|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
19.5.2009 8:25:28   
kpmk
Jutro!
Upam, da ste dobro spale in vaši user posted image  tudi user posted image
Mi smo se kar naspali, smo pa zato že sedaj full živahni user posted image  tako da samo čakam sirenco, ki bo povedala da me moj user posted image  pogreša  user posted image  

sonček85-marelica - nimajo je ne v BC niti v Pingo trgovini. Problem zna biti tudi on na netu, če bo pasal, čeprav piše da je univerzalna. Naj bi pa pasala ena marelca od lanskega modela Peg Perego ampak je problem ta, kje kupit, ker jih ni user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.5.2009 8:27:39   
sonček85
l&l:super za čiščo
ninica.jaz grem to jutri urejat in ti lahko potem povem.Greš pa na glavno sodišče v CE

komisija zaradi preživnine.
kar naj pridejo iak smo prijavljeni pri nas moj brat in mami in se lahko sklicujem na to user posted image upam,pa da ne bo nobenega (trkam na les )
brina
:kako lepa krščenka user posted image user posted image user posted image

jernejav:VSE NAJ NAJ ZA TVOJ RD IN PREŽIVITE GA ČIM LLEPŠE VSI SKUPAJ user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.5.2009 8:28:56   
sonček85
KPMK:HVAza podatek o marelici,ojej upam ,da jo bomo kje našli in dibili.Če bom jaz kje zvedela ti sporočim sej tko imam tvojo tel.št ,čene pa še ti če boš kje zvedela.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.5.2009 9:17:14   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pazi, da ne dobiš slučajno komisije...moja prijateljica je isto naredila pa so ji pojavili na vratih in pogledali v omare, če so njene stvari pri njenem tipu...baje, da ful kontrolirajo, ker je tega ful veliko...drugače pa mislim, da greš na okrajno sodišče...

Komisije? S sodišča? Po moje s kake druge institucije.... V okviru sodišča ne delujejo kakšne podobne komisije, ki bi domov hodile karkoli preverjat....
Sicer pa je pristojno okrožno sodišče pod katerega spada tvoj kraj salnega prebivališča...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.5.2009 9:40:47   
štorkljica
Dan!

Kak ste kaj? Mi smo vredu, Sofija panča, jaz pa seveda hitim porihtat čimveč stvari dokler še lahko.

Sve spet same doma, ati nam je spet malo pobegnil...zadnje čase to zelo rad počne. Predvsem kao nujno je treba nekam nekaj it delat in pol ga kar cel dan ni in take. Recimo včeraj popoldne sem sosedo (na njegovo pobudo) z dvema otrokoma povabila na črešnje, potem pa mi eno uro pred tem ko oni pridejo reče, da on mora nujno it eno parcelo kosituser posted image  OK, popizdim, in v tistem me kliče še ena kolegica da kao on in še ena kolegica prideta na obisk (vsaka ima enega otroka). Jaz mu to povem, da bomo v roku ene ure imeli 3 odrasle in 4 otroke na obisku, ampak on vseeno gre in ga do večera ni blo domov. Jaz valda s svojima otrokoma in še vse ostale....Nisem zmogla, komaj sem jim kaj postregla, razmetano je blo ko v vojni, zmes dojila, Sofija se je drla ostali so rohneli..OMG. Ampak ko so vsi odšli, sem mu vse razmetano do zdnjega pustila in je pol on sam vse ponoči postpravljal. Nevem no...pri prvem otroku mi je dosti bolj pomagal, predvsem ko smo vedeli, da dobimo obiske al kaj, zdaj pa sploh nevem če smo mu pomembniuser posted image  Če bi jaz njega z obema tako doma pustila bi ju takoj transportiral dol k tašči in bi pol ona za njiju skrbela on bi pa užival in se razvajal doma al pa kaj delal. Pa obiske bi mu tudi mamica spedenala, mene pa včeraj niti nihče ni vprašal če kaj rabim...brezveze, škoda besed...

Popek....Sofiji je ponoči tudi popek zakrvavel. Sem opazila ko sem jo ponoči previjala, pa pol nisem hotla nič posebej čistit sem danes zjutraj počistila in zdaj nevem kaj bo pri naslednjem previjanju. Malo me je strah....nevem kako to rešit. HELP!

šivi danes sem končno uspela z ogledalom pogledat in opazila, da so mi šivi že izpadli...JUHEJ! Sploh nevem kdaj, se spomnim, da prvič so mi izpadli tako, da sem jih s toaletpapirom pri brisanju ven potegnila, zdaj pa so očitno kar enkrat izpadli v školjko. user posted image

Dojenje & dodajanje tudi mi že kar dodajamo in sicer Aptamil Comfort. Dodajam pa 1 ali 2 obroka na dan. Recimo včeraj sem ji okrog 14 ure najprej podojila in se je mala iz obeh dojk fajn najedla, potem pa je še kar nekaj jokcala in sem ji naredila 60ml dodatka, ki ga je kar vsega spila...svašta. Nisem si mislila, da je lahko bla tak fejst lačna. Potem pa zvečer pred spanjem strogo zdaj že 1 teden dodajave in mi popije od 50-100ml. Kakorkeri večer. Potem vidim da bolje spi in se ne zbuja tak dosti. Mi je pa seveda začelo mleka primanjkovat že prejšnji teden....po mojem stres. Ker sem res dosti sama z novorojenko in potem ko pride starejša iz vrteca pa kar z obema. Pa se mi zdi, da sem enostavno preutrujena, nič ne počivam, ponoči slabo spim in se dosti zbujam, potem pa kar za obe včasih še ponoči treba poskrbet. Ah, saj bo...

BrinaBA bravo za krstuser posted image user posted image user posted image  kak je bla tvoja princeska luštnauser posted image

telovadba in miganje jaz sem včeraj prvič po porodu in prvič letos se peljala z kolesom. Sem šla po tavečjo v vrtec in se me kar fajn noge bolele med kolesarjenjem, ampak mi je pa prav pasalo. Danes grem tudi, če le ne bo dežja.

komisija to jaz tudi prvič slišim...kera le?

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.5.2009 9:51:00   
Pat74
Štorkljica ker smo imeli mi včeraj UZ kolkov, sem P povprašala še o krvavečem popku pri našem Andreju in mi je rekla, da je to normalno. Da popka naj ne pokrivam z gazo in naj ga čistim s fiziološko samo enkrat na dan ter naj se ne trudim s krastami, saj bodo same dol padle.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.5.2009 10:08:13   
kpmk
user posted image  Ali katera morda ve ali je potrebno za dojenčka narediti potni list ali pa osebno za prestop meje (Hrvaška). Ali se morda dobi kakšno potrdilo ali pa kaj? Kaj je potrebno? Hvala. 

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.5.2009 10:15:01   
nmag
Štorkljica kako zelo te razumem,tudi mojega ni nikoli doma in zvečer pride ko Grega in Karolinca že spančkata,sem ga preveč razvadla,da zmorem vse sama okrog doma in se sedaj ne sekira,saj vem da veliko dela samo včasih bi pa lahko prišel prej,pa kaj čem tako je,vseeno se lepo razumeva sploh sedaj ko so se moji hormončki malo umirili,prej sem pa kar rohnela skozuser posted image .
Pat tudi moji Karolinci je dolgo krvavel popek so rekli da zaradi debele popkovine,pa je sedaj čisto ok,katera patronažna je bila pri tebi,a iz polja,Ingrid.
BrinaBA,kako lepa pupika,tale vaša Zala.

Mojo Karolinco pa še vedno daje zaprtje,sem se najedla suhih sliv,jaz že dva dni s....mala pa nič,no sedajle se ji je uspelo nakakati.Bodo šle kile prej dol,ko moram večkrat jest odvajalno hranouser posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.5.2009 10:15:45   
nmag
kpmk imeti moraš osebno

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.5.2009 10:17:07   
Miška2006
Potovanje in otrok:http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=106&sid=318
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=101&sid=141
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=87

Zadostuje osebna izkaznica

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 19.5.2009 10:22:19 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
19.5.2009 10:24:20   
štorkljica
Pat74 hvala za nasvet, si me malo pomirila. Bom zdaj samo 1x dnevno čistila.

nmga hvala za tolažilne besede, ki zelo pomagajo, da se malo boljše počutim. Saj bo tudi tale zrasla in nam bo lažje za vse skupaj skrbet.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
19.5.2009 10:30:15   
Pat74
Nmag nimam Ingrid, ampak Stojanko, je malo starejša in ima 3 fante, je pa super, taka zelo pozitivna oseba.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
19.5.2009 10:41:39   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ninica (preživnina), mogoče boš našla tukaj kar te posebej zanima:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=-1910221586
http://www.svetovalnica.com/klepetalnica/viewtopic.php?t=5840
http://www.ringaraja.net/clanekNatisni.asp?idClanek=577

hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
19.5.2009 10:43:55   
ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image nujno rabim pomoč na vprašanje: na katero sodišče se morava obrniti glede zadeve o sklenitvi sporazuma za preživljanje otroka? zdaj se to ne sklepa več na CSD,tam pa tudi niso vedli,ko jih je moj zadnič vprašal-so rekli,da nama ne morejo pomagat,da se naj kar na sodišče obrneva... user posted image
kakršnakoli informacija mi bo zelo prav prišla!!! HVALA
pozdravček vsem mamicam in krofkom user posted image

pazi, da ne dobiš slučajno komisije...moja prijateljica je isto naredila pa so ji pojavili na vratih in pogledali v omare, če so njene stvari pri njenem tipu...baje, da ful kontrolirajo, ker je tega ful veliko...drugače pa mislim, da greš na okrajno sodišče...

user posted image ja,sem tut to že slišala,da kontrolirajo,sploh zadnje čase,ker je veliko izkoriščanja... sam pa baje jih ni treba notri spustit,če nimajo naloga oz.lahko jim prepoveš vstop v stanovanje ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
19.5.2009 11:11:07   
angelito
hojla

imam eno vprasanje:user posted image ste kaj razmisljale o cepljenju proti rotavirusu in pnevmokoku? user posted image sem se zadnjic o tem s pediatrinjo pogovarjala, pa mi je ona to svetovala? kaj ve pravite? sploh tiste, ki imate ze vec otrok in vec izkusenj... hvala lepa ze vnaprej...

jaz si grem zobe zdele umit, ker mi je tamala malo zadremala in mam ljubi mir user posted image ... potem pa se hitro iz pomivalca pospravim, pa kaj za kosilo pripravim, pa si coffee skuham... hja, sej potem bo pa ze skoraj ziher vita ze budna... bova sle pa potem na sprehod...

lep dan!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
19.5.2009 11:15:23   
Anonimen

Naša je samo AM (Novalac) in poje tam nekje med 100 in 140ml. Jst ji še damo postano, če je postano max. eno urco. Zakaj je to pri vas podvig? Mi imamo vodo v termoski in kadar se naša gospodična spomni, da je lačna, je to pripravljeno v 3 minutkah. Tako, da pri nas gre super hitro.

Podvig je zato, ker naša gospodična ne more počakati niti sekunde, kaj šele 3 minute user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vreščeč jok, krili z rokicami in nogicami, se kar cela trese. Midva jo ujčkava, miriva z besedami, lubčkama, stiskava k sebi, toda ko je lačna, to kaj dosti ne pomaga. Tako da se zaradi 3 minutk počutim kot Hitlerjeva pomočnica user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1566
19.5.2009 11:16:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nena.ne nič ne bo slončkanje ,vsaj dor nimam prvega pregleda se pravi šele po 24.6

Boš videla, ne le junij, september bo tu kot bi rekel keks! user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
19.5.2009 11:16:51   
detelja

user posted image nujno rabim pomoč na vprašanje: na katero sodišče se morava obrniti glede zadeve o sklenitvi sporazuma za preživljanje otroka? zdaj se to ne sklepa več na CSD,tam pa tudi niso vedli,ko jih je moj zadnič vprašal-so rekli,da nama ne morejo pomagat,da se naj kar na sodišče obrneva... user posted image
kakršnakoli informacija mi bo zelo prav prišla!!! HVALA
pozdravček vsem mamicam in krofkom user posted image

user posted image ja,sem tut to že slišala,da kontrolirajo,sploh zadnje čase,ker je veliko izkoriščanja... sam pa baje jih ni treba notri spustit,če nimajo naloga oz.lahko jim prepoveš vstop v stanovanje ...

baje, da imajo nalog...in pregledajo vse...sicer pa je njo že na to opozorila ženska na sodišču, ker se poznajo, ampak so vseeno prišli...mogoče je kdo prijavil ej nevem....mislim pa da imajo csd+sodišče to čez da kontrolirajo...sem pa tudi zadnjič po radiu slišala, da se bo vse poostrilo glih zaradi tega izkoriščanja...

potni list/osebna izkaznica od prijateljice prijateljica je šla čez mejo v Avstrijo z dojenčkom brez PL in brez OI pa so je bila kontrola in je morala plačat kazen + tega je imela problem, ker ni imela dokaza, da je to njen otrok.... mi bomo tudi šli OI delat, da pol ni problema...pa sicer ti lahko tudi naši policaji težijo, če je kontrola in nimaš za otroka nobenega dokuementa in niti rojstnega lista poleg...saj res nekako dokazat ne moreš, da je to tvoj otrok...sicer pa naši policaji so itak "zakon" zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
19.5.2009 11:18:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Nenalena - mi hranimo z mojim mlekom in AM (Hipp Bio) in v večini poje nekje med 90-120 in naredim po navadi vedno cca 100 in če je še lahkota naredim še eno merico, drugače pa vedno ostanek dam stran, tudi če naredim 140ml in poje npr 30,dam ostalo stran.

Saj jaz tudi nimam srca, da bi ji dala postano hrano, četudi bi jo jedla, tako da vidim, da pač to spada zraven. Glede na to, da je pa taka vročina, pa me je še strah, da bi se mleko pokvarilo, tako da ji že zato ne upam dati postane. Bomo pač malo več zmetali vstran, toda glavno, da naša miška dobi vedno svež obrok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
19.5.2009 11:20:04   
Anonimen

Ponudba: če katra želi imeti slednje kupončke od DM-a naj mi pošlje naslov na ZS...so pa veljavni do 31.3.2010:
- 1x bonus vata cik cak,
- 1x bonus knjiga naš malček,
- 1x bonus sensodyne zobna krema za sklenino,
- Dnevna in nočna krema proti strijam Afrodita,
- Chicco Kenguru (-20%),
- Chicco Gugalnik (-20%).

Jaz imam tudi še vse kupončke od DM. Da ne bom vseh tukaj naštevala, če katera kaj rabi, naj kar pove, bom preverila, če ga imam in ga seveda z veseljem pošljem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1570
19.5.2009 11:21:01   
Miška2006
Jst sem se odličila, da jo cepim. Cepila sem jo že za rota (sirup). Morajo biti cepljeni do 6 meseca (2 dozi). Pneumokok pa 3 doze (starost ni omejitev). Vsaka doza (rota in pneumokok) stane 70€, skupaj 350€.

Preberi si nekaj na seznamčku "prva pomoč".

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
19.5.2009 11:21:18   
sobra
Pozdravljene!

Da se vam še jaz malo oglasim. Najina miška je včeraj podrla vse rekorde v spanju. Popoldne je spala od 13-ih do skoraj 20-ih. Sva z možekom kr gledala zakaj tok spiuser posted image  Sm mislila da pol ponoč ne bo nč od spanja, se je 2-krat zbudila, kar je dobro, sm mislila da bo žurka ponočiuser posted image user posted image user posted image
Zdej pa nej se zahvalim tisti, ki je priporočila flaške Tommee Tippee. Včeraj sva 2 kupila da probamo in je res superuser posted image user posted image user posted image .Prej je jedla tud po 1 uro, zdej pa poje od 120-130ml v 15-ih minutah. Tko da bom od zdej naprej za mleko samo te uporabljala, NUK-ove pa samo za čajček, če jo bo zvijalo.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
19.5.2009 11:22:56   
angelito
hvala ti... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1573
19.5.2009 11:27:03   
Anonimen

NenaLena glede hrane mi sploh ne govori...naša joče tako, da se nam vsem meša, sploh do kisika ne more...pol ji dam mleko in flaško tako zagrabi, da včasih mislim, da ji bom morala še 100 ml zraven naredit pol pa 10ml potegne pa okrog gleda sam flaške pa tudi ne dauser posted image user posted image user posted image glede plenice pa sem se zdaj tudi jaz spomnila so mi rekli v P to foro...danes sva jo čist slekla ima sam body z kratkimi rokavi pa je dosti boljše...sicer neki se dere tako "pod mus", ampak je dosti boljše kot prejšnje dni...mogoče pa ji je vroče...kdo bi vedel...me je že moja gin. na to opozorila, da so ovni ful zahtevni otroci in da ful rabijo bližino stršev, celo mi je rekla, da me bo čist razumela, če si bom kdaj zaželela, da bi jo rajši imela še v buščiju...ona baje ima doma tudi ovne in ve kako so trmasti in ful zahtevni...

To je res prednost dojenja: ko otroček hoče hrano, ga v par sekundah pristaviš in je to to. Četudi le dvakrat potegne. Toda pri umetni hrani, pa je težko vsako sekundo imeti ob sebi sveže pripravljen obrok user posted image . Tudi Ela se včasih začne ob uri, ko nisva pripravljena, tako dreti, kot da jo najmanj stradava, potem pa spije par požirkov in zaspi. Jaz se pa ob njenem joku počutim kot hudobna mačeha, ki ji noče takoj dati hrane user posted image . Vem, da nekateri postanejo odporni na otroški jok, toda pri meni je vedno enako hudo: vsakič ko Ela joka, tudi moje srce joka in če je ne morem takoj potolažiti, se počutim kot slaba mama, ki ne zna prebrati njenih potreb. Oh, se že prebujajo moje hiperprotektivne lastnosti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
19.5.2009 11:34:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anca

spanje.. naša princeska je pred 2 dnevoma porušila vse rekorde - spala je od 2h do 9h zjutraj.. ko bubica. je pa res, da je pred tem 4 ure sitnarila in hotela jesti vsake pol ure..
Ugotovila sem, da jo vsakič mine vso zvijanje in napenjanje in slaba volja, ko dobi joško v usta. Tako da očitno to niso krči. Mogoče jo samo malo napenja in ji pomaga par požirkov tople tekočine. Drugače mi pa ponoči spi ponavadi eno rundo prbl. 5 ur in eno 4 ure. Npr. danes - od 12h do 5.30h in potem od 6h do 10h. Ima pa vsak dan ene dve obdobji, ko zaspi po hranjenju za 15-20 minut in potem bi spet, pa spet je 5 minut, pa spet spi 20 minut.. in potem po 3h urah zaspi za par ur skupaj.
Mi je pa včeraj prvič pustila, da sem jo odložila, ko je bila še budna, brez jokanja. Dala sem ji gor cd od Bacha, in je bila očitno čisto očarana. Je kar sama zaspala zraven. Očitno sta si najini princeski ful podobni, saj ima Ela podoben ritem, le da zaenkrat še ni spala 7 ur skupaj. Ponoči spi po 4 ure, čez dan jo pa na 3 oz. 3 ure in pol budiva. Bova še počakala na pregled pri pediatrinji, potem pa upam, da bujenje več ne bo potrebno. Čeprav moram reči, da je iz vidika pripravljanja hrane to bolje, saj se lahko vnaprej pripravim. Si pripravim hrano, jo nežno zbudim, previjem in potem, ko se čisto zbudi in takoj zahteva hrano, jo imam že pripravljeno. Če pa jo pustim, da se sama zbudi, pa ne vem, kdaj to bo in zato ne morem hrane pripraviti vnaprej, in potem mora v joku čakati, da jo na hitrco pripravim. In potem vsa ihtava je, ima zato več težav s kupčki, previjanje pride na vrsto po hranjenju, tako da je potem še uspavanje težje ... v glavnem ugotavljam, da je bujenje najbolj elegantna varianta in predvsem najbolj MIRNA.

kilogrami.. jaz sem že izgubila vseh 12 pridobljenih, pa še dve zraven.. Pomoje samo od dojenja, ker jem veliko, pa same take kalorične stvari, ker se sveže zelenjave in vseh mojih najljubših stvari še malo pazim.. Bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?