem ga tko skockala, da mu jih jaz operem, lepo posušim, LIKA SI JIH PA SAM, ko jih potrebuje.!!!user posted image  (matr a sem kruta????)

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
21.5.2009 12:52:24   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Mi smo šli zjutraj kar na vrt. Žiga je lepo spal v vozičku, Nejc pa letal z avtomobilom, se gujsal,...
mlea upam da prepričaš tvojga da uredi vrtek oz. atrij user posted image

Je šel po koso in pokosil, pa prpelu je nekega delovodjo iz bličnjega gradbišča, če pristaneva na ceno, bo nasledn teden že vse fertik in to tako kot želim!!!! Uh, matr se splača včasih pop..user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pol bosta pa mela mojedva sončka vzunaj še bazenček, pa tobogan, pol pa punce, fešta in torta kar pr nas doma.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.5.2009 12:54:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mi smo šli zjutraj kar na vrt. Žiga je lepo spal v vozičku, Nejc pa letal z avtomobilom, se gujsal,...

Je šel po koso in pokosil, pa prpelu je nekega delovodjo iz bličnjega gradbišča, če pristaneva na ceno, bo nasledn teden že vse fertik in to tako kot želim!!!! Uh, matr se splača včasih pop..user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pol bosta pa mela mojedva sončka vzunaj še bazenček, pa tobogan, pol pa punce, fešta in torta kar pr nas doma.user posted image user posted image
nočem biti nesramna,ampak zakaj sam ne pokosi?je lažje nekomu plačatiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.5.2009 13:00:04   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

nočem biti nesramna,ampak zakaj sam ne pokosi?je lažje nekomu plačatiuser posted image

torej bo gospod delovodja z bližnjega gradbišča za nekaj drugega dber user posted image user posted image user posted image kolkor sem razumela

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
21.5.2009 13:03:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

torej bo gospod delovodja z bližnjega gradbišča za nekaj drugega dber user posted image user posted image user posted image kolkor sem razumela

šlampasto prebralauser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.5.2009 13:10:40   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

torej bo gospod delovodja z bližnjega gradbišča za nekaj drugega dber user posted image user posted image user posted image kolkor sem razumela user posted image

šlampasto prebralauser posted image

user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.5.2009 13:11:45   
Urša08
Mlea super user posted image user posted image user posted image na žalost je včasih res treba user posted image potem je pa lahko koj narejeno.

No jaz sem eno rundo cunj obesla, ena se pere, čakajo pa še 3 na vrsto user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.5.2009 13:21:15   
simonakr
Mater mi je vroče ampak bajta se pa šajna! user posted image user posted image samo še user posted image in user posted image me čaka. Ampak to bom pa jutr! Za dons je dost pospravlanja samo še študl spečem za večerjo!

Kolk sem preklela svoj sesalc - ta user posted image se je pokvaru in noče lepo sesat za popuser posted image . V soboto grem po novega!!!

Gosta hrana - ja tja nekje po 4 mesecu al pa okrog 5 mesca bomo začel pol bomo pa vidl.

grem mal trebušnakov nardit - mam mal prevelik vampek!user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.5.2009 13:26:50   
Urša08
simonakr pridnauser posted image , a prideš še k men mal popucat, da se bo šajnal user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.5.2009 13:30:39   
Onasiss
majchy in pupka imata mail.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.5.2009 13:32:24   
Onasiss
claud- imaš zs.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.5.2009 13:34:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Mater mi je vroče ampak bajta se pa šajna! user posted image user posted image samo še user posted image in user posted image me čaka. Ampak to bom pa jutr!

A nis nč zmatrana, mislim no, da boš šla zdej po vsem tem in v tej user posted image še trebušnjake delat.user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.5.2009 13:47:00   
Onasiss
claud-sem ti poslala mail.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.5.2009 13:49:25   
Onasiss
lilcha-imaš zs.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.5.2009 13:57:33   
claud
črtica...zakaaj si razočarana nad otroškim dodatkom?!...jst se morm zadovoljit s 50 ojri.....

mleauser posted image user posted image user posted image  za atrij.....no pol pa tja pridm kofetkatuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.5.2009 14:02:13   
Urša08
črtica sej a niso to najvišji dokladi?

No sedaj grem pa mal kavč peglat, če me bosta otročka pustilauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.5.2009 14:09:33   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Mater mi je vroče ampak bajta se pa šajna! user posted image user posted image samo še user posted image in user posted image me čaka. Ampak to bom pa jutr!

A nis nč zmatrana, mislim no, da boš šla zdej po vsem tem in v tej user posted image še trebušnjake delat.user posted image

sm jih nardila 10 pa sm odnehala. bom zvečer - mogoče user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.5.2009 14:20:32   
Čebel@

sem ti odpisala na mail.....upam da ga dobiš........sem pozabila napisat:če se nobena druga ne bo javila sem lahko vodja,mi je vseenouser posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
21.5.2009 14:29:12   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud
mleauser posted image user posted image user posted image  za atrij.....no pol pa tja pridm kofetkatuser posted image

Ja , naši malčki bojouser posted image , me user posted image  vsi skupaj pa....user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
21.5.2009 14:30:07   
Onasiss

sem ti odpisala na mail.....upam da ga dobiš........sem pozabila napisat:če se nobena druga ne bo javila sem lahko vodja,mi je vseenouser posted image  

Jaz sem takoj za, rabmo eno zgovorno.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
21.5.2009 14:31:11   
claud

Ja , naši malčki bojouser posted image , me user posted image  vsi skupaj pa....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a si dobila mail?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.5.2009 14:32:00   
claud

Jaz sem takoj za, rabmo eno zgovorno.user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm tud zauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
21.5.2009 14:43:26   
Katjusa
punce jst sem pa tok jezna...... vse kar nani je polomano in ne vem če se je to nam zgodil al v času ko je blo na posoji..... hotle sem si v dnevno naštimat stajico, ki smo jo za florjana kupli novo (zato, da bi lahko benjamin notri zaspal ker na sedežni ga ne upam več pučat al pa da bi se not igral.... ker me je strah da bi na tleh pobral kako igračo od florjana in jo dal v usta) no pa sem jo raztengla da jo mal pobrišem in je strgan zgorni robuser posted image user posted image user posted image user posted image najprej ležalnik pol stajca kaj nej.... poslala sem sms, če se je to njim strgalo, nebi rada po krivem koga obtožila sam vem, da smo dal celo iz rokuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
21.5.2009 14:44:43   
Čebel@

jst sm tud zauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image samo ne nosim posledic če se bomo narobe odločileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da me ne boste prebutaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa jaz sem za  to da se taktizirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
21.5.2009 14:47:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce jst sem pa tok jezna...... vse kar nani je polomano in ne vem če se je to nam zgodil al v času ko je blo na posoji..... hotle sem si v dnevno naštimat stajico, ki smo jo za florjana kupli novo (zato, da bi lahko benjamin notri zaspal ker na sedežni ga ne upam več pučat al pa da bi se not igral.... ker me je strah da bi na tleh pobral kako igračo od florjana in jo dal v usta) no pa sem jo raztengla da jo mal pobrišem in je strgan zgorni robuser posted image user posted image user posted image user posted image najprej ležalnik pol stajca kaj nej.... poslala sem sms, če se je to njim strgalo, nebi rada po krivem koga obtožila sam vem, da smo dal celo iz rokuser posted image
glej lahko da se jim je res polomilo oz. strgalo......jaz vem da bi pričakovala da povejo po resnici,če ti bojo pač rekli da niso poškodovanega vrnili,nimaš drugega kot to sprejeti

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?