|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
18.5.2009 23:05:46   
janja 27
timnala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vidimo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
18.5.2009 23:06:39   
janja 27
ajetam te pobremo al ne user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
18.5.2009 23:13:59   
timnala
Sicer pa se mora tud user posted image  navadit, da je mami terenska in so posledicno stvari zelo odvisne od okolja in situacije user posted image user posted image user posted image
Itak je pa Nacek prilagodljiv in je z mano glede prevoza, spanja in hranjenja dozivel ze marsikaj (lokacija, cas...), tak da mi2 nisva problem user posted image

Se vidimo user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
18.5.2009 23:16:26   
ajetam@
zdej smo neki zmučkal, da bo šel moj mož z bratrancem na šiht jest bom pa ob 5ih ustala pa šla po avto. jao. user posted image
jolly pride??

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
18.5.2009 23:17:03   
Dream
Čer!

Samo na hitro in na kratko da se vam javim. Naju jutri ne bo, ker imam tako peklenske glavobole, da grem nekaj dni že sama sebi pošteno na živce. Poleg vsega sva morala danes po mleko, plenice, kašice in ostalo v LJ in sem komaj čakala, da se vrnem domov. Skratka sem takšne volje: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Imejte se skrajno lepo in upam, da se vidimo naslednjič. Zelo žal mi je, ker ne bom srečala stunfek, ki bo kmalu spet odšla nazaj user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
18.5.2009 23:21:24   
laknerš
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Sam bolj problem pri mojem avtu je, da je hlajenje bolj svoh..oz. skor ni omembe vredno in je posledicno mali vedno cist moker, kamorkoli greva. Danes sva sla do Velenja - 20 min in je bil cist moker v avtu. Jst pa hlajenje vzgano in okno na moji strani odprto user posted image
Pa vseeno mava midva vec kot uro do tivolija, ve pa verjetno ene pol user posted image user posted image user posted image

Jest mam do Ljubljane 50min do 1ure pa pridem vsak teden načvek. Zgledujte se po meni. Za čvek vse. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
18.5.2009 23:30:36   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je kar smešno brati, kok mate user posted image user posted image user posted image oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi.

Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih.

Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma.

Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa Nikija oblečenega v body dolg rokav in bombažne žabice, pa z lahkim kovtrčkom je pokrit. Se pa zmerja malo odkrije - sploh rokice ima vedno zunaj. Je pa moj Niki tudi bolj vroče sorte in tudi zelo hitro zašvica.

Ga pa imava z dragim namen ta teden preselit v njegovo sobo. In sem zato ta vikend še enkrar oprala vso posteljnino od ta velike posteljice vključno z kovtrom, ker je pisalo, da se ga lahko pere do 90 stopinj in je še verdno smrdel po novem, kljub temu, da sem ga imela neštetokrat na zraku. In kaj se mi je zgodilo - uničla sem kovtr, kljub temu, da sem ga dala prat na 60 in ne na 90, pa na 600 obratov. Se mi je vso perje zgužvalo. Sem še vedno tako jezna kot user posted image . Ne vem zakaj potem pišejo, da se ga lahko pere.

a si ga smao oprala, al je suh že tud? ker stvari v katerih je perje, je treba posiušit in pa potme tko z rokAMI mal mećkat in so spet tkae kot so ble, ziher ga nisi uničla!!!!!!! mi smo doma vendo prali take koutre pa nr. vse puhaste bunde in je blo vse OK, res pa je, da ko iz stroja potegneš, misliš, da je konc ...

ja, sem ga že posušila, pa še zmeraj nič dobro ne izgleda. Po mojem je problem tudi v tem, ker ni nič prešit. Se bom sicer še malo potrudila ga mečkat, čeprav user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
18.5.2009 23:35:04   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Sam bolj problem pri mojem avtu je, da je hlajenje bolj svoh..oz. skor ni omembe vredno in je posledicno mali vedno cist moker, kamorkoli greva. Danes sva sla do Velenja - 20 min in je bil cist moker v avtu. Jst pa hlajenje vzgano in okno na moji strani odprto user posted image
Pa vseeno mava midva vec kot uro do tivolija, ve pa verjetno ene pol user posted image user posted image user posted image

Jest mam do Ljubljane 50min do 1ure pa pridem vsak teden načvek. Zgledujte se po meni. Za čvek vse. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
18.5.2009 23:35:25   
irma78

Ej punce, jaz sem ugotovila, da nimam piknik dekice doma.

Nevm mogla iti zaradi tega.

Razen če eno staro navadno deko vzamem, sam nevem, kok je mrzlo po tleh.

Mi je prav bad zdaj. Če mislite, da nev dobra ta deka, nevm šla. Razen, če stol zase prvlečem s seboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sploh nimam piknik deke in bom vzela dve deki s sabo, pa bo tudi OK. Zemlja oz. trava je itak sedaj ultra suha (vem, ker sem plela), tako da sem prepričana, da ne bo Nika nič zeblo v ritko, mene pa tudi ne - imam dobro podloženo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa iskala moje armaflekse po podstršju, pa jih nisem najdla. Mah bodo mogle deke bit čist OK.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
18.5.2009 23:39:30   
gogabojan

Ej punce, jaz sem ugotovila, da nimam piknik dekice doma.

Nevm mogla iti zaradi tega.

Razen če eno staro navadno deko vzamem, sam nevem, kok je mrzlo po tleh.

Mi je prav bad zdaj. Če mislite, da nev dobra ta deka, nevm šla. Razen, če stol zase prvlečem s seboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sploh nimam piknik deke in bom vzela dve deki s sabo, pa bo tudi OK. Zemlja oz. trava je itak sedaj ultra suha (vem, ker sem plela)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da sem prepričana, da ne bo Nika nič zeblo v ritkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mene pa tudi ne - imam dobro podloženo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa iskala moje armaflekse po podstršju, pa jih nisem najdla. Mah bodo mogle deke bit čist OK.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
18.5.2009 23:40:32   
gogabojan
KUKU, a je še kdo tu?????

Neposredna povezava do sporočila: 4561
18.5.2009 23:40:48   
timnala

user posted image user posted image user posted image

Ja, jst pa mislim, da glede dekic ni treba komplicirat..neki za pod rit - neki vecjega, da bodo otrocicki plazili in se igrali gor pa je..zdej je ze fajn presuseno vse in mislim, da ne bo problema sploh. Dekco al pa vecjo brisaco ima pa vsak doma, a ne? user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
18.5.2009 23:43:57   
irma78
gogica jaz sem tukaj. Pripravljam kovčke za jutri! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
18.5.2009 23:45:44   
ajetam@
mene pa bolj kot dekica skrbi vreme. nekaj napovedujejo nevihte.

še enkrat vprašam. a kaj veste a pride jolly?

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
18.5.2009 23:49:04   
Tosca
Čer,
da vas na hitro pozdravim. Mi zadnje dni kar ne uspe priti na net, je stalno ali delo ali pa potepanje. Jutri tudi naju verjetno ne bo, ker pridejo popoldne na obisk moji sodelavci, pa moram še kaj pripravit, pa še user posted image  mal urnik spremenit, da mi ne bo tulila od lakote med obiskom. Ne morem joške ven vleč pred štirimi moškimi user posted image .

A pa ste ve prepričane, da bo vreme jutri zdržalo?
Drugače pa vam želim, da se imate res lepo!

Aja, še vprašanje, ki me muči zadnje dni: koliko časa porabite, da nahranite vaše user posted image  z obrokom GH? Naša damica si vzame čas kot za slow food (enako je tudi z dojenjem) in porabiva skoraj pol ure, da jo nahranim. Saj vem, da sva bolj na začetku, pa vseeno me muči, kdaj se to kaj pohitri? Da ne govorimo, kako res hranjenje izgleda kot je ena napisala: od princeske do pujskauser posted image user posted image .

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
18.5.2009 23:51:07   
timnala
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

Sej pol se dobim pa v Koloseju..al pa se bomo prestavile v Kolosej, ce bodo kasnej nevihte. Menda je tako zmenjeno user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
18.5.2009 23:51:57   
laknerš
Jest bom mela eno cerado za spoda pa eno deko za na vrh. Tudi nimam piknik dekce pa bi jo kupila če bi dobila kakšno poceni varjato. Če kdo kaj vidi naj javi!!!!!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
18.5.2009 23:52:29   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

ja jolly je rekla da pride, sam da nev dolgo, ker ma možeka doma, pa še obletnico poroke masta.

če pa je vmes kaj prišlo, pa res ne vem.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
18.5.2009 23:53:44   
Tosca
Drugače pa JUHU, dobili smo privat varstvo! user posted image  Sem grooozno vesela, je prav prijetno, samo dober kilometer stran od nas, v okolici travniki in v skupinici z nekje 4-5 otročki. Pa ne bom se tresla, če bom kdaj pozna iz službe.

Konec tedna sem jo cela uspela prepričat, da sva imeli prvi samostojen obrok GH, ker je prej vedno še hotela mleko. Je pa začela skrajševat čas po GH do naslednjega obroka in hoče mleko že po dobrih dveh urah ali dveh in pol.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
18.5.2009 23:54:02   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Čer,
da vas na hitro pozdravim. Mi zadnje dni kar ne uspe priti na net, je stalno ali delo ali pa potepanje. Jutri tudi naju verjetno ne bo, ker pridejo popoldne na obisk moji sodelavci, pa moram še kaj pripravit, pa še user posted image  mal urnik spremenit, da mi ne bo tulila od lakote med obiskom. Ne morem joške ven vleč pred štirimi moškimi user posted image .

Aja, še vprašanje, ki me muči zadnje dni: koliko časa porabite, da nahranite vaše user posted image  z obrokom GH? Naša damica si vzame čas kot za slow food (enako je tudi z dojenjem) in porabiva skoraj pol ure, da jo nahranim. Saj vem, da sva bolj na začetku, pa vseeno me muči, kdaj se to kaj pohitri? Da ne govorimo, kako res hranjenje izgleda kot je ena napisala: od princeske do pujskauser posted image user posted image .

Lepo in počasi, saj veš, da se princeskam nikamor ne mudi.

TOSCA a prideš jutri na piknik, glede da si iz LJ okolice????

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
18.5.2009 23:54:53   
Tosca

Jest bom mela eno cerado za spoda pa eno deko za na vrh. Tudi nimam piknik dekce pa bi jo kupila če bi dobila kakšno poceni varjato. Če kdo kaj vidi naj javi!!!!!

Hja, piknik odeje bodo imeli v Hoferju od četrtka naprej (cene se ne spomnim), ampak to je za jutri žal prepozno.user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
18.5.2009 23:56:04   
gogabojan

gogica jaz sem tukaj. Pripravljam kovčke za jutri! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, jaz če vzamem tavelko deko, mi nobena potovalka ne pride prav. Uffffffffff nesmem potem igračk pozabiti, če ne bo cel jumbususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa itak nevm kak dolgo, ker pičim ob 13h domov, ker moram potem po Bojana. Če pa boste dolgo tam, nekje do 17h, pa morda uletim nazaj z Bojanom.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
18.5.2009 23:56:47   
gogabojan

Drugače pa JUHU, dobili smo privat varstvo! user posted image  Sem grooozno vesela, je prav prijetno, samo dober kilometer stran od nas, v okolici travniki in v skupinici z nekje 4-5 otročki. Pa ne bom se tresla, če bom kdaj pozna iz službe.

Konec tedna sem jo cela uspela prepričat, da sva imeli prvi samostojen obrok GH, ker je prej vedno še hotela mleko. Je pa začela skrajševat čas po GH do naslednjega obroka in hoče mleko že po dobrih dveh urah ali dveh in pol.

Čestitke, za privat varstvo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
18.5.2009 23:57:57   
laknerš

Hja, piknik odeje bodo imeli v Hoferju od četrtka naprej (cene se ne spomnim), ampak to je za jutri žal prepozno.user posted image

Hvala, sej piknikov bo še veliko tako, da jo bom imela možnost pokazat.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
18.5.2009 23:58:38   
Tosca

Čer,

Lepo in počasi, saj veš, da se princeskam nikamor ne mudi.

TOSCA a prideš jutri na piknik, glede da si iz LJ okolice????

Ja, saj pravim, da ne vem, če prideva, mogoče se na hitro oglasiva, nisem prepričana, odvisno, dkaj pridejo sodelavci na obisk. Ampak v Tivoliju nisem bila že veeliko let. A Horse burger je tam od Hale Tivoli proti središču Tivolija, torej nekje od parkinga naprej?

Glede princesk pa... ma ja, saj imaš prav... moja princeska je moja šefica ta čas in šef ima vedno pravuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?