Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Čer, da vas na hitro pozdravim. Mi zadnje dni kar ne uspe priti na net, je stalno ali delo ali pa potepanje. Jutri tudi naju verjetno ne bo, ker pridejo popoldne na obisk moji sodelavci, pa moram še kaj pripravit, pa še mal urnik spremenit, da mi ne bo tulila od lakote med obiskom. Ne morem joške ven vleč pred štirimi moškimi . A pa ste ve prepričane, da bo vreme jutri zdržalo? Drugače pa vam želim, da se imate res lepo! Aja, še vprašanje, ki me muči zadnje dni: koliko časa porabite, da nahranite vaše z obrokom GH? Naša damica si vzame čas kot za slow food (enako je tudi z dojenjem) in porabiva skoraj pol ure, da jo nahranim. Saj vem, da sva bolj na začetku, pa vseeno me muči, kdaj se to kaj pohitri? Da ne govorimo, kako res hranjenje izgleda kot je ena napisala: od princeske do pujska . Lepo in počasi, saj veš, da se princeskam nikamor ne mudi. TOSCA a prideš jutri na piknik, glede da si iz LJ okolice???? Ja, saj pravim, da ne vem, če prideva, mogoče se na hitro oglasiva, nisem prepričana, odvisno, dkaj pridejo sodelavci na obisk. Ampak v Tivoliju nisem bila že veeliko let. A Horse burger je tam od Hale Tivoli proti središču Tivolija, torej nekje od parkinga naprej? Glede princesk pa... ma ja, saj imaš prav... moja princeska je moja šefica ta čas in šef ima vedno prav . Do Horseburgerja prideš tako, da ko zaviješ iz Celovške proti Tivoliju, greš samo naravnost - kot da bi šla naravnost do Hale Tivoli in na levo vidiš en kiosk, kjer prodajajo burgerej, od tam naprej pa se gre proti bazenom in kotalkališču. Upam, da ti je jasno, drugače ti bo pa katera bolje razložila. Irma, najlepša hvala, mislim, da bom našla, da nama le uspe priti.
|