Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 12:49:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 midva sva se dons spičila zarad srajc...zažgala bom enkrat use te srajce pa hlače k jih mam že polhn da ne povem kaj Je blo pr men enako, pa sem mu jih vedno vse lepo pripravila indala tipitop v omaro, k jih je pa obleku .....groza. Sem ga tko skockala, da mu jih jaz operem, lepo posušim, LIKA SI JIH PA SAM, ko jih potrebuje.!!! (matr a sem kruta????)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 12:52:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo šli zjutraj kar na vrt. Žiga je lepo spal v vozičku, Nejc pa letal z avtomobilom, se gujsal,... mlea upam da prepričaš tvojga da uredi vrtek oz. atrij Je šel po koso in pokosil, pa prpelu je nekega delovodjo iz bličnjega gradbišča, če pristaneva na ceno, bo nasledn teden že vse fertik in to tako kot želim!!!! Uh, matr se splača včasih pop.. ..... Pol bosta pa mela mojedva sončka vzunaj še bazenček, pa tobogan, pol pa punce, fešta in torta kar pr nas doma.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 12:54:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo šli zjutraj kar na vrt. Žiga je lepo spal v vozičku, Nejc pa letal z avtomobilom, se gujsal,... mlea upam da prepričaš tvojga da uredi vrtek oz. atrij Je šel po koso in pokosil, pa prpelu je nekega delovodjo iz bličnjega gradbišča, če pristaneva na ceno, bo nasledn teden že vse fertik in to tako kot želim!!!! Uh, matr se splača včasih pop.. ..... Pol bosta pa mela mojedva sončka vzunaj še bazenček, pa tobogan, pol pa punce, fešta in torta kar pr nas doma. nočem biti nesramna,ampak zakaj sam ne pokosi?je lažje nekomu plačati
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:00:04
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo šli zjutraj kar na vrt. Žiga je lepo spal v vozičku, Nejc pa letal z avtomobilom, se gujsal,... mlea upam da prepričaš tvojga da uredi vrtek oz. atrij Je šel po koso in pokosil, pa prpelu je nekega delovodjo iz bličnjega gradbišča, če pristaneva na ceno, bo nasledn teden že vse fertik in to tako kot želim!!!! Uh, matr se splača včasih pop.. ..... Pol bosta pa mela mojedva sončka vzunaj še bazenček, pa tobogan, pol pa punce, fešta in torta kar pr nas doma. nočem biti nesramna,ampak zakaj sam ne pokosi?je lažje nekomu plačati torej bo gospod delovodja z bližnjega gradbišča za nekaj drugega dber kolkor sem razumela
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:03:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo šli zjutraj kar na vrt. Žiga je lepo spal v vozičku, Nejc pa letal z avtomobilom, se gujsal,... mlea upam da prepričaš tvojga da uredi vrtek oz. atrij Je šel po koso in pokosil, pa prpelu je nekega delovodjo iz bličnjega gradbišča, če pristaneva na ceno, bo nasledn teden že vse fertik in to tako kot želim!!!! Uh, matr se splača včasih pop.. ..... Pol bosta pa mela mojedva sončka vzunaj še bazenček, pa tobogan, pol pa punce, fešta in torta kar pr nas doma. nočem biti nesramna,ampak zakaj sam ne pokosi?je lažje nekomu plačati torej bo gospod delovodja z bližnjega gradbišča za nekaj drugega dber kolkor sem razumela šlampasto prebrala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:10:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo šli zjutraj kar na vrt. Žiga je lepo spal v vozičku, Nejc pa letal z avtomobilom, se gujsal,... mlea upam da prepričaš tvojga da uredi vrtek oz. atrij Je šel po koso in pokosil, pa prpelu je nekega delovodjo iz bličnjega gradbišča, če pristaneva na ceno, bo nasledn teden že vse fertik in to tako kot želim!!!! Uh, matr se splača včasih pop.. ..... Pol bosta pa mela mojedva sončka vzunaj še bazenček, pa tobogan, pol pa punce, fešta in torta kar pr nas doma. nočem biti nesramna,ampak zakaj sam ne pokosi?je lažje nekomu plačati torej bo gospod delovodja z bližnjega gradbišča za nekaj drugega dber kolkor sem razumela šlampasto prebrala
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:11:45
|
|
|
|
Urša08
|
Mlea super na žalost je včasih res treba potem je pa lahko koj narejeno. No jaz sem eno rundo cunj obesla, ena se pere, čakajo pa še 3 na vrsto
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:21:15
|
|
|
|
simonakr
|
Mater mi je vroče ampak bajta se pa šajna! samo še in me čaka. Ampak to bom pa jutr! Za dons je dost pospravlanja samo še študl spečem za večerjo! Kolk sem preklela svoj sesalc - ta se je pokvaru in noče lepo sesat za pop . V soboto grem po novega!!! Gosta hrana - ja tja nekje po 4 mesecu al pa okrog 5 mesca bomo začel pol bomo pa vidl. grem mal trebušnakov nardit - mam mal prevelik vampek!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:26:50
|
|
|
|
Urša08
|
simonakr pridna , a prideš še k men mal popucat, da se bo šajnal
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:30:39
|
|
|
|
Onasiss
|
majchy in pupka imata mail.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:32:24
|
|
|
|
Onasiss
|
claud- imaš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:34:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Mater mi je vroče ampak bajta se pa šajna! samo še in me čaka. Ampak to bom pa jutr! A nis nč zmatrana, mislim no, da boš šla zdej po vsem tem in v tej še trebušnjake delat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:47:00
|
|
|
|
Onasiss
|
claud-sem ti poslala mail.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:49:25
|
|
|
|
Onasiss
|
lilcha-imaš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 13:57:33
|
|
|
|
claud
|
črtica...zakaaj si razočarana nad otroškim dodatkom?!...jst se morm zadovoljit s 50 ojri..... mlea za atrij.....no pol pa tja pridm kofetkat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:02:13
|
|
|
|
Urša08
|
črtica sej a niso to najvišji dokladi? No sedaj grem pa mal kavč peglat, če me bosta otročka pustila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:09:33
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Mater mi je vroče ampak bajta se pa šajna! samo še in me čaka. Ampak to bom pa jutr! A nis nč zmatrana, mislim no, da boš šla zdej po vsem tem in v tej še trebušnjake delat. sm jih nardila 10 pa sm odnehala. bom zvečer - mogoče
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:20:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy in pupka imata mail. sem ti odpisala na mail.....upam da ga dobiš........sem pozabila napisat:če se nobena druga ne bo javila sem lahko vodja,mi je vseeno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:29:12
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea za atrij.....no pol pa tja pridm kofetkat Ja , naši malčki bojo , me vsi skupaj pa....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:30:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy in pupka imata mail. sem ti odpisala na mail.....upam da ga dobiš........sem pozabila napisat:če se nobena druga ne bo javila sem lahko vodja,mi je vseeno Jaz sem takoj za, rabmo eno zgovorno.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:31:11
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea za atrij.....no pol pa tja pridm kofetkat Ja , naši malčki bojo , me vsi skupaj pa.... a si dobila mail?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:32:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy in pupka imata mail. sem ti odpisala na mail.....upam da ga dobiš........sem pozabila napisat:če se nobena druga ne bo javila sem lahko vodja,mi je vseeno Jaz sem takoj za, rabmo eno zgovorno. jst sm tud za
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:43:26
|
|
|
|
Katjusa
|
punce jst sem pa tok jezna...... vse kar nani je polomano in ne vem če se je to nam zgodil al v času ko je blo na posoji..... hotle sem si v dnevno naštimat stajico, ki smo jo za florjana kupli novo (zato, da bi lahko benjamin notri zaspal ker na sedežni ga ne upam več pučat al pa da bi se not igral.... ker me je strah da bi na tleh pobral kako igračo od florjana in jo dal v usta) no pa sem jo raztengla da jo mal pobrišem in je strgan zgorni rob najprej ležalnik pol stajca kaj nej.... poslala sem sms, če se je to njim strgalo, nebi rada po krivem koga obtožila sam vem, da smo dal celo iz rok
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:44:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy in pupka imata mail. sem ti odpisala na mail.....upam da ga dobiš........sem pozabila napisat:če se nobena druga ne bo javila sem lahko vodja,mi je vseeno Jaz sem takoj za, rabmo eno zgovorno. jst sm tud za samo ne nosim posledic če se bomo narobe odločile da me ne boste prebutale pa jaz sem za to da se taktizira
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 14:47:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce jst sem pa tok jezna...... vse kar nani je polomano in ne vem če se je to nam zgodil al v času ko je blo na posoji..... hotle sem si v dnevno naštimat stajico, ki smo jo za florjana kupli novo (zato, da bi lahko benjamin notri zaspal ker na sedežni ga ne upam več pučat al pa da bi se not igral.... ker me je strah da bi na tleh pobral kako igračo od florjana in jo dal v usta) no pa sem jo raztengla da jo mal pobrišem in je strgan zgorni rob najprej ležalnik pol stajca kaj nej.... poslala sem sms, če se je to njim strgalo, nebi rada po krivem koga obtožila sam vem, da smo dal celo iz rok glej lahko da se jim je res polomilo oz. strgalo......jaz vem da bi pričakovala da povejo po resnici,če ti bojo pač rekli da niso poškodovanega vrnili,nimaš drugega kot to sprejeti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?