|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
20.5.2009 13:51:08   
sonček85
hejla pilotinca.

Ja hvala za pohvale

Ja spim tko kot Aleks na obroke.Od 01h-4.00h pa od  4.30-6ali7h.Čez dan ne spim ,ker ima itak preveč energije in ker od enega podoja do drugeega mine kot bi mignil.SE obrnem in je okol 3-4huser posted image

Kako si ti pridna marljiva mravljica ,ves čas nekaj delaš in se potepaš z dragim okol.Saj je prav tko ,kr daj ,k boš nosečka tko ne bo časa  k boš vse za bebija dala na prvo mesto in nakupovala za njega user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.5.2009 13:54:23   
sonček85
MAŠKA.čestitke za 3.obletnico poroke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.5.2009 13:58:12   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ja spim tko kot Aleks na obroke.Od 01h-4.00h pa od  4.30-6ali7h.Čez dan ne spim ,ker ima itak preveč energije in ker od enega podoja do drugeega mine kot bi mignil.SE obrnem in je okol 3-4huser posted image

in dnevi, tedni minevajo...Aleks ma že 3 tedne in 6 dni, pa se mi zdi kot, da si šla včeraj rodit user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.5.2009 13:59:32   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Kako si ti pridna marljiva mravljica ,ves čas nekaj delaš in se potepaš z dragim okol.Saj je prav tko ,kr daj ,k boš nosečka tko ne bo časa  k boš vse za bebija dala na prvo mesto in nakupovala za njega user posted image user posted image user posted image

ja, saj z dragim delava to načrtno...sva rekla, da zdej, ko še ni pluska res izkoristiva, da se napohajava...pol pa bomo pohajali trije user posted image , štirje user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.5.2009 14:02:43   
pilotina
MAŠKA...a mata obletnico...čestitam user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.5.2009 14:03:24   
sonček85
ja res je v soboto bo star že 1m ,kar ne morem verjet da gre čas tko hitro.Ja tudi meni se zdi da sem pravkkar rodila ,no sedaj je pa že pravi korenjak in frajer user posted image

ja tko je prav ,ja potem boste pa vsi trije -štirje okol hodili.Kako bo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.5.2009 14:21:36   
sonček85
mm ali katera , se ne spomnem.

No kot sem rekla tašča mi je kupila koš  za pleničke(tega k smo se zadnjič o njem menile-brez kasetni ) -malega ki je za 30 pleničk in je super ,lepo se sestavi in tudi pere se super.Glede vonja če pa kaj ven smrdi pa še ne morem povedat saj mi ga je danes kupila  tko da o tem pa čez kak dan ali dva saj od našga korenjaka kakec že pošteno smrdka user posted image user posted image user posted image user posted image

lp vsem in se vam še kaj javim

zdaj gremo pa ven malo k je dragi prišel

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.5.2009 15:03:56   
pilotina
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.06.09
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja            xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                xx.xx.09
10. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.09
13. polmaja                 36                                              xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                xx.xx.09
16. barvar                                                                      xx.xx.09
16. twixy               (10.02.81)28       Nemčija                 31.05.09
17. Anonimna (Biba)                                                      xx.xx.09

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija                   02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal                  02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje             26.5.       13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                        20.10.09
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor     19.5.           28.10.09
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale     22.05.       23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                      18.05.        29.11.09
11. Nataša28                                                                     23.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                        14.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                    xx.01.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t  

< Sporočilo je popravil pilotina -- 20.5.2009 15:11:05 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.5.2009 15:07:44   
pilotina
sonček85...upam, da ti je okej in da so navedeni podatki uredu...če ne mi pa povej in bom popravila user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.5.2009 15:14:52   
pilotina
*Manca* je tudi imela rojstni dan...sem čisto spregledala user posted image

Strumf pa ima danes

vaju že dolgo ni bilo tuki...ampak, če slučajno bereta...vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 20.5.2009 15:16:30 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.5.2009 15:24:34   
tassika
Ojla punce, jaz sem malo zaspala, sploh ne vem kakouser posted image .

sonček kako si šla urejat preživnino, a ne živita s tvojim skupaj. Daj povej, da bom vedela za svoj primer. Ja luštno ste se skopali, končno a neuser posted image . Sem odgovorila na mail za tist ležalnik, pa ni še nobenega odgovoral, se pa rabljeni zelo malo prodajajo, če ne drugega mi ga bo prinesla kolegica iz avstrije za 35eur je malo ceneje kot pri nas.

Tukaj se je pa ulilo in je sporano da komaj diham.

Lindi oprsti, sem prespala vašo kavico, pa kdaj drugič.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.5.2009 15:56:00   
malaMravljica
Punce moje, mravljica je tukaj.

Sem tako zaposlena te dni, noro. Vceraj sem nam kupila lezalnike za balkon, danes pa cel dopoldan nosila zemljo od lani na vrt - - dva stuka dol, pol pa sveze rozice posadila, pripravila lonec za paradiznike in 15 minut sem ze uzivala na lezalniku. Za mojega se mi zdi, da bo premali, slabo kupila user posted image  

pa zdilala sem, da ne grem v Svico jutri. Meni ta Svica tako ne lezi, pa se kolegica, ki je noseca 2 tedna vec kot jaz je cist blizu tukaj in greva v petek verjetno v mestu v otroske centre. Jupiii, upam, da vidim bugabuja in ga sprovam. Naslednji vikend pa greva prvic letos na vikend. Vikend je znotraj 100% renoviran in pojma nimam kako izgleda, se stene so premaknjene baje. Mogoce se bom ze lahko mal kopala.

Soncek, ja jaz sem sprasevala za kos za plenice. Bos porocala ce je v redu brezkasetni, drugace bom pa tistega na vrecke vzela in bom zaloge vreck na akcijah delala.

Pilotina, fajn da si nazaj. Ej, pa kako lepo si seznam uredila, cukr si. Ko bos se kaj popravljala pa dodaj se moj pregled, ki ga imam 4.6. Kdaj cakas plusek sedaj? Pa slikce seveda na mail dat.

Soncek, ma kolk je cartek tvoj mali no. A ves, da sem jaz mojemu dojencku ze kupila lezalnik? Cist ponosna sem na tisti paket sedaj, tako je lep. Se 20 tednov in nas dojencek bo tudi doma. Sploh ne morem vec cakat.

Rizkoo, jaz tudi upam, da sta se pobotala. Ce se noben noce gres enostavno k njemu in mu reces oprosti ter se stisnes k njemu, da bo vedel, da ga imas rada. Ti hormoncki v nosecnosti so pa itak user posted image ´, sam ne daj se, tvoja nosecnost je tudi ze na polovici, prav kmalu se bomo cartali.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.5.2009 16:51:54   
malaMravljica
Soncek, kaj se skriva tukaj notri? Se je lepo povecal moj trebuscek ta teden a ne user posted image

user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.5.2009 18:35:54   
tassika
O MM to se je pa res konkretno povečalo. Eno vprašanje imam zate, tebe je spet začelo špikat okoli 14t in kaj si naredila, da je minilo, ker mene dons kar dobro špika in boli pa malo izcedka imam spet, ampak baje je to normalno, ker ukinjam hormonske tablete, vsaj pušenjak je tako napisal. Sem pa že pila magnezij pa ni nič bolje, mogoče sem malo preveč delala danes, bom jutri bolj počivala.

Ojla punce jaz sem pa kupila tole:
user posted image

jutri mi ga gospod pripelje ali pa ga grem jaz iskat v soboto, ni sicer tisti zelen, ki sem ga gledala, ampak mi je zdaj ta bolj všeč, ker ni toliko vpadljiv pa kasneje se umaže. Sem faca a ne. Zdaj bo pa za ta mesec dovolj. Sam kaj ko se prikaže priložnost pa jo je treba takoj zagrabit, da ti jo kdo drug ne spelje. user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 689
20.5.2009 19:37:24   
kejti

Sonček kako je luštkan tvoj Aleks, če se rad kopa bo mogoče dober plavalec.
Pilotina ja službo sem dala na off, ampak full me kličejo tako da še ne morem čist odkopit. Se strinjam s tabo.
Punce kako ste krotile slabosti? Uf jaz nič ne morem jesti, edino jagode so mi danes zadišale.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.5.2009 19:42:31   
tassika
Kejti jaz jih nisem mogla, ko sem bruhala sem bruhala, v,es sem se slilia kaj pojesti, navadno so mi šle kakšne kremne juhice, mislim, da sem bila 14 dni samo na juhah, potem je pa počasi šlo, zdaj ko mi je slabo pa pojem kos kruha, včasih pomaga, včasih ne. Ti samo glej, da veliko piješ, jaz še vedno premalo, samo če pa kaj več pa zbruham, tko da se zdaj trudim jesti vodeno sadje, češnje, jagode, melono, ... da vsaj tam dobim tekočino.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.5.2009 20:56:21   
sonček85
mm.pa kaj ga ti men sračkaš in nosiš zemljo ,zdaj te bom pa kregala.Si pa pridna da si rožice posadila ,samo zemlj ,ki je težka mi pa res ne nosi in potem posajenih teglcovuser posted image

je super za ležalnik user posted image user posted image user posted image verjamem kako si ponosna na paket,po moje ga kr gledaš pa gledaš tko kot sem jaz prvo stvar ,ki sem jo kupila za Aleksa
Za koš ti pa poročamuser posted image user posted image zaenkrat je super in sta notri že padli dve plenički user posted image user posted image user posted image
tassika.ja živiva skupaj a nisva na istem naslovu prijavljena in še ne bova do poroke user posted image
preživnina jaz sem lepo kupila vlogo o otroškem dodatku v papirnici ,izpolnila ,potem sem napisala dogovor o preživnini ,ki je sklenjen sporazumno(lahko mi daš mail  pa ti ga pošljem ),nato pa potrebuješ vse te papirje (vse to potrebuješ kopije in papirje za oba ):
zadnje tri plačilne liste
potrdilo o skupnem gospodinjstvu
rojstni list otroka
potrdilo o katasterskem dohodku
zadnjo dohodninsko odločbo
številko TRR računa-zate
 in predlog za izdajo sklepa o preživnini(to plačaš 25e)
vse to sem nesla na sodišče v CE in v roku 1t dobim da bo obravnava,datum pa še naknadno

Znesek sem pa napisala v višini 120e

potem pa sem nesla  na CSD vse papirje ki sem jih še dobila  in vlogo  za uveljavitev pravice do otr.dohodka
upam da se spoznaš kaj iz tega .
mm:skriva se pupika ,mislim  ,da se ne morim
tassika .kako lep in noro dober je ležalnik,pa še barva je super
kejti.ja upam ,da bo ,mogoče bo pa k bo velik vrhunski plavalc user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 692
20.5.2009 20:56:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

*Manca* je tudi imela rojstni dan...sem čisto spregledala user posted image

Strumf pa ima danes

vaju že dolgo ni bilo tuki...ampak, če slučajno bereta...vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image
tle se pa podpišemuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.5.2009 20:56:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček85...upam, da ti je okej in da so navedeni podatki uredu...če ne mi pa povej in bom popravila user posted image
iiiiiiiiiiii kako lepo ,hvala ,joj na vašem seznamčku sem -kaka lepa čast-hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.5.2009 21:37:15   
drobtinica29

čaw punce!

nekaj časa me ni blo, sem bla malce odsotna! user posted image  
čestitke tassika in marrie za NS! user posted image user posted image

nogavica  user posted image   user posted image tebi pa za minuli roj. dan vse naj naj!

rižkoo ne se kregati, rada se mejta! vsaka minuta ki je izgubljena se ne vrne več nikdar! zato,...

mM iii kako lepi buši, jaz sem tudi že mojega ponovno slikala in se tud lepo okrogli user posted image user posted image , bom dala ob priložnosti slikico gor, da bo še meni sonček_85 povedala kaj se skriva v mojem bušiju user posted image , da vidimo če bo uganila.

včeraj sem imala pregled in poslušali smo srčka, naslednji pregled imam 10.6. MF, za seznam! komaj čakam, da bom spet videla našega bebija.

vse ostale punce, katero sem mogoče se izpustila, pa pozdravljam in vam želim vse lepo!

lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 695
20.5.2009 22:31:19   
pilotina
malaMravljica...a se čuvaš? mmm...ne dvigat no user posted image
raje naj ti dragi pomaga user posted image

evo, zdej bom seznamčka dopolnila
ej, sem ti poslala mail, pa mi je sporočilo, da ga nisi prejela user posted image ...mogoče je prevelik, sam tassika ga pa je dobila user posted image

pluska čakava v juniju, nekje v začetku, ampak točno ne znam povedati, ker mam cikluse spet različno dolge
ampak plusek junija bo user posted image user posted image user posted image

ooo, kak lep veik bušček že maš user posted image

kejti...no, saj je prau, da si dala na of, pridna si user posted image

sonček85...ti si naša punčka, vedno s toplo besedo...ti spadaš med nas in je prau, da si na seznamu mamiiiiiic user posted image
kmalu ti sledijo malaMravljica, maj2009, in tkoj za tem še vse ostale naše nosečke in še tkoj za tem mi, ki bomo zdej kmalu pluska zagledale user posted image

drobtinica29...user posted image za srčka...zdej pa bom še seznam dopolnila

Neposredna povezava do sporočila: 696
20.5.2009 22:35:46   
pilotina

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.06.09
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja            xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                xx.xx.09
10. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.09
13. polmaja                 36                                              xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                xx.xx.09
16. barvar                                                                      xx.xx.09
16. twixy               (10.02.81)28       Nemčija                 31.05.09
17. Anonimna (Biba)                                                      xx.xx.09

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija    04.06.    02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal                  02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje             26.5.      13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                        20.10.09
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor     10.06. MF    28.10.09
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale     22.05.       23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                      18.05.        29.11.09
11. Nataša28                                                                     23.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                        14.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                    xx.01.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.5.2009 7:50:23   
sonček85
hejla!lepo  jutro vsem

drobtinica-a bo-je fantekuser posted image
pilotina .hvala res si zlata .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.5.2009 8:12:39   
Nogavica
Jutro!

Moram vam povedat, da moj mali pikec že od ranega jutra razgraja v trebuhu. Ful je fajn. user posted image  Zdaj sem nama pa privoščila zajtrk, mogoče je bil lačen. user posted image

Živa je pa zadnje dni čisto not padla v puzzle. In jo moram pohvalit, ker pri 2,5 letih z lahkoto sestavlja že take za večje otroke (od 4 ali 5 let naprej). user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 699
21.5.2009 8:15:29   
Anonimen
Da se spet javim malo. Hvala za vašo podporo, vas z veseljem prebiram in sledim vašim izkušnjam in novim nosečkam.
Menstruacija še kar ni prišla, ta teden še počakam, drugače pa v pon. ginekologa pokličem. Sem naredila test, tako da noseča nisem in je nekje drugje težava oz. upam, da ni težava, da je samo zamik.

Hvala za vse spodbudne besede, res se je najlažje pogovarjat z nekom, ki je dal to skozi in sam najbolje ve kaj zaleže v tolažbo.

Niti nisem sigurna, če bomo začeli delati na drugem, bom videla kako se bom počutila, včasih me zamika, drugič se mi pa zdi grozno neprimeren čas, ker je dogodek še tako svež. Bom poročala in se bom še kaj javila.

Vidim, da ste me dodale na seznam. Bi zaenkrat še kar ostala anonimna Biba, starost 25, lokacija Štajerska. To bo zaenkrat to, zdaj pa intenzivno na delo, jutranje rutine je konec :).

Lep dan vsem!

Biba

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?