Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 7:58:34
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala za čestitke Našemu Gregcu smo s puncama že zapele vse najboljše Zdaj pa mali že čaka, da bo dobil svoj rojstnodnevni zajtrk, zato hitim. VSE NAJBOLJŠE, MOJ MALI PRINC!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 8:01:33
|
|
|
|
špelin@
|
Ob dopolnjenemu prvemu letu starosti iskrene čestitke tudi Evi, Omarju in Tilnu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 8:10:53
|
|
|
|
suzy85
|
SS, nia za prve korake! špelin@ pa naj še kdo reče, da se na psa ne navežeš! upam, da za veliko piko ne bo prehudo! barbaw točo ste imeli? mi smo včeraj mislili, da se bo ful ulilo, ampak ni blo nič! da Majo hitro nehajo zobki jezit! hijenca držim pesti, da pogodba ne bo le do septembra! jana za zdravnika! pa boste le lahko uživali! upam, da nisem kaj pomembnega spustila!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 8:12:19
|
|
|
|
špelin@
|
Fak, no, bogi tast je imel prometno nesrečo HB mu ni nič, je pa avto konkretno stolčen... Piz.da in še ta kur.č.ev svak, ki ga izkorišča kot svoj osebni taksi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 8:15:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Fak, no, bogi tast je imel prometno nesrečo HB mu ni nič, je pa avto konkretno stolčen... Piz.da in še ta kur.č.ev svak, ki ga izkorišča kot svoj osebni taksi a zdej pa še to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 8:29:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 EVA (nataša34) GREGOR (Špelin@) TILEN (tilči) OMAR (****) VSE NAJBOLJŠE OB PRAZNOVANJU 1. ROJSTNEGA DNE! [/quote] danes bo pa veselo na vseh koncih ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 8:29:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 cartanje navsezgodaj darilo 1. tortica skupinska 2. tortica njam njam iiiiiiiiiiiiiiiii kaki cukerček je Eva... pa kak je rjava
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 8:30:07
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ kje dobiš take bajne tortice ? sem kr lačna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 8:33:46
|
|
|
|
špelin@
|
suzy85, nisem si zapomnila, od kod si ti - a si slučajno iz Sl. Konjic?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:04:48
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, nisem si zapomnila, od kod si ti - a si slučajno iz Sl. Konjic? ja. a si slučajno koga s slik prepoznala?
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 19.5.2009 9:05:31 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:15:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 EVA (nataša34) GREGOR (Špelin@) TILEN (tilči) OMAR (****) VSE NAJBOLJŠE OB PRAZNOVANJU 1. ROJSTNEGA DNE! Malčki, vse najboljše še od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:16:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 cartanje navsezgodaj darilo 1. tortica skupinska 2. tortica njam njam Iiiiii kakega cukrčka imate pri hiši in kakšne tortice - njami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:19:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, nisem si zapomnila, od kod si ti - a si slučajno iz Sl. Konjic? ja. a si slučajno koga s slik prepoznala? Ne, ni to Samo hotela sem ti povedat, da bom v soboto v tvojem kraju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:21:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, nisem si zapomnila, od kod si ti - a si slučajno iz Sl. Konjic? ja. a si slučajno koga s slik prepoznala? Ne, ni to Samo hotela sem ti povedat, da bom v soboto v tvojem kraju res? kdaj pa? dopoldan, popoldan? kavica?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:32:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, nisem si zapomnila, od kod si ti - a si slučajno iz Sl. Konjic? ja. a si slučajno koga s slik prepoznala? Ne, ni to Samo hotela sem ti povedat, da bom v soboto v tvojem kraju res? kdaj pa? dopoldan, popoldan? kavica? Mogoče bom tam kar cel dan Kavica, jaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:34:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, nisem si zapomnila, od kod si ti - a si slučajno iz Sl. Konjic? ja. a si slučajno koga s slik prepoznala? Ne, ni to Samo hotela sem ti povedat, da bom v soboto v tvojem kraju res? kdaj pa? dopoldan, popoldan? kavica? Mogoče bom tam kar cel dan Kavica, jaaaaa no, se boma še zmenle. mal boma z evo v mb k skočle, ker majo dan odprtih vrat, drugače imava pa čas!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:37:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, nisem si zapomnila, od kod si ti - a si slučajno iz Sl. Konjic? ja. a si slučajno koga s slik prepoznala? Ne, ni to Samo hotela sem ti povedat, da bom v soboto v tvojem kraju res? kdaj pa? dopoldan, popoldan? kavica? Mogoče bom tam kar cel dan Kavica, jaaaaa no, se boma še zmenle. mal boma z evo v mb k skočle, ker majo dan odprtih vrat, drugače imava pa čas! Drži, sva na zvezi Bom pa tule: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:40:19
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Spanje , do osmih je spala v svoji postlci Vreme je tudi , kavica je že na pol spita, pa še eno za vas , če jo katera potrebuje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:42:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Spanje , do osmih je spala v svoji postlci Vreme je tudi , kavica je že na pol spita, pa še eno za vas , če jo katera potrebuje. kAVICO BI PA JAZ, SEM SE RAVNO NAMENILA, DA SI SKUHAM ŠE ENO, KER SEM SLABO SPALA. Eh, drek, caps lock... Gregi je sicer kar dobro spal, samo jaz pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:43:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sem pozabila povedat, da je naša bivša majčica U_SURDI včeraj ob 23.23h postala majčica 2009 Ima hčerko Taro (3050g in 50cm) ČESTITKE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:44:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si bila u švajcarskoj??? pa naravno in kako je bilo pa predvsem me zanima kako se je tvoj izkazal ? mislim, da mu je šlo , najbolj se je izkazal ko sem prišla domov ob 1.00 zjutri in me je čakal z prižganimi svečkami, ki so vodile do balkona in za mizo 2kozarca nalita z vinom Kako lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:48:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, nisem si zapomnila, od kod si ti - a si slučajno iz Sl. Konjic? ja. a si slučajno koga s slik prepoznala? Ne, ni to Samo hotela sem ti povedat, da bom v soboto v tvojem kraju res? kdaj pa? dopoldan, popoldan? kavica? Mogoče bom tam kar cel dan Kavica, jaaaaa no, se boma še zmenle. mal boma z evo v mb k skočle, ker majo dan odprtih vrat, drugače imava pa čas! Drži, sva na zvezi Bom pa tule: KLIK ooo, super! se boste lepo imeli!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:49:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si bila u švajcarskoj??? pa naravno in kako je bilo pa predvsem me zanima kako se je tvoj izkazal ? mislim, da mu je šlo , najbolj se je izkazal ko sem prišla domov ob 1.00 zjutri in me je čakal z prižganimi svečkami, ki so vodile do balkona in za mizo 2kozarca nalita z vinom Kako lepo moj bi me pričakal v postelji - bi spal!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:49:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Šiht ok, sem si mogla naredit delo , delovni čas in sem prosila za spremembo, tako, da je malo bolj soliden. Malo me matra, ker celo noč nismo spali - trojke na pohodu, toča je klestila in nam je malo podstrešje namočilo, ker imamo delno odprto eno stran hiše. Jutri jo bodo delavci zaprli, potem pa štart s finalnim delom - fasado. za šiht, za točo in za zobke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:50:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Spanje , do osmih je spala v svoji postlci Vreme je tudi , kavica je že na pol spita, pa še eno za vas , če jo katera potrebuje. za spanje! naša bi tud še spala. bomo vidli, če boma v čet kaj dlje potegnile, ko imava šele ob 9ih cepljenje
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?