karmen b
|
Dobro jutro... Pravoda nehej tok študirat in premlevat, kaj je vse lahko narobe in kako se lahko kater izvid izkaže za slabega. Moraš bit bolj pozitivna. Se mi zdi, da večina nosečk tule v oktoberkah preživlja normalno in lepo nosečnost in za to bi morale bit samo vesele in pozitivne. Ni dobro za otročička, da se preveč sekiraš. Ne zameri, če misliš, da te kregam, sej te ne, ampak boš lažje in lepše doživljala nosečnost, če se ne boš tok sekirala za vsako stvar že v naprej. Pa tudi manj slabih izvidov bo, če boš pozitivna in vesela srečka nosečka. Februarka, vesela sem, da je vse uredu in da si lahko mirnejša do oktobra Men je pa tko lepo , mi prija tale nosečnost, da se ne da opisat. Sem se čist raznežla zdej, ko se je moj sonček začel premikat. Sicer se je do zdaj šele dvakrat, v soboto in včeraj zvečer. Ampak se tok pogovarjava. Včeraj sem zvečar počivala na moji super klopci na balkonu skoraj 2 uri in poslušala žabice in čričke, vonjala sveže pokošeno travo in debatirala z mojim sončkom. Malo sem ga pošgačkala vsake tolko pa je pol najbrž že zaspal. Najbrž je bla mami s svojim čvekanjem čist preveč utrudljiva Kar se tiče materinske šole, sem se odločila, da bova šla kar septembra na Vič v ZD, ker ni tako nabutana predavalnica, kot v porodnišnici. Tečaj traja do 15.9. kar je en mesec pred mojim rokom in bo0 kar vredu. Sem se odločla, da tok prej pa ne grem rodit . Vodo žlampam kot žolna in skoz lulam, pa kaj češ, če nam to pripada. V službi se mi vse stranke že smejijo, ko sem skoz na relaciji WC in nazaj. Imam pa drug problem. Ker ste mi nardile lušt5e na češnje, sem jih zdej 3 dni skoz jedla in nisem znala nehat. Vmes sem si privoščila še 1/4 lubenice...jooooj kok je dobra....in zdej mam prebavo, kako naj se izrazim....spremenjeno. Danes sem sredi noči, napol v spanju, prtiskala na WCju. Tko da bo treba s sadjem malo omejit. Drugače sem pa pogledala malo nazaj in vidim da vam trebuščki vztrajno rastejo in se bom potrudila, da prilepim tudi svojega v prihodnih dneh, da vam pokažem, da prav nič ne zaostajam Lep sončen dan vsem