|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
19.5.2009 9:26:31   
Rubin.
Dobro jutro.

user posted image

Buba.miska močno držim pesti za tvojega Klemna, da se stanje čimmprej normalizira in da se boste lahko vsi štirje skupaj cartali.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.5.2009 10:30:05   
tara78
buba miškauser posted image user posted image user posted image držim pesti, da Klemen čimprej pride v tvoje naročje...
Danes sem malo brskala in si ogledovala vozičke po netu, ne vem toda res je mala izbira za dvojčke, še najbolj mi je všeč eden v BABY-SHOPU. Čas tako hitro gre in na koncu ne bom imela ničesar pripravljeno.Kaj pa vem, mogoče je prehitro, toda kaj pa če kaj narobe in bom morala v bolnišnico in bom brez vsega.user posted image . Kdaj ste ve začele z nakupi??

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.5.2009 10:53:38   
Klarissa
ja res katere vozičke boste oz. katere so kupile ostale punce, ki so že mamice.
meni je Peg peregov twin lep in baje je najboljši.
nekateri govorijo o hartanu.
rabim pa voziče od 0+. upam, da bomo imeli le enega.
pa zaradi prostora v avtu se mi zdi, da če sedita en za drugim zavzame manj prostora kot tisti en poleg drugega.
lep oblačen pozdravček

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.5.2009 10:54:18   
Klarissa
buba miška upam na najbolje za tvojega sina. držim pesti!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.5.2009 12:05:51   
sr
Jaz tudi komaj čakam, da bo konec meseca maja-ker sem namreč rekla da bom takrat naročla voziček. Po mojih pregledih, izračunih, ... in vseh študijah se mi je zdel najboljši easy walker duo!!!
Jaz bi rdečega-kaj pa če so se zmotli pri spolih ????(zadnje čase poslušam to much zgodbic kok se to dogaja) A bi zgledalo met fanta v rdečem vozičku???

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
19.5.2009 12:51:11   
dekle11
Čao punce!
Da še jaz dodam nekaj k temi vozički. Gledam Jane, EasyWalker, za kasneje mi je pa všeč Mclaren, ker se mi zdi, da so najlažji in se zelo enostavno zložijo. Bom pa gotovo naredila poglobljeno študijo in poskusila najti tudi kakšno večjo trgovino čez mejo, da si jih malo ogledam. Cene so pa če naročiš preko interneta kar občutno nižje.  PegPerego se mi zdijo težki, čeprav, če se ne motim imajo pa samo oni takega, ki se lahko "razpne" v dva ločena vozička, kar se mi tudi zelo dopade.
Kupovala bom pa šele septembra, nič prej. Vam čez čas, ko se bom resneje lotila, prilepim kakšen uporaben link.
In, Klarissa, upam, da je bil nakup dolge obleke uspešen! Tudi meni se zdijo fine, pa super se kombinirajo tako z visokimi sandalčki kot s čisto flat varianto. Nekaj prav lepih, ne preveč etno sem videla v trgovinah. Pa material mora biti čim bolj naraven - svila recimo, da je obleka lepo zračna, se ne mečka in ne lepi po nogah :) Pa še uporabne so celo poletje, tudi potem, ko bomo od vročine imele zatečene gleženjčke :)
Buba Miška - držite se.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
19.5.2009 13:00:52   
Shadow
Pozdravljene!

Kako lepo, da se sedaj že 'nova generacija' dvojnih nosečk ubada z dilemo nakupa vozička - sama sem tedne tuhtala, katerega nabaviti, pa sva se na koncu odločila za rabljenega Hartana ZX II.
Tu je link: http://www.comfortbaby.com/ No, če se bo obnesel, pa bomo videli šele čez nekaj mesecev.
Čez kako leto - ko več ne bo pomembno, da se lezišče poleže v popolno horizontalo - pa bomo tudi mi nabavili kaj lažjega v smislu marele za dvojčka. Ja, EasyWalker je tudi meni bil zelo všeč, a mi je bil predrag.

Tara78, midva sva začela z nabavo šele pred dvema tednoma - le voziček sva vzela malo prej, ker sva pač naletela na ugodnega preko Bolhe. Sedaj morava naročiti le še posteljici in previjalno, to pa bova šele junija, ko bomo prepleskali spalnico/otroško sobo. Imava pa že lupinici, ležalnika, vso posteljnino, ogromno oblačil, stolčka za v bano, ko bodo otročki večji, igralni center, brisače, kopalne plašče... Nabaviti še morava stekleničke, dude, tetra plenice in zadeve iz lekarne. Vse to se pa da v enem dnevu nabaviti, tako da kar brez panike. Jaz nisem hotela ničesar kupovati pred rezultati AC - sem malo vraževerna.

Rubin, tvoj trebušček pa je res že kar prekrasen! Moj je tudi že kar kapitalen, zto pa postajam iz dneva v dan bolj okorna in štorasta.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
19.5.2009 13:31:21   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
Kako lepo, da se sedaj že 'nova generacija' dvojnih nosečk ubada z dilemo nakupa vozička -

A ne da? user posted image  Skozi kaj vse smo me šle, da smo končno našle pravega. user posted image

Sicer pa če se vam da, smo tudi me tukaj kar veliko debatirale o njih, sicer ne vem na kateri strani, malce pobrskajte.

Jaz sem se odločila, da pred 24 tednom ne nabavim nič, oz. bomo kupovali v drugi polovici junija. Ker če se kaj pripeti, mi bi bilo potem preveč hudo gledat vse te lepe stvari na kupu. To pa ne pomeni, da nimam že vse nagledano user posted image  in ko bo prišel čas bom samo klikala po netu. Sicer pa tudi če prej rodiš ostane otrok v bolnci kar nekaj časa, tako da ti še vedno ostane čas za nakupovanje. Jaz sem voziček pri Mali miss dobila 3 dni pred porodom.

Aja nisem napisala jaz sem tudi za Hartana ima vse kar ti srce poželi. Je pa odvisno kakšne imaš želje glede vozička, ročna zavora, obračanje v obe smeri, vrtljiva kolesa,....
Jaz sem si ogledovala vozičke kar na ebayu in amazonu.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
19.5.2009 13:52:45   
tara78
saj je res še prerano...TODA...meni so povedali da bo CR od 32-34tedna...to pomeni od 10.9....dalje, ali pa da bom v bolnišnici od 27 tedna dalje...to pa je že konec julija. Res me je strah že kaj kupovati, ker se lahko marsikaj pripeti, toda na to ne smem misliti. Rada pa bi bila zraven..ko se bo kupovalo za user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
19.5.2009 14:06:28   
Belen
hehe js sm mela tudi problem katerega zbrat....en mi je bil pretežek, en preširok, drugemu se niso vrtela kolesa itd.....
sem na koncu kupla od Jane power twin....sicer je dražji (1000 eur user posted image ) ampak sm zadowoljna z njim.... je lahek le 9kg.... hartan baje jih ima 21kg user posted image , ima košare, jajčka za v awto + športni del...se ga da obračat,vrtljiwa kolesa, lep je, pa še skoraj nihče ga nima user posted image user posted image user posted image oz.js po prawici še nobene nism widla z dwojčki.....
moja frendica nanka mimo w mercatorju ali šparu ne more, ker so blagajne tako ozke, z mojim zaporednim pa gre ... user posted image

sr - rdeč pa mislim da je tudi za fantke primeren...nič tazga.... lih da ni roza user posted image

no wsak ima swoje okuse..... če ne bi imeli wsi iste user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
19.5.2009 16:18:39   
stijan
Lep pozdrav nosečke,mi smo že v nedeljo prišli domov, imamo pa Jakoba ,ki je tehtal 2310g,45 cm in Florjana 2460g,44 cm. Z obema je bilo vse v redu ,tako ,da sem že prvi dan cartala oba,ta spinalni carski rez je res v redu ,ker jih takoj vidiš in spremljaš vse kar se dogaja. Zdaj smo lepo doma  se dojimo in cartamo,pa tudi veliki bratec že lepo sodeluje in je ponosen ,da je starejši bratuser posted image .Ko bom imela kaj časa pa še kaj več napišem.Vsem želim,da čim dlje ostanete 3 v 1user posted image !

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.5.2009 18:48:39   
nokes
bravo stijan, čestitke!!! lepo se cartajte user posted image

nokes

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.5.2009 19:28:12   
Belen
stijan čestitke user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
19.5.2009 19:54:12   
Rubin.
Stijan super, od nedelje že doma user posted image . Jaz tudi, če bi morala imeti CR, razmišljam o spinalnem, samo me je mičkeno strah, ker sta že dve rekli, da sta naekrat začeli vse čutiti in so jima potem dali narkozo. No sej imam še čas user posted image .

Belen, vidiš meni pa glih to pri vozičku ni všeč, da sta eden za drugim, ker hočem obe videt, če pa sta naprej obrnjeni pa ena gleda drugi v hrbet. Verjamem pa, da je fanj za vozit ker je ozek. Ja ni idealnega vozička. Treba je dat + in  - pa potem vidiš, kaj ti bolj odgovarja.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
19.5.2009 19:59:36   
Rubin.

user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image 2009 user posted image    user posted image

user posted image  
user posted image                                                             user posted image

Na vrsti smo JUNIJKE user posted image
user posted image  

Amrica       (1user posted image ; 0user posted image );  PDP   8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  Šempeter
Buši2         (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image  user posted image       
Rosajelka  (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 22. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa        (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna  user posted image  user posted image    
user posted image  
Almk       (1user posted image ; 0user posted image ); PDP   7. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Belen      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 13. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Mlinčka   (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 20. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
Anja3      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
user posted image  
Sr               (2user posted image ; 1user posted image ); PDP   6. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image
Blanč          (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Evica1978 (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 18. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image MB
Barbk         (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau   (3user posted image ; 2user posted image ); PDP 12. september,    ?jajčna   user posted image  user posted image
Rubin.    (4user posted image ; 1user posted image ); PDP 26. september, enojajčni   user posted image user posted image  MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image  

tara78       (1user posted image  ; 0 user posted image ); PDP   5. november, enojajčna user posted image user posted image MB
miška 73   (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 10. november, dvojajčna user posted image user posted image
dekle11     (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 17. november, dvojajčna user posted image user posted image
Klarissa     (4user posted image  ; 0user posted image ); PDP 18. november, enojajčna  user posted image  user posted image
ZALALUKA (2user posted image ; 2 user posted image ); PDP 30. november, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image

Še čakamo kandidatke user posted image .

user posted image   user posted image Seznam dvojnih user posted image 2010user posted image  user posted image

user posted image

Kika99 (1user posted image ; 0 user posted image );  PDP 2. januar, dvojajčna user posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009           rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm     &        user posted image   MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009           rodila 7.1.2009 
 user posted image  TOMAŽ 1550g, 41cm  &        user posted image   ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009               rodila 1.2.2009
user posted image   IVANA 2040g, 46cm   &        user posted image   VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009             rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm   &         user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009           rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm     &        user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009           rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm      &        user posted image   DANE 1600g, 41,5cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009  rodila 20.3.2009
user posted image   BOR 1700g, ?cm           &        user posted image  VID 1340g, ?cm 

Suncicica  PDP 28.3.2009         rodila 21.3.2009
user posted image   STELLA  2700g, 48cm  &        user posted image  PIJA 2490g, 47cm

Pikatara  PDP 17.4.2009          rodila 28.3.2009
user posted image   KAROLINA 2090g, 46cm &     user posted image   PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka 25 
PDP 8.5.2009          rodila 2.4.2009
user posted image   TINA  1530g, ?cm        &         user posted image   NINA 1970g, ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009  rodila 4.4.2009
user posted image   EVA 1740g, 44cm        &         user posted image   MAJ 2100g, 46cm

Simona L 
PDP 19.6.2009          rodila 19.4.2009
user posted image   ZOJA  1650g, 44cm     &         user posted image   LIZA 1630g in 45cm

Lara light  PDP 26.5.2009         rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm     &        user posted image   IZAK 2100g, 46cm

Kalina PDP 5.7.2009                 rodila 28.4.2009
user posted image   NIKOLAJ 1180g, 37cm &     user posted image   MAKSIM 1110g, 37cm

Taškica PDP 17.5.2009            rodila 4.5.2009 
 user posted image   JURIJ 2765g, 49cm     &      user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm

Ona23 PDP 29. 5. 2009           rodila 8.5.2009
user posted image  MARK ?g,?cm                  &      user posted image   BOR ?g, ?cm

Kicsi PDP15.6.2009                  rodila 9.5.2008
user posted image  LOVRO 2480g  48cm     &      user posted image  TILEN, 2380g, 48cm

Snežinka4 
PDP 26.6.2009       rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm       &      user posted image   DAŠA 1970g, 42cm

Stijan  PDP 5.6.2009                 rodila 11.5.2009 
user posted image    JAKOB 2310g, 45cm     &       user posted image  FLORJAN 2460g, 44cm

buba.miska  PDP 30.5.2009      rodila 14.5.2009
user posted image   ŽANA ?g, ?cm                  &       user posted image    KLEMEN ?g, ?cm 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.5.2009 20:19:54   
barchy81
ojla punce, spet se mal k vam mešam...
čestitke vsem, ki že crkljate svoje malčke in čim hladnejše dni vsem, ki ste še 3 v 1. vidim, da razmišljate o vozičkih... mi imamo precej makadama in naša teutonia ga kar dobro prenaša, ampak sem pa zadnjič rekla mojemu, da bi še enkrat imela dvojčke, to pa samo zato, da bi si lahko kupila easy walkerja, ki se končno dobi pri nasuser posted image . men je ful všeč to, da lahko daš gor trde košare, pa lupinice... veliko bolj praktično za kam it. mi smo zdej prostorsko stisko rešili z dvema quinnyjema zapp, samo še nekako ju moramo povezati skupaj, pče bom šla kam sama, sicer pa prav paše samo polovična težauser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
19.5.2009 20:32:16   
sr
barchy-jaz mam namen kupit easy walkerja konec meseca, pa res nisem vedla da se ga dobi tudi že pri nas-kje pa???? ZELOOO TI BOM HVALEŽNA ZA INFORMACIJO

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.5.2009 20:55:58   
Rubin.
Stijan iskrene čestitke!!!!

user posted image

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.5.2009 21:00:23   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: barchy81

mi smo zdej prostorsko stisko rešili z dvema quinnyjema zapp, samo še nekako ju moramo povezati skupaj, pče bom šla kam sama, sicer pa prav paše samo polovična težauser posted image

Se dobijo takšne trakovi prav v ta namen. Vprašaj malo po otroških trgovinah. Sicer pa ti kar pridi, pri nas so vsi dobrodošli.

Sr,EW mislim, da ima tudi ena mamica (mogoče tudi več) na dvojčkih 2009, samo šment ko ne ne vem katera (mislim da Snežinka ampak nisem ziher), daj malo povprašaj na drugi temi.

Punce, držite pesti jutri za mene, da je vse status quo, in da se stanje ni poslabšalo.

Amrica - čestitke za prvo mesto, sedaj gre zares, ti si na vrsti.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 19.5.2009 21:02:07 >

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.5.2009 21:08:49   
Rubin.
Sem šla malo pogooglat in sem videla, da imajo v Pikapolonici EW, ampak ne vem če imajo EA duo. Sicer, pa kolikor sem jaz gledala za vozički so v Slo vsi dražji kot preko neta z poštnino vred. Tako, da je fanj premislit tudi glede tega.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.5.2009 22:59:26   
amrica
Stijan cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  UF UFpupike sedaj sem res na prvem mestu in lih danes me neki ze cel dan zviva v krizu.Jutri mam pregled v sempetru,verjetno bom ostala notri ker se je ze zacel danes 38 teden.Tako ce se jutri ne oglasim se pravi da sem ostala tam. BUBAMISKA drzim pesti za vasga klemna da boste cimprej skupaj. Glede vozicka mi smo dobili vozicek z druge roke od znancev nismo se placali je pa od JANE TWIN TWO vsaj mislim da tako pise na njem ,tri dni nazaj ga je sel moz iskat je rdece barve in ima vse od lupinc....V nas avto gre lepo not.Meni se ni dalo prevec ubadat s temi vozicki ,ker so nam ti znnci ko so zvedli na enemu pikniku da bomo meli dva pac oblubli da nam dajo nihovega ker ga nebodo vec potrebovali.LEPE SANJE VSEM IN BUH NEDEJ DA GRE KATERA PONOC RODIT EDINO MENI JE DOVOLJENO.LP

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.5.2009 23:13:34   
buši2
Amrica - prepozno, moja žena je že v P :)) user posted image user posted image user posted image  Javim..........

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
20.5.2009 7:18:07   
amrica
DOBRO JUTRO!!!!JA JA DANES SEM ZGODAJ VSTALA,SAMO ZARADI PREGLEDA.BUSI2:vidim da si ponoc odsla v porodnisnico,drzim pesti.Kaj me caka tako strah me j LP VSEM

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
20.5.2009 9:08:59   
Rubin.
Dobro jutro.

user posted image

Busi2 in Amrica, mislim na vaju user posted image . Amrica nič bat, vse bo bo o.k.

Jaz sem pa brez glasa, kašljam, grlo imam vneto, iz nosa teče,... Eh, sej bo boljše, enkrat že user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 20.5.2009 9:10:25 >

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
20.5.2009 9:12:26   
Shadow
Dobro jutro!

Stijan, ISKRENE ČESTITKE za oba junaka! Lepo se cartajte!

Barchy81, kje se pa da kupiti EW pri nas???

Rubin, držim pesti danes zate! Ma seveda bo vse ok! user posted image  Če se ti da, mi lahko prosim pogledaš, kdo dela v RA naslednji četrtek (28.5.)? Želim ti tudi, da bi danes čimmanj čakala... user posted image

Amrica, drži se, če boš ostala notri! Mislimo nate!!!

Gospod buši2, stiskamo pestke za ženo!!!

Mlinčka, Miška in Blanč pa so spet poniknile... packe! user posted image

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?