kaminek
|
dobro jutro! priprave na porod so prav smešne, mar ne?preverjanje ali imaš vse v torbi že pripravljeno, razmišljanje o tem, kako se bo vse začelo in odvijalo, če boš sploh prepoznala znake začetka (predvsem prvorodke) itd. itd. strah mora it stran, ne preveč razmišljat o tem, vsaka se bo teh muk rešila in bila nato ponosna mamica. ja, nekaj pa je le treba pretrpet, da dobiš svoje darilce mene bolj matrajo trenutne težave, k jih mam, za pol si pa mislm, da itak ne bo trajalo več dni, ampak bom prej rešena . mala_princeska: zatekam še vedno, nič se ni spremenilo, sam pritisk mam pa prej nižjega kot pa visokega. včeraj sm mela 61/98 zjutraj, zvečer pa 65/104. na splošno mam itak bolj nižji pritisk, edin v nosečnosti se mi je naravnal na normalnega 80/120 oz. 90/130. glavobolov HB tud nimam, tko da mislm, da ni bojazni za preeklampsijo. seveda pa bom to v torek zopet omenila svoji G. pa sigurno se bom po porodu premestila k G v NM, ker ta je čist nezainteresirana drugače pa sm včeraj spet šla 5x na blato, me kar tera, skor po vsaki zaužiti hrani . pa sm probala bolj kruh pa take reči jest, k zapirajo, pa ni blo nč od tega. pa še nekaj sm si včeraj privoščila-kopel, ne prevročo. mi je tko pasal. ampak sm zdržala ne več kot 10 min, pol sm se pa zbolj hladno vodo stuširala. sm bla kot prerojena. pa še to je: imava kotno banjo, pa ne tolk dolgo, da bi se lohk po dolžini čist ulegla, ampak lahko sediš. in pol je blo, kako bi se jst čist ulegla. no, nekak to nardim, pa zeloooooo hitro ugotovim, da me bo trebuh zadušu . kako hitr sm spuzala v sedeči položaj, mi še dons ni jasn ne vem, kaj sm misnla.
|