Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 9:03:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY norooo 15 sekund
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 9:05:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Kdaj boste začele z uvajanjem GH? Tako kot pravijo pediatri pri 6-ih mesecih ali prej? jaz bom spotoma videla......drugače pa ja,okoli 6 meseca
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 9:06:35
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......super za kengurujčka.....jaz gruntam da bi ga kupila samo zato da bi šle lahko tudi v dežju ven-po drugi strani bo pa zdajpoletje in ji je že v vozičku vroče
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 9:09:22
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......super za kengurujčka.....jaz gruntam da bi ga kupila samo zato da bi šle lahko tudi v dežju ven-po drugi strani bo pa zdajpoletje in ji je že v vozičku vroče mi ga bomo mel sam za tak teren kamor voziček ne gre-taa vikend gremo mal v hribe hodt, tko da nam zlo prou pride ....sam mormo bl zgodi, da še ne bo prevroče, pa sonce tok nažigu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 9:23:07
|
|
|
|
Onasiss
|
oJLA, DOBER DAN. claud-dobr kenguru Jaz sem pršibala iz vrtca, pa sem šla še na banko neke stavri uredit, pa Onasisov avto je bil žejen, tko da smo mu dal še malce za pit. Skratka...zdele Evita spi, pa grem cunje obesit, pa mal pospravt....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 9:26:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea oJLA, DOBER DAN. claud-dobr kenguru Jaz sem pršibala iz vrtca, pa sem šla še na banko neke stavri uredit, pa Onasisov avto je bil žejen, tko da smo mu dal še malce za pit. Skratka...zdele Evita spi, pa grem cunje obesit, pa mal pospravt.... A dj no pretiravi....te bo še kdo za kj ponucu....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 9:41:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 9:53:27
|
|
|
|
|
Dan, da se še jaz mal pofočkam...mi smo že dva dni brez vročine in upam da tako vstane...Hvala za vse pike poke...HVALA...sedaj pančka in ati z njo mami pa pije kavico kako paše ... Za piknik še nč ne vem bom še javila...Vsem čestitke za obmesečnice... Avjy pa pošiljam ogromno da boste čim prej zdravi... Se še javim akj pol...danes imam namreč roditeljski sestanek za vtrec da vidim če smo ga sploh dobili upajmo...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 9:56:56
|
|
|
|
|
Aja pa še to naj bi imeli včeraj posvetovalnico in prvo pikico ampak zarad bolezni prestavljeno na 05.06...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 10:31:15
|
|
|
|
črticaa
|
zdj je doma,.. sam v najslabšem primeru bo mogu na operacijo,..... sam poj ne vem kako bomo sunny sori se nisva dobr prej razumele,..... lepo da ga ne dajejo več krčki jz pa cunce sprot rihtam,.. ko mu je premehen dam kuj v tamalo vrečko,.. k se nabere dam pa u škatlo glede piknika,..nama teoretično bl ustreza sobota ampak glede na to da bo že ob 11 lahko tud u nedeljo,.. sam če bo lubi delal bomo mal kasnej pršli dons sm dobla odločbo iz socialne,.. dobim 120 eur otroškega dodatka sm mal raočarana mi mamo tud kengoruja,.. pa se mi še ni dal pogruntat koko funkconira lp vsem pa velik sprehodov,.. ker mi ga dons namo mel,.... je lubi "invalid" drgač je pa dobu analgetike z rdečmu trikotnikom,.. tko da sm zdj jz voznik,.. sm mogla jit poj učer gume menat,.. so me tm fantje u delavnici tko ustrašl k sm not zapelala da sm misnla da sm vsaj pol avta odbila so se mi privoščili
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 10:44:24
|
|
|
|
Onasiss
|
No evo, je bla huda ura pr ns in to samo zaradi tega, ker že več kot 1 leto prosim, da se atrij zrihta, da lahko mulce ven spustim in da niso vsi od zemlje. Smo bili že dogovorjeni, da bo en znanc to naredu pa nas sam nateguje. Bliža se poletje, jaz bom z obema celo poletje sama domain....kam naj jih spustim? Bemti deca, tud za pokosit travo se morva skregat. Takole zgleda naš atrij: Ma če ne
< Sporočilo je popravil mlea -- 21.5.2009 10:45:04 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 10:58:33
|
|
|
|
Pupka
|
Jutro. Danes smo jedli že ob 5.30 Jaz komaj čakam da bo 4 mesece in še kak teden pa bomo po moje že kar s kakšno to žino kašico zaključli dan, ker če ne- kot kaže, bomo vsak dan vstajali prej. Je velik in očitno mu mlekec več ne zadošča.... Al pa bi ga mogla full nafilat z njim, sam pol bo P spet rekel da je preveč in tamali bo bruhal in oh in sploh. Skratka... Ne vem kaj čem... se pa mantra zaspat. neki jamra... očitno so mu še igračke zanimive, ker slišim da rožlja... no, zdaj spet mal jamra... Dokler ne bo joka ga kar pustim, da se odloči kako in kaj. Jaz sem pa čist utrujena, pa zaspana,... rabim dopust Upam da mojmu rata prit ta vikend!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 11:08:48
|
|
|
|
Pupka
|
hehe... priden moj bejbi- je lepo zaspal. Jaz pa greem kuhat, ker si je mama omislila frizerja.... Jaz pa spet izvisela. No, upam da pride tudi moj cajt
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 11:33:18
|
|
|
|
tanci29
|
cao... dons sm pa tok crknena da se mi tud tipkat ne da... mlea-te deci so včasih za od ...upam da ti pokosi travo, čene bo pa brkn zrihtala, ona se vsega loti in nakonc še nikol ne pi...di..midva sva se dons spičila zarad srajc...zažgala bom enkrat use te srajce pa hlače k jih mam že polhn da ne povem kaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 11:38:23
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-mail mi končno dela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 11:41:59
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...punci spita...zdejle še jst skočim počivat.....hvala vsem za lepe želje....res sem se orenk vstrašla...ker mi še nikoli ni celega dne preležala....zdej čakam ,da AB primejo orenk....pol bo pa spet moja mala nagajivka TIsa...ah moja Tisa...ma pa spet zabasan nos , pa sej to ne moreš verjet......pa vroče ji je tolk ,da jo imam lahko samo v plenički, pa se bo prešvicala....moj revček mali.... tako...tolk iz našga konca...... upam ,da mi zvečer uspe mau pokometirat...sej prebrala sem.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 11:47:28
|
|
|
|
Katjusa
|
mi mamo dons tečkota jedu bi vsake 2 ure pit noče mami gre pa zdej hitro po soato v vrt ker je ravno zaspal lep dan in uživejte do ponovnega oglašanja
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 11:54:50
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva s sprehoda.......vroče obema ko .......zdej greva pa papat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 12:02:16
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Evo, nočka prespana totalno...Je zaspala neki po 23h in se zbudila ob 10h... Zdej pa spet panča na balkonu-zaspanc mali! Sm tela it malo vn, ampak je že taka vročina, da ni šans! kolumbo, ja, ti kar pridi pucat bemvo. Ti bo tudi moj dragi hvaležen. Sam počaki, da pride iz servisa... gosta hrana, jst bom začela konc junija in seicer po uni varianti, kot je v Paparici...Sploh pa še dohtarji sami ne vejo kaj bi...Pred par leti je blo, da lahko začneš pri 4 mescih, zdej pr 6 mescih...Po svojem občutku in bo še najbujše! črica, mamo punčko, tako, da jo ne dajejo več krčki. Jst tudi cunce od ta male sproti dajem na stran, ampak sm malo bol lena za moje cote...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 12:05:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
oj tudi midva sva s sprehoda...se posteljnino sem zamenjala in dala cote prat...js mam tud mihaila sam v bodiju je tok vroce
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 12:28:46
|
|
|
|
kayica24
|
KAYICAAAAAAAAAAAAAAAAA kje se skrivas? Mihailo zunaj sem na sončku..Pa igrava se s tamalo, itd... Sej vas na hitro kdaj preberem,da sem kolko tolko na tekočem kaj dogaja...Samo se mi pisat ne da... Miška zdaj aja in ko se zbudi greva spet ven..smo doma na vasi in mamo full veliko parcelo,tak da izkoristiva svež zrakec v senčki.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 12:34:17
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mi smo šli zjutraj kar na vrt. Žiga je lepo spal v vozičku, Nejc pa letal z avtomobilom, se gujsal,... Sedaj mi oba spita, kosilo sem kar iz skrinje vzela - bomo dons golaž imeli. Danes sem se pa vrgla na pranje cunj. se mi je tok nabralo, da se včasih vprašam če smo res samo štirje . Ajvy super, da gre Tarji na boljše. Glede Tisinga noska te pa čist zastopim je pri nas podobna situacija. gosta hrana - v planu po petem mesecu, kdaj točno se še ne obremenjujem mlea upam da prepričaš tvojga da uredi vrtek oz. atrij tanci naj te jezica hitro zapusti se ne splača kregat zarad srajc Pupa a ob 5.30 ste prvič jedli? Če je bil to prvi obrok bi jaz rekla jupi , mi jemo okol dveh in potem na tri ure Če boš vidla, da mu mleko več ne zadošča potem mu res zvečer kako kašico naredi. Samo tudi to ni 100% da se potem ne bo zbujal. Pri Nejcu sem jaz vse probala, ampak je še vedno hotel jesti enkrat ponoč do enega leta, ni pomagal ne adaptirano mleko, ne kašica,... so pa otročki različni, lahko da je za tvojga mleko res premalo. grem še eno rundo cunj dat prat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 21.5.2009 12:43:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
Majchy se meni tudi zdi da je tko,zato pa vprasam,ker nic ne pise od kdaj je to..... GH jaz bom zacela po 5m...tak kot pise na unem listu k mi je patronazna dala.. tko pise -5m sadni sok,sadna ali zelenjavna kasa,riž 6m-sadni sok,sadna ali zelenjavna kasa,krompir,riž,meso,žita brez glutena...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?