Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 10:32:59
|
|
|
|
kasso
|
Ojla, samo na hitrco javim nove mere za seznam: 9290 g OG:48 cm 73 cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 10:33:27
|
|
|
|
kasso
|
jana, vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 10:35:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober večer! Najprej, kaj je to neka nova zadeva za neka prijateljstva na RR? Mi kdo razzloži, mi maili letijo, pa mi ni nič jasno... In grem kr ajat...se jutri kaj bolj oglasim...slabo spimo zadnje noči...naša taja je fasala bolezen Ust rok in nog... Je bla bogica, ker jo je vročina (do 39,8) ful metala ...na srečo samo dan pap pol... Ste že slišale za to bolezen...mi je pa čudno, da me ni nič opozorila P...menda je virusna? Upam, da ste vsi zdravi in fajn... Kakšna bolezen je to??? za Tajo. isto je imela Petja...virusna peta bolezen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 10:40:17
|
|
|
|
kasso
|
Nia vse najboljše in dobrodošla v klubu malčkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:16:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ojla, samo na hitrco javim nove mere za seznam: 9290 g OG:48 cm 73 cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:17:25
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, jutri dobiš kartuše po pošti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:18:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober večer! Najprej, kaj je to neka nova zadeva za neka prijateljstva na RR? Mi kdo razzloži, mi maili letijo, pa mi ni nič jasno... In grem kr ajat...se jutri kaj bolj oglasim...slabo spimo zadnje noči...naša taja je fasala bolezen Ust rok in nog... Je bla bogica, ker jo je vročina (do 39,8) ful metala ...na srečo samo dan pap pol... Ste že slišale za to bolezen...mi je pa čudno, da me ni nič opozorila P...menda je virusna? Upam, da ste vsi zdravi in fajn... Kakšna bolezen je to??? za Tajo. isto je imela Petja...virusna peta bolezen A tole? KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:19:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, jutri dobiš kartuše po pošti Hvala ti Kako plačam? Po povzetju ali ti nakažem na TRR?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:28:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ojla, samo na hitrco javim nove mere za seznam: 9290 g OG:48 cm 73 cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:28:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Sem bila včeraj tako jezna - sem napisala en doooooolg post po dolgem času in je kar naenkrat izginil z obzorja Sem potem kar računalnik šla ugasnit in spat. Vglavnem za pridno pisanje na RR-ji. Vidim, da ste vse že pridno bile oz. ste na svežem zraku - mi pa še pančamo Estrella - a nisi ti obljubila, da boš sama popisala 19-tko Špelin@ - čudno prečudno diši pri tej "vaši "zadevi. Pa seveda sem vesela, da zaradi prezapolsenosti vaša velika pika ne trpi tako zelo zaradi kužka.In za Gregija. Hijenca - hvala za kartico. Eh Tilči - imaš na sveto sto ljudi sto čudi, tudi mene jezi to, da eni ne premorejo toliko sebe, da bi javili, če se mislijo prikazat ali ne. Bo bolje. In praviš, da tudi vi pomalem trmarite? Tudi mi znamo včasih zelooooooo. Jana -ti kar pojdi prej po Nejca in uživajta na sončku. Delo bo že počakalo, sploh pa danes ob tvojem prazniku - vse najboljše draga naša prijateljica Čmrlika -za tvojo malčico pa en kup Nia tudi tebi vse najboljše in najlepše Bi jo, če ne bi nikamor napredovale, pa ni panike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:28:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kam je zdaj šefica izginila? Samo vprašate jo po kilah pa pobegne. Zdaj bi se mogla veselit. Jaz pa tudi še vedno hujšam, ker se še nisem spravila v vse stare hlače. Ene 2 do 3 kg bom vseeno še spravila dol, potem pa zaključim. Veselit???Zakaj pa????? Bom kmalu obupala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:29:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da ni neke gužve. Jaz moram še žaluzije naročit. Spet sem pucala do sedaj, vmes še Majo spravila spat, .......... Upam, da ne bo vedno tako, ker mi tale tempo in divjanje ni prav nič všeč. Nekaj časa bi pa jaz tudi zase imela, ne samo po 21h zvečer. Bo pa več časa zame, ko bo Maja v vrtcu in bom popoldan v službi. Bom imela celo dopoldne samo zase. Komaj čakam. Jest bom mela to od septembra do novembra potem pa jovo na novo, komaj čakam tvoje slikice Kakšen je pa trebušček? A bo kaka slikica padla? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj no Mene že firbec matra a me pridš slikat En dan bom pa res stamalo prišla do tebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:29:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kako pa L gre hujšanje? Je že popustila zavora? Men se je ta teden nekam upočasnilo in sem bila danes kar jezna ko sem stopla na vago ma kva pa vem, je nism nč spraševala, če ji je šlo še kej dol ja je to, ker pol ti vse dol pade k se nikamor ne premakne. Kolk maš zdej? Sem na -22kg oz. 68kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:29:09
|
|
|
|
tilči
|
Tilen še spi,jaz pa imam preveč časa in se igram s slikicami.takole je Tilen praznoval svoj 1. rojstni dan:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:34:51
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:35:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kako pa L gre hujšanje? Je že popustila zavora? Men se je ta teden nekam upočasnilo in sem bila danes kar jezna ko sem stopla na vago ma kva pa vem, je nism nč spraševala, če ji je šlo še kej dol ja je to, ker pol ti vse dol pade k se nikamor ne premakne. Kolk maš zdej? Sem na -22kg oz. 68kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:37:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nia...vse najboljše,malčica! še od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:38:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@...kako kaj Gregi-spanje in norice? Norice so šle pa-pa Ima samo še nekaj krastic in bledih pack na mestih, kjer so bile "kozice". Spi pa zdaj bolje, se sploh ne upam pohvaliti: nič več ne vrešči ponoči. Se še vedno zbuja, sitnari in se premetava, ampak zadoščata razredčen sok in dudka ter velika postelja za tak napredek pri spanju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:39:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako, zdej se pa odpravljamo počasi ven na sončka, dokler še ni tako zelooooooooooooooooo vroče papa Midva z Gregorjem sva že bila zunaj (sva pospremila malo piko v vrtec), bova pa kmalu spet malo šla, samo kavo še spijem jst tud razmišljam če bi šla danes prej po Nejca v vrtec, pa greva malo na sončka, čeprav je ob pol štirih tud sonček, sam danes se mi neki ne da preveč delat mi bomo danes verjwetno spet na travniku! sam kaj ko naši madam ni na dekici za sedet! ona bi okrog maširala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:40:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 HIJENCA hvala za kartico tudi jst sem jo že dobla. hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:40:15
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:41:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kam je zdaj šefica izginila? Samo vprašate jo po kilah pa pobegne. Zdaj bi se mogla veselit. Jaz pa tudi še vedno hujšam, ker se še nisem spravila v vse stare hlače. Ene 2 do 3 kg bom vseeno še spravila dol, potem pa zaključim. Veselit???Zakaj pa????? Bom kmalu obupala bo špelin@ z valjarjem prišla nad tebe! pazi se! sem v uvodu v ta del napisala, da bodo tudi , če bo potrebno!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 21.5.2009 11:41:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kako pa L gre hujšanje? Je že popustila zavora? Men se je ta teden nekam upočasnilo in sem bila danes kar jezna ko sem stopla na vago ma kva pa vem, je nism nč spraševala, če ji je šlo še kej dol ja je to, ker pol ti vse dol pade k se nikamor ne premakne. Kolk maš zdej? Sem na -22kg oz. 68kg
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?