štorkljica
|
Dan! Kak ste kaj? Mi smo vredu, Sofija panča, jaz pa seveda hitim porihtat čimveč stvari dokler še lahko. Sve spet same doma, ati nam je spet malo pobegnil...zadnje čase to zelo rad počne. Predvsem kao nujno je treba nekam nekaj it delat in pol ga kar cel dan ni in take. Recimo včeraj popoldne sem sosedo (na njegovo pobudo) z dvema otrokoma povabila na črešnje, potem pa mi eno uro pred tem ko oni pridejo reče, da on mora nujno it eno parcelo kosit OK, popizdim, in v tistem me kliče še ena kolegica da kao on in še ena kolegica prideta na obisk (vsaka ima enega otroka). Jaz mu to povem, da bomo v roku ene ure imeli 3 odrasle in 4 otroke na obisku, ampak on vseeno gre in ga do večera ni blo domov. Jaz valda s svojima otrokoma in še vse ostale....Nisem zmogla, komaj sem jim kaj postregla, razmetano je blo ko v vojni, zmes dojila, Sofija se je drla ostali so rohneli..OMG. Ampak ko so vsi odšli, sem mu vse razmetano do zdnjega pustila in je pol on sam vse ponoči postpravljal. Nevem no...pri prvem otroku mi je dosti bolj pomagal, predvsem ko smo vedeli, da dobimo obiske al kaj, zdaj pa sploh nevem če smo mu pomembni Če bi jaz njega z obema tako doma pustila bi ju takoj transportiral dol k tašči in bi pol ona za njiju skrbela on bi pa užival in se razvajal doma al pa kaj delal. Pa obiske bi mu tudi mamica spedenala, mene pa včeraj niti nihče ni vprašal če kaj rabim...brezveze, škoda besed... Popek....Sofiji je ponoči tudi popek zakrvavel. Sem opazila ko sem jo ponoči previjala, pa pol nisem hotla nič posebej čistit sem danes zjutraj počistila in zdaj nevem kaj bo pri naslednjem previjanju. Malo me je strah....nevem kako to rešit. HELP! šivi danes sem končno uspela z ogledalom pogledat in opazila, da so mi šivi že izpadli...JUHEJ! Sploh nevem kdaj, se spomnim, da prvič so mi izpadli tako, da sem jih s toaletpapirom pri brisanju ven potegnila, zdaj pa so očitno kar enkrat izpadli v školjko. Dojenje & dodajanje tudi mi že kar dodajamo in sicer Aptamil Comfort. Dodajam pa 1 ali 2 obroka na dan. Recimo včeraj sem ji okrog 14 ure najprej podojila in se je mala iz obeh dojk fajn najedla, potem pa je še kar nekaj jokcala in sem ji naredila 60ml dodatka, ki ga je kar vsega spila...svašta. Nisem si mislila, da je lahko bla tak fejst lačna. Potem pa zvečer pred spanjem strogo zdaj že 1 teden dodajave in mi popije od 50-100ml. Kakorkeri večer. Potem vidim da bolje spi in se ne zbuja tak dosti. Mi je pa seveda začelo mleka primanjkovat že prejšnji teden....po mojem stres. Ker sem res dosti sama z novorojenko in potem ko pride starejša iz vrteca pa kar z obema. Pa se mi zdi, da sem enostavno preutrujena, nič ne počivam, ponoči slabo spim in se dosti zbujam, potem pa kar za obe včasih še ponoči treba poskrbet. Ah, saj bo... BrinaBA bravo za krst kak je bla tvoja princeska luštna telovadba in miganje jaz sem včeraj prvič po porodu in prvič letos se peljala z kolesom. Sem šla po tavečjo v vrtec in se me kar fajn noge bolele med kolesarjenjem, ampak mi je pa prav pasalo. Danes grem tudi, če le ne bo dežja. komisija to jaz tudi prvič slišim...kera le?
|