|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
18.5.2009 23:59:11   
irma78
Ah če se bodo pa res črni oblaki prikazali nad Tivolijem, bomo šle pa kam pod streho. Ali v Čolnarno ali pa kam dlje. Mogoče bo pa vreme zdržalo. Prejšnji teden so cel teden napovedovali dež, pa ga ni bilo v LJ nič.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.5.2009 0:01:54   
gogabojan
Irma, sam nisi štela, koliko bab bo jutri na kupu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.5.2009 0:02:22   
gogabojan
Janja pa je ušla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj vse vemo kam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.5.2009 0:04:01   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Drugače pa JUHU, dobili smo privat varstvo! user posted image  Sem grooozno vesela, je prav prijetno, samo dober kilometer stran od nas, v okolici travniki in v skupinici z nekje 4-5 otročki. Pa ne bom se tresla, če bom kdaj pozna iz službe.

Konec tedna sem jo cela uspela prepričat, da sva imeli prvi samostojen obrok GH, ker je prej vedno še hotela mleko. Je pa začela skrajševat čas po GH do naslednjega obroka in hoče mleko že po dobrih dveh urah ali dveh in pol.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za varstvo. jaz bom tudi jutri popoldne klicala varuške, kdaj se lahko kaj vidimo.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.5.2009 0:06:44   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, pa sej majo kar velik pokrit vrt v Čolnarni, drugač jo bomo pa kam drugam mahnile. Sicer se pa jaz sedjale menim s tistim zgoraj, da dokler bomo me v Tivoliju, da mora biti sonček. Se ravno dilava! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.5.2009 0:09:50   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Eh, pa sej majo kar velik pokrit vrt v Čolnarni, drugač jo bomo pa kam drugam mahnile. Sicer se pa jaz sedjale menim s tistim zgoraj, da dokler bomo me v Tivoliju, da mora biti sonček. Se ravno dilava! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se ne sekiram. Če bo zapadal dež pa kaj, deko čez voziček in mene (ker je ogromnaaaaaaaa), pa bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stopila se ne bom. Nimam te sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.5.2009 0:10:31   
irma78

Čer,
da vas na hitro pozdravim. Mi zadnje dni kar ne uspe priti na net, je stalno ali delo ali pa potepanje. Jutri tudi naju verjetno ne bo, ker pridejo popoldne na obisk moji sodelavci, pa moram še kaj pripravit, pa še user posted image  mal urnik spremenit, da mi ne bo tulila od lakote med obiskom. Ne morem joške ven vleč pred štirimi moškimi user posted image .

A pa ste ve prepričane, da bo vreme jutri zdržalo?
Drugače pa vam želim, da se imate res lepo!

Aja, še vprašanje, ki me muči zadnje dni: koliko časa porabite, da nahranite vaše user posted image  z obrokom GH? Naša damica si vzame čas kot za slow food (enako je tudi z dojenjem) in porabiva skoraj pol ure, da jo nahranim. Saj vem, da sva bolj na začetku, pa vseeno me muči, kdaj se to kaj pohitri? Da ne govorimo, kako res hranjenje izgleda kot je ena napisala: od princeske do pujskauser posted image user posted image .

Lepo in počasi, saj veš, da se princeskam nikamor ne mudi.

TOSCA a prideš jutri na piknik, glede da si iz LJ okolice????

Ja, saj pravim, da ne vem, če prideva, mogoče se na hitro oglasiva, nisem prepričana, odvisno, dkaj pridejo sodelavci na obisk. Ampak v Tivoliju nisem bila že veeliko let. A Horse burger je tam od Hale Tivoli proti središču Tivolija, torej nekje od parkinga naprej?

Glede princesk pa... ma ja, saj imaš prav... moja princeska je moja šefica ta čas in šef ima vedno pravuser posted image .

Do Horseburgerja prideš tako, da ko zaviješ iz Celovške proti Tivoliju, greš samo naravnost - kot da bi šla naravnost do Hale Tivoli in na levo vidiš en kiosk, kjer prodajajo burgerej, od tam naprej pa se gre proti bazenom in kotalkališču. Upam, da ti je jasno, drugače ti bo pa katera bolje razložila.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.5.2009 0:12:19   
irma78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se ne sekiram. Če bo zapadal dež pa kaj, deko čez voziček in mene (ker je ogromnaaaaaaaa), pa bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stopila se ne bom. Nimam te sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tak, saj nismo iz sladkorja. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.5.2009 0:13:25   
Tosca

Čer,
da vas na hitro pozdravim. Mi zadnje dni kar ne uspe priti na net, je stalno ali delo ali pa potepanje. Jutri tudi naju verjetno ne bo, ker pridejo popoldne na obisk moji sodelavci, pa moram še kaj pripravit, pa še user posted image  mal urnik spremenit, da mi ne bo tulila od lakote med obiskom. Ne morem joške ven vleč pred štirimi moškimi user posted image .

A pa ste ve prepričane, da bo vreme jutri zdržalo?
Drugače pa vam želim, da se imate res lepo!

Aja, še vprašanje, ki me muči zadnje dni: koliko časa porabite, da nahranite vaše user posted image  z obrokom GH? Naša damica si vzame čas kot za slow food (enako je tudi z dojenjem) in porabiva skoraj pol ure, da jo nahranim. Saj vem, da sva bolj na začetku, pa vseeno me muči, kdaj se to kaj pohitri? Da ne govorimo, kako res hranjenje izgleda kot je ena napisala: od princeske do pujskauser posted image user posted image .

Lepo in počasi, saj veš, da se princeskam nikamor ne mudi.

TOSCA a prideš jutri na piknik, glede da si iz LJ okolice????

Ja, saj pravim, da ne vem, če prideva, mogoče se na hitro oglasiva, nisem prepričana, odvisno, dkaj pridejo sodelavci na obisk. Ampak v Tivoliju nisem bila že veeliko let. A Horse burger je tam od Hale Tivoli proti središču Tivolija, torej nekje od parkinga naprej?

Glede princesk pa... ma ja, saj imaš prav... moja princeska je moja šefica ta čas in šef ima vedno pravuser posted image .

Do Horseburgerja prideš tako, da ko zaviješ iz Celovške proti Tivoliju, greš samo naravnost - kot da bi šla naravnost do Hale Tivoli in na levo vidiš en kiosk, kjer prodajajo burgerej, od tam naprej pa se gre proti bazenom in kotalkališču. Upam, da ti je jasno, drugače ti bo pa katera bolje razložila.

Irma, najlepša hvala, mislim, da bom našla, da nama le uspe priti.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.5.2009 0:15:34   
gogabojan
Irma ne razumeš. Jaz bi želela, da bi se malo stopila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ne gremo v hotel na morje. DANES PADLA ODLOČITEV. Oziroma pred parimi minutami.

Najeli bomo apartma. Nekje blizu morja.

A morda katera ve, za kake fajn apartmaje??? Cena ni važna.  Seveda bi pa želela, da bi bil čimbližje istri.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.5.2009 0:25:48   
irma78
jaz poznam dobre apartmaje samo na bolu, v istri smo pa samo kampirali.

Neposredna povezava do sporočila: 4586
19.5.2009 0:30:16   
gogabojan
sem mislila, da sem sama tu gori.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
19.5.2009 0:32:24   
irma78
sem te presentila, a ne?

Še vedno pakiram. hecam, berem revije izpred 14 dni. Mi ni še it za spat.

Neposredna povezava do sporočila: 4588
19.5.2009 0:35:53   
gogabojan
jaz pa po netu pošiljam povpraševanje za letovanje na morju.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
19.5.2009 0:37:33   
irma78
In, si kaj pametnega najdla?

kdaj pa nameravate iti?

Neposredna povezava do sporočila: 4590
19.5.2009 0:41:25   
gogabojan

In, si kaj pametnega najdla?

kdaj pa nameravate iti?

ali pred 4.7. ali po 14.7. ger gre takrat bojan na letovanje s šolo na debeli rtič.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
19.5.2009 0:48:55   
gogabojan
Vidim da te je zmanjkalo irma.

Itak se vidimo jutri oz. že čez 9 ur. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem pod tuš, ker bom crknla od vročine. Upam, da kmalu klimo kupimo. Ej mamo notri 26 stopinj. To pa je tako, če ti okno gleda direkt na ulico oz. asfalt. KR NEKI.

Neposredna povezava do sporočila: 4592
19.5.2009 5:33:11   
ajetam@
kje pa bomo mele dekice? da vem, če pridem malo kasneje in me ne bo pred horsom?

Neposredna povezava do sporočila: 4593
19.5.2009 6:54:51   
gogabojan
Jutro.

Nimam nikakršnega komentarja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če verjamete. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem fuullllll fullllll slabo spala.

Naš user posted image je pa ponoči nekaj lepega sanjal, saj je začel ob 3h zjutraj se tako REŽAT, da nas je zbudil. Pa ga pogledamo, on pa spi in se smeji na ves glas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tak lepo ga je bilo za gledat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
19.5.2009 7:07:20   
iraira
Jutro...mi imamo že pogovoreuser posted image  user posted image  od 6ih. Se pa ni nič zbujala ponočiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa v trgovino za sina po malico, ker grejo na pohoduser posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....še prej pa kavico spijem drugače tudi do trgovine ne najdemuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 4595
19.5.2009 7:10:34   
jolly123
Jutro! Mi smo se zbudili že ob pol šestih pa eno uro pa pol je el kasneje spat svašta. Je pa psu ful neki dogajalo, ni hotel spat v dnevni oz. sploh ni hotel biti v dnevni, celo noč je k nama rinil in se stiskal pod mojo posteljo user posted image Zdaj pa res ne vem ali mamo duhove user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,danes sem pa tud jaz našla svojega obrnjenga na trebuhu noge pa so gledale skozi prečke.Ko ga dam na tla pa se obrača okoli svoje osi-riti
No,gremo za vami,napredujemo,pa tudi skoraj sedimo-čisto malo še manjka..

No vidiš!! Naslednjič ga boš pa našla kako stoji user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

zdej smo neki zmučkal, da bo šel moj mož z bratrancem na šiht jest bom pa ob 5ih ustala pa šla po avto. jao. 
jolly pride??

Jolly pride user posted image Samo ne bo dolgo, ker mava danes obletnico poroke in grem nazaj ker greva na kosilo, pa malo romantiko zganjat user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
19.5.2009 7:11:23   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

kje pa bomo mele dekice? da vem, če pridem malo kasneje in me ne bo pred horsom?

Pojma nimam...bom mela telefon pri sebi pa pokliči.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
19.5.2009 7:16:10   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Afnica, zakaj pa sta bili pri okulistu? Sori če mi je kaj ušlo...

Ah kje, da bi naša Inya spala zdaj... Mal prej je pojedla svojo Gute nacht kašico zdaj pa klepeta po Sype s svojo farmor=babica po očetu bo dansko. Je pa kar zdelana, upam, da bo tam do pol devete že ajala. Danes sem ji prvič oblekla ful tanko pižamco gor, ker ji je bilo zelo vroče v debelejšem bombažu, plišastih ji sploh več ne dajem...

pridem čez sek

ker je škilila, sam sva 1 mesec čakali na pregled, je vmes nehala škilituser posted image , sva pa vseen šli, ker je dr. rekel, da ima eno zenico večjo kot drugo. Pa je rekla dr. v LJ, da je čisto malo razlike in ni panikeuser posted image .
Je blo pa tko luštno, ko sva ven prišli, ampak je prišel mož po naju, pa nazaj v službo, da gremo verjtno v četrtek s sestrico v mestouser posted image -jeeeee, se ful veselim. Nazadnje sem bila decembrauser posted image

Kje pa sta bili pri okulistu? Ker moj Niki še vedno škili (sicer ne zelo, ampak jaz še vedno opazim), pa me že kar malo skrbi. A sta imeli napotnico ali samoplačniško?

v lj, na Metelkovi. Z napotnico

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
19.5.2009 7:28:40   
gogabojan
Iraira boš pršla???????

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
19.5.2009 7:35:05   
PikicaStonoga

Drugače pa JUHU, dobili smo privat varstvo! user posted image  Sem grooozno vesela, je prav prijetno, samo dober kilometer stran od nas, v okolici travniki in v skupinici z nekje 4-5 otročki. Pa ne bom se tresla, če bom kdaj pozna iz službe.

Konec tedna sem jo cela uspela prepričat, da sva imeli prvi samostojen obrok GH, ker je prej vedno še hotela mleko. Je pa začela skrajševat čas po GH do naslednjega obroka in hoče mleko že po dobrih dveh urah ali dveh in pol.

kakšna je pa cena?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?