Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:58:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Croftova - danes sem videla en super bodi za Lariko. Piše: These eyes will break your heart Kupi. Edin malo me moti tisti "break"...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 20.5.2009 22:01:03 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:59:09
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako pa veš,kdaj obrneš??? Saj je na cuclju označeno od 1 do 3 in mu obrneš pač odvisno od tega kako gosto hrano mu narediš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 21:59:17
|
|
|
|
Olivija*
|
opa petra! nov slikca!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:00:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* eno butasto vprašanje...kje se pa sploh vidi seznam prijateljev? a tisti desno, pred katerimi je plusek - to so prijatelji, ali so prošnje za prijateljstvo? Če se ne motim, tisti, ki ga poklikaš dobi tvojo prošnjo ampak meni so se pol kar zraven pojavljali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:00:14
|
|
|
|
petra1978
|
ja, mi je taki frajer na tej slikici
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:00:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako pa veš,kdaj obrneš??? Saj je na cuclju označeno od 1 do 3 in mu obrneš pač odvisno od tega kako gosto hrano mu narediš a ti lahko reguliraš al kako??? se nastavi....jaz sem mislila da moraš v ustih obračat to čudo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:01:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* eno butasto vprašanje...kje se pa sploh vidi seznam prijateljev? a tisti desno, pred katerimi je plusek - to so prijatelji, ali so prošnje za prijateljstvo? Če se ne motim, tisti, ki ga poklikaš dobi tvojo prošnjo ampak meni so se pol kar zraven pojavljali meni tisti kliki sploh ne delajo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:02:03
|
|
|
|
Olivija*
|
kje je pa zdaj vic o cucljih? AinB, jaz te bom k čadu pelala, da mi zaupaš, kje ti kupuješ bodije, medtem ko bo jazzy laufala na rožnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:02:29
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB A poznaš un vic o tovarni cucljev? To je neki tazga dej povej, js ga ne Fora je v zvočnih efektih! Ampak gre nekako takole; V tovarni so proizvajali cuclje. V proizvodnji je bilo slišati fuuuu puf, fuuuuuuu puf, ... Pa vpraša en k je to gledal, kaj je to fuuu, pa mu razložijo, da se tako pač gumo napihne v pravo obliko. Pa puf? Takrat pa jo na vrhu preluknjajo. Pa grejo še v drug oddelek pogledat, tam so se pa kondomi proizvajali, pa se je slišalo fuuuuu, fuuuu, fuuuuuu, fuuuu puf. Pa spet en vpraša. Ok razumem fuuu, ampak zakaj vsake tolk puf nardi? To pa zato, ker cucljev premalo prodajo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:03:45
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a ti lahko reguliraš al kako??? se nastavi....jaz sem mislila da moraš v ustih obračat to čudo.. Ja, lahko tudi v ustih obrneš,če vidiš da ne deče dovolj ali pa preveč. Drugače pa si prej tako obrneš kot misliš, da je ok in mu vdaš v usta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:03:46
|
|
|
|
arabela*
|
moram it v postlo.............nočka....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:04:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB A poznaš un vic o tovarni cucljev? To je neki tazga dej povej, js ga ne Fora je v zvočnih efektih! Ampak gre nekako takole; V tovarni so proizvajali cuclje. V proizvodnji je bilo slišati fuuuu puf, fuuuuuuu puf, ... Pa vpraša en k je to gledal, kaj je to fuuu, pa mu razložijo, da se tako pač gumo napihne v pravo obliko. Pa puf? Takrat pa jo na vrhu preluknjajo. Pa grejo še v drug oddelek pogledat, tam so se pa kondomi proizvajali, pa se je slišalo fuuuuu, fuuuu, fuuuuuu, fuuuu puf. Pa spet en vpraša. Ok razumem fuuu, ampak zakaj vsake tolk puf nardi? To pa zato, ker cucljev premalo prodajo. Dober
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:04:32
|
|
|
|
Olivija*
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:05:01
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kje je pa zdaj vic o cucljih? AinB, jaz te bom k čadu pelala, da mi zaupaš, kje ti kupuješ bodije, medtem ko bo jazzy laufala na rožnik Jazz in Oli - FB
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:05:10
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:05:11
|
|
|
|
petra1978
|
AinB ta je pa dober ja. Grem jaz tudi spat. Nočko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:06:21
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moram it v postlo.............nočka.... Pa kaj je zdaj to? A nisi bila ti včasih ponočnjakinja? Se greš učit al ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:06:47
|
|
|
|
Olivija*
|
včeraj je imela A eno tako kapco na šilt, podobno tej na sliki od petre. pa je bila kapca roza barve in nasploh punca oblečena v belo-roza, a so me vsi spraševali, kako je fantu ime a punce ne bi smele šilt kap nosit???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:06:56
|
|
|
|
meta21
|
Moj bratranec se pa v soboto poroči in sva šla z Lovrom prej na postavljanje mlaja. Sem ga pustila da je okrog 19h za 15 min zaspal, da bi malo dlje zdržal in je še vedno pokonci. Kar reži se in brca. Jedel je nazadnje ob 14h in potem ob 17h pol jogurta pa sploh ni tečnaril za hrano. Sploh ne vem kaj mu je. Da mu ni kdo od množice ljudi, ki so ga crkljali dal kaj za pokusit iz kozarca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:07:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz pa pridem ob 16h v lj, ker sem zmenjena s sošolkami iz OŠ. Sem že včeraj gruntala, kako bi te lahko vsaj za par minutk vidla pa vidim, da bo zdaj še težje. Hm... Bom en dan spet prišla do vas, dej..... bom še tvojega prosila, da mi Haneta namaže mal, da ne bo tolk škripal.... Izravnalne mase sploh niso zbrusili in so ble še gips plate, ki so ravne, vegaste. Ne zastopiš nič.... to je najnovejša tehnika rustike....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:07:50
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* včeraj je imela A eno tako kapco na šilt, podobno tej na sliki od petre. pa je bila kapca roza barve in nasploh punca oblečena v belo-roza, a so me vsi spraševali, kako je fantu ime a punce ne bi smele šilt kap nosit??? Mah ne, ... roza je letos "in" za fante
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:09:11
|
|
|
|
zband
|
saj če so znani tak al tak ni problema,tudi mi še nismo prišli do konca kako to deluje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:10:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* včeraj je imela A eno tako kapco na šilt, podobno tej na sliki od petre. pa je bila kapca roza barve in nasploh punca oblečena v belo-roza, a so me vsi spraševali, kako je fantu ime a punce ne bi smele šilt kap nosit??? Mojo Laro tudi vsi na fanta ogovarjajo.... pa je vedno v roza oblečena...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:10:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kje je pa zdaj vic o cucljih? AinB, jaz te bom k čadu pelala, da mi zaupaš, kje ti kupuješ bodije, medtem ko bo jazzy laufala na rožnik Ma nehajta me že s temi čevapi rajcat, mislta da sem šla zastonj tečt al kva ??? Raj me jutr tja pelta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 20.5.2009 22:11:45
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* eno butasto vprašanje...kje se pa sploh vidi seznam prijateljev? a tisti desno, pred katerimi je plusek - to so prijatelji, ali so prošnje za prijateljstvo? Kaj je sploh bistvo tega seznama? A potem lahko avtomatično dostopaš do slik al profila al kaj podobnega?????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?