|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
20.5.2009 19:00:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
katjuša - ka ti si bla v šopingu v celju. Joj lahk bi se k meni oglasila na kavo. Dej drugič ko greš v celje pokliči pa se kej k meni oglasi, al pa se kje dobima.

ja smo bli v kiku (nič kupli) v c&a (nč kupli) h&m (kupli) in interšpar (kupli) pol sem možeku na firmo meljala neke papirje in sem bla na dečkovi sem nate pomisla.... sam nisem mela nič za benjamina za jest zreven pa se je ura bličala k lakoti, tak da te pol nisem klicala čeprav sem misla na touser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo kak so šikani no tamala 2 splohuser posted image user posted image user posted image user posted image ka si ti nora kaj pa tolk glancaš a se drsate po bajti?

Piknik mislim da ns žal ne bo ker imamo junij napet tako časovno not čustveno

dohodnina mojmu so zračunal da dobi neki čez 170 nazaj pa seveda niso upošteval mene kot olajšavo tak da je šel dons dol in so rekl 500€ dobiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam bo to nakazano konec poletjauser posted image bo pa pol še en dopust paduuser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa možeku pomagat v kuhinjo mi je pipa spustila pa menjavamouser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del
20.5.2009 19:46:57   
Ajvy
princeska je DOMA !!!!!!DObil bomo antibiotike , več pa ne vem, ker se je šel možek ravno tja pogovarjat.....
Hvala za pestke in pikepoke

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
20.5.2009 19:49:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

PIKNIK...7.6.ALI 14.6...dajmo se zmenit za datum...

-maksi
-majchy
-tanci
-sunny
-pupka
-suny
-mihailo
- Ajvy (4 -je)

Punce prijavite se in napisite predloge za datume...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
20.5.2009 20:01:30   
cati
Ajvy upam dabo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
20.5.2009 20:17:15   
piskot
moja puncara spi, od atija razgrajac pa se nekaj naklada v sobi. bomo videli koga bo prej zmanjkalo, atija ali sinkota.

kaj samo se jaz nimam dekce? jo moram it cim prej kupit user posted image . a majo rozaste tud?

ajvi
super, da ni nic hujsega. boste cez 2 dni ze kot rozice.

balonchy
jaz ima za martina skoraj vse cunje iz next, ana jih ima pa tudi ze precej. in so ful dobra kvaliteta. pa se poceni je. ceprav, na tej strani, kjer zdaj lahko narocas v slovenijo so cene drazje za cca. 2-5 eur po komadu, ker imajo anglezi za svoje otroke brez davka, za ven pa z davkom. ce imas moznost, se ti ful bolj splaca da ti jih kdo tam nabavi. meni so jih zdajle starsi pritresli, 3 gromozanske vrece za 300 eur. se cevlje sem tam nabavila.

enkrat sem se poskusala logirat, pa mi je cist lepo uspelo, samo spodaj moras izbrat slovenijo, kot se spomnim, na next.co.uk se pa ne mores, ker moras imet naslov v angliji za to.

surf kremo od avene se kupi v lekarni. vem pa da so zenske od eucerina tudi ful kupovale. niso pa ravno poceni.

kolumbo ooooh, sem ti fous da je to za tabo. jaz imam v spalnici ze odkar smo se oktobra sem preselili tako stalo, da me je kar sram. ko odprem omaro vedno kaj ven pade. sam enostavno ni casa. pa ful imam manj omar kot v prejsnjem stanovanju, pa vse te cote od martina k jih zdej sparam ... ma en kup ene sare. sem pa nosecniske hlace oddala, tko da zdej mal vec placa je, sam red bo treba enkrat narest.

piknik nic ne obljubim, 13. gremo na morje, en teden prej imata pa moja starsa RD in bomo verjetno praznovali.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
20.5.2009 20:28:16   
piskot
pa se tole sem vam pozabila povedat:

nasa babi je danes iskala piskote v sobi, v narocju je imela ano. jaz sem bila eno nadstropje visje, martin pa na stopnicah. babi rece: pa poglejmo ce je tukaj kaj hrane. martin pa pove: babi tuki gor je hrana, mami ima tako veliiiko josko in mleko noter.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
20.5.2009 20:54:33   
Pupka
Moje današnje kosilo

user posted image

nov kompletek prvič.

user posted image

nov kompletek drugič

user posted image

tako se pa naš bejbi nonstop obrača v pojstli in se igra skrivalnice z odejico user posted image

user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
20.5.2009 21:05:17   
Pupka
Drugače pa....  prebirala v glavi komentirala... se oproščam ker komentarjev nisem delila, ampak danes ni blo cajta. Zaj sem pa tak prepotena, da že smrdim ko  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse dosežke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolne, da bi se čimprej pozdravili.

user posted image user posted image user posted image tistim, ki ste "vice pokale user posted image

hvala vsem ki ste hvalile in si vzele minutko za komentar.

slikce so krasne. No, vaši sončki so luštni user posted image

PIKNIK- Men bi najbolj pasalo zadnji vikend junija ali prvi julija. V tem času bom "tam dol" user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
20.5.2009 21:19:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
zdej grem pa možeku pomagat v kuhinjo 

Ja, ja  kar u rit mu lez zdej k bo dnar dobu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
20.5.2009 21:27:24   
diamantina
Čer!

ste pa res pridne čvekice, vas sploh ne uspem prebrat, ker se javim enkrat na sto let.

Vandame, na mail sem dobila obvestilo, da si mi poslala ZS, ampak v nabiralniku na RR ga pa nimam. user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
20.5.2009 21:36:34   
vandame
ja sm ti poslala da sm vidla da sta najina sončka na isti dan rojena. pa prašala sm kak si. če je doma že kej bol, al je isto.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
20.5.2009 21:41:34   
Katjusa
piknik ne mormo 6. bo moj v avstriji pa mami ma rd 14. imamo krstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa drugič

sem utrujena grem pod tuš pa mal tv in spat

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
20.5.2009 21:50:50   
Pupka
Predlagam da datume ki nam ustrezajo pišemo nekako tako zraven, pa bomo videle kaj bomo dobile. Kaj pravite?

PIKNIK......dajmo se zmenit za datum...

-maksi

-majchy

-tanci

-sunny

-pupka --> 27./28.6 ali 4./5.7

-mihailo
--> 7.6. ali 14.6

- Ajvy (4 -je)

Punce prijavite se in napisite predloge za datume...

< Sporočilo je popravil Pupka -- 20.5.2009 21:51:17 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
20.5.2009 22:12:09   
Čebel@
čer!
sem brala pa sem vse pozabilauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za uspešne nakupe in pospravljanje
ajvy.........full sem vesela da je TArja boljš........samo iz firbca:si že kej poklicala na unidve cifri?no verjetno ne,ko je bila mala bogauser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
20.5.2009 22:13:24   
claud
Čer!

Kakšno zatišje dons....vse so na fb...user posted image

Grem spat...

nočko

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
20.5.2009 22:15:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Čer!

Grem spat...

nočko
jaz nisem na FB......me moj še ni prijavil(mora prej sebe odjavit in mi odpreti moj mail)......je cel popoldne hodil s svojo mamico okolidohtarjev-je šla na akopunkturo v Celje

nočko claud

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
20.5.2009 22:16:54   
črticaa
user posted image evo meneuser posted image user posted image

hvala vsem za user posted image dragi ima diagnozo= išias desne noge in križa,m.. mož ukrep operacijauser posted image user posted image user posted image
sm mal "expert"  za Lj pa sm šla do poliklinike kr z pomočjo garminaa,.. evo prvič ni komentiral moje vožnje,...  ni mel časauser posted image

sunny kako boš šaltala na navadn mlek??? a sm kj svalila,... a navadn, kokr od krave-alpskiuser posted image user posted image user posted image user posted image  aja luštne fotke

surf se poročiva kuj k bo uradno konc recesijeuser posted image user posted image user posted image

ayvy upam da bo vse kul,.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa da jz slučajno ne dobim isto takih slabih izvidov,... upam da bo kmal k me že mal dajeuser posted image

mlea nj te potolažm, jz nimam take dekceuser posted image user posted image

kolumb vidm da vsi vestno nosite sončna očala,... najbol da ti dam vizitko od moje mamiuser posted image user posted image user posted image

katjuša zakaj te ma pa možek za olajšavouser posted image

evolahko noč vssem, dok jz pridm kle do konca, vi že vse obupateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
20.5.2009 22:17:29   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Čer!

Grem spat...

nočko
jaz nisem na FB......me moj še ni prijavil(mora prej sebe odjavit in mi odpreti moj mail)......je cel popoldne hodil s svojo mamico okolidohtarjev-je šla na akopunkturo v Celje

nočko claud

sj ga mata lah sup

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
20.5.2009 22:24:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Čer!

Grem spat...

nočko

nočko claud

sj ga mata lah sup
a mail misliš?mi napiše da je že odprt naslov(ali neki takega).....pa sej tudi jaz hočem imeti svoj  mailuser posted image user posted image user posted image
a možek zdej doma ali ga operirajo(nisem čist dober zastopila)user posted image
pa tudi jaz še nimam tiste dekice,jo bom  pa kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
20.5.2009 22:26:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

JESSS NAŠA SE JE GLIH KAR PREKOTALILA IZ TREBUHA NA HRBET!!!!
sem pozabila čestitatuser posted image ........torej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  larisi za obrat-bomo jutri dali na seznamčekuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
20.5.2009 22:28:26   
simonakr
Punce jest pičim spat!

Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
20.5.2009 22:29:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa
katjuša zakaj te ma pa možek za olajšavouser posted image

ker me preživljauser posted image ker sem brezposelnauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne bom več dolgo in da najdem eno fajn  službouser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy sam da gre na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pa se tole sem vam pozabila povedat:

nasa babi je danes iskala piskote v sobi, v narocju je imela ano. jaz sem bila eno nadstropje visje, martin pa na stopnicah. babi rece: pa poglejmo ce je tukaj kaj hrane. martin pa pove: babi tuki gor je hrana, mami ima tako veliiiko josko in mleko noter.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa v mižule

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
20.5.2009 22:31:09   
Čebel@
no ko bi pa jaz čvekala pa lepo po vrsti hodite spat......grem pa jaz tudi......lahko nočko

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
20.5.2009 22:37:39   
tanci29
čvekice vsem želim eno lepo nočko...mejte se radi in se jutri kaj tipkamo...danes sem štrajkala, mam pa zato lepo novo belo plombico...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
20.5.2009 22:38:13   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Brkn jaz sem tudi dala cotke premajhne stran,imam ze dve polne vreckeuser posted image ...bo pocakalo brateca ali sestrcouser posted image
A ,ko imas Nika na igralni podlogi ,ga imas na busiju al na hrbtu,mOJ mIHAILO NE ZDRZI KT MINUTO NA BUSIJU se zacne drtuser posted image user posted image

obvezno je na hrbtu, ker se mi tudi začne takoj dreti če ga dam na trebuh.

Glede piknika je nam vseen kdaj je. Sam javite mi pa prej, da si moj mal planira.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?