|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
21.5.2009 7:41:31   
Hanuši
Evo sem šla zdele brat Ašiča, kjer piše, da malinov čaj  lajša nosečnost in porod in da se ga pije 2-3x dnevno.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
21.5.2009 7:42:33   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Za malinov čaj pa tut mene zanima ali samo mehča, al tut pospešuje??

Dobro jutro,

pred mano je tudi danes zanimiv dan, saj imam en kup stvari za naredit.

V kolikor je meni znano naj bi malinov čas mehčal, nihče mi pa ni rekel, da bi tudi pospeševal.

Ali si kakšna masira presredek z oljem ali pa bepanthenom?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
21.5.2009 7:47:01   
mojjaka
čvekanje po nosečnosti - Kaj pa če bi naše user posted image poimenovale bolj po junijskih rožicah? user posted image Zvončki in trobentice so itak super, ampak se mi zdi da imajo to že ene marčevke ali aprilke? user posted image Vsaj kolikor sem gledala po forumu.

Se tudi jaz glede tega strinjam z majanouser posted image v junij res bolj pašejo marjetice, pa sončki, pa metuljčki..kakorkoli jih bomo poimenovale, pa verjamem, da bomo še vedno veselo čvekale zu gor, seveda če nam bojo našiuser posted image pustiliuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
21.5.2009 7:49:50   
kaminek
men je pa všeč metuljčki in metuljčiceuser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
21.5.2009 7:50:32   
bačko
Jutro!
No vaginalno me ni nič pregledal.Samo vprašal me je če me imam kake težave pa sem rekla da nič, da edino samo dol me vse boli in je rekel da zgleda da se že vse poseda in tudi po legi trebuha pravi da lahko že ta teden rodim.Izvidi od urina pa so uredu in tudi CTG je uredu.
Tira kar lepo počivaj.user posted image user posted image user posted image
Fejči boš videla da bo vse uredu z otročičkom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naty-Taja vse najboljše (z zamudo) in veliko lepih trenutkov še naprej.user posted image user posted image user posted image
No jaz bom tudi mogla malo pospraviti.Treba pomesti in pomiti po tleh, pa zdajle perem prvo rundo perila potem pa še drugo.
Jaz bi že tako šla roditi.Tako sem utrujena od nošenja tega trebuha.Pri Žani se nisem tako počutila.Zdaj pa sem resnično sita.Upam da bo kmalu.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
21.5.2009 8:01:38   
mojjaka
user posted image
user posted image
user posted image

A NISO LEEEEEPI!!!???

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
21.5.2009 8:01:43   
Naty*Taja
Hvala vsem za čestitke. Sicer sem pa danes že ok in v zagonu za gnezdenje. user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
21.5.2009 8:01:46   
Ovnica78
Dobro jutro!

Danes pa tudi jaz za spremembo nisem zaridala v posteljo, potem ko sem Tina spravila v vrtec. Grem danes še malo v šoping (Ikea), da še par stvari nabavim pred porodom. Sicer sem se pa danes ponoči kar naspala. Tin je po dolgem času zopet celo noč prespal, pa lulat sem šla samo dvakrat user posted image .

Je bila pa zato včerajšnja noč grozna. Mene je kar nekaj trebuh bolel, tako, da sem skoz samo razmišljala o tem, da bo treba it v bolnico, pa še Tin se je celo noč zbujal (ob treh zjutraj je sedel v postelji in me spraševal, če bomo že vstali). Sem bila zjutraj takšna kot bi me tramvaj povozil user posted image .

Tadejlika VSE NAJ NAJ za včerajšnji rojstni dan user posted image !!!

Mojjaka in lino katera sta pa vajina ginekologa?
Mojjaka super, da že imaš datum, vsaj veš pri čem si. Ima pa carski rez tud svoje prednosti (za otroka je veliko manj mučno, pa še t boš lahko po porodu sedela na riti, ker spodaj ne boš nič šivana...user posted image ).

Še eno vprašanje. Vidim, da vam večini zdaj na koncu kar naprej delajo ultrazvoke. Meni je je moj G rekel, da si opravičen samo do treh UZ, katere sem pa tako že imela. Tako, da se meni tudi malo ne sanja koliko naj bi moj user posted image  zdaj tehtal. A si UZ same plačujete, ali je odvisno od G do G koliko ti jih je pripravljen naredit?

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
21.5.2009 8:06:10   
mojjaka
Mojjaka in lino katera sta pa vajina ginekologa?

Dr. Lužnik Marijan, hodiva pa v Dravograd k njemu.(Lino sem kr v imenu obeh odgovorilauser posted image )

Mojjaka super, da že imaš datum, vsaj veš pri čem si. Ima pa carski rez tud svoje prednosti (za otroka je veliko manj mučno, pa še t boš lahko po porodu sedela na riti, ker spodaj ne boš nič šivana... ).
Ja, saj pravim ,da je vse za nekaj dobro, pa že mora bit takouser posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
21.5.2009 8:09:08   
mojjaka
A si UZ same plačujete, ali je odvisno od G do G koliko ti jih je pripravljen naredit?

Meni je UZ naredil na vsakem pregledu, od tega sem ga plačala samo 2krat al 3krat(25eur) , se niti ne spomnim dobro, samo več kot 3krat pa sigurno ne.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
21.5.2009 8:15:43   
bamoocham
Jutro moje souser posted image .

Danes se spet en lep dan obeta, js pa spet sama...
Bo treba it na kako kavico kamuser posted image
Spala sem dolgo, ampak slabo. Sem se zbudila z glavobolom in slabo mi je bilo, ker sma včeraj zvečer pozabila odpret okno, zdj pa mam!!!

Tudi js sem za metuljčke in metuljčice, čmrljčki in čebelice so pomladni...se bomo že dogovorile..ideje pa sama nimam kake pametne.

Lepo vas pozdravljam, grem malo pred tv, pa probat še kako kitico oddremat..upam, da rata.

Aja, glede ultrazvoka imam js v ponedeljek zadnji ultrazvok, 36 t 1d, potem pa mi ga ne bo verjetn več delala, le še na ctg naj bi hodla.

Papa

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
21.5.2009 8:17:55   
tecka
Glasujem za junijske čebelice in čmrlje user posted image (čeprav sem zelooo alergična na njihov pik).
Sem na včerajšnjem sprehodu tuhtala, da so zvončki in trobentice res že mimo, junija pa cvetijo marjetice, zvončnice, nageljčki, lilije, potonike, irisi (vsaj v naših rovtah). Od vseh teh vzdevkov se mi še najbolj dopadejo marjetice, vse ostalo mi je preresno, tako, da naj bodo kar čebelice...

Danes imam pregled, me prav zanima, kako me bo G zamorila danes. Pelje pa me tašča, ker imamo avto na servisu. Pa še eno cvetko sem slišala danes: nosečnice naj v zadnjem mesecu ne bi vozile avta sploh. Naj bi bilo to celo kaznivo... Jaz ne dam nič na to, avto mi pomeni "svobodo", ker živim na podeželju in se je povsod treba zapeljat. Saj gre tudi s kolesom, ampak ne med nosečnostjo.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
21.5.2009 8:18:48   
biba14
Jutrček čvekeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ovnica78

[Še eno vprašanje. Vidim, da vam večini zdaj na koncu kar naprej delajo ultrazvoke. Meni je je moj G rekel, da si opravičen samo do treh UZ, katere sem pa tako že imela. Tako, da se meni tudi malo ne sanja koliko naj bi moj user posted image  zdaj tehtal. A si UZ same plačujete, ali je odvisno od G do G koliko ti jih je pripravljen naredit?

Pripadata ti le 2 Uz in moj G se je tega držal...tako da sem šla samoplač.na nuhalno in prejšnji teden na kontrolni Uz v 35t,da sem videla,če se user posted image dobro razvija...plačala sem 34eu.

Spanje: pri meni je zadnje dni porazno...zbudim se vsako uro, čisto mokra, vse medenične kosti me bolijo, user posted image pa je ponoči čisto miren...no,še zdaj se ni zbudil,je verjetno po user posted image , ki je bolj zaspane sorteuser posted image .

Jaz si presredka ne masiram, ker poznam kup user posted image , ki so si ga,pa so bile vseeno rezane ali jim je počil,tako da nekega pretiranega učinka nima, le matraš se, ker pravila masaža je ful zakomplicirana ( vsj meni se zdi )...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
21.5.2009 8:21:13   
Ovnica78
A dr. LUžnik tudi v Dravogradu dela? No to pa nisem vedela. Jaz se vozim na Ravne k dr. Krištofelcu. Pa sem drugače kar zadovoljna tam.

Tecka glede vožnje user posted image  Prvič slišim. Jaz sem se na prvi porod celo sama z avtom peljala (točno na rok) user posted image .

Biba14 meni se presredka enostavno ne da masirat. Mi je moja sestra dala olje, ki ji je ostalo, ker je ona to pridno prakticirala (pa ji ni nič koristlo, ker je na koncu imela tako carski rez).

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 21.5.2009 8:26:24 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
21.5.2009 8:22:28   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pa še eno cvetko sem slišala danes: nosečnice naj v zadnjem mesecu ne bi vozile avta sploh. Naj bi bilo to celo kaznivo... Jaz ne dam nič na to, avto mi pomeni "svobodo", ker živim na podeželju in se je povsod treba zapeljat.

Prepovedano ni, vsaka se odloči sama. Jaz ne vozim avta že od 7mesca naprej, ker mi položaj ne odgovarja in vedno dobim krče...zato pa sem potem boj doma kot kje drugjeuser posted image .

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
21.5.2009 8:35:25   
amaya
ja jaz imam tudi eno burno noč za sabo....mali Minimi je zbolel in to tako vročino šopa, da ni za verjet. Jaz vem, da so zobki, ker si celo roko not trpa, kar pa je nehal s tem že zdavnaj. prihajajo mu ven 3ke, ki so podočniki in baje so te tahujše...prav božček je. Nisem druge videla kot da mu dam Voltaren in Minimi zdaj nina skupaj s tatijem. Je pa prišel sredi noči k nama, kar nji v njegovi navadi in zdej nina kot cukrček...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
21.5.2009 8:37:04   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pa še eno cvetko sem slišala danes: nosečnice naj v zadnjem mesecu ne bi vozile avta sploh. Naj bi bilo to celo kaznivo... Jaz ne dam nič na to, avto mi pomeni "svobodo", ker živim na podeželju in se je povsod treba zapeljat.

Prepovedano ni, vsaka se odloči sama. Jaz ne vozim avta že od 7mesca naprej, ker mi položaj ne odgovarja in vedno dobim krče...zato pa sem potem boj doma kot kje drugjeuser posted image .

nič ni prepovedano...to je za lase privlečeno...res pa je, da zadnje dni je bolje, da nisi sama v avtu, da se karkoli ne zgodi. Jaz recimo ne hodim z avtom sama naokoli sploh, ker res ne veš kaj in kje se lahko začne!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
21.5.2009 8:37:16   
minča
prepovedano ni!

Je pa mojo kolegica njena G ful okregala, ko je rekla da se je sama z avtom pripeljala 14 dni pred rokom. Jst tud še vozim, če res ni druge, ampak precej nerada. Saj sem včasih mal zamišljena in z mislim kje drugje in je lohka hitro kaj narobe...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
21.5.2009 8:48:24   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: minča

prepovedano ni!

Je pa mojo kolegica njena G ful okregala, ko je rekla da se je sama z avtom pripeljala 14 dni pred rokom. Jst tud še vozim, če res ni druge, ampak precej nerada. Saj sem včasih mal zamišljena in z mislim kje drugje in je lohka hitro kaj narobe...

Jaz imam danes 15 dni do PDP pa mi ni nihče še rekel, da se naj ne bi sama vozila.
Res pa je, da se zadnji mesec izogibam kakšnim daljšim vožnjam, kot je bila do Kopra in do Maribora, vse ostala pa prevozim sama brez problema.

Ravno zdele se odpravljam na ctg in grem z avtom, če se bi pa na poti slučajno kaj začelo bi pa zapeljala k robu in poklicala nekoga.

Edino kar mi je sedaj malo bolj zoprno je kakšno tesno bočno parkiranje, ostalo pa mi ni problem.
Aja, pa vedno pazim, da dam pas pod trebuh, za vsak slučaj.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
21.5.2009 8:54:02   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Cally

Danes je na programu 2. ctg. Pa da vidim, kaj se bo izpisalo, ponoči je pri nas vsekakor kar zanimivo, me zateguje spredaj zadaj, gor dol, ni da ni user posted image .
Grem naši user posted image user posted image malo ven spustit.

Cally poročaj, če se že kaj dogaja. user posted image user posted image
Kaj pa imaš za eno pasmo kužkov? No, hb se naša frajerka umirja - jeseni bo naša zlata prinašalka stara 3 leta, je pa Ptujčanka user posted image - Iz Hoikerjevega legla, če je kateri kaj znano.

Se strinjam z junijskimi sončki - lahko napišemo: Junijski sončki in marjetice user posted image user posted image kaj pravite? ali pa čmrlji in čebelice, zdaj pa glasovanje user posted image user posted image user posted image

Malinov čaj menda
pospešuje porod....user posted image user posted image , jaz ga pijem 1 x dnevno; presredka si ne masiram - menda pa Weledino olje full pomaga.

Bačko hudo, že ta teden lahko pestuješ, ja noro to slišat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Počivaj in srečno. user posted image user posted image user posted image

Mojjaka
res lušni metuljčki. user posted image user posted image user posted image

Ovnica78 pa ne preveč zapravit in uživaj v šopingu. Ja glede uz je po moje odvisno od g. Meni je v celi user posted image do sedaj naredila tri in mislim, da je to to....Do konca bomo pa videli, po moje mi bodo pred porodom naredili še enega, če ne prej v porodnišnici, da vidijo stanje plodovnice, lego bejbija pred p. user posted image user posted image Vsaj tako nekako se od prvič spomnim.

Tečka "Danes imam pregled, me prav zanima, kako me bo G zamorila danes. Pelje pa me tašča, ker imamo avto na servisu. Pa še eno cvetko sem slišala danes: nosečnice naj v zadnjem mesecu ne bi vozile avta sploh. Naj bi bilo to celo kaznivo... Jaz ne dam nič na to, avto mi pomeni "svobodo", ker živim na podeželju in se je povsod treba zapeljat. Saj gre tudi s kolesom, ampak ne med nosečnostjo."

Tečka, ja kako pa naj drugače do zdravnika pridem iz podeželja?user posted image user posted image Moj user posted image pa tud ne more vedno fehtat za frej ure in dopust, da me vozi. Pa še s tamalo imam v ponedeljek sistematskega pri 5. letih....Pa jutri se peljem na izpit.....
Jaz za to še nisem slišala, bom pa povprašala sorodnika, ki je policist.....user posted image user posted image

Pa Lenika javi kako je bilo na posvetu v Nm glede poroda. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
21.5.2009 9:13:18   
lenika
Ja, posvet imam ob pol enih, tako, da sem še kar doma. Uapm, da me ne bodo kar zadržali.

Za poimenovanje sem jaz za Junijski sončki 2009.

Malinov čaj zanima me, kje ste ga kupile.

Ovnica 78 a tvoj fantek se še kar zbuja ponoči? Uboga. UZ pa meni ginekologinja sedaj naredi na vsakem pregledu, ker gre za medenično vstavo in samo preveri, če se je kaj spremenilo. Včeraj pa mi je naredila še en tak pošten UZ zaradi ocenitve teže, ki je za porod v medenični vstavi zelo pomembna.

Avtomobil še vozim, a ne grem sama dlje kot 20km daleč.

Amaya ubogi sinko. Koliko je pa star?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
21.5.2009 9:16:11   
kalanteja
Tudi jaz se vozim, je pa res, da nekih dolgih relacij ne delam, maksimalno 20 kmv eno stran, drugače imam pa danes že 2 ctg, me bo sestra peljala, ker je vroče pa da neb blo kj narobe

Kakšne utripe imajo kaj vaši sončki?

Včeraj mi je srčni utrip nenormalno podivjal, počutila sem se full slabo, fant mi je zmeril pritisk in sem ga imela 130/69, pa čeprav sem tv gledala, nič se nisem razburjala, niti mi ni bilo vroče, kakšno uro sem se tako slabo počutila, bom danes g to omenila

Slovenjgračanke vse hodite nakam "gor " na preglede js pa v Velenje. Se bomo pa v bolnici srečale, če ne kje drugje ... Ne pozabite da bom tudi jaz tam ...

Sedaj pa če gremo rodit bodo naši bejbiji že dvojčki user posted image user posted image user posted image user posted image saj smo fajni ljudje

Tudi mene, kot vas vse ostale muči spanje, grem skoraj vsako uro n wc, pol pa težko nazaj zaspim, bolijo me kolki, obvezno imam mravljince po rokah in nogah, pupika pa dol tiši da je kaj, verjetn se je že dol spustila, ker vedn težje hodim

Še malo pa bo junij tukaj, danes sem dala zadnji pralni stroj prat, včeraj sem pa kupila 2 omari za bejbija, full fajni s predali za 137€, bom dala slikce gor ko boma sestavla, za vikend ...

Lep dan vsem, že navsezgodaj kuham kosilo, ker grem ob 1 na ctg, bom kar golaž naredila, počaka ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
21.5.2009 9:18:14   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Kakšne utripe imajo kaj vaši sončki?

Med 140 in 180. Ko zabrca oziroma se premika, se utrip dvigne.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
21.5.2009 9:20:40   
skuštrana
junijski sončki.

Se strinjamuser posted image Tole je meni tudi ok, sedaj je po forumu polno raznih rožic, pa živalc, sončkov pa še nimajo, se mi zdiuser posted image Mi je super kakao so naše oktoberke 2007 to zrihtale, smo kar Desetke007user posted image Pa še začetek poletja je in sonce budi takšno super razpoloženje.

Naty, ti, ti porednica..Nič ne poveš, da imaš rd. Vse naj, naj....

Vožnja, jah, jaz sicer na kratke razdalje še vozim, ampak tudi kar nerada. Ker bolj slabo vidim zadnje časeuser posted image , pa refleksi so mi tudi kot pri crknjenem konju..Da bi bilo pa prepovedano pa prvič slišimuser posted image

Lino, ne dajaj polivinl noter, bo celo noč šuškalouser posted image Kupi podlogo za inkontinenco ali pa pri Racmanu imajo super podloge za odvajanje od plenic, tudi za velike postelje user posted image Pa še bombažne so, ta plastika pa sedaj poleti..Jao...

No, mi smo vsako pop na plaži, tam je vsaj znosno, pa super paše namakat noge v morju, ki je BTW že kar toplo..Liza in Mož sta ga že krstila, mi2 z Arsenom pa zaenkrat namakava samo še nogeuser posted image user posted image Sva bolj zmrzljiva, ni kaj. Zatekam niti ne, razen če sem cel dan na nogah, potem imam gležnej kot buhtle. Kile, sem na 75 kg, naj kar tako ostane, še to komaj prenašam okoli. Sem pa danes reševala tiste neumne kvize na facebooku in je moja idealna teža 72kg, kar pomeni da sem samo 3 kile čez njouser posted image user posted image Ha, ha, fajn za dvignit samozavest je bil tale kviz, če se že počutim kot slonuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
21.5.2009 9:21:12   
Cally
Naš utrip je tudi nekje med 140 in 180. Je zadnjič na CTG user posted image  'pokazal kaj zna' in je aparat čisto podivjal in je ropotalo, da se mi je zdelo, da se po celi porodnišnici sliši user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!