|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
21.5.2009 17:57:52   
Anonimen
jaz že nebi imela nič proti, pa če grem danes.user posted image no sicer pa imam še samo 11 dni do PDP-ja

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
21.5.2009 18:02:25   
bačko
Jaz bi tudi že šla rodit.Bi bilo prav fajn že.Sem že prav firbčna kako zgleda naša user posted image .Upam da si bosta z Žano podobni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.5.2009 19:47:38   
Snoopyka

tinca čestitke ob rojstvu Nika in velik cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image    

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.5.2009 20:25:14   
meti21
Tinca iskrene čestitke ob rojstvu sinčkauser posted image

Jes mam pa jutr pregled pa 1ctg, pa komi čakam že da vidm če se kej dogaja.
Z mehurjem pa ni čisto vredu, sem učeri nehala antibiotike jest p spet dons mal špikanje čutim, očitno niso zagrabl, jutr zvem tut za izvid urina in da me do poroda pozdravjo.
sem bila pa dons na pedikuri tko da imam nohte urejene-nalakirane in sem prou vesela, pa še moj mi je učeri spedenu spodnjo frizurouser posted image ,par dni nazaj mi je povosku podpazduhe, tko da se kar pripravljam počasi za v rimuser posted image

Fajn bodte, se tipkamo

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
21.5.2009 20:42:57   
amaya
ma dej tukaj kr rojevajo na veliko user posted image user posted image user posted image

čestitke Tinca user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.5.2009 20:59:50   
mojjaka
Lino, pa saj ni treba zarad mene tja hodit...sem mislila, če slučajno veš. Saj sem mislila že sama it tja, pa sem se spomnila da si ti že o tem enkrat pisala. No, če pa boš  šla,  se seveda priporočam za informacijeuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.5.2009 21:04:43   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Punce, imamo novega junijčka, ki je pohitel! user posted image

Mamica tinca84 sporoča:

Pozdravljene! Sem Nik in sem mamico in očka presenetil danes ob 9,25 uri. Velik sem 50 cm, težek pa 3550g in sem pošteno utrudil svoja starša. :-)

Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.5.2009 21:06:36   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ma dej tukaj kr rojevajo na veliko user posted image user posted image user posted image

Ja, zihr nalašč, da so nam majčice fouš. user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.5.2009 21:11:22   
lenika
Jaz bi pa še kakšen teden počakala. Nekako še nisem pripravljena, imam pa tudi še nekaj planov za ta vikend in prihodnji teden. No, saj če me preseneti bom pa tudi vesela.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.5.2009 21:11:38   
loveforever
TINCA84 user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke tebi za tvojega sineka pa seveda tudi atiju ki se je verjetno tudi namatral!!user posted image

bravo punce dobro vam gre,... kr tako naprej, js mam še čas, mislim pa da bo vsak teden al pa vsake 3 dni kakšna nova novička,....

no moj grozno brca tk da grem počivat..

lepo spančkite

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.5.2009 21:14:01   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

bejbike nimamo kej, očitno se je naš tekoči trak počasi zalaufal. user posted image user posted image user posted image

jest bi tut že šla, sam mal me pa vseen stisne, sploh me je kr neki groza, da bi se ponoči začel dogajat. Kok bi blo fino, da bi me čez dan zagrabl.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.5.2009 21:15:10   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Lino, pa saj ni treba zarad mene tja hodit...sem mislila, če slučajno veš. Saj sem mislila že sama it tja, pa sem se spomnila da si ti že o tem enkrat pisala. No, če pa boš  šla,  se seveda priporočam za informacijeuser posted image

Sej sploh ni panike...sem res doma samo par metrčkov stran in se moram itak it tudi za sebe pozanimat...(sej menda ni problema, pač bloke kupiš...) ampak za 100% informacijo pa le želim na lastna ušesa slišat...pa da ne bi še koga zavajala, ker sem pač neki slišala...tk da jst grem ju3 sigurno tja in se pozanimam, pa ti javim...sam grem prvo na zavod...tk da se oglasim verjetn okol 12 ure, a prav??? Moram pa še posodo kupit, če želim po kosilo hodit...sem jo imela, ker sem včasih iz bolnice nosila kosilo, pa sem jo vstran vrgla...sem včasih blesava ko user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.5.2009 21:18:11   
bamoocham
Čer.

Kako kaj?

Sam pozdravit sem vas prišla, pa zaželet lepe spanje. Grem pred tv, se tipkamo jutri.
Js še pa ne bi šla rodit, 2 tedna še ne, pol pa lahkuser posted image
Nočkouser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.5.2009 21:24:18   
22zlatolaska19
user posted image user posted image user posted image  TINCA ISKRENE ČESTITKE TEBI, OČKU IN SEVEDA MALEMU NIKU.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.5.2009 21:26:59   
fejči
user posted image user posted image user posted image čestitam tinca84 ob rojstvu sinčka lepo se imejte

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.5.2009 21:27:44   
lino
hja, glede tega rojevanja...ma res prav sem nevoščljiva (pa ne v slabem!!!), sam tk vam zavidam vsem, ki ste že dale skoz in že stiskate svoje user posted image , bi jst tut svojega že rada spoznala...no spet pa imam še cel mesec do konca in bi po eni strani pa raje še kakih 14 dni počakala tk kkr sem 2v1 in lepo noge v luft držala...za vsak slučaj, da ne bi bilo kaj narobe.

Sicer pa sem se odločila, da po 1.6. šele začnem piti ta malinov čaj, da ne bi sama kaj sprožila (2.6.-imam pregled in CTG) in potem lahk grem in to še tisti teden..., če pa pol ne bo šlo, bom pa kr po 3 skodelice čaja dnevno spila (mislim, da je tok še dovoljeno) in pa user posted image sem že povedala, da potem bova pa mogla tudi po večkrat dnevnouser posted image ..., ker itak moram nadoknadit. user posted image Ja, ni kej, se splača še teh nekaj dni (dober teden potrpet, pol pa akcija!!!!)

joj, men tk seka, se mi zdi....so ti hormoni čist adijo...pa si ne znam predstavljat brez poštenega sexa sedaj (mislim ta vedno isti položaj je do K ) in pa potem zaradi čišče,...aja, pa da ne pozabim, še potem zaradi kontracepcije (razmišljam o tej Mireni al kk žeuser posted image ) Ste ve že kaj razmišljale tudi o tem-kontracepciji mislim...user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
22.5.2009 0:59:21   
Lsica
user posted image

Tinca, iskrene čestitke ob rojstvu Nika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
22.5.2009 6:12:56   
Mala_princeska
user posted image

Tinca iskrene čestitke ob rojstvu korenjaka!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
22.5.2009 6:37:38   
kaminek
user posted image

iskrene čestitke tinca za novega družinskega člana!zdravja, veselja in nepozabnih lepih trenutkov vam želim!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
22.5.2009 6:50:46   
kaminek
dobro jutro!

priprave na porod so prav smešne, mar ne?preverjanje ali imaš vse v torbi že pripravljeno, razmišljanje o tem, kako se bo vse začelo in odvijalo, če boš sploh prepoznala znake začetka (predvsem prvorodke) itd. itd.

strah mora it stran, ne preveč razmišljat o tem, vsaka se bo teh muk rešila in bila nato ponosna mamica. ja, nekaj pa je le treba pretrpet, da dobiš svoje darilceuser posted image

mene bolj matrajo trenutne težave, k jih mam, za pol si pa mislm, da itak ne bo trajalo več dni, ampak bom prej rešenauser posted image .

mala_princeska: zatekam še vedno, nič se ni spremenilo, sam pritisk mam pa prej nižjega kot pa visokega. včeraj sm mela 61/98 zjutraj, zvečer pa 65/104. na splošno mam itak bolj nižji pritisk, edin v nosečnosti se mi je naravnal na normalnega 80/120 oz. 90/130. glavobolov HB tud nimam, tko da mislm, da ni bojazni za preeklampsijo. seveda pa bom to v torek zopet omenila svoji G. pa sigurno se bom po porodu premestila k G v NM, ker ta je čist nezainteresiranauser posted image

drugače pa sm včeraj spet šla 5x na blato, me kar tera, skor po vsaki zaužiti hraniuser posted image . pa sm probala bolj kruh pa take reči jest, k zapirajo, pa ni blo nč od tega.
pa še nekaj sm si včeraj privoščila-kopel, ne prevročo. mi je tko pasal. ampak sm zdržala ne več kot 10 min, pol sm se pa zbolj hladno vodo stuširala. sm bla kot prerojena. pa še to je: imava kotno banjo, pa ne tolk dolgo, da bi se lohk po dolžini čist ulegla, ampak lahko sediš. in pol je blo, kako bi se jst čist ulegla. no, nekak to nardim, pa zeloooooo hitro ugotovim, da me bo trebuh zadušuuser posted image user posted image user posted image . kako hitr sm spuzala v sedeči položaj, mi še dons ni jasnuser posted image user posted image ne vem, kaj sm misnla.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
22.5.2009 7:26:07   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mamica tinca84 sporoča:

Pozdravljene! Sem Nik in sem mamico in očka presenetil danes ob 9,25 uri. Velik sem 50 cm, težek pa 3550g in sem pošteno utrudil svoja starša. :-)

Č E S T I T K E !!!!

Kaminek - tole odhajanje na blato je po moje priprava na porod. Se takrat prej ponavadi malo "kanali" sčistijo - nekakšen naraven klistir. user posted image Tako, da ni panike. Kar se pa tvojega pritiska tiče je čist ok. Preklampsija ziher ni, ker tam pride do pritiska nad 90/140!! in tisto je nevarno!

Kar se tiče priprav na porod...jaz še torbe nimam...ja, tak je to tretjič.user posted image Itak maš vse, kar rabiš za prvo silo v porodnišnici, knjižico imam pa itak vedno v torbici, tak da... Pa nimam še napotnice za porodnišnico... naslednji pregled pa šele 3.6., tak da do takrat itak nimam kam še hodit!user posted image user posted image Pa preveč dela me še čaka...

MONTIGNAC

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
22.5.2009 7:37:26   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: lino

joj, men tk seka, se mi zdi....so ti hormoni čist adijo...pa si ne znam predstavljat brez poštenega sexa sedaj (mislim ta vedno isti položaj je do K ) in pa potem zaradi čišče,...aja, pa da ne pozabim, še potem zaradi kontracepcije (razmišljam o tej Mireni al kk žeuser posted image ) Ste ve že kaj razmišljale tudi o tem-kontracepciji mislim...user posted image

lino tut mene zadnje 14 dni čist razmetava. Midva sva imela prepoved sexa od tretjega meseca dalje, zdaj je pa moj reku, da je skos mislu, da se mu bo odtrgala na men, pa je ravno kontra. Od kar lahko (14 dni) bi jest tut po 5x na dan.

Jest sem tut o Mireni razmišljala. Moja prijateljica jo ima že 8 let in je ful zadovoljna. Edini minus za psiho, ker valjda nobena stvar ni čist 100% je to, da menstruacije skoraj nimaš. In ene 3x jo je panika, da ni slučajno zanosila, pol pa ne vedet kdaj zdej loh Clearblue delat itd.

Jest se bom še mal pozanimala sam sem 90%, da grem na Mireno

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
22.5.2009 7:41:18   
loveforever
dobro jutro punce!! častim kavico user posted image ali pa si nalijte čaj.user posted image

js bom si pa danes malo pogledala če imam vse v torbi,.... pa cote za sebe za domov si morem pripravit,.... ja pa nekaj imam za speglat, kosilo kuhat,   tak da me čaka dan kot vsak danuser posted image ..

no grem kr delat da bom sfolgala

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
22.5.2009 7:43:16   
kaminek
mene tud meče na vse stvari, sva probala, sam mam zabetonirano luknjouser posted image user posted image , ker mi psiha dela 100 na uro, pa še moj se boji, da ne bi blo kej narobe, tko da ga ne morm nahecatuser posted image . tko, da že kr fantaziram, kako ga bom pritisnila ob kot......user posted image ......grrrrrrrrr

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
22.5.2009 7:44:37   
kaminek
kar se pa zaščite tiče: ker je bo to najin prvi user posted image , ne bom mela kakšne spirale ali podobno, ampak bova pazila, pa kondom gor in doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

PORODNIŠNICE
nataly33

S katero porodnišnico ste bile najbolj zadovoljne?

Ljubljana (40%)

Postojna (34%)

Novo mesto (11%)

Jesenice (9%)

Trebnje (5%)

Število vseh glasov: 148

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!