|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
19.5.2009 11:17:54   
ninasiki
čau pupe user posted image  (malo po primorsko)

pravoda ne se sekirat če so ti tako naročili ker ni uredu ampak uživi un razvaji svojga buškota bo pa vse cool bo vidla me oktoberke smo prave borke in se ne damo kr tko user posted image

tane  praviš da si mela včeraj pregled pa bi te samo uprašala če lahko kam hodiš ker sem vidla da si se pozanimala za materinsko šolo v ginekoloki kliniki tako da hvala za info aja pa kdaj se boš udeležila mogoče se pa srečava user posted image user posted image

februarka lep buško user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  zame spila že liter vode pa skos na wc-ju

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.5.2009 11:21:42   
Anonimen
@Februarka:  vesela sem, da je vse ok!! Smo mislili nate :) mi za 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.5.2009 11:47:47   
tane
Februarka, kakšen lep buši...user posted image

ninasiki...so mi včeri v leonišču dal prospekt ampak zdaj mal po netu brskam in vidim, da imajo tud v ZD po LJ, sam ne vem če tud čez poletje bi morala malo klicat...tam v leonišču mi gre na živceuser posted image k zmeri ful iščeš parkirišče tko, da če se bo dal bova šla drugam...sporočim še nove lokacije in datume ko kaj izvem...drugače v skrajni sili greva pa v staro, pa moram še mojega  vprašat kdaj mu je bolj al julija al avgusta...ti sporočim
glede vode oz. slabega urinskega testa, jaz sem tud imela slabega in mi je G rekla tudi naj pijem brusnični sok, ker ta očisti...sem si takrat kupila 100% v lekarni, ki je kar drag 7EUR se mi zdi pa zanič in sem ga z vodo in sladkorjem mešala, ker je bil tako kisel no, pa mi potem ni blo treba nobenih antibiotikov jest.

< Sporočilo je popravil tane -- 19.5.2009 11:50:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.5.2009 11:53:28   
sonček85
mm,špelka,tane ,pravoda,maj2009,rižkoo,drobtinica29,nončika,nea_teja:sem prišla ,samo pokukat malo in vas pozdravit moje stare borke.Še slabe4 mesece in boste cartale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim na vas in bebijeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.5.2009 12:33:32   
katrin***
čaw, baw vsem,

ja brcike so bile res konkretne in me je presenetilo, ko prej nič od nič ptem pa kar naenkrat bum-bum user posted image  in spet in spet - js pa čist v user posted image user posted image

Kar se pitja vode tiče sem js kr pridna no, že prej sem veliko pila tko da meni ni problem. Je pa res, da ne maram pretirano sladkih sokov in sokov na splošno, definitivno pa ne maram mehurčkov. Tko da sem žabica že skosuser posted image user posted image user posted image

Za šolo bi tudi jaz rada šla prej, vendar ne vem, če bom lahko dobila v svojem kraju, ker je junijski rok že zaseden, če je pa čez poletje pa ne vem - kliči na vsake tolk časa in sprašuj do onemoglosti se temu rečeuser posted image . Ravno se mi ne bo dalo hodit v lj, čeprav nisem deleč ampak vseeno med poletjem, pa vroče pa soparno pa.....user posted image  Bi raje uživala na user posted image  in mivkasti plaži s čistim morjem - ufff, se tolažim da bo to čez dober mesecuser posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.5.2009 12:43:48   
mateja8
Ojla čveke,

sem kar malo več počivala, ker me v dimljah fuuullll leva noga boli. Verjetno mi user posted image  pritiska kam na živc. Sem mojemu dragemu to rekla, pa se mi je smejal, da kako bo user posted image  pritiskal, če se mi pa sploh ne vidi da sem noseča.
Prebrala sem vse za nazaj. Določene stvari pa bom tut malo pokomentirala.
Dopust: Ne vem kako je s plačilom poroda - v primeru, da si na dopustu in rodiš v tujini. Mi letos ne potujemo nikamor, saj bom do porodniške na bolniški in verjetno sploh ne smem na dopust če sem na bolniški, pa še denar sva namenila obnovi še zadnjiga prostora v hiši - kopalnica in hodnik. Potem pa je naše stanovanje kot iz škatlice.
Pravoda moj zadnji pap test (marca) je bil ocenjen s C3. G. mi je rekla, da je to lahko na račun vnetij, ki so me mučila v začetku nosečnosti ali pa je to na račun same nosečnosti. Ne sekiram se preveč, čeprav mi ni vseeno, da je rezultat slab. G. mi bo sedaj junija ponovno vzela bris in bomo videli. Lahko bo bolje šele po porodu  mi je rekla, tako da se tudi ti ne sekiraj.
Februarka vse čestitke za poseg in seveda za bušija.
Pitje tekočine......uuuuuf ste me spomnile, da čist premalo pijem. Se moram prav trudit in matrat, da spijem dovolj. Moram se vzet v roke pred pregledom, da me ne bo nadrla.
Špelka12 ne morem vedet kolk tebe boli, sam normalno je da boli, ko se matrnica širi. Mene je zbadal kot da bom vsak cajt menstro dobila. Zdaj vsak dan spijem magnezijev šumeč tablet, ki sem jih kupila v lekarni. Baje so bolši in bol kvalitetni kot ti iz trgovin.

Zdaj pa grem mal za kosilo pripravljat. Na vrt po solato, pa krompir za svaljke nalupit.

Pazite nase in na user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.5.2009 13:18:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nEzY

@Februarka:  vesela sem, da je vse ok!! Smo mislili nate :) mi za 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image veselo user posted image tudi tebiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.5.2009 13:41:34   
Anonimen
mateja8 ali si prej imela vse pap izvide vredu ?' ( če te lahko vprašam seveda ). Ker mene je tole res vrglo. Imela sem vnetje pred nosečnostjo in pa potem tudi na začetku nosečnosti, vendar nisem vedela, da je lahko to tudi povezano?? Ginekologinja mi je rekla, da naj nič ne razmišljam zdaj o tem, ampak saj veš panika pa to...sploh pri meniuser posted image

Tako, da sem bila čisto ''trda'' in ginekologinja je samo govorila mere sestri o najini user posted image  jaz pa nisem nič slišala kot, da bi bila v drugem svetu...pa še slikico sem pozabila. Ma kura zmežanauser posted image .  No vsaj na koncu je dragi vprašal ali je vse na pravem mestuuser posted image  pa je rekla vse je tam kod mora biti. Če je pa punčara dovolj velika za tale teden pa sploh nisem vprašala. Ohh moj strah ob paniki tu pa res čisto zamrznem.
Imam pa sedaj pregled 16.6.  ( za seznam ) tako da mogoče bo do takrat čas hitreje minil kot sedaj 6t user posted image .

MV mi je pregledala še vaginalno, ker se je ustrašila, da je mogoče prekratek pa ni panike, za 1x. Je pa res treba počivat punce, kar se tiče dolžine MV.

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.5.2009 13:42:30   
majakla
Za malo smeha . . . user posted image

Gresta bosanec in slovenec po temi skozi puscavo, seveda v mraku ne vidita velike luknje pred seboj in padeta noter.
Pa pravi slovenec: "Ja kaj bova pa zdaj naredila?"
Bosanec pa odvrne: "Jao...pa vi slovenci bi samo radili!" 

Mujo in Haso se sprehajata po hangarjih na letaliscu in si ogledujeta ogromna potniska letala.
Pa vprasa Mujo: "Le kako lahko ugrabijo tako veliko letalo?"
Haso odgovori: "Bedak, saj ga ne ugrabijo na tleh, ampak v zraku ko je cisto majhen!"
Za vreme rucka pita mali Ivica tatu:
- Tata, zasto si ozenio mamu?
Tata ljutito ustaje od stola pa kaze:
- Vidis, zeno, ni malome nije jasno!
 user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2909
19.5.2009 16:44:50   
rozilu
Hahaha, majakla user posted image

Samo na hitro o slabih izvidih vode (za PAP vam ne vem nič pomagat...): res veliko pijte in jejte brusnice! Jaz sem kar na kapsulah, ker suhih brusnic sem se prenažrla, tudi brusnične marmelade, verejtno bi se enako tudi soka... Mislim da sem najprej imela Natural Wealth - zelo koncentrirane; zdaj pa ene druge. Tudi to ni preveč poceni, samo če ne ješ ravno max dozo vsak dan traja kak mesec in pol ali dva.

Imam že 10 let pogosto vnetja mehurja oz. sečil, zdaj pa od teh kapsul nič več... Na začetku user posted image sem na žalost bila na antibiotikih.. zdaj se pa reeees trudim da ne bi blo treba več...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
19.5.2009 19:01:48   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mm,špelka,tane ,pravoda,maj2009,rižkoo,drobtinica29,nončika,nea_teja:sem prišla ,samo pokukat malo in vas pozdravit moje stare borke.Še slabe4 mesece in boste cartale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiii Soncek je pokukal k nam, cmok cmok cmok, zlata si.

glede dopustov in placila poroda v drugi drzavi: to sem pa tudi jaz ta teden slisala, da po 30 tednu ti zavarovalnica kao ne krije prezgodnjega poroda v tujini. Na obisku je bil nas zavarovalni agent in smo se sicer smejali in je rekel, po 30 tednu bos pa doma. Smo namrec ravno govorili o dopustih. Hmm.. ga nisem vzela resno, sam potem sem pa tukaj na rr prebrala ravno tako, da po 30 tednu kao ne placajo poroda zunaj. Mene to na zalost kar prizadene, se bom pri tem fantu se enkrat pozanimala in pol vam lahko povem se kaj konkretnega. Zame bi to pomenilo nic tujine po 15. juniju. Halooooo no go. Ce bo z nosecnostjo vse normalno bom se mal g. vprasala in pol grem zihr kam.

pitje: jaz se cez dan ze trudim pit, sam niti nimam neke zeje, ko pa pridem zvecer v posteljo me pa zgrabi taka zeja, lahko bi spila Jadransko morje in ne bi bilo dovolj. Ko pa kaj popijem sem pa stalna stranka na Wc-ju. Obup.

Sadje: prejle sem se sladkala z jagodami, cesnjami in marelicami user posted image user posted image user posted image  

trebuh: se spomnete moje zadnje slikce trebuha? Takrat ga prakticno se ni bilo, sedaj sem vas verjetno vecino ujela v enem tednu, vsak dan vecji, se kar dobro ze pozna tudi ko lezim. Bom naredila kaksno slikco, sam danes ne, sedaj bi me po vsem sadju poslale verjetno kar rodit.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
19.5.2009 19:31:36   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

iiiiiiiii Soncek je pokukal k nam, cmok cmok cmok, zlata si.

Oooooooo, sonček, ki že veselo carta Aleksa...počasi a vztrajno prihajamo za tebojuser posted image

PITJE...pozimi, še rajši pa poleti pijem domač bezgov sirup, še malo pa bo že zrel za pobirat in danaredim nov sirup/sok.

Letos sem prvič poskusila narest tudi metino-melisin sirup, zdajle čaka, da ga nalijem v steklenice in da ga sprobamo, upam, da je dober.

http://www.kulinarika.net/recept/napitki/Metino-melisin_sirup-10373.htmlhttp://www.kulinarika.net/recept/napitki/Metino-melisin_sirup-10373.html

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
19.5.2009 20:59:32   
Februarka08
Čer.

Kako dan hitro mine, ko si doma. V bolnici se pa takooooooooooo vlečeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Sva bila ravno zunaj malo na terasici, zdaj pe malo prečikiram tv, potem pa kar spat, ker se morm mal naspat. Zaenkrat mi user posted image to še pusti, kasneje ko bojo večje akrobacije v trebuhu, bo tega manj user posted image

Jaz sem tudi dosti na vc-ju, ampak ponoči hvala bogu še ne. Vem pa, da to še pride... Samo zjutraj komaj prinesem do stranišča user posted image

Lepo nočko!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
20.5.2009 8:01:17   
lenika83
Dobro jutro, zaspanke!
Kljub temu da sem doma, mi dnevi čisto prehitro minejo in sploh ne uspem nič napisati. Saj preberem večinoma vse, samo za pisati pa mi vedno zmanjka časa in energije.
Saj niti nimam nič posebnega za pisati, pač toliko se javim, da me ne pozabiteuser posted image
Februarka08 super, da je s tabo ok in da nisi bila predolgo v bolnici, verjamem, da se res strašno vleče.
Glede nočnih obiskov wc-ja sem ravno danes zjutraj rekla, da sploh ne vem več kaj pomeni, če človek spi v enem kosu celo noč. Enkrat se ziher vstanem, občasno celo dvakrat. Me je že kar strah kaj še bo, se bom proti koncu kar na wc preselila spatuser posted image
Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2914
20.5.2009 8:21:14   
Anonimen
Dobor jutro, kako ste ?

Jaz sem se danes zbudila čisto zamorjena, včeraj sem imela totalno dan uničen zaradi pap C1. Potem me jePušenjak potolažil, da je to lahko tudi posledica nosečnosti in, da naj se s tem ne obremenjujem in, da bo ponovni pregled po nosečnosti zadostoval.
Potem sem totalno živčna kako bo z izvidi toksoplazme....prvič negativna, kaj bo sedaj v 20t. Vam pravim sem totalna živčna razvalina.
Še v ponedeljek tako vesela nosečnica zdaj pa iz skrbi v skrbiuser posted image
Preštudirala sem vse od brisov do raka...ma saj vem podn od podna. Mogoče pretiravam ampak sem čisto prestrašena. Potem sem brala še od tokse...o groza.user posted image

Oprostite za moje ''jamranje'' ampak sem totalno na dnu...in to ravno zdajuser posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
20.5.2009 8:36:01   
ninasiki
jutro user posted image

glihkag ustala in že zelo v skrbeh a ma slučajno kira probleme z nizkim pritiskom ker ga mam zdej že 2 dni 112/62 utrip srca pa 65/min kar to pri meni ni normalno ponavad ga mam 130/75/82min in sm dons ustala in se mi kr lepo mal vrti sm šla takoj pojest neki sladkega pa nč še kr sploh ga ne morm dvignt user posted image user posted image

dons pa sam jamramo ža nevse zgodi ni mi ušeč upam da ste ostale cool se še javim

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
20.5.2009 8:59:19   
karmen b
Dobro jutro...

Pravoda nehej tok študirat in premlevat, kaj je vse lahko narobe in kako se lahko kater izvid izkaže za slabega. Moraš bit bolj pozitivna. Se mi zdi, da večina nosečk tule v oktoberkah preživlja normalno in lepo nosečnost in za to bi morale bit samo vesele in pozitivne. Ni dobro za otročička, da se preveč sekiraš.
Ne zameri, če misliš, da te kregam, sej te ne, ampak boš lažje in lepše doživljala nosečnost, če se ne boš tok sekirala za vsako stvar že v naprej. Pa tudi manj slabih izvidov bo, če boš pozitivna in vesela srečka nosečka.

Februarka, vesela sem, da je vse uredu in da si lahko mirnejša do oktobra user posted image

Men je pa tko lepouser posted image user posted image user posted image user posted image , mi prija tale nosečnost, da se ne da opisat. Sem se čist raznežla zdej, ko se je moj sonček začel premikat. Sicer se je do zdaj šele dvakrat, v soboto in včeraj zvečer. Ampak se tok pogovarjava. Včeraj sem zvečar počivala na moji super klopci na balkonu skoraj 2 uri in poslušala žabice in čričke, vonjala sveže pokošeno travo in debatirala z mojim sončkom. Malo sem ga pošgačkala vsake tolko pa je pol najbrž že zaspal. Najbrž je bla mami s svojim čvekanjem čist preveč utrudljiva user posted image

Kar se tiče materinske šole, sem se odločila, da bova šla kar septembra na Vič v ZD, ker ni tako nabutana predavalnica, kot v porodnišnici. Tečaj traja do 15.9. kar je en mesec pred mojim rokom in bo0 kar vredu. Sem se odločla, da tok prej pa ne grem rodituser posted image .

Vodo žlampam kot žolna in skoz lulam, pa kaj češ, če nam to pripada. V službi se mi vse stranke že smejijo, ko sem skoz na relaciji WC in nazaj. Imam pa drug problem. Ker ste mi nardile lušt5e na češnje, sem jih zdej 3 dni skoz jedla in nisem znala nehat. Vmes sem si privoščila še 1/4 lubenice...jooooj kok je dobra....in zdej mam prebavo, kako naj se izrazim....spremenjeno. Danes sem sredi noči, napol v spanju, prtiskala na WCju. Tko da bo treba s sadjem malo omejit.

Drugače sem pa pogledala malo nazaj in vidim da vam trebuščki vztrajno rastejo in se bom potrudila, da prilepim tudi svojega v prihodnih dneh, da vam pokažem, da prav nič ne zaostajam user posted image

Lep sončen dan vsemuser posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
20.5.2009 9:41:58   
Anonimen
Karmenb uff kako sem huda nateuser posted image  ne ne nism, je prav, da me nekdo malo brcne v rit. Z ''jamranjem'' se res nič ne reši, pač mogla sem pa dat vn. Saj zdaj sm že bolš...sm rekla kar pozitino in to je to, zdrava sem, kri voda ok, dobro se počutim, moja punčara ( ime naj bo še malo skrivnost ) pa že rahlo brca ob večerih.

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
20.5.2009 9:46:23   
mateja8
Morgen vsem....

Pravoda.....moji PAP izvidi so bili do sedaj vsi popolnoma v redu. Zmeraj so bili ocenjeni odlično, sedaj pa je moj izvid celo slabši kot tvoj. Res se ne sekiraj in ne prebiraj raznih stvati na internetu. Preberi raje kaj o opremi za dojenčka, dojenju, srečni nosečnosti in podobnem. Jaz se res ne sekiram več, ker si bom uničila to lepo obdobje nosečnosti. Bomo videli kakšen bo izvid po porodu.

Punce jaz imam srečo, saj me nočno lulanje še ne obremenjuje. Celo noč spim kot angelček. Pa tudi sine je priden in me ponoči ne budi več.

Češenj sem se pa tudi jaz najedla, in to domačih!!!

Čuvajte nase in na svoje user posted image .

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
20.5.2009 9:48:01   
karmen b
No sej nisem mislila, da kdaj pa kdaj nebi človek pojamral, ampak sem dobila občutek, da si preveč zaskrbljena in to ni dobro, zato sem te želela pozvat k pozitivnem razmišljanju.
Lažje se diha, če se prepričaš, da si super zdrava in lepa nosečnica user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
20.5.2009 9:51:20   
najčka
Pozdravljene souser posted image . No včeraj sem imela tudi jaz pregled, pravijo da je za enkrat vse ok me pa ni dal na UZ, samo srček sva poslušala, in urin so mal pogledali, naslednjič imam po vse od urina, krvi, toksoplazme, pa nevem kaj še vse. Za na seznam pa sporočam nov datum ki je 16.6.2009. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
20.5.2009 9:52:02   
Anonimen
mateja8 imaš prav, bom rajši kaj pogledala za bebiko najino. Danes dobim previjalno torbo za na voziček se ful veselim. Pa kakšno oblekco bom lahko že kupila, ker vemo kaj bo. No preveč ne, da ne bo potem spremembe ko bo vn prišla user posted image user posted image  Mogoče je pa res nosečnost pri nama vplivala glede na to, da sva bili prej ok pri pap brisih. Nikoli ne veš ampak kr pozitivne bodvauser posted image

Hvala vam punce !!!

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
20.5.2009 10:06:06   
frrrr
vas samo na hitro pozdravljam... ne se preveč obremenjevat punce, uživajte, se razvajajte, božajte trebuščke... privoščite si branje zanimive knjige v senci... vse ostalo pride oktobra... takrat bomo začele dihat za naše sončke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
20.5.2009 10:10:17   
muca*maca
Ojla, bejbe!

Glede lulanja: jaz moram najmanj enkrat na noč vstati in odtočiti. Danes sem porv na uro pogledala in je bilo 3:45! Haloooo?!?!?!?! in te že kr neki cajta, vsaj tri tedne, pa da ne boste mislile, da mi prej ni blo treba, je blo treba, sam ne ob 4h tzjutri, ampak ob 6h zjutri.

Pa še nos imam totalno zamešen in me ob tem istem prebujanju napade še kihanje, tko da kar nekaj stvari opravim. očitno gre res za pripravo na nočno vstajanje, ko se bo mali/mala drl/a cele noči user posted image user posted image user posted image

Drgač mam pa jutri dopust, trala-la-la!!!
Grem obiskat eno prjatlco za 4 dni, komi čakam in se fuuuul veselim.

Trebušček sem si poslikala, sam še fotko gor spravim, pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliiiiiiiiik je user posted image  no, zjutri je še znosno, zvečer pa nevzdržno... Ne vem, kaj šel bo? user posted image

Me veseli, da ste vse ok!!! Počivajte in uživajte tele lepe sončne dni, pa ne pozabit, da se nam obeta vročinski val, tko da se pazte!!!

Pozitivne misli so pa več vredne, kot vse tablete skupi!!!

Bodite v cvetju in se zavedajte, da ste lepe in seksi nosečnice, za katerimi se obračajo moške oči user posted image user posted image

Zdej pa moram nazaj delat!
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
20.5.2009 10:18:08   
Februarka08
Ojla.

vau, kako pridno že čvekate user posted image user posted image user posted image
Jaz sem na kavču, pred tv, božam bušija, on/a mi pa prijetno odgovarja user posted image user posted image
Princesa je v varstvu, mal mi je dolgčas, ampak niti pod razno ne tako kot pa v bolnici.user posted image
Vas pridem še kaj pogledat, smo že na polovici tedna, še mal pa bo vikenduser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?