Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kam ste se pa poskrile Nimam pojma, zgleda da so se vse naveličala na RR viset ja ni več tolk časa Časa je vedno enako :24h na dan Odvisno je kaj z njim počneš ja ja ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:30:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da ni neke gužve. Jaz moram še žaluzije naročit. Spet sem pucala do sedaj, vmes še Majo spravila spat, .......... Upam, da ne bo vedno tako, ker mi tale tempo in divjanje ni prav nič všeč. Nekaj časa bi pa jaz tudi zase imela, ne samo po 21h zvečer. Bo pa več časa zame, ko bo Maja v vrtcu in bom popoldan v službi. Bom imela celo dopoldne samo zase. Komaj čakam. Jest bom mela to od septembra do novembra potem pa jovo na novo, komaj čakam tvoje slikice Kakšen je pa trebušček? A bo kaka slikica padla? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj no Mene že firbec matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:32:17
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: kako pa L gre hujšanje? Je že popustila zavora? Men se je ta teden nekam upočasnilo in sem bila danes kar jezna ko sem stopla na vago
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da ni neke gužve. Jaz moram še žaluzije naročit. Spet sem pucala do sedaj, vmes še Majo spravila spat, .......... Upam, da ne bo vedno tako, ker mi tale tempo in divjanje ni prav nič všeč. Nekaj časa bi pa jaz tudi zase imela, ne samo po 21h zvečer. Bo pa več časa zame, ko bo Maja v vrtcu in bom popoldan v službi. Bom imela celo dopoldne samo zase. Komaj čakam. Jest bom mela to od septembra do novembra potem pa jovo na novo, komaj čakam tvoje slikice Kakšen je pa trebušček? A bo kaka slikica padla? ja jest tud Bo kakšna, sam se morm slikat, pa sej še ni neki velik, je bl špehast
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:33:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da ni neke gužve. Jaz moram še žaluzije naročit. Spet sem pucala do sedaj, vmes še Majo spravila spat, .......... Upam, da ne bo vedno tako, ker mi tale tempo in divjanje ni prav nič všeč. Nekaj časa bi pa jaz tudi zase imela, ne samo po 21h zvečer. Bo pa več časa zame, ko bo Maja v vrtcu in bom popoldan v službi. Bom imela celo dopoldne samo zase. Komaj čakam. Jest bom mela to od septembra do novembra potem pa jovo na novo, komaj čakam tvoje slikice Kakšen je pa trebušček? A bo kaka slikica padla? ja jest tud Bo kakšna, sam se morm slikat, pa sej še ni neki velik, je bl špehast A ti sploh veš kako zgleda špeh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da ni neke gužve. Jaz moram še žaluzije naročit. Spet sem pucala do sedaj, vmes še Majo spravila spat, .......... Upam, da ne bo vedno tako, ker mi tale tempo in divjanje ni prav nič všeč. Nekaj časa bi pa jaz tudi zase imela, ne samo po 21h zvečer. Bo pa več časa zame, ko bo Maja v vrtcu in bom popoldan v službi. Bom imela celo dopoldne samo zase. Komaj čakam. Jest bom mela to od septembra do novembra potem pa jovo na novo, komaj čakam tvoje slikice Kakšen je pa trebušček? A bo kaka slikica padla? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj no Mene že firbec matra a me pridš slikat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kako pa L gre hujšanje? Je že popustila zavora? Men se je ta teden nekam upočasnilo in sem bila danes kar jezna ko sem stopla na vago ma kva pa vem, je nism nč spraševala, če ji je šlo še kej dol ja je to, ker pol ti vse dol pade k se nikamor ne premakne. Kolk maš zdej?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:35:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja se je najprej trave bala ker jo je pikala , zdej je pa full tada na njej sem se prav nasmejala zdele. Pri nas je vsakih 10-14 dni košena, tako da je taka lepa zelenica in jo nič ne pika. Boš videla sej na tej, ki ste jo sedaj naročili bo pa sploh uživala Soba je taka bela vijolčna, bom dala slikce gor ko bo sestavljena Super, že čakamo slikice Ma jest sm jo zdej probala na vodo navadit, ker je čist obsedena s flašo, jo ma namest dude, pa za zaspat jo ma, pa ponoč... pa sm probavala neki časa pa je ratal Aha, če jo ima namesto dude, potem je to druga zgodba. Pri nas HB vsej tega ni. Glavno je, da vama je uspelo!!!! Ja trmice male so , Gaja sam da vid avtosedež se stegne pa noče noge skrčit, je čist trda
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:36:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla ne-čvekice Kje ste, kako ste? Mi smo celi dan zunaj. Danes popoldan smo z mojim očetom že nažagali les za peskovnik in ga pooblali. Jutri ga bomo še pod kotom nažagali, v petek in soboto bomo štrihali, v nedeljo popoldan pa ga bomo sestavili in postavili na mesto, kjer bo tudi stal . Potem pa rabimo samo še pesek in bo redi za peskovnik, to bo uživala, naša ma full rada kamenčke da jih meče sm pa tja naša jih pa rada obliže, potem pa ven pljuni
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vidim, da ni neke gužve. Jaz moram še žaluzije naročit. Spet sem pucala do sedaj, vmes še Majo spravila spat, .......... Upam, da ne bo vedno tako, ker mi tale tempo in divjanje ni prav nič všeč. Nekaj časa bi pa jaz tudi zase imela, ne samo po 21h zvečer. Bo pa več časa zame, ko bo Maja v vrtcu in bom popoldan v službi. Bom imela celo dopoldne samo zase. Komaj čakam. Jest bom mela to od septembra do novembra potem pa jovo na novo, komaj čakam tvoje slikice Kakšen je pa trebušček? A bo kaka slikica padla? ja jest tud Bo kakšna, sam se morm slikat, pa sej še ni neki velik, je bl špehast A ti sploh veš kako zgleda špeh. ja ja vem, mi gre zmer v trebuh, noge k prekla, rit nč, trebuh pa špehast. Resno mi noben ni verjel, če mu ga nism pokazala, sm ga zmer not vlekla , še zdej se včasih zmotm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla ne-čvekice Kje ste, kako ste? Mi smo celi dan zunaj. Danes popoldan smo z mojim očetom že nažagali les za peskovnik in ga pooblali. Jutri ga bomo še pod kotom nažagali, v petek in soboto bomo štrihali, v nedeljo popoldan pa ga bomo sestavili in postavili na mesto, kjer bo tudi stal . Potem pa rabimo samo še pesek in bo redi za peskovnik, to bo uživala, naša ma full rada kamenčke da jih meče sm pa tja naša jih pa rada obliže, potem pa ven pljuni ja so brez okusa pa trdi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:39:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 cartanje navsezgodaj O cartančka darilo Frajerka mala 1. tortica skupinska 2. tortica njam njam Frajerka mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:40:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla ne-čvekice Kje ste, kako ste? Mi smo celi dan zunaj. Danes popoldan smo z mojim očetom že nažagali les za peskovnik in ga pooblali. Jutri ga bomo še pod kotom nažagali, v petek in soboto bomo štrihali, v nedeljo popoldan pa ga bomo sestavili in postavili na mesto, kjer bo tudi stal . Potem pa rabimo samo še pesek in bo redi za peskovnik, to bo uživala, naša ma full rada kamenčke da jih meče sm pa tja naša jih pa rada obliže, potem pa ven pljuni ja so brez okusa pa trdi Nejc pa v usta pa liže in liže in iže, dokler mu ga vzamem..al pa mivko je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:41:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla ne-čvekice Kje ste, kako ste? Mi smo celi dan zunaj. Danes popoldan smo z mojim očetom že nažagali les za peskovnik in ga pooblali. Jutri ga bomo še pod kotom nažagali, v petek in soboto bomo štrihali, v nedeljo popoldan pa ga bomo sestavili in postavili na mesto, kjer bo tudi stal . Potem pa rabimo samo še pesek in bo redi za peskovnik, to bo uživala, naša ma full rada kamenčke da jih meče sm pa tja naša jih pa rada obliže, potem pa ven pljuni ja so brez okusa pa trdi sam ne vem, zakva je treba pol znova in znova tole sprobavat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:42:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla ne-čvekice Kje ste, kako ste? Mi smo celi dan zunaj. Danes popoldan smo z mojim očetom že nažagali les za peskovnik in ga pooblali. Jutri ga bomo še pod kotom nažagali, v petek in soboto bomo štrihali, v nedeljo popoldan pa ga bomo sestavili in postavili na mesto, kjer bo tudi stal . Potem pa rabimo samo še pesek in bo redi za peskovnik, to bo uživala, naša ma full rada kamenčke da jih meče sm pa tja naša jih pa rada obliže, potem pa ven pljuni ja so brez okusa pa trdi sam ne vem, zakva je treba pol znova in znova tole sprobavat? to je pa otroška skrivnost
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 20.5.2009 21:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 cartanje navsezgodaj O cartančka darilo Frajerka mala 1. tortica skupinska 2. tortica njam njam Frajerka mala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?