|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 15:44:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
hd, si kaj izvedela glede datumov? populis, aha, Salinera - naša 2 sta kar precej let dopustovala tam & bila blazno zadovoljna, no, letos pa menjata ustaljeni plac in gresta v Izolo - Belvedere - pozna katera? neboglasnica, bejbi, pridna, pridna mami Keep up the good work! Kako je pa vaš tamauček? Better, I hope. populis, srednje dobra noč ... saj to ni tako slabo, a ne? mojček, upam, da uspe "misija dudica!" McDonaldsovi potato dippersi - a so dobri? Ker izgledajo mnjamsi odlični in se mi mal sline cedijo, k gledam tisto fotkico ... fit yummy mummy bi tud s tem en mal grešila ... like ... now AAA, ne skrbi, operacija bo pomagala. Meni so pri 6-ih letih operirali mandlje (al so mandeljni? Hm, I wonder ), zdravje se je bliskovito izboljšalo (nič več groznih prehladov in podobnih kozlarij, ki so bile prej skoraj na dnevnem redu in so nam grenile lajf), tam so imeli tko cortkane igrače & še s sladoledom so nas razvajali na veliko - same lepe spomine imam na to obdobje. Bravo, bravissimo za ruzak - zdaj si ready to go! populis, za kolegico in plusek - joj, kako ji privoščim - odlično, res. Sta se dolgo trudila? Kateri postopek je pa bil? Pa še to: kako to, da so vstavili 2 zarodka? Niso zdaj na enem, pa 6 postopkov (prej sta bila pa 2 & 4 postopki)? Anyway, kakorkoli že - I'm happy. Naj dete pridno raste in ju razveseljuje over and over again! Aleksandrovo navdušenje nad copati - jep, to pa poznamo tudi pri nas. Anja je pravi fetišist kar se tega tiče Priplazi se do tebe, ti sune copat, potem pa raziskovanje na polno. Aha, aha, ritka tudi že gre v zrak - kmalu, kmalu bo postalo izredno dinamično tudi pri vaši hiši - get ready, mami Btw: kako kaj tvoja trtica? Še hodiš na terapije? Pa možek? Koleno OK? Upam, da. vnete oči - lidija, popolnoma parv delaš vse - zdaj pa šccc, šccc ta smotana nadloga. Ej, jaz jih imam tudi non-stop vnete, razpokane srbeče - moje oči so fuuuul občtuljive - najbolj pa na klime . kjerkoli, kadarkoli ... zimska, čisto razumem, da je Lana ujel ta prepih ... grrrr ... how I hate this! Naj bo dobro tipi-topi. Almera, dober šoping želim. Glede PCO-ja ti še dolgujem odgovor - hja, stvar je taka, da ni tiste sorte, ko enkrat je, potem je ni, pa spet je ... PCO vedno je in potem ždi, stagnira, oživi, mrkne, se potuhne, pride ponovno na plano ... skratka ta smotko jotko je vedno nekje down under in čaka, da napade ... pri naravnem poskušanju je to seveda velik problem, saj ni ovulacij, nujno potrebnih za zanositev, pri umetni pa že oni s hormoni spodbudijo delovanje & potem še vnesejo notri, tako da obidejo te težave ... anyway ... aja, pa kar rekla sem za napotnico za IVF za baby nr. 2 ... še sama ne morem verjeti, ej ... vznemirljivo, malo strašno, a kul We'll see how it all turns out ... zimska, zelo lepo darilo - če je kolikor toliko fant na mestu (he, he, berem, da je 3jemi čist na isti štos napisala same thoughts ), bo čist out od navdušenja. Denar - joj, no idea, ej. 150 se mi zdi več kot krasen znesek. 3jemi, grrrrrr - to pa človeku dvigne pokrov, a ne? Šlamparija vse povsod, pišmeuhovski odnos, neprofesionalnost ... grrrr ... nekomu bi zavil vrat, a ne? Majuška, petek je no go --- sva v ZOO-ju - a bo katera tam? mirjam, že šibaš proti koncu 1. trimesečja Strategija s čeveljci - kaj pa, če bi ubrala drugo pot in ji začela govorit, da naj jih da dol - morda jih bo potem začela obuvati ... kaj misliš, bi vžgala ta fora? Ja, Tian je bil pa tak frajer s tisto rutko - če si ga pogledal na hitro, si videl Johnnyja Deppa s Piratov s Karibov v mladih letih Umpa, se ti tudi na teh novih fotkah zdita Luka in Tian podobna? levinja, striček Google pravi, da je 1,49 funta cca. 1,70 € (v brskalnik vkucaj "1,49 pounds in Euros," pa ti vrže izračun ... pojma pa nimam, kateri tečaj vzame) rebeca, kako sta Iraya & Tariq, starešini julijčkov? Naša enoletnika ... zdrava? Tariq OK? Kakšna darila sta kaj dobila? Kaj praktičnega? Mene starša že sprašujeta, kaj bi ji kupila, a nimam ideje ... yet ... kaj boste ve kupile vašim oz. sorodniki? Almera je že napisala, da bodo zbrali za avtosedež, kar je fajn ideja - hm, saj tud mi bi lahko kaj takega naredili, k itak rabimo še enega za v drugi avto - glih včeraj je šel moj po enega, a ni imel ustrezne oznake o varnosti (ECE 44/03 oz. ECE 44/04) & ga je ganz gladko peljal nazaj ... 24julij, kje bo praznovanje? Koliko vas bo? Kako Lara? Kdaj se vračaš v službo? nanka, By American je res krasen za razne maturantske obleke, ja. In 3jemi, sexy nevesta boš (in fajn, da si izbrala drugačno - nebelo - barvo ... saj veš, jaz sem bila tudi v modrem --- to smo mi, morski ljudje ), Lovro pa seveda očkov mini me , točno tako. Mamina roka je bolje? Ima še gips? ... ma, sem šla spet na link & moram rečt, da mi je polno oblek všeč - 12, 15, 18, ... In ja, le kje je to na Dolenjski cesti? Sicer je pa v BTC-ju, hala A, kič od štacune, notri pa lepe stvari po normalnih cenah.
|