|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
15.5.2009 18:02:01   
tara78
KIKA ne skrbi vse se bo uredilo....počivaj. res hudo. mislim da imaš tudi ti enojajčna...kakor jaz..in me se moramo še posebej čuvati. Upam da bo vse v redu, če pa je ostal eden, pa naj bo vsaj ta. držim pesti.
RUBIN meni je rekel da je zaenkrat vse v redu, lepo rasteta..včeraj sem imela polnih 15 tednov in sta velika skoraj 12cm, kar naj bi bilo v redu....ponovni pregled v MB imam 4.6. in mislim da tudi tokrat pri dr. Mujezinoviču.
Upam da se bove kdaj srečale tamuser posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
15.5.2009 18:07:19   
tara78
kika99 se opravičujem,imaš dvojajčna....držim pesti in upam da se bo vse uredilo.user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
15.5.2009 19:53:24   
Rubin.
Kika99 user posted image .

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
15.5.2009 23:38:32   
miska73
Kika99 ti se samo veseli tiste pikice, s katero je vse v redu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buba.miška user posted image user posted image čestitke mamici, atiju in našima dvema korenjakoma.
Pa čestitke za dosežene tedne nosečnosti.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
16.5.2009 7:15:09   
Rubin.
Dobro jutro! Danes je pa sonček user posted image .

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
16.5.2009 7:46:38   
Belen
jutro user posted image ,
widim da nism edina zgodnja user posted image
Na obali sicer ni sončka, ampak kaže da niti dežja weč ne bo... I hope....
lep weekend user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
16.5.2009 20:06:09   
Rubin.
Kaj se je pa tukaj zgodilo? Sončni mrk? user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
17.5.2009 11:21:13   
Shadow
Dobro jutro, oz. že kar lep dober dan!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
17.5.2009 12:24:09   
tara78
pozdravček vsem skupuser posted image .....
ne vem kam ste se vse skrileuser posted image .....
ste gledale evrovizijo in sedaj žalujeteuser posted image ....malo se hecamuser posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
17.5.2009 14:24:50   
_anja3_
Pozdravljeni...

Javljam se samo da vam spročim da so me v 26 tednu odpeljali z rešilcem v porodnišnico v Ljubljano...
bali so se prezgodnjega poroda ker sem imela krče in skrajšan maternični vrat...user posted image
..sedaj pa so se krči umirili, otročki pa so zdravi in veselo brcajouser posted image
v Ljubljani me bodo obdržali do 34. tedna...če bom zdržala do takrat..upam da ja!!!user posted image

Lp usem!

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
17.5.2009 17:58:10   
Belen
hehe nikogar ni.... user posted image
še une,ki so ble zveste, so sedaj že rodile in menjale forum user posted image user posted image

treba je nadaljevat z ostalimi....

anja3, držim pesti da bo wse w redu!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
17.5.2009 22:02:22   
Barbk
Evo jaz sem tudi (spet) prisotna. user posted image  Upam, da bom zdaj bolj pridna. Bom šla kasneje nazaj brati. Za zdaj samo toliko, da vam povem, da sem tukaj in da me ne smete pozabiti. user posted image  
No samo še toliko- v četrtek sem imela UZ pri svoji-fantek je še zmeraj fantek in je težek cca 1 kilco, pupika pa ni čisto sigurno, ker je skrivala svojo ritiko za bratčevo glavico in miška zaostaja za bratcem za kak teden. Moja G upa, da ne bo kaj večjega odstopanja, jaz pa še bolj. Saj vem, da bo vse vredu. user posted image  Aja pa oba ležita prečno vsak je obrnjen v drugo stran in se malce brcata v glavici. No toliko za enkrat...Pridne bodite moje dvojne sonosečkice. user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 17.5.2009 22:03:57 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.5.2009 8:15:18   
dekle11
Dobro jutro, zaspanke!
Se oglašam, da vas pozdravim in zaželim en prijeten dan, preden se lotim svojih 30 min gospodinjskih opravil, potem pa grem malo noge nastavit soncu na balkon user posted image Danes bom baje potrebovala še lavor z vodo, pravijo, da bo vroče user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.5.2009 8:28:16   
lara light
Za dober začetek tedna...
user posted image

z vsakim dnem ste bliže svojim zakaldkomuser posted image
Objemček!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.5.2009 10:42:34   
ninčy
Hojla!
Vidim, da je bilo čez vikend bolj mrtvilo ... lepi dnevi so tukaj in smo bili vsi bolj ali manj zunaj, ne?
Jaz sem že iz laboratorija, ob 15h mam pa MF. Se mi že vleče user posted image . Se javim potem popoldne.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.5.2009 10:49:01   
Rubin.
Helou,

LL si je vzela čas in nas postregla kavico user posted image . Vidim, da ste junijke bile pridne čez vikend in se vam ni mudilo v P user posted image , samo tak naprej.
Sonček je in toplo je - super je. Naša Mala miss pa je ponoči tako kašljala, da je bilo kar hudo user posted image , pa z nosa ji teče, še dobro da nima vročine, no upam, da je ne bo, ker me je kar strah, da bi se ponovil januar, ko je z pljučnico pristala v bolnici. Ja tako je, ko te enkrat piči kače, se še zvite vrvi bojiš.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.5.2009 10:56:50   
Rubin.
user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image 2009 user posted image    user posted image

user posted image  
user posted image                                                             user posted image

Na vrsti smo JUNIJKE user posted image
user posted image
Stijan         (2user posted image ; 1user posted image );  PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica       (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  Šempeter
Buši2         (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image       
Rosajelka  (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 22. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa        (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image    
user posted image  
Almk       (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Belen      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 13. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Mlinčka   (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image  
Anja3      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr               (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč          (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Evica1978 (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk         (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau   (3user posted image ; 2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin.    (4user posted image ; 1user posted image ); PDP 26. september, enojajčni   user posted image user posted image  MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image  

tara78     (1user posted image  ; 0 user posted image ); PDP 5. november, enojajčna user posted image user posted image MB
miška 73 (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image
dekle11   (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 17. november, dvojajčna user posted image  user posted image
Klarissa   (4user posted image  ; 0user posted image ); PDP 18. november, enojajčna  user posted image  user posted image
user posted image

Še čakamo kandidatke user posted image .

user posted image   user posted image Seznam dvojnih user posted image 2010user posted image  user posted image

user posted image

Kika99 (1user posted image ; 0 user posted image );  PDP 2. januar, dvojajčna user posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009           rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm     &        user posted image   MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009           rodila 7.1.2009 
 user posted image  TOMAŽ 1550g, 41cm  &        user posted image   ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009               rodila 1.2.2009
user posted image   IVANA 2040g, 46cm   &        user posted image   VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009             rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm   &         user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009           rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm     &        user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009           rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm      &        user posted image   DANE 1600g, 41,5cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009  rodila 20.3.2009
user posted image   BOR 1700g, ?cm           &        user posted image  VID 1340g, ?cm 

Suncicica  PDP 28.3.2009         rodila 21.3.2009
user posted image   STELLA  2700g, 48cm  &        user posted image  PIJA 2490g, 47cm

Pikatara  PDP 17.4.2009          rodila 28.3.2009
user posted image   KAROLINA 2090g, 46cm &     user posted image   PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka 25 
PDP 8.5.2009          rodila 2.4.2009
user posted image   TINA  1530g, ?cm        &         user posted image   NINA 1970g, ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009  rodila 4.4.2009
user posted image   EVA 1740g, 44cm        &         user posted image   MAJ 2100g, 46cm

Simona L 
PDP 19.6.2009          rodila 19.4.2009
user posted image   ZOJA  1650g, 44cm     &         user posted image   LIZA 1630g in 45cm

Lara light  PDP 26.5.2009         rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm     &        user posted image   IZAK 2100g, 46cm

Kalina PDP 5.7.2009                 rodila 28.4.2009
user posted image   NIKOLAJ 1180g, 37cm &     user posted image   MAKSIM 1110g, 37cm

Taškica PDP 17.5.2009            rodila 4.5.2009 
 user posted image   JURIJ 2765g, 49cm     &      user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm

Ona23 PDP 29. 5. 2009           rodila 8.5.2009
user posted image  MARK ?g,?cm                  &      user posted image   BOR ?g, ?cm

Kicsi PDP15.6.2009                  rodila 9.5.2008
user posted image  LOVRO 2480g  48cm     &      user posted image  TILEN, 2380g, 48cm

Snežinka4 
PDP 26.6.2009       rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm       &      user posted image   DAŠA 1970g, 42cm

buba.miska  PDP 30.5.2009      rodila 14.5.2009
user posted image   ŽANA ?g, ?cm                  &       user posted image    KLEMEN ?g, ?cm 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.5.2009 11:08:11   
Klarissa
alo še jaz.
vikend je minil s svetlobno hitrostjo. včeraj sem potem še kopalnico sčistla in oprala vse umazane cunje. danes pa zjutraj zatrk z dragim, potem sem pa šla na balkon malo knjigo brat. ma katera kakšen predlog za kakšno dobro knjigo?
rubin, tara78 in rosa, a so vam že kaj rekli glede poroda. kdaj naredijo cr pri enojajčnih? pa cerklaža?

ju3 si pa moram it nekaj kupit a oblečt, ker greva na poroko. razmišljam o dolgi obleki... 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.5.2009 14:10:13   
tara78
klarissa meni so omenili da naj bi bil CR od 32 do34 tedna. o cerklaži pa ni bilo nobenega pogovora....sem pa tudi jaz razmišljala o tem. Ne vem kako je s cerklažo, mislim pa da ni vedno potrebnauser posted image ...ali...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.5.2009 18:45:00   
ninčy
Hojla!

Joj, kolk je MF res super pregled. Si je moja G full časa vzela in smo vse lepo pregledali.
Fanta krasno napredujeta, vse po planu. Trenutno sta v prečni legi, eden za drugim.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.5.2009 21:02:59   
amrica
Ojla,se vam oglasam da vam povem da smo se tri v enem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZALALUKA DOBRODOSLA MED NAMI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa kar pogledla ko sem vidla ze drugic dvojcki BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz se ze zdaj bojim kako bom zmogla z dvemi kaj pa sele ti z stirimiuser posted image user posted image .Kaj naj vam se povem,evo jaz sem danes bla cel dan aktivna,dopoldan sem pucala,nato likala in potem sem sla na pedikurouser posted image user posted image user posted image user posted image joj ku je to pasalo sprostitev.Ko sem prisla domov sem dobila obisk in smo s sodelavko pile kavico na balkonu in ko je ona prizgala cik mi je kar zadisalo(sem kadilka ma v nosecnosti ne kadm)tako da sem sam vohalauser posted image user posted image user posted image user posted image .Tako da nisem nic pocivala k pol sem sla se z drugo sodelavko k njeni sesti k je rodila.Ob 20 prisla domov pojedla sla pod tus in zdaj sem tu.IN VPRASTE ME CE SEM KAJ UTRUJENA  ??????????ODGOVOR SE GLASI:NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!NEVEM KAJ MI JE KU DA BI BLA NASPIDIRANA.          KAKO STE PA KAJ OSTALE NOSECKE???

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.5.2009 21:20:52   
Rubin.
Samo za vas, moje drage dame:

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa

ma katera kakšen predlog za kakšno dobro knjigo?
rubin, tara78 in rosa, a so vam že kaj rekli glede poroda. kdaj naredijo cr pri enojajčnih? pa cerklaža?

Najprej knjiga, zelo priporočam: Tisoč veličastnih sonc. Je kar zajetna, sem mislila, da je ne bom prebrala v treh tednih, pa se nisem mogla odlepit od nje in je bila finito prej kot v enem tednu.

Glede poroda, si me pa dobila. Pismo, pojma nimam. Jaz sem mislila, da če je vse o.k. da bo kako dolgo bo. Zdaj pa vidim, da ima tara že dogovorjeno user posted image . Nič, bo vprašala zdaj v sredo kako je s tem. Cerklaža pa je potrebna, če se začneš prej odpirat, drugače pa ne, vsaj mislim tako.

Sicer pa moj buši user posted image  v 22 tednu. (za primerjavo takšen trebušček sem imela v 7 mesecu z Malo miss)
user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.5.2009 21:34:49   
Rubin.
user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image 2009 user posted image    user posted image

user posted image  
user posted image                                                             user posted image

Na vrsti smo JUNIJKE user posted image
user posted image
Stijan         (2user posted image ; 1user posted image );  PDP   5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica       (1user posted image ; 0user posted image );  PDP   8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  Šempeter
Buši2         (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image  user posted image       
Rosajelka  (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 22. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa        (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna  user posted image  user posted image    
user posted image  
Almk       (1user posted image ; 0user posted image ); PDP   7. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Belen      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 13. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Mlinčka   (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 20. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
Anja3      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
user posted image  
Sr               (2user posted image ; 1user posted image ); PDP   6. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image
Blanč          (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Evica1978 (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 18. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image MB
Barbk         (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau   (3user posted image ; 2user posted image ); PDP 12. september,    ?jajčna   user posted image  user posted image
Rubin.    (4user posted image ; 1user posted image ); PDP 26. september, enojajčni   user posted image user posted image  MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image  

tara78       (1user posted image  ; 0 user posted image ); PDP   5. november, enojajčna user posted image user posted image MB
miška 73   (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 10. november, dvojajčna user posted image user posted image
dekle11     (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 17. november, dvojajčna user posted image user posted image
Klarissa     (4user posted image  ; 0user posted image ); PDP 18. november, enojajčna  user posted image  user posted image
ZALALUKA (2user posted image ; 2 user posted image ); PDP 30. november, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image

Še čakamo kandidatke user posted image .

user posted image   user posted image Seznam dvojnih user posted image 2010user posted image  user posted image

user posted image

Kika99 (1user posted image ; 0 user posted image );  PDP 2. januar, dvojajčna user posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009           rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm     &        user posted image   MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009           rodila 7.1.2009 
 user posted image  TOMAŽ 1550g, 41cm  &        user posted image   ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009               rodila 1.2.2009
user posted image   IVANA 2040g, 46cm   &        user posted image   VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009             rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm   &         user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009           rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm     &        user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009           rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm      &        user posted image   DANE 1600g, 41,5cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009  rodila 20.3.2009
user posted image   BOR 1700g, ?cm           &        user posted image  VID 1340g, ?cm 

Suncicica  PDP 28.3.2009         rodila 21.3.2009
user posted image   STELLA  2700g, 48cm  &        user posted image  PIJA 2490g, 47cm

Pikatara  PDP 17.4.2009          rodila 28.3.2009
user posted image   KAROLINA 2090g, 46cm &     user posted image   PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka 25 
PDP 8.5.2009          rodila 2.4.2009
user posted image   TINA  1530g, ?cm        &         user posted image   NINA 1970g, ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009  rodila 4.4.2009
user posted image   EVA 1740g, 44cm        &         user posted image   MAJ 2100g, 46cm

Simona L 
PDP 19.6.2009          rodila 19.4.2009
user posted image   ZOJA  1650g, 44cm     &         user posted image   LIZA 1630g in 45cm

Lara light  PDP 26.5.2009         rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm     &        user posted image   IZAK 2100g, 46cm

Kalina PDP 5.7.2009                 rodila 28.4.2009
user posted image   NIKOLAJ 1180g, 37cm &     user posted image   MAKSIM 1110g, 37cm

Taškica PDP 17.5.2009            rodila 4.5.2009 
 user posted image   JURIJ 2765g, 49cm     &      user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm

Ona23 PDP 29. 5. 2009           rodila 8.5.2009
user posted image  MARK ?g,?cm                  &      user posted image   BOR ?g, ?cm

Kicsi PDP15.6.2009                  rodila 9.5.2008
user posted image  LOVRO 2480g  48cm     &      user posted image  TILEN, 2380g, 48cm

Snežinka4 
PDP 26.6.2009       rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm       &      user posted image   DAŠA 1970g, 42cm

buba.miska  PDP 30.5.2009      rodila 14.5.2009
user posted image   ŽANA ?g, ?cm                  &       user posted image    KLEMEN ?g, ?cm 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.5.2009 22:48:48   
tatam
Samo da vam javim,Žana od buba.miške je pri njej in se veselo cartata,Klemen pa je žal na intenzivni na respiratorju,ma težave z dihanjem,pa neko bakterijo je dobil...Mislim,da ima celo kateter,ker ne lula user posted image .Držimo pesti vsi skupaj za malega borca!user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.5.2009 22:58:30   
amrica
user posted image ej pupike kje ste tole pa moram delit z vami da boste vidle kak stor sem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da me vidite sedaj kako si hladim levo oko z ledom.user posted image user posted image user posted image ku boli.Lepo lezim doma na kavcu in kar naenkrat prileti mim moje glave nek leteci predmet(jaz tako imenujem vse zivalce k letijo in bojim se jih) ,jaz zamahnem namesto mim glave sem se kresnla pod levim ocesomuser posted image user posted image user posted image .Boli ku sto user posted image user posted image user posted image .Me bodo gledli v sredo v bolnici s tem plavim ocesom bodo mislili da me je moz nakavtiraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .LEPE SANJE VSEM, MOJE BODO BOLECE AU AU .........

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?