|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
20.5.2009 15:40:19   
Urša08
mlea pomoje da vse ravno ne, ampak nas je pa kar nekajuser posted image user posted image user posted image sej jest nimam roza barve user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
20.5.2009 15:41:13   
Onasiss
Ajvy-user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 15:41:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 15:41:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
20.5.2009 15:42:31   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea pomoje da vse ravno ne, ampak nas je pa kar nekajuser posted image user posted image user posted image sej jest nimam roza barve user posted image

Ja, itak. So res fajne te dekce. Je ena včeri rekla, da so baje v BC podobne okrog 24€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 15:42:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3781
20.5.2009 15:47:57   
Urša08
kolumbo pa ti si nora 6 ur ribanja user posted image user posted image user posted image user posted image ful se šajna, a prideš še k men user posted image Zakaj si pa nosečniške cune stran dala, a ne bote več mel user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
20.5.2009 15:48:56   
Onasiss
kolumbo-lepe slike, sploh una k majo očala.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
20.5.2009 15:50:50   
brkn83
majchy - ne vem točnega datuma, ker si nisem zapislaa, ti kr npiši da pri treh mesecih.

kolumbo- sej nisi resna, da si tolk glancala.

katjuša - ka ti si bla v šopingu v celju. Joj lahk bi se k meni oglasila na kavo. Dej drugič ko greš v celje pokliči pa se kej k meni oglasi, al pa se kje dobima.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
20.5.2009 15:59:46   
Pupka
jaz se ne grem več.... čist ste divje user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
20.5.2009 16:03:58   
claud
sunny-gosenice sm 2 iste dobila v telegramu v p...so res fajneuser posted image .....vsaj za otroke-da se prime k tok ovinke podiramo z vozičkomuser posted image user posted image

Ajvy tudi vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
20.5.2009 16:04:45   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

jaz se ne grem več.... čist ste divje user posted image user posted image

sj bo, sj bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
20.5.2009 16:13:39   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi..na hitro...TArja je orenk zakuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image , kljub voltarenu, hladilni kopeli, in hlajenju z brisačami, nam ni uspelo zbit vročine,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da komaj čakam ,da gremo k P...ob dveh imamo....

moram vam priznat, da me je kar orenk strah....pa tolk nemočno se počutim......

en močen objem zate in nešteto user posted image user posted image user posted image za Tarjo.....držim pesti dda ni kaj hujšega....poročaj nam

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
20.5.2009 16:13:42   
simonakr
Kolumbo - zdej ko si v zagonu a prideš še k men? user posted image user posted image user posted image

Jest sm tud med pospravljanjem, je bajta ko bi bomba usekala, pa glih tamala spi in mam cajt. Oh mene omara še čaka za pospravt user posted image user posted image - ko bom mela voljo da pol stvari vržem stran! user posted image user posted image No pa za mene ste lahko sigurne da ne bom 6 ur ribala; to se bo zgodilo samo v nasledni nosečnosti - ko bom spet pod vplivom hormonov user posted image user posted image user posted image

Kolk So slikce fletne - sej jest bi tud kakšno lepo gor dala pa mi je moj user posted image aparat v Nemčijo na izlet peljov user posted image user posted image

No zdej grem pa sesat! se sesamo... ne mislm tipkamo pol user posted image user posted image

Aja pa user posted image user posted image in user posted image user posted image za vse ki jih rabjo

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
20.5.2009 16:14:40   
MIHAILO
Ojla punce...jaz sem imela kolegico na obisku smo skupaj kosilale in malo smo vozickale...ima pa 6m starega otroka ,pa kaj to dela da crknes od smeha...
KOLUMBO full si lepa na sliki...vse slike so lepe,sam sem tebe morala posebi pohvalituser posted image
PIKNIK-pridem z mojim mozekom in sinekom...lahko do 24.7 enkrat..,ker potem gremo na dopust...Pa ,ce bo vikend sobota popoldan ali nedelja...,ker moj v soboto dela do 12h

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
20.5.2009 16:17:51   
vandame
glede klopov vas pa ne želim strašit sam povem vam kak je blo pri mojem atiju. Je dobil klopa  ga je mel za uro ene 4 ure več ne, in čez ene 14 dni  ni mogel več na nogo stopit in roka je hroma ratala. pa noben  flek mu ni ratal tam okol k ga je piču klop. No in pol so ugotovil da ima borelio in meningitis. Pa to sta bla takrat 2 v sloveniji. 1 je umrl moj ati je pa preživel.

Ampak vas res nočem strašit sam vseen bodite ful pozorne k ta satan mali zna velik škode narest.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
20.5.2009 16:26:47   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Kolumbo - zdej ko si v zagonu a prideš še k men? user posted image user posted image user posted image

ja jz tud rabm k nama fasado delajo pa morm po celi hiši pospravt, pa mi preveč ne ratuje k najprej 1 uštimam se pa že drugi navrsti pa tko dalje.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
20.5.2009 16:38:41   
brkn83
js sem pa zdej mal nikove cote pospravla. Kar je bilo premajhno sem že v škatlo zložilo in bo počakalo za drugega.
Zdej imam pa sicer za pospravljati sam se mi neki preveč ne da.

Nik lepo uživa na igralni podlogi in se pogovarja z medeki.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
20.5.2009 16:48:00   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

uf, sm pozabla kira je spraševala za piknik...
Torej, junij al pa julij, piknik v Ajbi pri Soči, pokrit plac, zravn velik travnik...Vabljeni tudi možeki! Sam se bo treba zment kdaj vam bol paše...

Zenkrat so rekle da JA (kar se spomnem tko na pamet, tko, da ne zamerit, če sem kiro spustila...)
-maksi
-majchy
-tanci
-sunny
-pupka

No, pa ostale se dejte še na seznam in prbližno datum, kdaj bi ble na cajtu.

Mislim, da je najbulše, da določimo datum. Glede na to, da tebe od 18.6 ne bo, potem sta v igri samo ta prva dva vikenda. Bi blo pa res fino, da naredimo družinsko varianto (z možeki - mislim, da oni vseeno bolj obvladajo žar user posted image ). Zato najprej vpraši tvojga, al upa 6. oz. 7. ali 13. oz. 14. (sobota oz. nedelja). Midva sva tudi bolj za nedeljo (najbolj nam paše 14.6.), ampak se bomo prilagodili. 

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
20.5.2009 16:50:54   
Maksi1
Današnje fotke vaših ptičkov in čebelic so carske. Še filmske zvezde ne znajo tako lepo pozirat. user posted image  user posted image  user posted image

Ajvy - uboščka Tarja. Držim pesti zanjo.

Ekipa februarčic za dvoboj, le glejte, da zmagate. Na pikniku boste tako lahko pivo častile. user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
20.5.2009 16:52:54   
Čebel@
jaz sem tudi za nedeljo.......in se dobimo že okoli 10,11h?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
20.5.2009 16:54:36   
MIHAILO
Brkn jaz sem tudi dala cotke premajhne stran,imam ze dve polne vreckeuser posted image ...bo pocakalo brateca ali sestrcouser posted image
A ,ko imas Nika na igralni podlogi ,ga imas na busiju al na hrbtu,mOJ mIHAILO NE ZDRZI KT MINUTO NA BUSIJU se zacne drtuser posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
20.5.2009 17:03:56   
MIHAILO
PIKNIK...7.6.ALI 14.6...dajmo se zmenit za datum...

-maksi
-majchy
-tanci
-sunny
-pupka
-suny
-mihailo

Punce prijavite se in napisite predloge za datume...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
20.5.2009 17:18:29   
MIHAILO
psssssssssssss...zatisjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
20.5.2009 17:58:01   
simonakr
JESSS NAŠA SE JE GLIH KAR PREKOTALILA IZ TREBUHA NA HRBET!!!!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?