|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:38:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:40:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
19.5.2009 12:42:41   
Netta
hojla,

spet je vroče kot pri norcih...ampak da je le sonce pa sem happyuser posted image

kak ste kaj?

se vidi, da bodo trije meseci user posted image kmalu mimo, ker se precej bolje počutim in posledično šibamo z ano okrog in uživamo sto na uro. včeraj sva bili vse popoldne pri prijateljih na vrtu, kjer se je plazila po travi, lovila male mucke, se igrala z njihovo hčerkico in zvečer....padla doluser posted image   joj kako pogrešam vrt...

3jeMI - super za oblekco...katero si potem izbrala...je na netu?? sem bila tudi jaz v soboto tam, ampak žal se zame ni nič dobilo, so bile vse preveč stisnjene, pa že kar mama malo bušija...ampak sem dala trgovino v memory, ker zna priti še kdaj prav, še posebej ker ni preveč drago

vrtec - joj, se mi kar smilite, res. še posebej vse iz LJ...pri nas HB ne bo s tem težav...itak vzamejo vse, sicer pa ane sploh ne bom dala v vrtec letos

slikce - super vse, še posebej pa mi je bila všeč rutka od Tiana (glugluglu)...kje si jo dobila?

neboglasnica - aha, si na tv torej...že gledam user posted image user posted image

žrelnica - tudi mojemu bratu so jo operirali in je bil čisto navdušen, ker je dobil sladoled in to v bolnici...nima pa sedaj nobenih težav

zimska - zelo lepo darilouser posted image

spanje - tudi pri nas spi v bodiju in vreči...pa mislim da bo kmalu tudi to preveč

populis - super za tvojo kolegicouser posted image   kdaj torej pričakuje?? jo bom našla med decembrkami?

čevljci - sem naročila za ano čeveljce na malamasa.si in so super...mehki, noga se ji nič ne poti v njih, pa še lepi za pogledat...si ji pa seveda skoz sezuva in bolj ko ji dopoveduješ, da naj jih ima gor, bolj jih dol vleče

dude - sicer ne vem o čem točno govorite, imam pa glede tega eno drugo vprašanje...nekje sem slišala, da je bolje za otrokove zobke in razvoj čeljusti, da ima manjši cucej (npr. tisti od 0-6m), pa me zanima če je katera to ve?

Neposredna povezava do sporočila: 4278
19.5.2009 12:43:09   
3jeMi
rebeca... tebi sem pa dolžna še tole, ker si firbčna user posted image

slikce svoje obleke nimam... predvidevam, da je art.2 tule http://www.zorga-tradecompany.si/svecane_obleke.html in sicer terkizne barve in predvsem veeeeeeeeččjjjaaa številka... user posted image  mi je bila takoj všeč, moj je pa tudi kar oči izbulil, ko sem stopila iz garderobe... mali se je pa itak ukvarjal sam sabo, beri: gledanje v ogledalu je sila interesantno user posted image

za 80 € si pa lahko tudi premislim in kupim tudi drugačno, a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4279
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:43:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
19.5.2009 12:49:46   
Netta
rebeca... tebi sem pa dolžna še tole, ker si firbčna user posted image

slikce svoje obleke nimam... predvidevam, da je art.2 tule http://www.zorga-tradecompany.si/svecane_obleke.html in sicer terkizne barve in predvsem veeeeeeeeččjjjaaa številka... user posted image mi je bila takoj všeč, moj je pa tudi kar oči izbulil, ko sem stopila iz garderobe... mali se je pa itak ukvarjal sam sabo, beri: gledanje v ogledalu je sila interesantno user posted image

za 80 € si pa lahko tudi premislim in kupim tudi drugačno, a ne user posted image

no še dobr da je rebeca firbčna in ne jazuser posted image user posted image

prelepa oblekca...iiii komaj čakam da daš kakšno poročno goruser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:51:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4282
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:53:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4283
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:56:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4284
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:58:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:59:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4286
19.5.2009 12:59:51   
24julij
3jemi lepa bos--lepo oblekco si izbralauser posted image user posted image ostalo berem pol ko bo cas sam mal sem prisibala sem kr ma zalostna ratala pa mi je prek tolk dogajal....namrec moj piki bo stara eno leto in to se priblizuje s svetlobno hitrostjo..me je kar malo zabil,ker ne bova vec cele dneve skupaj in bla bla bla,sej vem vazno da je zdrava in da pridno raste samo imam kar en cmok to ni FER da cas tako bezi...no zdej pa iskat kaksno vabilo za festo bom mogla narest, ce ima katera kaksen predlog kar

Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 13:00:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 13:07:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.5.2009 13:28:23   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

slikce svoje obleke nimam... predvidevam, da je art.2 tule http://www.zorga-tradecompany.si/svecane_obleke.html in sicer terkizne barve in predvsem veeeeeeeeččjjjaaa številka... user posted image  mi je bila takoj všeč, moj je pa tudi kar oči izbulil, ko sem stopila iz garderobe... mali se je pa itak ukvarjal sam sabo, beri: gledanje v ogledalu je sila interesantno user posted image

Super obleka, pa hvala za namig, kje naj drugo leto iščeva maturantsko obleko za Tjašo. Kakšne so pa cene? Kje si ti kupila v Btc-ju ali na rudniku? Moram še ugotoviti kje na dolenjski cesti je.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.5.2009 13:28:59   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ej, bi katera enkrat v tem tednu kofetkala z mano in Aleksandrom?  user posted image

majuška... midva s tamalim greva v petek v City park po fotrovo obleko... sem hotela enkrat napisat, če se bo katera tam okoli potikala... jaz z veseljem tudi kak drug dan, razen, če se babi šefla ne spomni it kam user posted image

jaz lahko katerikoli dan, ker imam ves teden avto na razpolago ... Citypark, se dobimo Pod vodo? user posted image Še avtomobila ne bo treba parkirati na soncu ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.5.2009 13:29:39   
Majuska

oblekca ful lepa ... ampak mi je takoj v uč padlo, da je znajo na strani napisati barve... turkizna je, ne terkizna user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.5.2009 13:30:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Majuska ima pa novi avatar. Luuuuuuuuuuuuuuštno!!!!

hvala levinja user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4293
19.5.2009 13:34:15   
Majuska
3jeMi, poleg tvoje obleke mi je tudi tale zelo všeč, št. 9

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
19.5.2009 13:57:09   
rovar_ka

Ej, bi katera enkrat v tem tednu kofetkala z mano in Aleksandrom?  user posted image

jaz, jazuser posted image Prideš v Mb?user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
19.5.2009 13:58:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

jaz, jazuser posted image Prideš v Mb?user posted image

uhhh ... si me pa najdla user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 14:23:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
19.5.2009 14:55:43   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

3jemi lepa bos--lepo oblekco si izbralauser posted image user posted image ostalo berem pol ko bo cas sam mal sem prisibala sem kr ma zalostna ratala pa mi je prek tolk dogajal....namrec moj piki bo stara eno leto in to se priblizuje s svetlobno hitrostjo..me je kar malo zabil,ker ne bova vec cele dneve skupaj in bla bla bla,sej vem vazno da je zdrava in da pridno raste samo imam kar en cmok to ni FER da cas tako bezi...no zdej pa iskat kaksno vabilo za festo bom mogla narest, ce ima katera kaksen predlog kar

aj, sonce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
19.5.2009 15:02:32   
3jeMi
rebeca... meni tudi ni do bele barve, se mi zdi to že ornk znucana moda za poroko user posted image ... pa itak se tule okoli plazi čista potrditev, da mi ob poroki ne pripada belina user posted image

nanka... v BTCju in res bosta kaj našli za maturo... imajo pa za vse priložnosti od krsta dalje... sem videla tudi luškano oblekico s srajčko in kravatko za Lovra, samo si je ne upam kupit, ker buhve koliko bo še zrasel do takrat... bomo probali naredit, da bo mali očkov Mini me, a ne metuljcek user posted image

majuska... komot gremo "zaplavat" Pod vodo... aja glede barva, ma ja, gor al pa dol, važno da je tirkizna user posted image ... glede št. 9... ma saj veš, da nisem ravno pri suhih, a ne... mi nekako ne bi šla... poleg tega, je v živo ta modra barva precej svetla, jaz pa na svojo postavo rabim bolj temno, da me bolj šlank naredi user posted image

aja, mami sem povedala glede vrtca... madona se je razjezila... morem malo mirkat, če jo hočem še dolgo imet... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
19.5.2009 15:07:03   
metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica;pogrešam tvoj post čez pol straniuser posted image , kaj dogaja

tudi meni manjka njen post user posted image

malo sem na off, sestrična na obisku, vročina dela svojeuser posted image  user posted image

it's nice to be missed, though .... thanks, populis & Majuška ... se pa sicer vračam v svojo staro formo ...

berem, komentiram, besno tipkam ... post čez pol strani slediuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?