higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Higuys, m, en full pogost stavek, ki ga slišim od staršev je: Zadnji čas, da gre naš v vrtec, tam ga bodo naučili to pa to ...Se mi zdi, da danes starši vse prelagajo na ustanove, eh, kaj bi se jaz mučil, saj se bo tam naučil reda, bontona in ostalih stvari. No, saj ne vem, alai se naj jočem ali smejim ...ko meni kaj takega pribijejo odgovorim, ja, ja moj ko pa ni vrtcu iz pasje sklečke je...crkneš.(ko se hvalijo, da pri letu in pol sam je) Ulla , ti hašišarka zdaj sem se nekaj spomnila . jaz sem imela nono (naj počiva v miru), k je bila taka - ta prava. In pride iz trgovine vsa prestrašena , na ustih "ta mladina" in mrmra nekaj sama sebi. Potem jo vprašam, da kaj je bilo. Pove nam, da je bila "ta mladina od danes, da gorje , bog mi oprosti vsi v črnem in kakšne lase, ne znaš nanka če je pupa al mulo, bog mi oprosti ta greh, ne znam kaj so tli jemt in motorji..ne ku mi , ki smo mogli jet služit , se spomnem jaz triinoštirdesetega, ki .... No, potem jo tu ustavim in vpraša : Nona , ma kaj so bili narkomani? In ona meni " ma, ben ne znan, uotrok zlat, mene me par , da so bili Slovenci"
< Sporočilo je popravil higuys -- 21.5.2009 11:51:20 >
|