anca
|
spanje.. naša princeska je pred 2 dnevoma porušila vse rekorde - spala je od 2h do 9h zjutraj.. ko bubica. je pa res, da je pred tem 4 ure sitnarila in hotela jesti vsake pol ure.. Ugotovila sem, da jo vsakič mine vso zvijanje in napenjanje in slaba volja, ko dobi joško v usta. Tako da očitno to niso krči. Mogoče jo samo malo napenja in ji pomaga par požirkov tople tekočine. Drugače mi pa ponoči spi ponavadi eno rundo prbl. 5 ur in eno 4 ure. Npr. danes - od 12h do 5.30h in potem od 6h do 10h. Ima pa vsak dan ene dve obdobji, ko zaspi po hranjenju za 15-20 minut in potem bi spet, pa spet je 5 minut, pa spet spi 20 minut.. in potem po 3h urah zaspi za par ur skupaj. Mi je pa včeraj prvič pustila, da sem jo odložila, ko je bila še budna, brez jokanja. Dala sem ji gor cd od Bacha, in je bila očitno čisto očarana. Je kar sama zaspala zraven. spanje na hrbtu.. moja mala se tudi skoz obrača na hrbet, pa jo kar pustim, sploh čez dan, ko je skoz kdo zraven. Ponoči bolj pazim, da res podre kupček, pa itak zaspi in potem ji je vseeno kako jo položim v posteljico, jo dam pa ponoči vedno na bok. kilogrami.. jaz sem že izgubila vseh 12 pridobljenih, pa še dve zraven.. Pomoje samo od dojenja, ker jem veliko, pa same take kalorične stvari, ker se sveže zelenjave in vseh mojih najljubših stvari še malo pazim.. nohtki.. mi smo imeli rokavičke gor samo 4 dni, ker se je v P ful praskala po obrazu, doma sem ji pa kar dol vzela, ker mi ni bilo všeč da je tiste mucke z blaga, pa da ima skoz rokavičke v ustih.. pa se je kar sama od sebe nehala čohat. Zdaj ima res redko kako praskico, če slučajno mahne mimo obraza z roko, ampak nikoli se ne zgrabi prav za lička, kot se je 1. dan v P sprehodi.. mi smo bil včeraj 2 uri v arboretumu in je cel sprehod prespala, tudi vožnjo tja in nazaj, ponavadi mi prespi vse sprehode, če pa je slučajno budna, pa samo gleda in se smehlja in preteguje.. duda.. naša mala je očitno ugotovila da je duda 'fake' , že dva dni je ne uporabljamo, me samo čudno gleda, če ji jo ponujam.. dojenje.. meni se tudi včasih nekaj krega na zizi, pa vleče pa spet spusti pa ven pa notri.. jaz jo kar pustim, mogoče takrat prehitro teče, pa si sapo jemlje vmes.. saj če pomislim kako mi odrasli pijemo iz flaše.. tudi po par požirkih rabimo luft Uspavanje.. čez dan jaz tudi pogosto uporabljam to metodo kot Nena Lena - dam jo na pleničko na najino posteljo, pa se vležem za njo in jo objamem in potem ful zaspi, potem ji pa samo mojo deko zvijem in dam za hrbet, da je še topla in ponavadi sploh ne opazi da grem stran. ritka.. mi uporabljamo Bubchen, če se pa kaj vname, pa Sudocrem in tudi pomaga še isti dan. Postano mleko- zaenkrat nam gre sicer brez dodajanja AM, ampak glede na to, da so meni v P dali 2. dan flaškico, ko še ni bilo mleka, in so mi rekli, da naj jo imam za čez noč, če bo mala lačna, očitno ni take panike. Pomoje je potem lahko že pripravljena hrana 2-3-4 ure komot v hladilniku.. Pozdravček vsem malim princem in princeskam in njihovim mamicam od Veronike in mene
|