Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 19:00:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - ka ti si bla v šopingu v celju. Joj lahk bi se k meni oglasila na kavo. Dej drugič ko greš v celje pokliči pa se kej k meni oglasi, al pa se kje dobima. ja smo bli v kiku (nič kupli) v c&a (nč kupli) h&m (kupli) in interšpar (kupli) pol sem možeku na firmo meljala neke papirje in sem bla na dečkovi sem nate pomisla.... sam nisem mela nič za benjamina za jest zreven pa se je ura bličala k lakoti, tak da te pol nisem klicala čeprav sem misla na to Kolumbo kak so šikani no tamala 2 sploh ka si ti nora kaj pa tolk glancaš a se drsate po bajti? Piknik mislim da ns žal ne bo ker imamo junij napet tako časovno not čustveno dohodnina mojmu so zračunal da dobi neki čez 170 nazaj pa seveda niso upošteval mene kot olajšavo tak da je šel dons dol in so rekl 500€ dobite sam bo to nakazano konec poletja bo pa pol še en dopust padu zdej grem pa možeku pomagat v kuhinjo mi je pipa spustila pa menjavamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del 20.5.2009 19:46:57
|
|
|
|
Ajvy
|
princeska je DOMA !!!!!!DObil bomo antibiotike , več pa ne vem, ker se je šel možek ravno tja pogovarjat..... Hvala za pestke in pikepoke
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 19:49:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PIKNIK...7.6.ALI 14.6...dajmo se zmenit za datum... -maksi -majchy -tanci -sunny -pupka -suny -mihailo - Ajvy (4 -je) Punce prijavite se in napisite predloge za datume...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 20:01:30
|
|
|
|
cati
|
Ajvy upam dabo vse ok
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 20:17:15
|
|
|
|
piskot
|
moja puncara spi, od atija razgrajac pa se nekaj naklada v sobi. bomo videli koga bo prej zmanjkalo, atija ali sinkota. kaj samo se jaz nimam dekce? jo moram it cim prej kupit . a majo rozaste tud? ajvi super, da ni nic hujsega. boste cez 2 dni ze kot rozice. balonchy jaz ima za martina skoraj vse cunje iz next, ana jih ima pa tudi ze precej. in so ful dobra kvaliteta. pa se poceni je. ceprav, na tej strani, kjer zdaj lahko narocas v slovenijo so cene drazje za cca. 2-5 eur po komadu, ker imajo anglezi za svoje otroke brez davka, za ven pa z davkom. ce imas moznost, se ti ful bolj splaca da ti jih kdo tam nabavi. meni so jih zdajle starsi pritresli, 3 gromozanske vrece za 300 eur. se cevlje sem tam nabavila. enkrat sem se poskusala logirat, pa mi je cist lepo uspelo, samo spodaj moras izbrat slovenijo, kot se spomnim, na next.co.uk se pa ne mores, ker moras imet naslov v angliji za to. surf kremo od avene se kupi v lekarni. vem pa da so zenske od eucerina tudi ful kupovale. niso pa ravno poceni. kolumbo ooooh, sem ti fous da je to za tabo. jaz imam v spalnici ze odkar smo se oktobra sem preselili tako stalo, da me je kar sram. ko odprem omaro vedno kaj ven pade. sam enostavno ni casa. pa ful imam manj omar kot v prejsnjem stanovanju, pa vse te cote od martina k jih zdej sparam ... ma en kup ene sare. sem pa nosecniske hlace oddala, tko da zdej mal vec placa je, sam red bo treba enkrat narest. piknik nic ne obljubim, 13. gremo na morje, en teden prej imata pa moja starsa RD in bomo verjetno praznovali.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 20:28:16
|
|
|
|
piskot
|
pa se tole sem vam pozabila povedat: nasa babi je danes iskala piskote v sobi, v narocju je imela ano. jaz sem bila eno nadstropje visje, martin pa na stopnicah. babi rece: pa poglejmo ce je tukaj kaj hrane. martin pa pove: babi tuki gor je hrana, mami ima tako veliiiko josko in mleko noter.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 20:54:33
|
|
|
|
Pupka
|
Moje današnje kosilo nov kompletek prvič. nov kompletek drugič tako se pa naš bejbi nonstop obrača v pojstli in se igra skrivalnice z odejico
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 21:05:17
|
|
|
|
Pupka
|
Drugače pa.... prebirala v glavi komentirala... se oproščam ker komentarjev nisem delila, ampak danes ni blo cajta. Zaj sem pa tak prepotena, da že smrdim ko za vse dosežke za bolne, da bi se čimprej pozdravili. tistim, ki ste "vice pokale hvala vsem ki ste hvalile in si vzele minutko za komentar. slikce so krasne. No, vaši sončki so luštni PIKNIK- Men bi najbolj pasalo zadnji vikend junija ali prvi julija. V tem času bom "tam dol"
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 21:19:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej grem pa možeku pomagat v kuhinjo Ja, ja kar u rit mu lez zdej k bo dnar dobu.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 21:27:24
|
|
|
|
diamantina
|
Čer! ste pa res pridne čvekice, vas sploh ne uspem prebrat, ker se javim enkrat na sto let. Vandame, na mail sem dobila obvestilo, da si mi poslala ZS, ampak v nabiralniku na RR ga pa nimam.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 21:36:34
|
|
|
|
vandame
|
ja sm ti poslala da sm vidla da sta najina sončka na isti dan rojena. pa prašala sm kak si. če je doma že kej bol, al je isto.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 21:41:34
|
|
|
|
Katjusa
|
piknik ne mormo 6. bo moj v avstriji pa mami ma rd 14. imamo krst pa drugič sem utrujena grem pod tuš pa mal tv in spat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:12:09
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! sem brala pa sem vse pozabila vsem za uspešne nakupe in pospravljanje ajvy.........full sem vesela da je TArja boljš........samo iz firbca:si že kej poklicala na unidve cifri?no verjetno ne,ko je bila mala boga
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:13:24
|
|
|
|
claud
|
Čer! Kakšno zatišje dons....vse so na fb... Grem spat... nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:15:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Kakšno zatišje dons....vse so na fb... Grem spat... nočko jaz nisem na FB......me moj še ni prijavil(mora prej sebe odjavit in mi odpreti moj mail)......je cel popoldne hodil s svojo mamico okolidohtarjev-je šla na akopunkturo v Celje nočko claud
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:16:54
|
|
|
|
črticaa
|
evo mene hvala vsem za dragi ima diagnozo= išias desne noge in križa,m.. mož ukrep operacija sm mal "expert" za Lj pa sm šla do poliklinike kr z pomočjo garminaa,.. evo prvič ni komentiral moje vožnje,... ni mel časa sunny kako boš šaltala na navadn mlek??? a sm kj svalila,... a navadn, kokr od krave-alpski aja luštne fotke surf se poročiva kuj k bo uradno konc recesije ayvy upam da bo vse kul,. . pa da jz slučajno ne dobim isto takih slabih izvidov,... upam da bo kmal k me že mal daje mlea nj te potolažm, jz nimam take dekce kolumb vidm da vsi vestno nosite sončna očala,... najbol da ti dam vizitko od moje mami katjuša zakaj te ma pa možek za olajšavo evolahko noč vssem, dok jz pridm kle do konca, vi že vse obupate
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:17:29
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Kakšno zatišje dons....vse so na fb... Grem spat... nočko jaz nisem na FB......me moj še ni prijavil(mora prej sebe odjavit in mi odpreti moj mail)......je cel popoldne hodil s svojo mamico okolidohtarjev-je šla na akopunkturo v Celje nočko claud sj ga mata lah sup
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:24:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Kakšno zatišje dons....vse so na fb... Grem spat... nočko jaz nisem na FB......me moj še ni prijavil(mora prej sebe odjavit in mi odpreti moj mail)......je cel popoldne hodil s svojo mamico okolidohtarjev-je šla na akopunkturo v Celje nočko claud sj ga mata lah sup a mail misliš?mi napiše da je že odprt naslov(ali neki takega).....pa sej tudi jaz hočem imeti svoj mail a možek zdej doma ali ga operirajo(nisem čist dober zastopila) pa tudi jaz še nimam tiste dekice,jo bom pa kupila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:26:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr JESSS NAŠA SE JE GLIH KAR PREKOTALILA IZ TREBUHA NA HRBET!!!! sem pozabila čestitat ........torej larisi za obrat-bomo jutri dali na seznamček
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:28:26
|
|
|
|
simonakr
|
Punce jest pičim spat! Nočko!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:29:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa katjuša zakaj te ma pa možek za olajšavo ker me preživlja ker sem brezposelna upam, da ne bom več dolgo in da najdem eno fajn službo ajvy sam da gre na boljše IZVIRNO SPOROČILO: piskot pa se tole sem vam pozabila povedat: nasa babi je danes iskala piskote v sobi, v narocju je imela ano. jaz sem bila eno nadstropje visje, martin pa na stopnicah. babi rece: pa poglejmo ce je tukaj kaj hrane. martin pa pove: babi tuki gor je hrana, mami ima tako veliiiko josko in mleko noter. ful dobro zdej pa v mižule
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:31:09
|
|
|
|
Čebel@
|
no ko bi pa jaz čvekala pa lepo po vrsti hodite spat......grem pa jaz tudi......lahko nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:37:39
|
|
|
|
tanci29
|
čvekice vsem želim eno lepo nočko...mejte se radi in se jutri kaj tipkamo...danes sem štrajkala, mam pa zato lepo novo belo plombico...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 20.5.2009 22:38:13
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Brkn jaz sem tudi dala cotke premajhne stran,imam ze dve polne vrecke ...bo pocakalo brateca ali sestrco A ,ko imas Nika na igralni podlogi ,ga imas na busiju al na hrbtu,mOJ mIHAILO NE ZDRZI KT MINUTO NA BUSIJU se zacne drt obvezno je na hrbtu, ker se mi tudi začne takoj dreti če ga dam na trebuh. Glede piknika je nam vseen kdaj je. Sam javite mi pa prej, da si moj mal planira.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?