|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
19.5.2009 15:23:05   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

metuljčica, ja se strinjam s populis, kje so tvoji posti. Včasih si komentirala vsako piko, vsako besedo, vsako fotko...zdaj pa..user posted image

Not to worry, rebeca, vračam se ... metuljček's back, back againuser posted image  kmalu, kmalu ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.5.2009 15:27:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

še nekaj utrinkov iz včerajšnjega skupnega igranja:

A bager pa ni v redu?
user posted image

je zelo vroče, grem v senco
user posted image

se greva podajat?
user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.5.2009 15:28:33   
3jeMi
tupi glupi... jaz in barve... user posted image  barve je... še malo bolj temneje user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.5.2009 15:44:36   
metuljcek321
hd, si kaj izvedela glede datumov?

populis, aha, Salinera - naša 2 sta kar precej let dopustovala tam & bila blazno zadovoljna, no, letos pa menjata ustaljeni plac in gresta v Izolo - Belvedere - pozna katera?
neboglasnica, bejbi, pridna, pridna mamiuser posted image  user posted image  user posted image  Keep up the good work! Kako je pa vaš tamauček? Better, I hope.

populis, srednje dobra noč ... saj to ni tako slabo, a ne?

mojček, upam, da uspe "misija dudica!"

McDonaldsovi potato dippersi - a so dobri? Ker izgledajo mnjamsi odlični in se mi mal sline cedijo, k gledam tisto fotkico ... fit yummy mummy bi tud s tem en mal grešilauser posted image  ... like ... nowuser posted image  user posted image

AAA, ne skrbi, operacija bo pomagala. Meni so pri 6-ih letih operirali mandlje (al so mandeljni? Hm, I wonderuser posted image ), zdravje se je bliskovito izboljšalo (nič več groznih prehladov in podobnih kozlarij, ki so bile prej skoraj na dnevnem redu in so nam grenile lajf), tam so imeli tko cortkane igrače & še s sladoledom so nas razvajali na veliko - same lepe spomine imam na to obdobje. Bravo, bravissimo za ruzak - zdaj si ready to go!
populis, user posted image  za kolegico in plusek - joj, kako ji privoščim - odlično, res. Sta se dolgo trudila? Kateri postopek je pa bil? Pa še to: kako to, da so vstavili 2 zarodka? Niso zdaj na enem, pa 6 postopkov (prej sta bila pa 2 & 4 postopki)? Anyway, kakorkoli že - I'm happy. Naj dete pridno raste in ju razveseljuje over and over again!

Aleksandrovo navdušenje nad copati - jep, to pa poznamo tudi pri nas. Anja je pravi fetišist kar se tega tičeuser posted image  Priplazi se do tebe, ti sune copat, potem pa raziskovanje na polno. Aha, aha, ritka tudi že gre v zrak - kmalu, kmalu bo postalo izredno dinamično tudi pri vaši hiši - get ready, mamiuser posted image  Btw: kako kaj tvoja trtica? Še hodiš na terapije? Pa možek? Koleno OK? Upam, da.

vnete oči - lidija, popolnoma parv delaš vse - zdaj pa šccc, šccc ta smotana nadloga. Ej, jaz jih imam tudi non-stop vnete, razpokane srbeče - moje oči so fuuuul občtuljive - najbolj pa na klime . kjerkoli, kadarkoli ... zimska, čisto razumem, da je Lana ujel ta prepih ... grrrr ... how I hate this! Naj bo dobro tipi-topi.

Almera, dober šoping želim. Glede PCO-ja ti še dolgujem odgovor - hja, stvar je taka, da ni tiste sorte, ko enkrat je, potem je ni, pa spet je ... PCO vedno je in potem ždi, stagnira, oživi, mrkne, se potuhne, pride ponovno na plano ... skratka ta smotko jotko je vedno nekje down under in čaka, da napade ... pri naravnem poskušanju je to seveda velik problem, saj ni ovulacij, nujno potrebnih za zanositev, pri umetni pa že oni s hormoni spodbudijo delovanje & potem še vnesejo notri, tako da obidejo te težave ... anyway ... aja, pa kar rekla sem za napotnico za IVF za baby nr. 2 ... še sama ne morem verjeti, ej ... vznemirljivo, malo strašno, a kuluser posted image  We'll see how it all turns out ...

zimska, zelo lepo darilo - če je kolikor toliko fant na mestu (he, he, berem, da je 3jemi čist na isti štos napisalauser posted image  user posted image  user posted image  same thoughtsuser posted image ), bo čist out od navdušenja. Denar - joj, no idea, ej. 150 se mi zdi več kot krasen znesek.

3jemi, user posted image  user posted image  user posted image  grrrrrr - to pa človeku dvigne pokrov, a ne? Šlamparija vse povsod, pišmeuhovski odnos, neprofesionalnost ... grrrr ... nekomu bi zavil vrat, a ne?

Majuška, petek je no go --- sva v ZOO-ju - a bo katera tam?
user posted image  mirjam, že šibaš proti koncu 1. trimesečjauser posted image  Strategija s čeveljci - kaj pa, če bi ubrala drugo pot in ji začela govorit, da naj jih da dol - morda jih bo potem začela obuvati ... kaj misliš, bi vžgala ta fora? Ja, Tian je bil pa tak frajer s tisto rutko - če si ga pogledal na hitro, si videl Johnnyja Deppa s Piratov s Karibov v mladih letihuser posted image  Umpa, se ti tudi na teh novih fotkah zdita Luka in Tian podobna?

levinja, striček Google pravi, da je 1,49 funta cca. 1,70 € (v brskalnik vkucaj "1,49 pounds in Euros," pa ti vrže izračun ... pojma pa nimam, kateri tečaj vzame)

rebeca, kako sta Iraya & Tariq, starešini julijčkov?user posted image  Naša enoletnika ... zdrava? Tariq OK? Kakšna darila sta kaj dobila? Kaj praktičnega? Mene starša že sprašujeta, kaj bi ji kupila, a nimam ideje ... yet ... kaj boste ve kupile vašim oz. sorodniki? Almera je že napisala, da bodo zbrali za avtosedež, kar je fajn ideja - hm, saj tud mi bi lahko kaj takega naredili, k itak rabimo še enega za v drugi avto - glih včeraj je šel moj po enega, a ni imel ustrezne oznake o varnosti (ECE 44/03 oz. ECE 44/04) & ga je ganz gladko peljal nazaj ...

24julij, kje bo praznovanje? Koliko vas bo? Kako Lara? Kdaj se vračaš v službo?

nanka, By American je res krasen za razne maturantske obleke, ja. In 3jemi, sexy nevesta boš (in fajn, da si izbrala drugačno - nebelo - barvo ... saj veš, jaz sem bila tudi v modrem --- to smo mi, morski ljudjeuser posted image  user posted image  user posted image ), Lovro pa seveda očkov mini meuser posted imagetočno tako. Mamina roka je bolje? Ima še gips? ... ma, sem šla spet na link & moram rečt, da mi je polno oblek všeč - 12, 15, 18, ... In ja, le kje je to na Dolenjski cesti? Sicer je pa v BTC-ju, hala A, kič od štacune, notri pa lepe stvari po normalnih cenah.

(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.5.2009 15:45:19   
3jeMi
tale post sem tudi jaz čakala... zdaj pa šibam brat... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4305
19.5.2009 15:45:26   
metuljcek321
flower, bejbi, ju3 pa zagovor ... kako gre? Kako se počutiš? Živčki že kaj delajo? Kdaj moramo držat pesti?

Evo, metuljček ti pošilja en home-made muffin ... srečno tomorrow:
user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 19.5.2009 15:52:50 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4306
19.5.2009 15:50:38   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

tale post sem tudi jaz čakala... zdaj pa šibam brat... user posted image user posted image user posted image

Have funuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 15:54:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4308
19.5.2009 15:57:19   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Have funuser posted image

sem, hvala... user posted image

sem šla pa vohat kje je american na dolenjki...
http://tis.telekom.si/Page_Map.aspx?dl=1&x=463407&y=99192&zl=10&theme=NormalView&ids=5988507

Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.5.2009 15:58:26   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

flower, bejbi, ju3 pa zagovor ... kako gre? Kako se počutiš? Živčki že kaj delajo? Kdaj moramo držat pesti?

Evo, metuljček ti pošilja en home-made muffin ... srečno tomorrow:
user posted image

Hvala! user posted image

Živčki delajo ja.. kar nekaj me zvija po trebuhu že cel dan. Pesti drite ob 10.30.

ok, bejba...

saj bo... drži se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.5.2009 15:59:06   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Hvala! user posted image

Živčki delajo ja.. kar nekaj me zvija po trebuhu že cel dan. Pesti drite ob 10.30.

Aha, majčkeno treme mora bit - gre potem bolje. Mene je pred vsakim izpitom doma fino zvilo, potem je blo pa OKuser posted image

Zabeleženo ... 10.30 torej. Drž se, mislimo nate, veš?

Kva bo potem krasen dan, bnoč videla? Lebdela boš na krilih sreče, da si končala faks - to je res lep, lep občutek. Enjoy it!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.5.2009 16:01:20   
metuljcek321
3jemi, naša draga bride-to-be ... pošiljam 2 predloga - če slučajno še nisi čisto 100%-na glede poročne obleke.

Kaj praviš na tole dvoje:
user posted image

user posted image

PS: Kje pa ste ostale? Zunaj? Ni spet nekam zelo vroče? Jaz sem jo popihala notri ob enih - 3 ure sonca so bile tu mač ... in še v Lj sem letela.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.5.2009 16:02:12   
metuljcek321
user posted image  gre mal rabotat .... pa, pa, naj bo dan leeeeep ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4313
19.5.2009 16:09:47   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ej, bi katera enkrat v tem tednu kofetkala z mano in Aleksandrom?  user posted image

majuška... midva s tamalim greva v petek v City park po fotrovo obleko... sem hotela enkrat napisat, če se bo katera tam okoli potikala... jaz z veseljem tudi kak drug dan, razen, če se babi šefla ne spomni it kam user posted image

jaz lahko katerikoli dan, ker imam ves teden avto na razpolago ... Citypark, se dobimo Pod vodo? user posted image Še avtomobila ne bo treba parkirati na soncu ... user posted image

me2 ce bo po sreci greva jutri proti lj lahko se se me pridruziva? sam bi u koloseju k tamali lahko tacjo okol

metuljcek zacetek julija se mi iztece samo upam na podaljsanje

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 16:17:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 16:20:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4316
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 16:21:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4317
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 16:27:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4318
19.5.2009 16:36:46   
Majuska

majuska... komot gremo "zaplavat" Pod vodo... aja glede barva, ma ja, gor al pa dol, važno da je tirkizna user posted image ... glede št. 9... ma saj veš, da nisem ravno pri suhih, a ne... mi nekako ne bi šla... poleg tega, je v živo ta modra barva precej svetla, jaz pa na svojo postavo rabim bolj temno, da me bolj šlank naredi user posted image

aja, mami sem povedala glede vrtca... madona se je razjezila... morem malo mirkat, če jo hočem še dolgo imet... user posted image

Ma mal sem se morala pohecat glede barve ... user posted image sicer pa res ne vem, kaj noriš, na tvojo postavo si lahko privoščiš marsikaj, prav fajn si. Menda se ne misliš v temnem poročit? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
19.5.2009 16:40:31   
Majuska

Aleksandrovo navdušenje nad copati - jep, to pa poznamo tudi pri nas. Anja je pravi fetišist kar se tega tičeuser posted image  Priplazi se do tebe, ti sune copat, potem pa raziskovanje na polno. Aha, aha, ritka tudi že gre v zrak - kmalu, kmalu bo postalo izredno dinamično tudi pri vaši hiši - get ready, mamiuser posted image  Btw: kako kaj tvoja trtica? Še hodiš na terapije? Pa možek? Koleno OK? Upam, da.

Ja, konkretno plazenje je pred vrati ... no, na parketu je že kar uspešen, pride do kuhinje user posted image   Moja trtica je malo bolje, čeprav imam občasno še težave, mož je zaradi kolena na bolniški. Ga tolk boli, da ne more noge ne stegnit ne pokrčit - sicer pravi, da je danes že bolje. Počivat mora. Ma sami kripli smo pri nas user posted image

hm, vabljiva ideja, sploh ker imam letno karto. 3jeMi, bi tudi ti šla?

BTW, a katera ve, koliko čekirajo karte? A moramo res fotko gor dat? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.5.2009 16:52:48   
glugluglu
oj,
3jemi, super oblekcauser posted image

mirjam80
, rutka je iz trgovine Bambi pri nas, sem jo pa videla tudi v enem reklamnem katalogu, pa se ne spomnim, ali je bil to Baby center ali kaj drugega.

umpalumpa, ja res sta si podobna maladvauser posted image - še vednouser posted image

mojcek, ko sem ta prvo slikico dude videla sem mislila, da je to cucelj za flašo, dobro, da si še ti sedaj sliko prilepilauser posted image ,

metuljcek, veš, da je Tian sedaj popoldan dobil malo vročine, držim pesti, da se ne bo kaj hujšega razvilo, čeprav zgleda, da se stopnjuje, ker spet spi, upam, da ni kaj prenesel na Anjouser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 16:52:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 16:56:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
19.5.2009 17:48:33   
3jeMi

hm, vabljiva ideja, sploh ker imam letno karto. 3jeMi, bi tudi ti šla?

BTW, a katera ve, koliko čekirajo karte? A moramo res fotko gor dat? user posted image

ob kateri uri pa? midva morva it v vsakem primeru v City park, potem pa lahko pridirkava v ZOO...

glede kart... fotko moraš dat gor, ker nama so že ob nakupu težil, ker nisva imela fotk s sabo, ampak sva lahko šla not user posted image ... glede čekiranja... ob veliki gužvi zagotovo en stoji na vhodu, drugače pa karto pokažeš kar teti na blagajni...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 19.5.2009 17:49:27 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
19.5.2009 17:52:46   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

mojcek, ko sem ta prvo slikico dude videla sem mislila, da je to cucelj za flašo, dobro, da si še ti sedaj sliko prilepilauser posted image ,

user posted image user posted image user posted image  

poznam fantka, k še danes cuza samo cucelj iz bolnice - tud cel iz gume (no, TT dude so iz silikona), tiste rjave, na vrvico ... za videt bljak, ampak samo to je mel za tolažilko user posted image  so starši v bolnici komaj komaj naprosili, da so lahko vzeli domov, probali mende vse živo - ne, samo tisto.

kdo bi vedel user posted image  

A to tiste, ki so jih imeli tudi v Porodnišnici Postojna? Jaz sem že takrat v porodnišnici prelila mleko v aventovo stekleničkouser posted image , oz. potem sem si kar sama postregla in šla mleko sama narediti direkt.

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?