irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan mi je kar smešno brati, kok mate oblečene. Vas bo kap, ko boste prebrale, kak naš spi. Naš pa že en teden spi samo v bodyu kratki rokav, pokrit pa je s kovtrčkom. Kako noč nanese, da ima spodnji del žabic ampak čist tankih. Mislite si lahko karkoli si želite, jaz vem, da je mojemu otroku vroče. Bošček tak zašvica in čist zakuha. Tak da, kaj nam bo pa poletje prnesu, pa res nimam pojma. Saj si z dragijem ogledujeva klimo. Bo morala Pšemek komentirat, kak kaj laufa njena klima. Jaz imam pa Nikija oblečenega v body dolg rokav in bombažne žabice, pa z lahkim kovtrčkom je pokrit. Se pa zmerja malo odkrije - sploh rokice ima vedno zunaj. Je pa moj Niki tudi bolj vroče sorte in tudi zelo hitro zašvica. Ga pa imava z dragim namen ta teden preselit v njegovo sobo. In sem zato ta vikend še enkrar oprala vso posteljnino od ta velike posteljice vključno z kovtrom, ker je pisalo, da se ga lahko pere do 90 stopinj in je še verdno smrdel po novem, kljub temu, da sem ga imela neštetokrat na zraku. In kaj se mi je zgodilo - uničla sem kovtr, kljub temu, da sem ga dala prat na 60 in ne na 90, pa na 600 obratov. Se mi je vso perje zgužvalo. Sem še vedno tako jezna kot . Ne vem zakaj potem pišejo, da se ga lahko pere. a si ga smao oprala, al je suh že tud? ker stvari v katerih je perje, je treba posiušit in pa potme tko z rokAMI mal mećkat in so spet tkae kot so ble, ziher ga nisi uničla!!!!!!! mi smo doma vendo prali take koutre pa nr. vse puhaste bunde in je blo vse OK, res pa je, da ko iz stroja potegneš, misliš, da je konc ... ja, sem ga že posušila, pa še zmeraj nič dobro ne izgleda. Po mojem je problem tudi v tem, ker ni nič prešit. Se bom sicer še malo potrudila ga mečkat, čeprav